Header

Vi alle husker 90-tallet hvor bar mage var i fokus! Og til vår store glede - så er denne trenden tilbake. Riktignok i en enda mer ekstrem variant. Nå skal ikke bare vise magen, men være bar HELT opp til underpuppene. Grunnen til at vi elsker denne trenden er at underpuppen er den absolutt peneste delen av en pupp. I tillegg hyller vi ALT av mote som innebærer at vi legger igjen den forkastelige BHen hjemme. Og med litt teip på plass trenger man heller ikke uroe seg for at toppen glir avgårde og all din helligdom syns for det blotte øyet. Noe som kan bli mer interessant er kalde norske dager! Ahahah, så vi må nok venne oss til å se noen stive nips på høylys dag igjen! 90-tallet - VELKOMMEN TILBAKE!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skjønnhet

Det finnes flere måter å fjerne hår på. Voks, hårfjerningskrem, epilator, barbering. I skrivende stund er det sistnevnte vi skal fokusere på - siden det er det som fremdeles er mest populært hos folk flest. Hvordan går man egentlig fram for å oppnå best mulig resultat? Her er framgangsmåten:

1. Trim hårene om de er noe særlig lenger enn 1 cm.

2. Ta en varm dusj eller et varmt bad for å myke opp hårene og hårsekkene.

3. Bruk barberings skum, krem eller gelé for å redusere irritasjon. Husk å bruke produkter som er ment på nedre deler. Det er en grunn til at de finnes, folkens!

4. Få fram din barberhøvel - den burde helst ha tre blader eller mer. Det er nemlig bedre for huden din.

5. Strekk huden du skal barbere på.

6. Barber sakte og MED retningen hårene vokser. Da reduseres sjansen for inngrodde hår. Syns du ikke du får ordentlig tak i hårene kan du også barbere sidelengs, men ALDRI mot hårets gro-retning! Pass på at du ikke overdriver barberingen og drar over et par ekstra ganger "bare for å være sikker". Barber nok til at du får vekk det du ønsker. Det er heller ingen god idé å barbere hver dag. La det gå noen dager mellom slik at huden får slappet av.

7. Plukk opp hårene etter deg. Ingen vil rydde opp andres kjønnshår - vær flink og plukk opp ditt eget!

8. Skrubb etterpå for å fjerne døde hudceller. Dette kan gjøres med en skrubb-krem (f.eks sukker skrubb) eller med en loofah. Vask og skyll etterpå.

9. Ikke skrap området du har barbert med håndklet etterpå. Dytt håndklet forsiktig på det barberte området for å ikke irritere det.

10. Ta på fuktighetskrem.

11. Ta vekk hårene som ikke ble borte i barberingen med en pinsett.


Og voilá - du vil være både hår- og irritasjonsfri! :) 

Likes

Comments

Kjendiser, Snakkiser

Kustneren Vladimir Serbanescu er et helt sinnssykt tegnetalent. Har du ikke sett verkene hans, burde du absolutt følge @vladyart på instagram. Han legger titt og ofte ut sine kunstverk, som ofte er av kjendiser. I juli la han ut en tegning av Demi Lovato som en havfrue. Som er så utrolig flott at du vil antagelig aldri få lyst til å tegne igjen. Hva svarer kjendisen med? Dette:

Dette er Vlads kunstverk. Dette er Vlads oppfattelse av skjønnhet. LIkevel er det puppene du henger deg opp i?! Hva med å være litt ydmyk for at han tok tiden til å lage en helt sinnssyk vakker tegning med deg som inspirasjon?

Vlad har svart på disse meldingene. Og det knuser våre hjertre når vi leser hva han føler om sitt kunstverk etter Lovatos kritikk:

​VLADIMIR, DU HAR ALL GRUNN TIL Å VÆRE STOLT AV KUNSTVERKET DITT! Ikke bry deg om hva andre sier - du er crazy talentfull! Og jeg hadde begynt min tegne-instagram-konto i dag om jeg hadde vært halvparten så talentfull som deg! 

Likes

Comments

Trender, TV

SKAM. Norges nye favoritt TV-serie er straks i gang med sesong tre, og vi er kjempe spente! Som forventet så er Isak denne sesongens hovedperson, og derfor har legningen hans kommet i fokus. Det er i tidligere sesonger vært hintet fram til at Isak er homofil. Det er også snakk om i media at Isak er bifil. VI håper - derimot at han er aseksuell.

"Aseksualitet i dens bredere betydning, er mangelen på seksuell tiltrekning og, i noen tilfeller, mangelen på interesse for samleie. En ofte sitert studie har plassert forekomsten av aseksualitet til 1% av befolkningen."

Misforstå oss rett - vi HÅPER jo ikke at noen som helst er aseksuelle, for det er utrolig skambelagt for de som sliter med det. Men nettopp derfor vil vi at det er det som får komme fram i lyset i Norges mest populære TV serie denne høsten.

For ofte er det jo nemlig akkurat slik at aseksuelle mennesker vurderer om de er både homofile, lesbiske eller bifile - rett og slett fordi "vanlig" sex ikke tenner dem. Og som vi ser i klippet - kliningen virker for det meste bare for show. Når hun holder på med kroppen hans er han totalt uinteressert! Kan det være at Isak ikke vil fordi han ALDRI vil? Det hadde i alle fall virkelig vært på tide at noen tok den problemstillingen opp! Og vi tror at SKAM er serien til å gjøre nettopp dette!

VIDEOEN KAN SEES HER: http://skam.p3.no/2016/10/02/lykke-til-isak/

Likes

Comments

Moralpreken

Oktober er jo uten tvil rosa sløyfe måned. Måneden hvor vi retter fokus mot kvinnene (og mennene!) som lever med brystkreft, og donerer det vi kan til forskning på temaet. Men det viktigste vi faktisk kan gjøre er å passe på oss selv. Ingen har noen garanti for at de ikke får kreft, deriblant brystkreft, og vi burde derfor vite hvordan vi kan oppdage det så tidlig som mulig. I videoen under ser du en lege vise hvordan man leter rundt i sine bryster etter kuler. Og finner du noe som helst som er unormalt - kontakt din lege! Vi har ingen vi kan miste!

Likes

Comments

Snakkiser, Trender

I årevis har klesmerket Lacoste vært kjent for sin ikoniske krokodille. Heldigvis går de ikke vekk fra den, men spriter den derimot litt opp med noe som kan ligne en bursdagshatt. Hihi! I en variant av de holder den også en mindre krokodille. Vi elsker i alle fall at Lacoste ser ut til å ha en humoristisk side (og angrer litt på at vi ikke utsatte å kjøpe nye sko derifra, slik at vi kunne ha denne logoen så tidlig som mulig..) og gleder vi oss til å se disse merkene mens vi vandrer langs gatene! På Lacostes lansering i Paris ble det nemlig sagt at disse søtsakene slippes allerede i november!

Likes

Comments

TV

4. november er datoen hvor netflix ENDELIG legger ut en av sine storsatsinger! Nemlig serien The Crown. Serien omhandler Dronning Elizabeth II, fra hennes kongelige bryllup av til hvor hun er i dag. Vi vil se kamper, fordommer og andre store øyeblikk fra Elizabeths liv - og basert på traileren så blir dette et absolutt mesterverk som vi ikke kan vente med å få sett på!! I første omgang vil det bli 10 episoder på 60 minutter. Men vi er usikre på om det faktisk er nok britisk kongelighet for oss!

Likes

Comments

Funfacts, Hverdagsprat

Undertøy er en kvinnes aller beste venn (uansett hvor godt vi liker diamanter og sjokolade!). Men mange av oss er faktisk ELENDIGE på å ta vare på det. Noe som er ganske trist, siden en god BH er utrolig sjelden vare. Vi vil vel ikke måtte se nok en bestevenn gå i søpla forgjeves? Vi trodde ikke det. Så nå skal vi lære deg hvordan du tar best vare på dine BH-er!

1. Håndvask dem. De fleste BH-er tåler faktisk ikke maskinvask så bra. Så her er det bare å kjøpe inn en balje og kjøpe et mildt vaskemiddel og vaske løs. IKKE bruk tøymykner. 
2. La de ligge og tørke. Henge går også bra, men ABSOLUTT ikke maskintørk dem. Og ikke la de tørke ved å henge i stroppene heller. Da kan de bli ødelagte eller strukket. Man kan eventuelt henge de opp etter vaskeetiketten (som du aldri burde klippe av, uansett hvor mye den klør!).
3. Når de er tørre, la de "ligge i skje" i skapet ditt. Sånn at en cup har en annen cup inni seg. Eventuelt (for deg med mye skapplass) så kan du la de henge etter stroppene i skapet.. 
4. Du trenger ikke vaske en BH etter kun ett bruk. Så sant den ikke er full av svette eller er skitten selvsagt, men en BH tåler å bli brukt noen ganger før den må vaskes.

GOD VASK!

Likes

Comments

Funfacts

Ja, det er kanskje litt vanskelig å tro meg når jeg sier at et SÅPASS stort ubehag for mange kan være en velsignelse. Men hør meg rett nå, for kvalmen man opplever kan faktisk bety at sjansen for en abort er betydelig forminsket. Men før vi jubler for mye er det viktig å lese videre: Forskningen på dette gjelder dessverre ikke alle gravide, men de som allerede har en økt risiko for dette fra før. Altså, de som antageligvis trenger å høre det mest. Så hvis det føles ut som det bor et monster i deg, så er du velsignet med en fantastisk baby og en god dose flaks! Sett pris på kvalmen, damer! Den er en del av sjarmen ved graviditeten

Likes

Comments