Header
MEST LESTE INNLEGG:

Selv om 'alt kler den smukke' så er det likevel noe som kler oss bedre enn andre ting. Mye å tenke på her er alt fra farger, trender og materiell. Noe som folk fort glemmer er riktignok noe som burde være noe av det vi aller først bør tenke over. Nemlig hva slags type smykker vi faktisk kler. Du trenger likevel ikke å være bekymret - for vi har fasiten her hos oss!

Har du en avlang/oval ansiktform?

Da er det flott med runde, lande og dråpeformet ørepynt. Lang pynt er absolutt noe å gå for når man har denne ansiktsformen. Da kan de nemlig lett gi illusjonen av et litt bredere fjes for dere meset naturlig smalt et Med håret satt opp får du fokus på både ditt vakre ansikt - og dine nye juveler på en enkel og klassisk måte!

Har du firkantet/sirkelformet ansikt?
Pass på med å bruke for brede halssmykker. De kan nemlig fort få ansiktet ditt til å se ganske stort ut! Også her er dråpeformet ørepynt noe som fungerer flott! For slanke former skal dyrkes når du har denne ansikts-typen. Det viktige aller viktigste er altså at hvis pynten er lang - må du passe på hvor bred den er. Har du håret satt opp kan det kanskje være greit med liten pynt i stedet for lang pynt, f.eks.

Har du lang eller kort hals?

Har du ganske kort hals kan lang ørepynt se veldig unaturlig ut. Tilpass lengden på øredobbene dine etter lengden på halsen din også! Da vil du få et flatterende og stilfullt resultat alle vil misunne deg!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Franskmenn elsker kafélivet, singaporerne elsker kafélivet. Da er det jo bare naturlig at en skikkelig fransk-inspirert kafé åpner midt i Singapore by! Denne kafeen er det ikke hvem som helst som står bak, men selveste Coco Chanel. Kafeen har fått navnet "Coco Café" og planen er å åpne en pop-up café midt på Dhoby Ghaut Green i ca. en uke! Denne type kafé er den andre i sitt slag og holder kun åpent fra 8-16 april. Her kan du drikke en ordentlig fransk café olé mens du prøver ut alt det nye fra kolleksjonen Cruise 2017! Den første kafeen av dette slaget ble satt opp i Tokyo allerede tidligere denne måneden - og ble en STOR suksess!

Så er du tilfeldigvis i Singapore fra 8-16 april - så er det absolutt verdt å reservere seg en plass på årets største kafé-snakkis!

Likes

Comments

"Sesamgaten" er barneserien som den norske serien "Sesam Stasjon" tok sin inspirasjon fra på 90-tallet. Selv om den norske varianten takket for seg for atten år siden - så er originalen still going strong i sitt femte tiår i USA. I denne gaten full av muppets finnes det figurer som alle kan kjenne seg igjen i - og ikke minst noen for alle å bli glad i! Likevel så er også Sesam-gaten et sted hvor alle typer mennesker skal representeres. Noen typer har jo allerede vært diskutert blant publikum, deriblant hvorvidt Bernt og Erling var et homofilt par som bodde sammen. Nå skal likevel 'typoteket' utvides - og dette skjer med en autistisk karakter ved navn Julia!!


"Autisme oppdages vanligvis i 1.5 - 3 års alder. Typiske symptomer
​er at barnet oppfører seg merkelig, trekker seg tilbake og
​mister kontakten med omverdenen." -NHI.

Rundt 6 av 1000 barn har i dag en form for autisme. Det er derfor veldig naturlig at barn blir introdusert for dette så tidlig som mulig. I tillegg så ser vi kun fordeler ved at autistene får en karakter de kan relatere seg til også! For en fellesnevner med karakterene i denne serien er at de er utrolig lette å like, i tillegg til at de er utrolig joviale og sosiale. Dette er jo ikke en ramme som alle kjenner seg igjen i - så vi har derfor stor tro på at den nye karakteren blir en stor suksess!

Likes

Comments

Det er vår og det er storsesong for å få i stand hagen til våren. Frø skal plantes, bed skal lukes og svetten skal renne i vår-sola! Men trenger du egentlig ALT tilbehøret som denne hobbyen fører med seg? Neida - for nå kan du eliminere den lille spaden! Garden Genie har nemlig nå sluppet det du ikke visste at du trengte - nemlig hansker med klør på. Disse gjør at du i tillegg til å skitne deg til kan grave i skikkelig wolverine-stil!

Disse artige hage-hjelperne får du til en utrolig billig penge her: https://www.buygardengenie.com/ - og du kan kose deg med hagearbeidet med ett verktøy mindre!

Likes

Comments

Hva er typisk for disney-prinsesser? De har riktignok blitt mer og mer selvstendige ettersom verden har utviklet seg. Kvinnekampen har også nådd tegnefilm - og vi elsker det! Likevel ser det bestandig ut som prinsessene alltid ender opp lykkelig gift med en fyr som kanskje, WOPS, viser seg å være en prins. Nå har Rapunzel tatt et oppgjør mot dette. Hun er nemlig den første disney-prinsessen som har sagt 'nei' til et frieri!

Disney slapp nylig sin nyeste film "Tangeled: Before Ever After. Som kommer i forkant av en TV-serie om alles favoritt-prinsesse, nemlig "Tangeled, The Series". I denne filmen finner likevel en spennende handling sted - nemlig det faktum at Rapunzel takker nei til et frieri fra sjarmøren Flynn Rider. Hun forklarer senere at hun ikke er klar for ekteskap og unnskylder at hun ydmyket han foran et stort publikum, som var vitne til frieriet.

Vi er SÅ glade for at disney også viser oss at disney-forhold også kan ha noen problemer underveis. Og sånn om ikke Rapunzel var lett å relatere seg til før så ble hun i alle fall det nå!

Likes

Comments

Det er få ting som er mer spennende enn å vite hvorfor man er blitt sånn som man har blitt. Hva er tilfeldig, og hva sier forskning om det som kanskje ikke var u-ungålig! Vi har sneket oss inn i psykologiens store verden og funnet "oppskriftene" på hvordan de typiske søsknene i søskenflokken i følge forskning skal ende opp!

Er du eldst?

Du kan ha en tendens til å virke konservativ, opptatt av makt og lederskap. Fordi du ofte måtte ta ansvar for dine yngre søsken, så er du som eldst også ofte omsorgsfull - og det er større sjanse for at du vil bli forelder selv en dag. I tillegg er du ingen fremmed for å ta initiativ når de trengs! Men pass deg - er du født først er du ofte mindre rustet enn dine medsøsken når det kommer til stress!

Er du mellomst?

Siden eldstemann setter standarden sliter de ofte med å overgå sine eldre søsken. Noe som gir mellom-søsknet en fordel når det kommer til mental utvikling - som skjer i en racer-fart. 'Dritten i midten' er ikke på latsiden selv om noen standarder er vanskelige å nå. De er ofte både ambisiøse - og sjelden selvopptatte. De har dessverre en lei tendens til å sette litt for høye krav til seg selv - noe som kan by på en del nedturer. Disse nedturene gjør likevel mellommannen godt rustet for nedturer i framtiden! Kanskje mer enn sine andre søsken!

Er du yngst?

Som yngstemann får du som regel mest omsorg fra foreldre og søsken enn dine eldre kompanjonger. Dette kan være grunnen til at du føler deg lite erfaren og selvstendig. De yngste er likevel mest motivert til å overgå sine eldre søsken. Ofte oppnår de stor suksess og anerkjennelse innenfor feltet de velger seg. De blir ofte de raskeste atletene, de beste musikerne og de mest talentfulle artistene. Den yngste i søskenflokken har også en tendens til å være veldig sosial - sel om det er mer sannsynlig for at de er mer uansvarlig og fjollete enn sine eldre søsken.

Er du enebarn?

Siden du ikke har noen andre søsken å konkurrere med kan du bli veldig kravstor. Foreldrene dine har masse tid til ¨ta seg av deg - så du forventer pleie og beskyttelse fra alle andre også. Avhengigheten av andre og deres uvane til å ofte være selvopptatte gjør at de ofte kan slite med å samhandle med sine likemenn. Likevel så er ofte enebarn perfeksjonister - og de ser ut til å nå målene de setter seg uansett hva!

Det var absolutt flere av oss som kjente oss igjen i disse. Og det er skummelt for mye forskning kan vite om oss! La likevel ikke forskning definere deg - prøv heller å lære av den!


Likes

Comments

Eyeliner er en bestevenn i sminkepungen til mange av oss! Hvit, svart, grå eller farget - den kan hjelpe oss med SÅ mange ting! Den kan få oss til å se mer våkne ut, gi oss en mer dramatisk look, i det hele tatt ta hverdagssminken vår til nye høyder! Nå viser det seg likevel at MANGE av oss må forandre måten vi tar eyeliner på oss på. Dette må vi gjøre for vårt eget syns skyld!

Noen av oss er super flinke til å ta eyeliner utenom våtkanten helt innerst på undersiden av øyet. Vi som stadig tegner på våtkanten må revurdere det vi driver med - og det brennkvikt! For metoden man bruker for å få sminke helt inn i våtkanten er ikke bra for øynene våre. Kjemikaliene som kommer fra mye sminke er ikke nevneverdig bra å få INN i kroppen heller. I tillegg sitter sminken MYE bedre når den ikke er forsøkt festet på en våt kant som hele dagen er i kontakt med en annen våt kant.

Det er derfor bedre for både vår egen helse og på varigheten for sminken å bare bytte ut denne metoden. La våtkanten din være i fred og fokuser heller på å flytte eyelineren litt lengre ut fra øyet. Denne lille justeringen vil synet ditt og øynene dine være deg evig takknemlig for! For hva er vitsen med sminke på om man ikke en dag ikke engang kan se den lenger? Vi skal i alle fall lære oss noen nye teknikker. For våre vakre øyne fortjener tross alt SÅ mye mer enn det de tidvis får av oss!

Likes

Comments

Big Bang Theory slo an med et smell (pun not intended!, ahaha!) for over ti år siden! Føler vi oss gamle for det? NEIDA! Nå ser det ut som alderen på TV-serien ikke ut til å ha noe å si for populariteten - for nylig ble bestilt hele TRE sesonger til av vår favoritt nerde-serie!. Når det ikke ser ut som ting kan bli bedre, så kommer nyheten vi ALLE har ventet på. Hele grunnen til at vi elsker showet, nemlig selveste Doctor Sheldon Cooper - skal nå få sin egen TV-serie!

Serien har fått den sjarmerende tittelen "Young Sheldon" og handler om vår alles favoritt fysiker som niåring. Når han skal starte på high school i Øst-Texas. I rollen som Sheldon finner vi skuespiller Iain Armitage, som blant annet er kjent fra serien Big Little Lies som startet opp tidligere i vinter.

"Young Sheldon" skal nå TV-skjermene allerede til høsten(!!!). Så det er ikke annet å gjøre enn å glede seg!!

Likes

Comments

Vi alle har minst en dårlig vane. Vi kan stolt skrive under på både latskap og biting for å nevne noen! Likevel så er vi litt i tvil om hva våre dårlige vaner egentlig betyr. Er de BARE dårlige - eller understreker de noe positivt i oss som vi ikke var klar over? Vi har funnet svarene på syv dårlige vaner - og hva de sier om DEG!

Er du alltid sent ute?

Venninna di har måttet sitte å vente på deg på kafeen en halvtime ekstra for n'te gang! Hvorfor skjer dette hele tiden, det er ikke jo ikke slik at du er sen med vilje!
Forskning sier om denne egenskapen at du er en super optimistisk person! Det faktum at du har håp og kanskje er en smule naiv gjør at du gang på gang undervurderer tiden du har til rådighet. Om ikke det er definisjonen på en skikkelig optimist - så vet ikke vi! Det er i alle fall helt sikkert at optimisme ikke er noe folk syns er en dårlig egenskap!

Sliter du med å velge?

Kan du stå i butikken i tjue minutter før du klarer å velge mellom to helt like topper i forskjellige farger? Da er det ganske åpenbart at du er utrolig tolerant! Du er alltid åpen for nye muligheter og meninger - og det at du finner noe godt i alle valgene du kan ta er jo absolutt beundringsverdig! Det sies også at det å ha to ideer samtidig i hodet over lenger tid er en av definisjonene på høy intelligens! Så dette burde du absolutt ha i bakhodet når butikken er i gang med å stenge før du har valgt den perfekte mulighet!

Er du sinnssykt rotete?

Det er ikke sånn at du med vilje slenger ting rundt deg - men det har en tendens til å havne på et sted den ikke hører hjemme uansett. Du holder på med mye på en gang og hvorfor legge det bort om man ikke er ferdig med det? Er du en slik person så understreker det at du er trolig bestemt i din avvisning av status quo! Forskning sier at du også er modig, spontan og inspirerende. Og hvem husker vel rotet ditt når bakgrunnen til det er så mange gode egenskaper!

Blir du lett distrahert?

Du er kanskje en slik som får ryddet halvveis ut av oppvaskmaskinen før du MÅ google hva slags lyd giraffer lager? Hva dette sier om deg er forskningsfunn helt klare på: Du er utrolig nysgjerrig på verden! Kanskje har du til og med for mye hjerne til ditt eget beste, siden du kan interessere deg for SÅ mye forskjellig på en brøkdel av tiden andre ville brukt! Og nysgjerrighet er helt klart en god egenskap!

Utsetter du alt til siste minutt?

Oppgaven skal jo ikke leveres før om to uker. Er det ikke bare tull å starte i dag? Denne tankegangen kan MANGE av oss kjenne oss igjen i. Og det beviser absolutt hvor utrolig god du er under press. Forskning sier du også er både oppfinnsom og ikke minst utrolig kreativ! For hvis du har mye mer spennende ting å bruke tiden din på, hvorfor sløse det bort på noe som ikke er relevant NÅ?

Er du utrolig lat?

Er du kanskje ikke noen racer på fysisk aktivitet, for seriøst - det er tid man ikke får igjen! Folk som er ekstremt late er dette nettopp fordi de tenker mye. De er ofte veldig intelligente - og syns de får mye mer igjen for tiden de bruker på hjerneføde enn f.eks. jobb og trening. På mange måter kan man si at deres eget hode er deres lekeplass!

Får du høre at du er i overkant dramatisk?

Du føler. Du føler mye! Kanskje mer enn folk flest - og du er ikke redd for å legge lokk på kjelen når den koker! Du føler deg kanskje til bry for andre - men trenger du egentlig det? Det er mange grunner til at noen er mer dramatiske enn andre. Ofte er det fordi dramatiske folk har mer empati, har lettere for å tilgi, er snillere og mer fokuserte enn folk ellers. Og for alle de gode egenskapene må folk rundt deg tåle en liten berg-og dalbane av et menneske!

Likes

Comments

I løpet av vinterens moteuker så er en ting blitt klinkende klart - vinyl gjør et enormt comeback i motebildet! Dette er også blitt veldig tydelig på salget av vinyl mini-skjørt, som har skutt i været den siste tiden!

Er du redd teksturen skal få deg til å se ut som en søppelpose, så trenger du ikke være redd. Bruk noen herlige sorte vinyl-bukser sammen med noen nøytrale skjorter - for å gi deg en sofistikert og edgy look! Du kan også velge å bruke dem med en oversized t-shirt som du stapper ned i buksen/skjørtet! Det er SÅ mange metoder å style dette på - noe som igjen beviser at vinyl er noe som går inn i ALLES klesskap! Det skader heller ikke at materialet er vannavstøtende - slik at vår-regnet ikke trenger å bli et problem for oss! Vi skal ihvertfall la denne babyen få komme inn å lyse opp vår vår-garderobe!

Likes

Comments