​Okej... Denna blogg var enkelt att glömma bort och svår att uppdatera. Här kommer lite bilder bara, dels på Viña och sen när jag bakade lite kladdkaka. Jag uppdaterar oftare på min egna blogg om det är någon som är intresserad och undrar vad vi gör osv. Här hittar ni den! Nu är det måndag och 21:a december, tiden har gått SÅ fort.. Inga julkänslor trots 3 dagar till jul... Men vi har det super ändå! Just nu: mamma är på zumba, pappa plockar och fixar (blir till och med förvånad när jag skriver det haha), pojkarna spelar på ipad och surfplatta och jag ska dammsuga!! YEYY!! 

I eftermiddag ska vi alla på bio, jag och mamma ska se Hunger Games och pappa, Samuel och Jonathan ska se nya Star Wars filmen! Ska försöka bli bättre på det här med bloggningen, är ändå så kul sen att ha minnen och bilder lättillgängliga.

Nu måste jag gå!!  Kram

//Niki

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

2015 firar jag min 5:e födelsedag i mitt kära Chile! Känslan att vara här är speciell. Många gånger känns allt som vanligt, men ofta stannar vi upp och tänker och känner efter. Vi är lyckligt lottade att få denna chans och jag/vi njuter i fulla drag. Nikita har uppmärksammat mig på att min svenska blivit sämre...ehhhhh, jag tycker förstås inte det, men om det smiter in ett stavfel här och där, så hoppas jag på ert överseende.

Min födelsedag tillbringade vi i sällskap av nära, nya och nygamla bekanta. Maten var fantastisk, min mamma stod för tillbehören och min Robert för grillningen. En stor chock, eller den största kulturkrocken vi har upplevt så här långt är den chilenska tidspassningen/uppfattningen. Vi bjöd in till klockan 19:30. Den första gästen kom 21:15!!! Vi är ju förberedda på detta, men det är ändå svårt att förstå. Alla ni som känner mig, vet att jag ofta är sen, men inte sååååå sen, visst? Men vi hade trevligt i alla fall. Min gudfar Nono, hade bjudit med en vän som spelar gitarr och sjunger. Han sjöng för mig, en massa låtar som spelades hemma när jag växte upp. Jag fylldes av fina minnen och många skratt. 

Det finns så mycket glädje, kärlek, och värme  i detta land. Människorna är ofta glada, trots svårighet i vardagen. 

//Katy

Likes

Comments

Detta är från balkongen här i Viña där vi bor!

Fina Samuel

Tia Alicia

Den goda maten ((Inte allt haha, det fanns mycket mer med gott som inte fick plats på bilden))

Lela (vad vi kallar mormor) & mamma

Nono är mammas gudfar och var också med i lördags! De andra två känner ni nog igen haha

Mamma med kusinen Andrea

Lela och Jonis

Storebror och lillebror Ramos (morfar vår till höger)

​Den fina utsikten från Alicias lägenhet i Valparaiso!

Hej på er!

Det här med att blogga gick ju sådär, tanken var ju kanske att alla i familjen iallafall skulle lägga upp ett varsitt inlägg någon gång ibland men det verkar ju bara vara jag som har lyckats än så länge haha. Dessa bilder är tagna med min kamera från senaste dagarna och alla förutom den högst upp är tagna hemma hos tia Alicia (morfars kusin) i lördags när vi var där på middag. Då träffade mamma sin egna kusin Andrea för första gången. Hoppas det är bra med er därhemma i Sverige, eller vart ni än nu befinner er på semestern. Kramar från oss

//Niki

Likes

Comments

Hej på er!

Välkomna till vår blogg och vårt första inlägg. Idag är det onsdag och klockan här börjar närma sig 12. Igår landade planet i tid på Santiagos flygplats och vi kom till lägenheten runt 14 där vi åt lunch. Sen fick vi en liten rundtur i byggnaden och efter det var uppackningen i full gång. Något vi märkte när vi hade kommit hela vägen fram till lägenheten var att en väska var borta, så efter maten åkte mamma, pappa och morfar tillbaka till flygplatsen och fick då reda på att väskan inte ens hade tagit sig till Brasilien utan hade åkt på fel plan i Frankfurt.

Kram på er så länge!

Poolen några våningar upp!

​Utsikten från balkongen!

Likes

Comments