Header
MEST LESTE INNLEGG:

Vi vil jo ALLE ha renere og mykere hud! For man føler seg altfor ofte slik som man ser ut - i stedet for det motsatte, som vi aller helst hadde likt! I kampen for å føle oss som de nydelige kvinnene vi er har vi snublet over hemmeligheten til perfekt hud! Denne hemmeligheten vil vi dele med dere! Ingen grunn til å frykte, for dette er altså ikke noe ooga booga, men noe så simpelt som honning!

Honning har blitt brukt til hudpleie lenge! Dette er fordi den er fullpakket med næringsstoffer og antioksidanter! Den bremser også aldringsprosessen i huden og er helt sinnssykt fuktighetsgivende. Den tar fuktigheten fra lufta og overfører den til huden og skaper derfor en langvarig hydrering! I tillegg er det lite bakterier i honningen - som derfor kan hjelpe deg med å roe ned akne-problemer! Enzymene i honning hjelper til med å gi deg en glød du bare kunne drømme om - i tillegg til at det sies at den til og med kan bidra til å gjøre arr mindre synlige!

Det aller beste å bruke til huden sin er naturlig honning. Altså, honning som ikke er varmebehandlet. Den som har fått absolutt mest cred for sin kjærlighet til hud er manuka honning fra New Zealand. Som heldigvis kan kjøpes over nettet! Vi legger i alle fall dette i får digitale handlekurv! For et enkel og naturlig mirakelprodukt har vi drømt om LENGE!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Crop tops er et absolutt elsk vi har fra ballett-verden. I tillegg til at det ser dødsbra ut, så er det i tillegg overraskende enkelt å lage. Og er ingenting vi heller elsker enn ting som både er stilige og enkle! Vi har derfor lånt en oppskrift på hvordan man selv lager en crop top med klær vi allerede har i skapet!

- Klipp av den nederste delen av ryggen på toppen din. Merk av midten av ryggen, lag en horisontal rett linje bort mot sømmen på sidene. Lag en linje nedover langs sømmene helt ned til der toppen din stopper. Klipp ut den merkede firkanten

- Snu toppen rundt og klipp i en rett vertikal linje midt på toppens framside.

- Ta toppen på deg. Legg de 'lange sidene' i kryss og knyt på baksiden.

- Presto - du har en awesome crop top!

Likes

Comments

Prisutdelings-sesongen begynner å gå mot slutten! Både i Norge og utland har vi viet opptil flere sene kvelder denne måneden til våre favoritt-kjendiser! Vi ønsker jo at de får den anerkjennelsen de ABSOLUTT fortjener! Derfor blir Vi sittende med gledestårer i øynene hver eneste gang - og i kveld er det tid for å fokusere på våre britiske favoritter!

Norge selvfølgelig representert her også - med vår egen Alan Walker nominert til prisen 'årets britiske singel'! For artisten selv er nemlig født i Storbritannia! Han er likevel kun en av en drøss med talentfulle artister som er nominert denne kvelden!

*trommevirvel*
...
Og de nominerte er:

Beste britiske mannlige solo-artist:
Kano
David Bowie
Craig David
Michael Kiwanuka
Skepta

Beste kvinnelige solo-artist:
Ellie Goulding
Anohni
Emeli Sandé
Lianna La Havas
Nao

Beste britiske gruppe:
The 1975
Bastille
Biffy Clyro
Little Mix
Radiohead

Beste internasjonale gruppe:
A Tribe Called Quest
Drake and Future
Kings of Leon
Nick Cave and the Bad Seeds
Twenty One Pilots

Beste britiske gjennombrudd:
Anne-Marie
Blossoms
Rag'n Bone Man
Skepta
Stormzy

Kritikernes valg:
Anne-Marie
Dua Lipa

Beste britiske album:
The 1975 - I Liike It When You Sleep, for You Are So Beautiful yet So Unaware of it
David Bowie - Blackstar
Kano - Made in the Manor
Michael Kiwanuka - Love & Hate
Skepta - Konnichiwa

Beste britiske singel:
Alan Walker - Faded
Calum Scott - Dancing On My Own
Calvin Harris feat. Rihanna - This Is What You Cane For
Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
Coldplay - Hymn for the Weekend
James Arthur - Say You Won't Let Go
Jonas Blue feat. Dakota - Fast Car
Little Mix - Shout Out to My Ex
Tinie Tempah feat. Zara Larsson - Girls Like
ZAYN - Pillowtalk

Beste internasjonale mannlige solo-artist:
Bon Iver
Bruno Mars
Drake
Leonard Cohen
The Weeknd

Beste internasjonale kvinnelige solo-artist:

Beyoncé
Christine and the Queens
Rihanna
Sia
Solange

Årets beste britiske produsent:
Hemmelig

Beste britiske video:
Adele - Send My Love (To Your New Lover)
Coldplay - Hymn for the Weekend
James Arthur - Say You Won't Let Go
Little Mix feat. Sean Paul - Hair
One Direction - History
ZAYN - Pillowtalk
Clean Bandit feat. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye
Jonas Blue feat. Dakota - Fast Car
Calvin Harris feat. Rihanna - This Is What You Came For
Tinie Tempah feat. Zara Larsson - Girls Like

Beste globale suksess:
Hemmelig

BRITs ikon-pris:

Robbie Williams

________________________________________________________

Ikon-prisen ble delt ut forrige november - helt fortjent til den britiske pop-kongen Robbie Williams! Prisene for årets globale suksess og årets produsent forblir et par overraskelser!

Så i kveld er det fram med alkoholfri sprudlevann blandet med gledestårer! Det skal jo tross alt bli en magisk aften selv om det er onsdag!

#30daysnouwchallenge

Likes

Comments

Rett over øregangen er det en del av øret som på engelsk kalles "daith". På dette interessante stedet er det den siste tiden blitt en kjempe trend å piece - og vi skjønner absolutt hvorfor! Noe så enkelt, elegant og diskret blir SÅ stilig og nytt! Vi steller oss derfor i kø for å skaffe oss en slik en selv. For dette er en trend vi kan like! ENDELIG en piercing-trend som man kan bli med på uten å bekymre seg for at sjefen gir deg 'blikket' i lunch pausen!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Om det er i lyset av Belles magiske disney-kjole som snart kommer på kino-lerretene er vanskelig å si. Likevel er mote-ekspertene ganske enige om hva som er årets farge i vår/sommer. Denne fargen er det nærmeste vi kommer glinsende gull i fargehavet, nemlig gul!

Gul er en sinnssyk energisk og dramatisk farge. Selv om den ses på som 'den falske fargen' her i vesten så ses den på som en farge for visdom og åndelig kraft i østen. Men først og fremst er den bare kræsj og herlig - og et absolutt must til vår-garderoben vår!

Så vi får sloss om årets gule og kule favoritter i butikkene mot våren, jenter! Vi er absolutt tilhengere av årets farge - og tar derfor opp kampen om å få årets beste gulinger (no pun intended!) med oss hjem!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Er det noe Trump-familien har vist oss den siste tiden, så er det at de absolutt kan promotere seg selv! I lyset av at farsan selv har blitt president har datteren (og den som er nærmest å ta på seg rollen som USAs førstedame) Ivanka Trump sluppet sin egen parfyme! Som gjør det overraskende bra!

Selv har vi ikke hatt anledning til å prøvelukte Ivankas nye duft - men den har allerede tatt de to øverste plassene på Amazon sin skjønnhets-toppliste! Hva folk sier om selve lukten går litt begge veier. Alt fra 'den lukter vakkert, mykt og kvinnelig' til at den 'lukter rasistisk og gir antydninger til kommunisme'. Alle vitser til side - så gir i alle fall vi Ivanka og hennes parfymesalg en sjanse og håper vi får anledning til å lukte på den i nærmeste framtid! For den ser jo helt nydelig ut!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

For mange av oss var Nokia 3310 kanskje den første mobilen vi noen sinne fikk! Med strøm nok til å holde en hel uke, snake innebygd, skjermen i svart-hvitt og solid som en murstein, forblir nemlig vår blå venn en del av vår nostalgiske fortid. Før du likevel sukker ut i savnet vil vi fortelle deg - VÅR BESTEVENN FRA BARNDOMMEN GJØR ET COMEBACK!

Finske HMD Global Oy har nemlig kjøpt opp rettighetene fra Nokia - og skal begynne å produsere look-alikes til den gode gamle 3310! Disse skal slippes på Mobile World Congress den 26. februar, og vi gleder oss super mye! Tenk å kunne få barndommen tilbake på denne måten? Det er bare å begynne å trene opp snake-skillsa - NÅ er 3310 tilbake!!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Skal man slå gjennom innenfor mote så MÅ du vite hvordan du får folk til å vende blikket sitt mot det du har skapt! Derfor er New York Fashion Week en av stedene hvor vi stadig får oss nye overraskelser! I år er intet unntak - og her er fire grunner til at vi har snudd hodet vestover denne uka!

1. Heite kriminell fikk sin catwalk debut!
Mugshot'et hans gikk viralt i fjor. Verden kunne ikke forstå - er det ulovlig å være SÅ heit?! Philip Plein syns i alle fall ikke det. Derfor fikk stjernen selv, Jeremy Meeks, fikk i år sin debut innenfor mote!

2. En tilfredsstillende antall plus-size-modeller!
Er det noe moteverden er kjent for så er det å body-shame dem av oss med noen kilo ekstra. Dette har de prøvd å ta tak i og viser oss at ALLE er vakre. UANSETT størrelse, og dette hedrer vi!

3. Levende orkester!
Michael Kors gidder ikke føye seg etter hip hop over anlegget - de kjører ALL OUT med et ordentlig orkester!

4. Hijab-show!
Den indonesiske designeren Anniesa Hasibuan kjører et magisk hijab-show andre år på rad! Vi håper absolutt at det blir noe vi ser oftere på catwalkene - for nå MÅ vi lære verden at hijab er classy as f*ck!

#nouw30daychallenge 

Likes

Comments

Noe som har slått utrolig an de siste årene er fargeleggingsbøker som er for voksne i stedet for barn. Det slår jo selvfølgelig ikke bare an fordi det er trendy - det er noe mer ved det! Det er nemlig utrolig bra for deg å sette deg ned for å fargelegge litt. Og dette er grunnene:

1. Du slipper å kjede deg.
Til tross for at vi har tusen ting å holde på med i hverdagen, så er det likevel tid vi kunne brukt til mer nyttige ting. Vi kjeder oss mye, det blir mye netflix - la oss bare være ærlige om det! Men fargelegging derimot - kan holde deg opptatt i timevis! I tillegg er det en utrolig koselig aktivitet å gjøre sammen med gode venner. Gjerne med en bolle mango på bordet og en kanne te på deling!

2. Det tar deg tilbake til en tid hvor ting var enklere.
Vi alle husker hvor lett alt var før. Tiden før du måtte betale din egen telefon-regning, lære deg å lage vaske ull og før du lærte at den første kjærligheten ikke varer for evig. Å bli voksen er både vanskelig og kjipt! Det som da er så praktisk er at fargelegging på sin helt egne måte tar deg tilbake. Dette var jo tross alt noe vi holdt på med dag ut og dag inn - og hjernen din trekker deg tilbake til følelsene og sinnsstemningen fargelegging pleide å gi deg. Og det kan absolutt vi trenge i den travle hverdagen med klesvask og kjeleskrubb!

3. Det hjelper deg med å bytte ut negative tanker med positive.
Det er bevist at fargelegging er utrolig terapeutisk! Både angst og negative tanker reduseres ved å gjøre kreativt arbeid - noe som alene er en grunn til å løpe til bokbutikkene for å kjøpe seg dusinvis med farger og bøker! For negative tanker - det har vi ikke plass til!

4. Man får enkelt trent begge hjernehalvdelene.
I løpet av fargeleggings-prosessen så bruker man utrolig mange ting! Man tenker over balanse, fargevalg, problemløsing og får arbeidet med sine motoriske evner! Det er derfor en utrolig lettvinn måte å få brukt og utviklet mye av hjernen med!

5. Det hjelper konsentrasjonen din.
Fargelegging har en unik evne til å hjelpe deg med å konsentrere deg. Dette fordi du fokuserer på en utrolig avslappende måte - noe som gjør deg flinkere til å konsentrere deg i framtiden!

6. Det trenger ikke koste all verden.
Moro koster sier folk. Det trenger det da ikke gjøre! Man trenger ikke mer enn en hundrelapp for å kjøpe en fargeleggings-bok man kan holde på med en stund! I tillegg så kan farger kjøpes ganske billig hvis du velger riktig butikk!

Så det er derfor mange gode grunner til å vie litt av den neste lønna til en UTROLIG sunn hobby! Vi skal i alle fall kaste oss over fargeblyantene framover - for å få et totalt zen 2017!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Med inspirasjon i superstjerner som Alicia Keys og vår egen Tone Damli bestemte jeg meg for å ikke bruke NOEN form for sminke eller skjønnhetsprodukter i en hel uke.

Vi har jo alle våre små "skammer" som vi prøver å skjule for omverdenen. Mine er særlig tynne øyenbryn og rødlig hud. Dette skulle jeg nå blottgjøre for hele verden, og det tok en utrolig overraskende vending for meg!

Slik forløpet uken seg:

SELVBILDE
Dag to var et rent helvete. Jeg følte meg alt annet enn komfortabel og hadde faktisk sminke med meg på skolen. Jeg bukket heldigvis ikke under (applaudér her)! Og det er jeg SÅ glad for. For det skulle ikke mer enn en dag til før jeg følte meg utrolig vel med mitt sminkefrie ytre!

SOSIALE MEDIER
Selfies ble selvfølgelig tatt under eksperimentet. Det som overrasket meg mest er at antall likes ikke sank. I tillegg kom det flere komplimenter fra uventede hold! Noe som absolutt var en positiv overraskelse!

MIN TOLKNING AV ANDRES REAKSJONER/HANDLINGER
Det er kanskje bare min egen paranoia - men hver eneste dag på toget om morgenen (når jeg er på mitt mest folke-hatende) fikk jeg BESTANDIG en sidekamerat. Til tross for at jeg både hørte på musikk og hadde breiet meg godt ut! Noe som ikke pleier å skje såpass ofte! Jeg ser kanskje mindre skummel ut uten sminke?

TID
Jeg har fått igjen den tiden om morgenen der jeg pleide å ta en te-kopp! Og det er SÅ deilig!

FORBEDRINGER
Jeg syns faktisk ikke jeg ser noen andre endringer enn på innsiden. Jeg liker mitt ekte jeg bedre enn jeg gjorde, men jeg ser ingen fysisk endring. Jeg hadde et håp om at urenhetene i huden skulle reduseres - men det må nok forbli en drøm!

FUNFACT
En artig endring jeg la merke til er at jeg ble mye mer opptatt av håret mitt. Jeg hadde til opplysning en FORFERDELIG hår-uke denne uka. Og det hadde jeg kanskje ikke lagt like mye merke til om sminken hadde tatt fokuset fra det!

ANBEFALER JEG ANDRE Å GJØRE DET SAMME?

Absolutt. De fleste av oss trenger ikke i nærheten så mye som vi bruker. ALLE er naturlig vakre - de må bare tro på det selv!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments