View tracker
View tracker

7 December 2016

Sitter på naturkunskapen nu och lyssnar på när läraren babblar om genetik och re-production, inte allt för intressant tyvärr även om jag önskar att jag tyckte det, ändå rätt fascinerande om man tänker. Med vad väljer man, lyssna på genetik eller kolla kläder på Nelly?
Efter naturkunskapen har vi lunch, matte, och sedan guldtid - vilket betyder att vi får jobba med vad vi vill. Guldtiden slutar runt tjugo över tre och då slutar jag för dagen, kommer dock sitta kvar i fyrtio minuter eller nått då jag ska övningsköra vid klockan fyra med Nettan. Inte gjort det sedan innan höstlovet så det ska bli jättekul, ser fram emot det. Efter det blir det nog bara att åka hem och packa lite inför morgondagen. Tar med mig all packning för Stockholm redan på morgonen då jag inte kommer ha tid att åka hem emellan innan vi åker, så måste ha allt redo. Lite plugg blir det säkert också, men inget serietittande tyvärr då jag kollat klart på SKAM nu :(( Eller ja så långt ma kan kolla, kommer ett nytt avsnitt på fredag, så får vänta på det! (Kollar förresten SKAM på : tv.nrk.no/serie/skam/ - en norsk sida, där finns alla säsonger)
Tittar ni på det, vad tycker ni? P&K

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!!
Idag blir det en lång dag för mig. Har ekonomiprov jag inte pluggar till direkt efter lunch fram tills vi slutar. Efter skolan sitter jag nog kvar eller åker hem om jag hinner för att sedan dra på extramatte vid fyra. Eftersom extramatten slutar vid sex tiden är jag inte hemma förrän kvart i sju någon gång och då brukar jag vara rätt trött och seg i huvudet haha. Så ja såhär ser min dag ut! Blir säkert att kolla lite på SKAM också, ska börja på säsong 3 nu, så spännande!
Vad ska ni ha för er idag? P&K

Likes

Comments

Blodbad & soppa

Blev inte mycket bloggande i helgen, om något överhuvudtaget - ni vet hur mitt minne är. Blev iallafall klar med hela rummet igår, byggde, möblerade, byte sängkläder, städade o hela kittet, så nu är mitt rum snyggt och fint, precis så som jag vill ha det. Blev jättenöje med resultatet och känner mig verkligen hemma, som att det representerar mig.
Projektet med rummet tog mer eller mindre hela dagen att fixa, så när klockan var åtta/nio var jag helt slut och la mig i sängen för att börja kolla på en ny serie - SKAM, finns att se på svyplay. Plöjt igenom 6 avsnitt eller någonting och den är riktigt bra, ingen fakead bild av hur det ser ut i dagens samhälle utan man känner verkligen igen sig, så tips tips. Dröjde dock inte länge innan näsa började rinna (igen) och jag vet verkligen inte vad det beror på. Blött näsblod säkert fyra gånger bara denna veckan och igår rann det så mycket att jag började bli yr i huvudet, haha så får väl ta o kolla upp vad det är för del på min näsa snart. Antagligen bara stressad.

Nu sitter jag iallafall på marknadsföring efter att ha haft historia på förmiddagen. Idag är en sådan där kort dag, slutar tio i två, och direkt efter skolan har jag körlektion på kungsporten. Ska bli kul faktiskt då det är första gången jag kör med en körlärare på körskola, så är lite nojig oså men det blir säkert bra hahaha.
Jaja inte mycket händer mer denna veckan, enda roliga är väl att jag tar helg redan på torsdag för att åka till Stockholm som jag nämnt tidigare, så det ska bli superdupersuperkul. Träffa minsta kusinen och mysa runt hela helgen.
Hur ser er vecka ut? P&K

Likes

Comments

Projektet med min garderob och min byrå är fortfarande inte klart ännu hehe, så morgonen startades med att försöka bygga ihop byrån. Tyvärr blir det som varje gång jag bygger alldeles snett vilket resulterar i att jag tröttnar och blir sur då bygga möbler kan vara det tråkigaste som finns, men snart är det helt klar och kaoset i mitt rum börjar avta, superskönt.
Sedan kommer resten av dagen förmodligen spenderas med att:
Plugga
Byta sängkläder + städa
Måla naglarna
Facetimea med Hana
Plugga lite till
Sova

Vad är era planer för idag? P&K

Likes

Comments

Mallorca 2016

Åh vad jag saknar detta. Att bara umgås med familjen i Spanien och ta det lugnt, slippa tänka på skolan och allt runt om i Trollhättan. Bara leva livet. Saknar saknar saknar!!!!

Likes

Comments

Ripped jeans

Var inne på junkyard med Hana igår då hon skulle köpa nya skor, och hittar dessa snygga jeansen. Känner mig oftast väldigt obekväm i ripped jeans och jeans över huvudtaget som typ inte är från GinaTricot, men jag blev helt kär i dessa verkligen. Tror dom kostade runt 600 kronor om jag inte minns fel och det är ändå helt okej för ett par jeans om man vill ha med bra kvalité oså tänker jag, så dessa är absolut en junkywantie nu till jul.
Vad tycker ni? Visst är dom snygga? P&K

Likes

Comments

Saturday :)

Utöver att jag äter mango, lyssnar på musik, har mjukisbyxor, varma strumpor på mig och känner mig lite lördagsinspo så ser ni inte min dystra min till att dagen kommer spenderas framför plugg. Som tur är blir det om ett par timmar att gå hem till Amelie och träffa tjejerna, då vi ska äta lite middag tillsammans och börja planera lite på resan vi ska åka på i sommar. Så det ska ändå bli kul att träffa dom och planera lite om vart vi ska åka och när osv. Sedan är det väl inte mycket mer än det kommer hända idag, kommer säkert somna tidigt ikväll som dom jag gjort dom senaste dagarna, så ja! Vad har ni för er? P&K

Likes

Comments

Ikea 4 life

Konsten med att det alltid tar minst 3 timmar att bygga ihop en enda liten möbel från Ikea, får panik Hahaha. Skönt för mig som kunde ligga i sängen och plugga istället då eftersom vi har inlämningar som måste in snart ;))

Nu ligger jag iallafall i Hanas soffa och dricker caramelfrappe från donken för andra gången idag, så ja blir nog att sova här gissar jag på och kvällen blir nog inte allt för lång, är SÅÅ trött!!!

Likes

Comments