Header
MEST LESTE INNLEGG:

Vasking av hår er en ganske innarbeidet rutine hos oss alle. Det er noe vi gjør nesten hver dag - og det er sjelden vi spicer det opp med noe mer enn et nytt og velduftende produkt. Men hva om vi fortalte deg at å bytte om på hele rekkefølgen; nemlig bruke balsamen FØR sjampoen faktisk er veldig fordelaktig? Høres HELT sykt ut, ikke sant?

Vel, sjampo vasker håret. Fjerner skitt og olje. Balsamen derimot - gjør håret mykt og fjerner floker! Om du skulle ha glatt hår derimot - burde du absolutt bruke mindre balsam. Og i alle fall ALDRI gni det inn i hår-røttene dine. Det er nemlig en oppskrift på flatt hår!

Forskere har derimot nå funnet ut at å snu om på hele operasjonen, nemlig å bruke balsamen først - vil gi folk med glatt og tynt hår rent hår som det er lett å håndtere. I tillegg vil det bli mer fyldig enn det vanligvis ville fått! Balsam skal jo nemlig gjøre håret mykt - og sjampoen skal etterpå rense balsamen vekk og gjøre håret ditt litt mer 'sprettent'! Dette fungerer likevel best med produkter som var designet til å bli brukt i denne rekkefølgen! Som f.eks. merket; TRESemmé!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

HVOR kjipt er det ikke med forkjølelse? Den utrolig slitsomme sykdommen det finnes et utall forskjellige triks for å bli kvitt! Et av disse triksene har nå funnet sin vei inn i Starbucks' egne meny; og heter - the medicine ball!

Det var en kunde som delte sin drikk på insta - og i en løpet av kun én dag fikk lederen for en starbucks spørsmål om denne hele 20 ganger(!!!). Derifra trillet 'ballen' bare videre!

Drikken, som også kalles 'The Cold Buster' består av en Jade Citrus Teavana pose og en Peach Tranquility Teavana pose. Disse skal opp i en blanding med varmt vann og dampet lemonade. Deretter putter du oppi litt honning - NAM NAM!

Likes

Comments

Apple slipper i disse tider appen som skal danke ut både instagram og snapchat, nemlig video-applikasjonen; Clips!

Clips er tilgjengelig for både iphone og ipad-brukere - og er en egen app utenom kamera-appen som allerede finnes. sppen gjenkjenner hvem som er i dine videoer og gjøre smarte valg for deg når det kommer til deling. F.eks. det å bare skrive inn navn for å dele videoer i via meldinger.

Appen kommer (har kommet? vi har jo ikke apple store slik at vi får sjekket!) nå i april - og blir en slags hybrid mellom insta, snap og prisma. Her kan man redigere både videoer og stillestående bilder. Når du har redigert ditt mesterverk ferdig, kan du bare laste det opp fra clips til andre sosiale medier - avhengig av hvor du vanligvis deler ting! Det blir spennende å se om Apple vinner kampen mot insta og snap - og hva de velger å gjøre tilbake for å gjøre sine apper enda mer appellerende! Dette er app-krig, folkens! Og det er bare å digge det!

Likes

Comments

Den gule rangeren i Power Rangers skal nemlig få vist fram sine seksuelle preferanser i provoserende filmer fra den kommende filmen! Dette kommer rett etter at Skjønnheten og Udyret hadde den første åpent homofile disney-karakteren - så 2017 ser ut til å være et ord for seier for LGBTQ-grupper verden over!

Den homofile superhelten er som sagt den gule rangeren, som heter Trini. Det blir lenge antatt i filmen at hun har har trøbbel med typen. Men det viser seg at det er dame-trøbbel hun altså sliter med! Hun sliter med å finne ut hvem hun egentlig er - men moralen filmen møter dette med er at dette er helt okei! Og vi er HELT enige! Bare vær slik du er, Trini! Din legning vil aldri stå i veien for din awesomeness!

Filmen hadde premiere 24. mars i år.

Likes

Comments

Vi er alltid spente når det svenske merke Monki slipper sine badetøy-kolleksjoner! I tråd med Chanels Fashion Week 2017 show - så finner vi futuristisk design også her. Nemlig herlig, deilig og metallisk materiale som vi kan stråle i på stranden hele sommeren! Det er nok noe som har besatt designere verden over når de skapte årets kolleksjoner - for metallisk finner vi OVERALT denne sommeren! Og vi ELSKER at vi alle kan få leve ut vår indre robot i deilig sommer-hete! For hvor 2017 er ikke det?

Likes

Comments

Våren står for hell. Det er derfor bare å stå på for å gjøre seg klar for sommeren 2017 - for den skal jo bli LEGENDARISK! Det er likevel noe som kan ødelegge ferien noe helt SINNSSYKT! Og det noe som kommer frem til stadighet hver sommer. Det er varmt, man er mye ute, det nesten UMULIG å unngå dette. Nemlig; skadet hår! Vi har likevel tipsene for at du skal slippe å tenke på dette denne sommeren:

1. Skaff deg en sommer-klipp!
- Det er viktig å bli kvitt slitte tupper før sommeren starter. Rett og slett fordi varmen vil bare gjøre dem ENDA VERRE. Tommelfinger-regelen er vanligvis at man skal klippe seg hver 6-8 uke gjennom hele året. Men detter SPESIELT viktig når sola er framme!

2. Vask håret ditt mindre.
Tro det eller ei - men å vaske håret ditt sjeldnere kan faktisk være bra for deg! Varmen tapper nemlig håret for dens naturlige oljer. Dette er det samme som skjer når man vasker håret sitt for mye! Dette gjør at hodebunnen din tørker ut. Hvis du derimot ikke klarer å droppe dusjingen en dag kan det være en idé å bruke en liten dose med naturlig sjampo i stedet. Eller bare vaske deg med vann for å bli kvitt skitten!

3. Bruk UV-beskyttelse
På samme måte som vi velger å ta på oss solkrem på huden for å beskytte den - så gjelder absolutt det samme for håret vårt! Det finnes et hav av produkter med UV-beskyttelse for håret ditt som du kan velge blant. Alt ifra spray til hårmasker! Og de vil gi deg en følelse av næringsrikt og beskyttet hår!

4. Slipp håret ditt fri!
Hårstrikker og hestehaler er en NEI-ting i sommermånedene. Med den tørre luften oppå en strikk som dras fram og tilbake på håret sliter noe helt sinnssykt på det! Det gjør naturligvis at det brekker lettere. Føler du likevel at du ikke kan la være - så er en løs strikk løsningen!

5. Bruk kam i stedet for børste.
Håret har lettest for å brekke når det er vått. Unngå denne skaden hele året ved å bytte ut hårbørsten din med en kam. Spray håret med en de-tangler (husker ikke hva det kalles på norsk en gang, lol!) før du begynner å gre det.

6. Balsam - og balsam en gang til!
En vanlig balsam fungerer flott høst, vinter og vår. Men om sommeren trenger du litt ekstra næring til håret ditt! Du burde bruke en hårkur minst en gang i uka - i tillegg kan hårmasker gi håret sine naturlige oljer tilbake. Noe som gjør det mykere, sterkere, mer skinnende og ikke minst; sunnere!

7. Bruk hatt!
Når alt annet ikke fungerer - gjem håret ditt i et sjal eller i en hatt! Det er SÅ mange måter å integrere et hodeplagg inn i sommergarderoben! Et tips: Et silke-skjerf har en reflekterende effekt på solstrålene - slik at du svetter mindre på hodet! Noe som gjør håret ditt mindre fett!

Så nå er det bare å starte med å forberede seg! Sommeren er her før vi aner - og vi skal være klare!

Likes

Comments

Har du noen gang lurt på hvorfor det virker som om menn slanker seg bare de tenker tanken?

Det er én grunn til at gutta ser ut til å ha slankehemmeligheten vi kvinner misunner dem så utrolig for. Den grunnen er, ikke overraskende: testosteron!

Menn har jo logisk nok mye mer testosteron i seg enn kvinner. Dette hjelper dem med å bygge muskelmasse, bruke kaloriene raskere og forbrenne fett raskere. Det gjør deg også hårete - i tillegg til å skape hår-tap senere, så det er ikke bare fordeler! Likevel skal det sies at med tiden så jevner denne fordelen seg ut. Slik at menn og kvinner blir ganske likestilte!

Likevel er det verdt å merke seg at menn og kvinner er bygd forskjellig. Dette er veldig viktig å merke seg når det kommer til slanking. Kvinner flest har jo en tendens til å legge på seg på ganske praktiske steder; nemlig på lårene og brystene! Likevel så er det viktig å huske at her er vi også forskjellige! Det er likevel ikke uvanlig at en kvinne bærer ca. 6-111% mer fett enn en mann, nettopp fordi vi er forskjellige!

Menn har derimot en tendens til å legge på seg på mage-regionen. Dette gjør også at det syns raskere når de går ned noen kilo. Så selv om mannen din kanskje ser slankere ut - så betyr det ikke at det er jevnt over, jenter! Det skal derimot sant sies at menn i gjennomsnitt er større enn kvinner, slik at de forbrenner kalorier fortere. Det krever jo mer energi å holde en stor kropp ved like enn en liten en, logisk nok!

Det vi kan lære fra dette er at det ikke er noen vits å sammenlikne kroppen din med andres. For ingen kropp er lik! Noe som er normalt for deg trenger ikke være normalt for noen andre. Så lenge du har et sunt og godt liv - så skal du føle deg deilig og vel uansett! For DU er fantastisk!

Likes

Comments

Hver dag er det noen i Norge som får diagnosen Alzheimer sykdom. Sykdommen fører til skader og tap av hjerneceller på en periode på flere år - og tar livet av flere enn brystkreft og prostata-kreft gjør sammenlagt! Det finnes per i dag ingen kur - men forskning har vist at en god venn av oss kan redusere risikoen for å utvikle sykdommen. Dette er overraskende nok: KAFFE!

Vi trengte forsåvidt ikke flere gode grunner til å drikke kaffe. Det gir deg et kick om morgenen, det smaker godt, beskytter leveren og er full av antioksidanter! Nå kan vi likevel legge til enda en fordel: nemlig det faktum at det har en reduserende effekt på utviklingen av alzheimer med 30 %!

For å få denne effekten trenger du faktisk ikke drikke mer enn 2-5 kopper om dagen. Noe som absolutt ikke er noe man trenger å be de fleste av oss om flere ganger! For hva er vel egentlig et liv uten kaffe?

Likes

Comments

Vi ELSKET Anastasia og den russiske overdådigheten hele filmen hadde å by på i 1997. Like spennende er det at filmen i disse tider har blitt til en musikal på Broadway! Men nå har likevel tiden vi alle har fryktet kommet. Alt kan nemlig ikke være håp, drømmer og fengende sangnummer hele tiden! Nå kommer serien som viser sannheten om den mest diskuterte familien i russisk historie, nemlig Romanov-familien!

I 1917 tok en revolusjon et mektig Russland med storm. Tsarriket skulle byttes ut med en kommunistisk, dog mer demokratisk ledelse - og landet gikk som resultat inn i en periode som Sovjetunionen.

Romanov-familien, som var en del av dynastiet som hadde styrt Russland i over 300 år, ble i den sammenheng avsatt. Det skulle bli starten på en brutal slutt for familien, som ble satt i fengsel og brutalt myrdet et år senere. Henrettelsen av familien ble gjort av sterkt berusede menn, som på klønete og brutalt vis tok livet av Romanov-familien. Døtrene hadde blant annet dyre juveler sydd i korsettene sine, som fungerte som en slags rustning under mordforsøket. Dette gjorde likevel at deres avslutning på livet ble desto mer umenneskelig.

De myrdede var tsar Nikolaj II, hans kone Aleksandra og barna Olga, Tatjana, Maria, Anastasia og Aleksej.

Når levningene ble funnet og DNA-testet i 1989 var det likevel noe som skurret. Datteren Anastasia og den eneste tsar-sønnen, Aleksej, ble ikke identifisert med de andre. Dette skapte spekulasjoner om at de hadde sluppet unna den brutale massakren.

Disse spekulasjonene er også noe av utgangspunktet til Disney-klassikeren, Anastasia, som kom i for nøyaktig tyve år siden. For bare ni år siden fant man omsider levningene av Anastasia og broren Aleksej. Da kom det også for dagen at det ikke var Anastasias levninger som var savnet fra den opprinnelige graven, men søsteren Maria, som de da fant sammen med levningene av broren.


Historien, uansett hvor brutal den er, har likevel en publikums-tekke det er vanskelig å sette ord på. Mytene om hva som skjedde og hvordan det skjedde er noe folk har diskutert i generasjoner. Nå skal sannheten derimot endelig komme for dagen. Romanov-familien og deres historie skal nemlig nå få en egen TV-serie.

Serien vil foregå over åtte episoder, som alle tar for seg ulike fortellinger om familien på ulike steder. 70 millioner er allerede spyttet inn i prosjektet, som har premiere i 2018. Da vil det være hundre år siden tragedien fant sted. Og uansett hvor trist det hele er - så er vi utrolig spente på hvordan hele denne dramatiske historien vil bli framstilt på TV!

Likes

Comments

Er du også en av dem som gjerne vil ha enestående og fine negler, men ikke har tålmodighet til å vente til at alle lagene med neglelakk skal tørke? Da burde du definitivt lese videre! For du trenger nemlig ikke lide deg gjennom timevis med redsel for å komme borti noe! Nå kan du nemlig bytte ut neglelakken din med neglelakk på sprayboks!

Lakken fungerer på samme måte som vanlig neglelakk. Du legger en base coat, tørker den kjapt, sprayer på med neglelakk-sprayen, lar den tørke kjapt - før du avslutter det hele med en top coat. Alt dette trenger ikke engang ta mer enn fem minutter!!

Det finnes flere forskjellige typer neglelakk på sprayboks. Deriblant fra merker som OPI og NAILSINC som vi allerede er kjent med fra tidligere! Så nå er det bare å kaste de titalls flaskene med tykk sakte-tørkende neglelakk - for nå løper vi alle til nærmeste kosmetikk-sjappe for å hamstre spraybokser!

Likes

Comments