hejsan allihopa jag har inte skrivit på jättelänga men jag har slutat på denna bloggen och det kommer inte att komma upp något nytt inlägg efter detta. För jag har slutat så ni får ha det gött så hejdå för sista gången//mimmi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så som ni vet har jag slutat på denna bloggen. Men hadde sjukt tråkigt och eftersom bloggen fortfarande är uppe så tänkte jag att jag kunde skriva ett blogg inlägg för skojs skull💜.

Det var ju hyfsat länge sedan jag skrev här på bloggen så det har hunnit hända rätt mke..

Vi har spelat cup i Allingsås och det har faktiskt gått bra. V i kom till kvartsfinal fast åkte ut 😞. Men det var skit kul iaf! Jag har fortfarande inte kommit in på cello eller fiol på kulturskolan. Det är ju inte direkt något som har hänt men ville bara säga det. Jag har vart på Lisse med mina vänner och åkt Helix för första gången!! Jag åkte den typ 3 gånger och asså tredje gången var den inte läskig längre. Sen åkte jag ocxkså uppskjutet för första gången och den var typ it läskig mest kul!😊 Asså men när vi var längst upp var det ju läskigt för liksom det är myckeet högre än vad det ser ut. Och som var typ det roligaste/läskigaste på hela dan var Hotellet Gasten. Asså jag gick bakom min syster så varje gång något läskigt hände så krama jag om henne runt hennes hals och typ ströp henne.

Det var allt hejdåååååååå💜

 p.s det kommer inte upp ett nytt inlägg efter det här eftersom jag typ har slutat! 

Likes

Comments

Jag har länge tänkt och jag har bestämt mig för att sluta. Jag har bara ingen lust att skriva blogginlägg längre och det är lika bra att jag slutar. Jag vet inte om jag kommer komma tillbaks eller om jag kommer slut "för alltid". Dessutom så har jag träningar 4 gånger i veckan och jag har inte hela värst så mycket tid. Jag vet att träningarna inte är så värst långa men tänk på det så här. Jag kommer hem från träningen som börjar halv 7 och slutar halv 8. Det tar typ 20 min eller nåt att komma hem så vi säger 10 i 8. Sen så måste jag duscha och äta och då är klockan typ halv 9. Och då orkar jag inte skriva ett blogginlägg. Sen kanske jag har läxa som jag inte gjort klart eller något. Jag tänker alltid typ "har jag gjort läxan, och jag måste skriva ett blogginlägg". Jag använder ordet måste och jag vill inte känna att jag måste jag vill känna att jag vill! Dessutom så har jag inte så värst mycket att skriva om! Det kanske blir lite lång tråkigt med "Min dag" heeelaa tiden. När jag skriver vill jag skriva om något intressant! Inte bara "jag gick till skolan idag sen kom jag hem nu äter jag och tittar på tv jag ska till träning sen". Fast jag vet dock inte om de andra tjejerna har slutat så bloggen är fortfarande kvar än så länge💕 Det var allt jag behövde säga och så säger jag hejdååååå💞 för (kanske) sista gången!
💋 och kram 💞💞
// A💜

Likes

Comments

Hej alla nu sitter jag och kollar på X-men. Har börjat gilla filmer med lite action. Men idag va jag och bowla med familjen. Asså såg också den nya Askungen på bio den är inte värd pengarna asså den va kass så jag ger den 1av5 för liksom gillade skådespelarna bland annat Lily James och kate Blanchett ( oj hoppas jag stava rätt) men ja. Inom ska jag göra hemma spa det brukar jag göra varje söndag så ja.
Men jag och mina vänner som äger denna bloggen har dividerat om vi ska behålla/ ha kvar bloggen och vi har inte riktigt bestämt något men vi går se
Puss på er💕❤️😘


Likes

Comments

OOTD

Jeans-Cubus
Tröja-
Kofta-Cubus
Ringar-primark
Skor-converse❤️

Likes

Comments

HEEEEEEJ MÄNNISKOR👋💓💎!!! Ja, det var ett tag sen!

Men jag har precis tränat och är hemma nu💕!! Men jag tänkte säga att jag har ansökt till Kulturskolan🐸! Jag kommer börja spela fiol ( förstahandsval) eller cello ( andrahandsval)! Det var de instrument jag ville börja spela mest och jag kan inte vänta tills vi får informationen!

Det var allt

HEJ SÅ LÄNGE🐒💜

// A

Likes

Comments

HEEEEEEJ MÄNNISKOR😊! Snart är det dags att gå på redovisningskväll. Jag tänkte att jag skulle skriva ett till inlägg idag eftersom jag har tråkigt. Jag har inte riktigt bestämt mig än om vad jag ska ha på mig.

Jag ska lanske gå med Selma dit. Men ännu en gång så vet jag inte😂.  Jag tänkte att jag lägger upp lite bilder senare på kakorna och sånt😊. Så ska jag FÖRSÖKA att lägga upp en video. M,en vi får se hur det funkar😄.

KRAM SÅ LÄNGE💜

// a

Likes

Comments

HEEEEEEJ MÄNNISKOR💜! Jag är på biblioteket igen... Men jag och mina kompisar gick förbi och vi tänkte varför inte😂. Vi har som sagt redovisningskväll ikväll som jag nämnde i det tidigare inlägget. Men jag har ändrat min åsikt. Jag ser fram mot det nu typ😊. Men jag är fortfarande lite nervös för att dansa. Men ja ja, jag har skämt ut mig förut och jag kan väl göra det igen😂. Och jag vill äta de där cupcakesen😊😂💜. Ja, det är väl typ allt jag har att säga💓. PS. Det kommer nog komma mer inlägg när jag ät på biblioteket 😂✌.

KRAM SÅ LÄNGE✨💓

// a 💜

hitta lite fina bilder på youtubers tänkte att jag skulle vissa de😂

Likes

Comments

HEEJ MÄNNISKOR💜! Jag sitter på biblioteket nu och kollar runt lite på internet. Eftersom jag inte har ngt internet på min data där hemma för den är dum i huvet😡. Men idag ska jag ha tränig (vilken av ngn andledning jag är jätte glad över😊). Imon har vi redovisnigskväll (vilket jag inte är glad över😔).

Men jag vill bara inte ha det för att jag vill vara hemma och typ kolla på film eller nåt. 💗

Men, ibland måste man. 😔 (även om man verkligen inte vill). Andledningen för att jag inte vill gå på redovsnings kvällen är för att min klass ska dansa framför hela skolan och dansen som vi ska dansa är sjotis (stav) och den är jätte (asså jätte) pinsam. Men jag får väl låtsats vara sjuk (fast min mamma kommer inte tro mig😂)

Aa jaa det var allt kraaaam så länge🐸👋

FRÅGA DÄR NERE👌

// A💗

Jag vet att det kommer komma nya emojis men det finns några som jag sätt och undrar om det är riktiga? Vet ni det?😊💗

Likes

Comments

hej nu skriver jag igen har inte varit aktiv jag vet förlåt. imon är det tisdag och vi har redovisningskväll i skolan pallar inte att gå men måste sen på onsdag ska hela min klass åka skridskor på fredag har vi no prov om magnetism. föresten jag har skaffat extensins så här är en bild  så ha det bra kram mimmi

Likes

Comments