Header
MEST LESTE INNLEGG:

Kjendiser, Skjønnhet, Snakkiser, Mote

Hva er vel mer deilig enn å vite at perfeksjonen vi prøver å oppnå hver dag eeegentlig ikke er så perfekt som vi en gang trodde? Under søndages Golden Globe fikk vi se den ene feilfrie kjendisen etter den andre. Vi ser, vi beundrer - ja, vi sikler til og med litt! Men nå letter den modigste av dem på kjolen og viser oss den nakne sannheten - hun stilte nemlig opp med butt-pads!

Kjendisen selv, Kristen Bell, skammer nemlig overhode ikke at hun prøver å vise at hun kanskje har litt mer junk in the trunk enn hun egentlig har. Og det er SÅ herlig å se at det ikke bare er "oss vanlige" som jukser litt! For ærlig talt - å få en KardASSian på egen hånd er ganske umulig for folk flest! SÅ TAKK, KRISTEN, FOR AT DU VISER HOLLYWOODS SKYGGESIDER - OG FÅR OSS ALLE TIL Å FØLE OSS LITT BEDRE OM OSS SELV!!

Likes

Comments

Funfacts, Helse

PMS er en gjenganger hos de fleste kvinners liv! Den skyen av ondskap som flyr over deg i løpet av dagene før den røde armé tropper inn - og som gjør vondt bare verre. Vi skulle ALLE vært foruten - men de fleste av oss har en ganske mild variant. Vi blir LITT bitchy, LITT verre å leve med - NO BIGGIE! Men så er det de stakkars få som nesten blir helt andre mennesker, de som har passert vanlig PMS og gått over til PMDD (Premenstrual ysphoric disorder).

Forskere har nå funnet ut hva som gjør at disse menneskene opplever denne ekstreme varianten - og vi liker det absolutt ikke. Disse har nemlig et gen som gjør at cellene deres reagerer spesielt på østrogen og progesteron. Nå som forskerne har funnet ut dette går veien videre til å prøve å finne en "kur" for disse som lider aller mest i dagene før den røde død.

Mistenker du at du har PMDD så bør du oppsøke din fastlege! Det finnes ingen kur - men forståelse rundt hva som foregår kan absolutt hjelpe også!

Likes

Comments

Snakkiser, Teknologi

Alle forhold går gjennom prøver. Og det er ikke vanskelig å peke på distanse som et av de aller største B*TCHENE i et forhold! Man kan ikke alltid være på samme sted, livet tar dere forskjellige veier. Dere prøver så godt dere kan å holde romansen levende mens dere får plassert dere på samme plass igjen. Det står STOR respekt av dere som prøver selv om livet tar dere forskjellige steder. Enda større respekt til dere som får det til! VI BØYER OSS I STØVET!!

Det finnes derfor MANGE måter å holde kjærligheten levende på når man må elske fra hvert sitt sted. Men denne saken er BY FAR et av de beste eksemplene vi har sett på lenge! Det er en pute til hver av dere. Og den lyser opp når kjæresten din ligger på sin pute - slik at du kan føle deg litt nærmere din kjære som er så langt borte! Sånn kan du kan kjenne på nærheten av den du savner så intens LITT mer! For seriøst - kan man egentlig få nok av den man elsker, men som man ikke kan ha her og nå?

Likes

Comments

Skjønnhet, Trender, Mote

Det er FANTASTISKE nyheter til oss som ikke kastet våre uggs etter forrige gang de tok over mote-bildet. For nå kommer de nemlig tilbake!! I år er deres favoritt kombinasjon blitt sammen med hullete jeans! Så fort deg inn i skapet, kast deg over dine myke uggs og dine slitte bukser - og vær den stiligste personen på gata denne vinteren!

Åja, men vi har jo ikke glemt dere som er imot skoene etter flertalls med urovekkende detaljer vedrørende produksjonen av disse babyene. Det finnes jo selvfølgelig faux alternativer til nettopp deg som kler deg bevisst og miljøbevisst! Hos butikker som river island , shein og wet seal (for å nevne noen) kan du nemlig kjøpe disse halvlike variantene med god samvittighet!
Så kom igjen jenter, fram med uggsa før vinteren er over!

Likes

Comments

Skjønnhet, Trender

Clinique har nettopp slupper en ny linje med leppestifter, disse har de kalt Crayola. Navnet har sin absolutte naturlige forklaring - de er nemlig DØDSLIKE crayons (fargestifter, som det heter på norsk!). Disse kan kjøpes alene, i sett med fire, eller i sett med åtte forskjellige farger! Og du burde absolutt forte deg - for de kommer bare i et begrenset opplag!

Bare for å friste oss enda mer enn det geniale ytre, så er de fylt med mango og shea butter. For å holde leppene dine myke som kattunger hele dagen! Crayola er bare i salg en begrenset tid. Så vil du få hendene dine på disse godsakene må du forte deg innom http://www.clinique.com/crayola !!!

Likes

Comments

Snakkiser, Mat

Ben & Jerry - vår beste venn i vanskelige stunder! Det er ikke å ta lett på hvor mange knuste hjerter og dårlige dager deres cookie dough variant har reddet her til lands. Vi vil være evig takknemlige for isen som revolusjonerte Norge i 2008 og siden har vært vår go-to-guy når motgangen står på! Men sånn om ikke iskrem-giganten gjør det bra nok - skal de nemlig slippe hele tre(!!!) iskrem-varianter til!

Denne er vi absolutt kjempe spent på! Deilig iskrem med smak av brent karamell og bourbon-karamell - som kan kombinere de to tingene vi vet burde vært laget for lenge siden. Alkohol og iskrem! Nå er det riktignok bare smaken av bourbon i denne som er det nærmere man kommer alkohol - men noen ganger er jo det nok! Vi gleder oss maks til å prøve ut denne godsaken!

Med deilige ingredienser som ristede pekannøtter, fudge chips og en saltet sjokolade ganache virvler kan man ikke gjøre noe annet enn å få vann i munnen av denne babyen også! Så kan den gi oss den samme deilige følelsen som ekte trøfler kan? Det vet vi ikke! Men når det kommer til navn pleier B&J sjelden å skuffe!

Sistemann er bare eksklusivt til våre kanadiske venner! "If I has 1.000.000 flavors" er absolutt pakket inn i flertallige deilige smaker - og så fort vi kommer oss over atlanterhavet og hjem til våre venner i nord-amerika skal denne ABSOLUTT PRØVES! Den er en vanilje og sjokolade iskrem, med fudge-dekket toffee, hvite sjokolade biter, peanøttssmør og mandler dekket av fudge. Hva mer kan man spørre om?

BEN & JERRY'S, DERE HAR GJORT DET IGJEN! ❤️

Likes

Comments

Kjendiser, Snakkiser, Mote

Søndag kveld norsk tid var det duket for årets golden globe awards i Hollywood! Her fikk vi høre Vergaras hysteriske språktabbe, Trump-vitser og ikke minst ære til avdøde stjerner. Det var som forventet en magisk aften! Likevel så er det dette som vi gleder oss nesten mer til enn selve showet - nemlig den røde løperen i forkant!! Og her er årets heteste snakkiser fra løperen:

Favoritter hos oss er absolutt Sofia Vergaras "go bold or go home" av en kjole! Men la oss være ærlige! Ser man SÅNN ut så hvorfor holde tilbake?

Årets mest rørende øyeblikk på den røde løperen er Sarah Jessica Parkers hyllest til skuespiller-kollega Carrie Fischer - med en brukekjole med klar inspirasjon fra star wars!

En annen som bare gjorde ALT rett i stilveien på løperen var Gillian Anderson! Classy, stilrent og SÅ sexy!

Årets spark i fleisen MÅ jo være Lola Kirkes kjole! Ikke fordi det var noe galt med den - men den viste oss noe vi overhode ikke forventet. Kirke viser at hun er på feministenes side med en hårete armhule! Og for å være ærlig - etter hele den "la oss farge armhule-hårene våre"-trenden for noen år siden burde ikke dette sjokkere noen. Du så fremdeles smashing ut, honey!

De som ikke var så godt likt på årets røde løper var deriblant Justin Timberlake og Jessica Biel, som åpenbart var en miss-match i forhold til hverandre.

Kreative løsninger som ikke falt i smak var deriblant media-favoritt Blake Lively - som stilte opp med gullfarge lommer på sin kjole. Som flere av oss syns senker kjolens klasse ned til semi-formal igjen. Likevel ser vi opp for at dette er en trend som fort kan spre seg!

Overraskende nok dukker Sophie Turner opp lengre ned på best-kledde lista. Gul som en sol syns ekspertene hun hadde gått på en bom. Selv syns vi at rent utenom fargen ser hun absolutt nydelig ut!

Årets aller verste (som vi er ganske enig med ekspertene i) er Felicity Jones - som med en rosa kreasjon ikke byr på noe mer enn mislykket country-inspirert møter sukkerspinn. Bedre lykke neste gang, Jones!

Likes

Comments

Kjendiser, Snakkiser, TV, Film

For oss som elsker film og TV-serier - ENDELIG er det tid for årets største prisutdeling! Det er duket for å bli en magisk kveld (til tross for at Jimmy Fallon skal lede kvelden, lol!)! Men hva kan vi egentlig se fram til? For å friske opp minnene våre om hvilke av våre favoritter som er nominert til hvilken pris - så skal du få se listen igjen her:

Beste Drama-film:
Hacksaw Ridge
Hell or High Water
Lion
Manchester by the Sea
Moonlight

Beste film, musikal eller komedie:
20th Century Women
Deadpool
Florence Foster Jenkins
La La Land
Sing Street

Beste kvinnelige skuespiller i en dramafilm:
Amy Adams, Arrival
Jessica Chastain, Miss Sloane
Isabelle Huppert, Elle
Ruth Negga, Loving
Natalie Portman, Jackie

Beste kvinnelige skuespiller i en musikal eller komedie:
Annette Bening, 20th Century Women
Lily Collins, Rules Don’t Apply
Hailee Steinfeld, The Edge of Seventeen
Emma Stone, La La Land
Meryl Streep, Florence Foster Jenkins

Beste mannlige skuespiller i en dramafilm:
Casey Affleck, Manchester by the Sea
Joel Edgerton, Loving
Andrew Garfield, Hacksaw Ridge
Viggo Mortensen, Captain Fantastic
Denzel Washington, Fences

Beste mannlige birolle i en spillefilm:
Mahershala Ali, Moonlight
Jeff Bridges, Hell or High Water
Simon Helberg, Florence Foster Jenkins
Dev Patel, Lion
Aaron Taylor-Johnson, Nocturnal Animals

Beste kvinnelige birolle i en spillefilm:
Viola Davis, Fences
Naomie Harris, Moonlight
Nicole Kidman, Lion
Octavia Spencer, Hidden Figures
Michelle Williams, Manchester by the Sea

Beste regi i en spillefilm:
Damien Chazelle, La La Land
Tom Ford, Nocturnal Animals
Mel Gibson, Hacksaw Ridge
Barry Jenkins, Moonlight
Kenneth Lonergan, Manchester by the Sea

Beste mannlige skuespiller - musikal eller komedie:
Colin Farrell, The Lobster
Ryan Gosling, La La Land
Hugh Grant, Florence Foster Jenkins
Jonah Hill, War Dogs
Ryan Reynolds, Deadpool

Beste manus i en spillefilm:
La La Land
Nocturnal Animals
Moonlight
Manchester by the Sea
Hell or High Water

Beste lydspor i en spillefilm:
Moonlight
La La Land
Arrival
Lion
Hidden Figures

Beste animasjonsfilm:
Kubo and the Two Strings
Moana
My Life as a Zucchini
Sing
Zootopia

Beste originale sang i en spillefilm:
“Can’t Stop the Feeling,” Trolls
“City of Stars,” La La Land
“Faith,” Sing
“Gold,” Gold
“How Far I’ll Go,” Moana

Beste fremmedspråklige film:
Divines
Elle
Neruda
The Salesman
Toni Erdmann

Beste dramaserie:
The Crown
Game of Thrones
Stranger Things
This Is Us
Westworld

Beste TV-serie – musikal eller komedie:
Atlanta
Blackish
Mozart in the Jungle
Transparent
Veep

Beste TV Mini-serie eller TV-film:
American Crime
The Dresser
The Night Manager
The Night Of
The People v. O.J.: American Crime Story

Beste prestasjoner av en skuespiller i en TV-serie, Drama:
Rami Malek, Mr. Robot
Bob Odenkirk, Better Call Saul
Matthew Rhys, The Americans
Liev Schreiber, Ray Donovan
Billy Bob Thornton, Goliath

Beste prestasjoner av en skuespiller i en TV-serie, musikal eller komedie:
Anthony Anderson, Blackish
Gael Garcia Bernal, Mozart in the Jungle
Donald Glover, Atlanta
Nick Nolte, Graves
Jeffrey Tambor, Transparent

Beste mannlige hovedrolle i en serie, mini-serie eller TV-film:
Riz Ahmed, The Night Of
Bryan Cranston, All the Way
Tom Hiddleston, The Night Manager
Courtney B. Vance, The People v. O.J.: American Crime Story
John Turturro, The Night Of

Beste mannlige bi-rolle i en TV-serie, mini-serie eller TV-film:
Sterling K. Brown, The People v. O.J.: American Crime Story
Hugh Laurie, The Night Manager
John Lithgow, The Crown
Christian Slater, Mr. Robot
John Travolta, The People v. O.J.: American Crime Story

Beste kvinnelige skuespiller i en dramaserie:
Caitriona Balfe, Outlander
Claire Foy, The Crown
Keri Russell, The Americans
Winona Ryder, Stranger Things
Evan Rachel Wood, Westworld

Beste kvinnelige skuespiller i en TV-serie, mini-serie eller TV-film:
Olivia Colman, The Night Manager
Lena Headey, Game of Thrones
Chrissy Metz, This Is Us
Mandy Moore, This Is Us
Thandie Newton, Westworld

Beste kvinnelige hovedrolle i en TV-serie, mini-serie eller TV-film:
Felicity Huffman, American Crime
Riley Keough, The Girlfriend Experience
Sarah Paulson, The People v. O.J.: American Crime Story
Charlotte Rampling, London Spy
Kerry Washington, Confirmation

Beste kvinnelige skuespiller i en TV-serie, musikal eller komedie:
Rachel Bloom, Crazy Ex-Girlfriend
Julia Louis-Dreyfus, Veep
Sarah Jessica Parker, Divorce
Issa Rae, Insecure
Gina Rodriguez, Jane the Virgin
Tracee Ellis Ross, Blackish

Likes

Comments

Skjønnhet, Trender, Mote

Vi har lenge visst at grensene mellom hva som er mannlig og hva som er kvinnelig stadig viskes ut - og det er vi absolutt totalt for! Metroseksualitet har lenge vært the new black og vi blir derfor stadig mer overrasket over hvor like vi kvinner og menn blir! Likevel så er det noe som skurrer LITT med denne nye oppfinnelsen for menn - nemlig skjorteholderen!

Denne har elastiske bånd som gjør at skjorten din holder seg rett og fin i buksen sin - uten at du får "magerynken" nederst på skjorta utover kvelden av å strekke på deg. For å være ærlig visste vi ikke at det i det hele tatt var et problem! I tillegg så skal den passe på at skjorten din ikke sklir ut av buksen når du strekker deg. Selvfølgelig en god tanke - men skjer det så er vel skjorten for liten til anledningen i utgangspunktet?

Vi er derfor ikke helt sikre på om vi ser nytten av denne nye oppfinnelsen akkurat nå. Men som kvinner kunne vi kanskje tenkt oss en selv? For vi har jo faktisk de korte skjortene det refereres til! Vi støtter uansett hvem nå enn som vil skaffe seg et eksemplar av dette - for vi kjøper jo langt mer unødvendige ting enn dette! 

Likes

Comments

Snakkiser, Reise

Det er få ting som er mindre elsk enn London by! Shopping, herlige mennesker med engelsk aksent, pluss kultur og moro rundt hvert eneste hjørne! Hva mer kan en by by på liksom?!

​​ Men nå skal dessverre en av Londons største kjennetegn kaste inn håndkle - og det er den engelske hovedstadens røde dobbeldekker busser! Og hvorfor det spør du? Fordi de rett og slett er for dyre å ha!

Londons røde routemasters har sirkulert storbyen siden 1954. Siden da har de blitt skiftet ut til nyere modeller én gang. Det er likevel for dyrt å holde disse nyere variantene i gang - så nå skal London satse mer økonomisk og miljøvennlig! Og selv om vi ELSKER London og det engelske særpreg så er vi også en stor fan av så redde miljøet - så vi håper de nye alternativene blir bortimot like awesome som de røde dobbeldekkerne!! For seriøst London - vi liker ikke at du endrer deg. Vi elsker deg akkurat som du er!! Men for miljøet er vi selvfølgelig litt mer fleksible!! 

Likes

Comments