Jag har egentligen ingenting att säga för det händer alldeles för lite just nu i livet. Jag går hemma och slappar medan alla andra har något att glra på dagarna. Sa jag att det känns förjävligt? Inte? Då gör jag det nu: DET KÄNNS FÖRJÄVLIGT. Här har ni en katt och lite grönsaker.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Men hallå alla bomber, granater och pirater. Måndagar är som seg kola. Riktigt jävla kukseg kola som knappt går att tugga på men likförbannat tuggar man tills det blir mjukt. Och så är dagen över. Fantastiskt va? Jaharå. Är i full rulle av ett bygge på ett spel på jobbet, Fia med knuff. En stor jävel också. Coolt. Vi hoppas på att bli klara tills onsdag då jag avslutar min praktik och går vidare. Fick veta idag att jag kom in på ett infustriföretag, Rotage, som praktikant och som kan leda till anställning. Det är väl ändå ganska okej. Ha en fortsatt tråkig måndag. Själv ska man ut på "äventyr" aka hämta en säng. Olyckligtvis inte till mig själv. JÄVLAR! Ah well.

Likes

Comments

Jag har ju ändå haft det jävligt bra dom senaste dagarna, med grill, filmmys, umgänge, ja you name it. Jag klagar inte alls faktiskt. Har äntligen landat i min egna säng med min alldeles egna katt som nog saknat mig. När jag tänker efter så har jag fått det mesta på en ganska kort tid. Från 0 vänner och ett tråkigt liv till en lagom händelserik vardag med människor jag inte skulle klara mig utan. Jag har helt enkelt gått från 0 till 100.

Likes

Comments

Jag kan inte påstå att det var en tråkig helg. Tacokväll, grill och spel, bad och trams. Slutkörd. Min egna säng ropar mitt namn. Tack.

Likes

Comments

Denna helgen bjöd på knäppgökar till vuxna och huliganer till barn. Mängder med mat, bakning och sällskap. Jag kan ju inte direkt påstå att jag var uttråkad, woop. Måste göras om.

Likes

Comments

Att åka ut en arbetsdag och bara hoppa studsmatta, klättra, paddla kanot, bada, grilla.. Vad mer kan man begära? Att sitta mitt ute på landet och rensa byhåleskit från hjärnan är något jag gärna gör jämt. Gårdagen var wunderful. Tack tack tack.

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på sol, bad och donken. Wondetful. Däremot så dödar värmen mig och får dumpa mitt täcke över sommaren. Kul. Men vad gör man. Sommaren är här.

Likes

Comments

Ibland kan jag, inte alltid.

Jag avskyr lediga dagar. Bara så ni vet. Väntar på att tiden ska gå så jag kan åka in och lämna papper för att sen komma hem igen och inte göra ett skit.

Ska lägga mig i sängen och kollapsa lite till.

Likes

Comments

Vill man vara fin får man lida pin. Fast jag led inte.

Likes

Comments