Stressen över skolan lägger sig för ett tag, jag lämnar Sverige bakom mig och det enda jag behöver fokusera på är min familj.

Höst har alltid betytt någonting extra för mig och som jag nämnt tidigare så är hösten min favoritårstid. Hittills har min höst rent ut sagt sugit på de flesta sätt som går, men snart så känner det som att det kommer vända. I may be wrong
Men hursomhelst så är jag mer än redo för den riktiga hösten att komma fram och jag är också mer än redo att komma ur min mörka svacka och bara få vara glad. För det var så längesedan jag bara kände mig så. Men det blir bättre, det blir det alltid! Hur ska man veta att man är glad, om man aldrig har varit ledsen?
P&K

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På senare tid har dokumentärer verkligen väckt ett intresse i mig och det har resulterat i att jag dem tre senaste dagarna har jag kollat på en varje dag. Hittills har jag kollat på "Det 13:de inlägget", "Audrie & Daisy", och igår kollade jag på "The fear of 13". Alla dokumentärer är väldigt gripande och man får verkligen en tankeställare - vilket för visso är själva baktanken när man producerar en dokumentär. Men på senare tid märker jag verkligen hur påverkad och illa ställd jag blir och det brukar sluta med att jag inte kan sova på kvällarna för att jag ligger och tänker på hur orättvist livet är.

Som den jag kollade på igår exempelvis handlade om en man i USA som blev dödsdömd + 107 år för ett brott han inte begått. Han fick sitta i fängelse från att han var 19 år fram till att han var 40 år innan han blev frisläppt. 21 år?? Och han var oskyldig??????
Sådant här triggar igång mig så galet mycket och jag blir bara mer hatisk mot mänskligheten för varje dag som går haha. Har även funderat på att kolla på cowspiracy som handlar om köttinudstrin och hur det påverkar miljön osv, men jag kommer inte klara av det. Jag vet att jag kommer sitta och lipa som en liten bebis i mitt rum och vilja flytta ut i skogen efter att jag kollat klart på den. Så jag säger nej till dokumentärer på ett par dagar för min del. Blir som en gammal surkärring som hatar allt och alla. Det är inte bra för mig psykiska hälsa känner jag.

MEN dom är verkligen bra och lärorika så jag tipsar starkt om att titta på dom om ....

Likes

Comments

Vad tycker ni om min frukost?
Med en spänd tandställning är det bara mosad mat som går ner, hehe så idag åt jag barnmat till frukost - mosad banan med jordnötssmör! Tur att det var gott iallafall.

Idag har jag skola till halv fyra, efter det blir det att övningsköra (:D) en stund och efter det måste jag plugga. Har två inlämningar på fredag varav den ena ska in under skoltid och jag är inte klar. Har fastnat och har inte kommer jätte långt på den ena vilken råkar vara den viktigaste av dom så jag börjar bli lite frustrerad med tanke på att vi har hållit på med detta i flera veckor. Men jaja! En sak i taget. Nu står 3 timmars naturkunskap på schemat. Dagen börjar inte bra. Godmorgon

Likes

Comments

Alltså det är så kul att övningsköra, vill göra det hela tiden! Idag efter skolan övningskörde jag och Nettan för första gången i stadstrafiken, gick riktigt bra faktiskt och körde runt i cirka 2 timmar! Efter det körde jag till tandläkaren och sedan hem! Blir att övningsköra på onsdag också!
Nu ska jag plugga historia och äta middag, inte ätit på hela dagen! Får passa på innan mina tänder gör för ont hehe!

Likes

Comments

Idag är det 5 skoldagar kvar innan höstlovet och jag är så så taggad. På tisdag nästa vecka åker jag till London (som jag nämnt hundra gånger) men jag kan inte låta bli att prata om det då jag väntat på det så länge. London är liksom anledningen till att jag orkar gå upp till skolan varje dag eftersom att jag vet - snart är jag där. Härligt ju?
Vad har ni för roliga planer inför lovet om ni nu har det?
P&K

Likes

Comments

Det är något tillfredsställande med att skriva dagbok. Bara få ner allt på papper som man inte vill berätta för någon. Den senaste tiden har det varit mycket skrivande för min del i den just för att min tillit till människor sakta men säkert börjar försvinna. Bästavänner lämnar, prioriterar andra framför en själv, sviker och allt vad det hör till med att vara 17. Men det är väl sådant som man får räkna med? Antar jag??

Nu ska jag försöka sova iallafall. Halloweentema på skolan står på schemat imorgon med filmtittande fram till lunch. Har inga planer på att klä ut mig eller något liknande då jag har planer efter skolan, men det ska väl bli mysigt ändå. Se alla utklädda människor och bara glida med. Godnatt

Likes

Comments

Idag var det ett år sedan skolattacken på Kronan skedde. En dag som tog en helt ny vändning för Trollhättan.

Vi lever i värld full av rasism. Vi lever i en värld full av sexism, hat mot hbtq+, fattigdom, krig, mobbning, djurplågeri och så mycket annat. Allt det här är skapat av oss. Oss människor. Jag går ständigt runt och skäms över hur vår värld ser ut. Jag går ständigt runt och hyser agg mot vilken värld jag tvingas leva i och jag går ständigt runt och lägger skuld på mig själv för att jag inte gör någonting åt det. Jag tänker på alla människor som någon gång fått uppleva hemskheter. Jag tänker på alla människor som varje dag kämpar för sina liv och just idag tänker jag på dem 3 offren som den 22 oktober 2015 fick sitt liv taget pågrund av att en människa, en enda människa värdesatte sitt eget liv högre än någon annans.

Att det än idag, 2016 finns så mycket hat mot människor som inte är som du. Att 3 helt vanliga människor, precis som du och jag ska behöva dö helt utan anledning. Att det än idag gång på gång händer nya fruktansvärda saker trotts alla konsekvenser, är för mig helt obegripligt.

Någonstans hoppas jag att det kommer ut något gott ur det onda. Någonstans trotts mitt ikke så religiösa tankesätt hoppas jag med hela mitt hjärta att det finns en bättre plats än det här. En plats där inget ont finns. En plats där Lavin, Ahmed och Nazir har det bättre. För dem är värda så mycket mer.

Idag tänder jag ljus. Ett för varje offer i Trollhättan. Imorgon tänder jag ett ljus för någon annan, och i övermorgon gör jag detsamma. Gör det ni med. Puss & krqm

Likes

Comments

Det går inte längre att sticka under stolen att hösten verkligen är här - min favoritårstid. Fina färger i naturen, höstlov, tända ljus, regn och allt känns så mysigt. Dessvärre är denna höstperiod inte alls som jag hade tänkt mig och det enda jag vill ha nu är lov så jag kan få åka bort från Trollhättan i ett par dagar.

Som jag nämnde i veckan så skulle jag i fredags göra någonting spännande som jag inte kunde berätta om ännu. Dessvärre kan jag fortfarande inte göra det men det gick ändå delvis som jag hade hoppats och vare sig det blir så eller inte kommer jag att berätta om det så småningom. Men håll tummarna för min skull!

Igår övningskörde jag en snabbis efter skolan och efter det tog jag bussen hem till Hana och spenderade natten där. Blev tacomys, massor utav snack och en hel del tittande på British got talent, så det var mys, Idag hag jag bara tagit mig en lång och skön dusch, kollat på gossip girl och gjort choklad/granatäpple godis eller vad man ska kalla det som är så så gott, bild på det ikväll! Mitt gossip girl tittande kommer försätta förmodligen hela kvällen, kanske även blir att fixa mina naglar om jag orkar och sedan blir det en tidig kväll för mig idag då jag imorgon måste plugga historia eftersom att jag har en uppsatsinlämning som ska in på fredag.
​P&K

Likes

Comments

Hej peeps!
Just nu är mitt mood ungefär som på bilden längst ner till höger. Jag börjar bli så trött på skolan och alla där kring att jag snart hoppar av och bli prostitute i Amsterdam (joke). Nej men min studiemotivation just nu existerar typ inte och allt går bajs, så jag vill bara spola fram tiden till vårterminen för då brukar det ljusa till sig och bli bättre.

På fredag så händer det förhoppningsvis något ganska så spännande på morgonen. Jag vet inte ännu om det kommer leda till någonting bra men om det går som jag hoppas och att jag känner att det känns rätt så kommer jag ha goda nyheter framöver, för mig åtminstone. Men ja vi väntar till fredag och ser hur det går innan jag berättar om det, för vill inte hypea upp något som inte blir av såklart.

Idag har jag iallafall övningskört och spenderat pengar på något så onödigt som pizza, men det var gott och jag hade mitt allra bästa sällskap med mig på båda delarna så jag ska väl inte klaga. Övningskörningdelen är faktiskt väldigt kul för övrigt och för varje gång jag sätter mig bakom ratten desto närmare är jag mitt körkort. Så jag kämpar på. Längtar efter stunden när jag sätter mig bakom ratten och övningskörnigsskylten är borta och min handledare inte sitter där längre för att lära mig, utan för att göra mig sällskap. Skoj skoj skoj. Men där är vi inte ännu, det är många lektioner kvar framöver.

Nu har jag babblat på en hel del och känner att ingen förmodligen är kvar vid det här laget, men till dig som läser det här vill jag bara säga att: du är grym och godnatt! P&K

Likes

Comments

Om det är någonting jag älskar så är det att rätt som det är på en vardag festa till det lite och göra någonting mysigt. Eftersom att mammsen fyller år idag så blev det en mysig middag på koppargrillen med familjen, mormor och mina bonus farföräldrar! Jättetrevligt!
Så nu känns det som att jag är rejält uppladdad inför veckans uppsatsinlämingar som ska in på fredag! Äntligen kommit igång med min history assignment och min PE assignment är snart klar, så det känns ändå som att läget är under någorlunda kontroll iallafall den här veckan, så som det ska vara! Livet känns bra, och det är bara två veckor kvar tills jag drar till London. Det får vara min motivation till skolan just nu! Vad är er? P&K

Likes

Comments