Godmorgon, eller aa själv har man varit uppe sen 06.00 eftersom jag har praktik idag.
Inte hänt så mycket än idag då klockan inte är så mycket än. Utan har bara åkt lite spark inne på sjukhuset, då det är här jag har min praktik.
Lite konstigt låter det när jag säger att jag har praktik på sjukhuset för ingen tänker på att det finns målare anställda där också.

Förhoppningsvis så kommer jag inte hem så sent idag. Så när jag kommer hem blir det att lägga in all ren tvätt i garderoberna så man kan gå hemma. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Men nu måste jag jobba igen 😪 orkar inte det egentligen men måste man så måste man 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej.

Tänkte börja om på nytt med bloggen så ALLA gamla inlägg är nu borta och allt är på NOLL! :) För jag kände att varför ska jag skaffa en ny blogg bara för att jag vill börja om på nytt? Istället för att bara ta bort allt gammalt och bara börja om.

Visst det var inte så jäkla kul att sitta och trycka bort ett inlägg i taget och tänk då att jag typ haft bloggen sen nyår 2010 då det var en del tryck.. Annars så var det faktiskt inga problem ändå :)

Så eftersom jag börjar om på nytt så måste jag ju presentera mig.

Mitt namn är Amanda Strandberg och jag bor ihop med min pojkvän Emil i egen lägenhet utanför Jönköping. Jag är 18 år och går sista året på gymnasiet, går alltså snart ut med yrkesexamen inom bygg och anläggnings programmet med inriktning måleri.

Vi har 4 st husdjur och dom heter Blixten, Åskan, Zixten och Torkel, det är faktiskt 4 st gulliga råttor! Nu vet jag vad alla kommer att tänka och tycka men dom är inte äckliga och dom bits inte. Väldigt lättskötta djur och väldigt roligt sällskap när dom är ute och springer och även i buren ( Då buren är enorm eftersom Emil har byggt den och tycker att dom ska ha det STORT!!!!).

Likes

Comments