Som jag skrev på Instagram, varför bära spackel när man kan vara ful och gå utan?

Finns inte många dagar nu för tiden som jag gillar men gårdagen kan jag inte klaga på. Det bjöds på kinamat och en halv fylla med bärs på Josefs. Gör det gärna igen, typ nyss helst.

Fick också hämtat ut mitt nya ID kort, haft ett pass som vart gammalt i ett år så det var nog dags. Gött och så. Hej.

Likes

Comments

Som den lilla motherfuckern jag är så tänkte jag ge Team Fortress 2, har testat det en gång innan och minns att jag lackade sönder men får väl vara lite mogen för en gångs skull. Minns inte så mycket av det, men det kanske bara är jag som tycker att det liknar en töntigare version av CS. Well well. Får la se när den kommer ner, Steam är ju inte den snabbaste fisken i havet.

Likes

Comments

Igår var det tisdag. Även alla hjärtans dag för andra. Det bestod i alla fall av grillspett på Rhodos och bärs på Josefs, med en vän så klart. Det kan jag bara tacka och buga för.

Livet vänder mig fortfarande upp och ner och väntar spänt på när den ska sluta jävlas med mig. Antagligen så tycker den att det är kul att se mig bitter och less. Well well. Hej.

Likes

Comments

Jag gjorde det igen! Grävskopan kom och rensade bort all gammal skit. Ska bli bättre jag lovar mhm.

Finns inget mer och säga än att livet kaosar sönder men det var väl inget nytt? Hepp. Back to page one, eller något. Ska man stå ut med att vara någonstans där man bara vill spy på allt och alla, eller ge upp och hitta något att inte spy på? Jag vet inte. Kanske får kräkas lite, får se.

Aha och sen då? Inte fan vet jag. Hej.

Likes

Comments