Min helg var bra. Punkt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har ju ändå haft det jävligt bra dom senaste dagarna, med grill, filmmys, umgänge, ja you name it. Jag klagar inte alls faktiskt. Har äntligen landat i min egna säng med min alldeles egna katt som nog saknat mig. När jag tänker efter så har jag fått det mesta på en ganska kort tid. Från 0 vänner och ett tråkigt liv till en lagom händelserik vardag med människor jag inte skulle klara mig utan. Jag har helt enkelt gått från 0 till 100.

Likes

Comments

Jag kan inte påstå att det var en tråkig helg. Tacokväll, grill och spel, bad och trams. Slutkörd. Min egna säng ropar mitt namn. Tack.

Likes

Comments

Denna helgen bjöd på knäppgökar till vuxna och huliganer till barn. Mängder med mat, bakning och sällskap. Jag kan ju inte direkt påstå att jag var uttråkad, woop. Måste göras om.

Likes

Comments

Att åka ut en arbetsdag och bara hoppa studsmatta, klättra, paddla kanot, bada, grilla.. Vad mer kan man begära? Att sitta mitt ute på landet och rensa byhåleskit från hjärnan är något jag gärna gör jämt. Gårdagen var wunderful. Tack tack tack.

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på sol, bad och donken. Wondetful. Däremot så dödar värmen mig och får dumpa mitt täcke över sommaren. Kul. Men vad gör man. Sommaren är här.

Likes

Comments

Ibland kan jag, inte alltid.

Jag avskyr lediga dagar. Bara så ni vet. Väntar på att tiden ska gå så jag kan åka in och lämna papper för att sen komma hem igen och inte göra ett skit.

Ska lägga mig i sängen och kollapsa lite till.

Likes

Comments

Vill man vara fin får man lida pin. Fast jag led inte.

Likes

Comments

I fredags fick jag veta att det skulle vara mässa i Göteborg, inget mer med det, men när jag sen fick reda på att Tobin Bell skulle vara där aka Jigsaw så var jag tvungen att gråta massor inombords, haffa pengar och dra dit.. Jag kunde inte varit lyckligare.

Ni kan ju föreställa er hur glad jag var. Och ja, jag grinade.

Likes

Comments