Min blogg är den tråkigaste av dem alla, men who cares I just do this for fun!! Nej, nu ska vi inte va så svengelska här. Mitt liv är allmänt tråkigt så finns inte mycket att skriva just nu av vad ni missat. Det intressantaste i mitt liv just nu är väl att jag praoade på försvarsmakten i veckan (v. 15) och att jag nästa vecka (v.16) fredag och lördag har isshow. Ni hör ju hur det låter. Jaja, hade inte så mycket mer att skriva. vi hörs när jag har tid igen!
Kram Ramona

Lite randombilder, den i mitten är från i tisdags när jag och de jag praoade med fick åka helikopter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ska inte göra ett nytt år till en så stor grej, brukar inte heller göra det. Brukar inte hypa så mycket om det eller hur man ska säga. Nyårslöften är väl inte heller något jag gör en så stor grej av, man har väl små mål man vill uppnå för de nya året men inget mer. 

Jo, hade väl försökt börjat blogga lite smått igen men får se hur det blir med det. Får göra som nu exempel att jag skriver inlägget och applicerar det lite senare. 

Fick feber fredags så låg hemma hela dagen och gjorde det även igår, eller jo jag tränade på morgonen men orkade sen inget mer för dagen. Kollade JVM och ser fram emot att se semifinalen eftersom Sverige vann överlägset med 6-0 i kvartsfinalen! Såg självklart kvartsfinalen igår så. Har inte så mycket mer att skriva! har uppdaterat header och sånt nu så hoppas det blir bra detta försök med det här med blogg.

kram ❤️❤️

några bilder från nyåret 😋

Likes

Comments

Eller ja, jag tror jag är tillbaka ett tag i alla fall. Kanske inte kommer ha så mycket tid eller orka uppdatera så mycket men får se hur de blir! Ska börja lite smått igen i alla fall och det blir väl något slags nyårslöfte att hålla bloggen uppdaterad med tanke på att det senaste inlägget är från skolavslutningen 😅

Kram ❤️❤️

en bild från igår får ni också😋

Likes

Comments

Som alla vet är det ju sommarlov. haha! Ja, mitt sommarlov började faktiskt riktigt bra med mina finaste vänner. Vi umgicks, hade kul, grilla och såg på bio. Från skolan fick vi nämligen en biobiljett så det blev ju gratis för oss. Eftersom sjuan gick så sjukt snabbt va jag riktigt otagg på sommarlov och att lämna skolan, konstigt nog. Fast skönt nu efteråt, vi behövde ju släpa runt på böcker mellan tre skolor osv. Nu till åttan kommer så mycket ändras. Ny skola, vissa nya lärare & fler kommer börja i klassen. Är/Var nöjd med klassen men nu kommer det förstöras när massa andra börjar.

Nu ska jag sluta skriv om skola det är ju sommarlov! Igår (lördag) åkte jag till Finspång för ÖFF-läger (ÖFF - Östergötlands fotbollsförbund). Vi har än så länge haft två träningar och en match. Senare ska vi kolla på när Östgötalaget F00 spelar match och sedan ha träning. Imorgon är det två träningar. Det är riktigt kul och bra här med en bra grupp.
Blir inte mycket bloggandet under lovet kan jag gissa då jag vill bara ha kul och hitta på saker! Hörs
Kram Ramona

Likes

Comments

Igår vara det en riktigt bra dag. Hade en lektion, svenska, sen hade vi friluftsdag resten utav dagen. Vi åkte till Campus vallen eller valla? Vet inte vad det heter hah. Där körde vi friidrott. Och ja, det var väll kul. Efter det drog jag hem och sedan var det dags att fira Hanna. Det var faktiskt riktigt kul bara att jag åkte hem halv 11 eftersom jag var tvungen att gå upp tidigt idag. Ska faktiskt spraytana mig idag! Asså, är sjukt taggad!!! Nathalie är på väg hur så ska vi in till stan. Senare har jag träning och så. kan väll lägga ut resultat sen och jag får tid! hörs
kram Ramona

Vaknade med detta hjärta bredvid mig. Fast att hon var riktig seg på att gå upp sen men vi kom i alla fall i väg till skolan i tid.

Likes

Comments

Japp då var det torsdag och ja, som alla vet är det ju då fredag imorgon! Sista helgen innan sommarlovet. Varit rätt seg dag även den längsta, sluta nyligen så har inte jättelånga dagar. Sex lektioner och sen lunch, det är ju rätt jobbigt. Ska spela match senare ikväll och sen ska jag och Wilma sova i min systers lägenhet eftersom min syster inte är hemma. Det blir närmre till skolan och längre tid att sova. Hörs
kram Ramona

Dock är bilden från igår haha

Likes

Comments

Hejhej, ja som alla vet så är det måndag och 1 juni. Exakt en månad kvar tills jag fyller fjorton!! och 11 dagar kvar till skolavslutningen. Sjuan har gått så snabbt, tiden bara rinner iväg och det känns sjukt att jag snart ska börja åttan! Känns som jag nyss börja femman. Tiden går alldeles för snabbt. ska väll snart dra mig mot ishallen för konståkningsträning. Spelade två fotbollsmatcher igår så har ont lite här och där men det är bara att bita ihop och köra. Har inte så jättemycket mer att säga hah. hörs :)

kram Ramona

bilder som ni kan ha missat om ni inte följer mig på instagram!

Skulle ju faktiskt spelat hockey men det blev konståkning istället!

Likes

Comments

Sitter just nu och gör det sista inför en muntlig redovisning i biologin. Cyklade hem efter träningen sen duschade jag och aa nu sitter jag helt enkelt här! Finns inte så mycket mer att säga än att det är ju snart fredag! Att man går hela skolveckan och väntar på fredag haha. Men ska bli klar med det här nu så skriver jag imorgon! Godnatt på er.

Kram Ramona!!
😊

Måste bli klar tills imorgon, satsar högt..

Likes

Comments

Hej! Det blev inget inlägg igår men det blev lite mycket igår. Men försöker göra 2-3 stycken inlägg idag istället! Idag har jag annars inte gjort något speciellt mer än skola, träffat Nicole och nu fotbollsträning. Jag ska egentligen vila en skada men vi har cup i helgen så jag vill helst ha tränat en träning innan. Skriver senare för träningen börjar snart!

Kram Ramona!

Skulle skrivit i morse men internet funka inte..

Likes

Comments

Har varit en vanlig tråkig måndag helt enkelt! Det enda som hänt är typ skola, träning och sen har jag färgat Wilmas hår.
Men tagit lite bilder som ni kan få se!

Kram Ramona
😊

Likes

Comments