HOLA!

I morse var vädret riktigt bra! (men inte nu längre) så jag gick ut på en promenad och tog den här bilden så snabbt som möjligt och det var anledningen till varför ser bilden så här, alltså oklar men fin ändå.
Jag längtar verkligen efter sommaren och räkna ner dagarna till den! Hoppas att vädret ska vara bra tills sommaren kommer med sol.

Ha en bra dag :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu kommer jag att läsa HARRY POTTER och det fördömda barnet!
Som en Harry Potter's fan så kan jag säga att boken kommer att vara hur bra som helst! Jag borde har läst boken innan men det var riktigt svårt att ha tid för det, speciellt för en som går på naturvetenskapsprogrammet och har typ ett prov varje vecka. Trots att jag bör plugga kemi inför provet nästa vecka men kommer att läsa boken ändå, för att jag har bestämt mig att jag ska göra det och för att den kommer att vara (som jag sa innan) bra .
Godnatt❤

Likes

Comments

HELLO!
Idag tittade jag på Grey's anatomy säsong 13 avsnitt 13, det var så bra som vanligt! Trots att det är så konstigt att Meredith och Alex är inte med i det avsnittet. Men i allmänhet så kan jag säga att säsong 13 är inte en av mina bästa säsonger, för att den är så sorglig och allt jag gör är att försöka hålla tillbaka tårarna, och vara arg på Catherine Avery!
💉💊

Likes

Comments

HELLO

Idag läste jag en bok "snökupan" och drack lite kaffe. Själv tyckte att boken var inte så bra men kaffet var det. ☕

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag tänkte jag att starta blogga och skriva lite grann om allt möjligt.
Jag valde denna bilden bara för att jag tycker om den, trots att jag tog bilden typ 2 år sen.

Likes

Comments