View tracker

Tjolahopp.

Det finns verkligen inget vettigt att berätta om varken mig eller mitt liv. Allt står ju i princip still så en kort sammanfattning av det hela: boring. Men... jag var på intervju i onsdags så håll tummarna för mig, fucktards. Får svar antingen måndag eller tisdag, känns som en evighet dit men bara att bita ihop.

Happ. Hej.

Likes

Comments

View tracker

But the stories don't mean anything, when you got no one to tell them to but it's true, I was made for you.

Fick äran att gå tillbaka i tiden och återuppleva tacos och amerikanska pannkakor med en saknad vän. Det blev också några kakor på kvällen, nice. Vi pratade gamla minnen och somnade inte förrän fem på morgonen, men det var det värt.

För övrigt är det lördag och vet ännu inte vad jag ska göra, förutom att ev. åka till Vara och göra nåt. Aja.

Likes

Comments

View tracker

Ja nu är det dags att gå ner i vikt. Har gått upp ett kilo så ligger nu på 62,2 och det är inte så jävla nice. Har en dietplan som brorsan fixade åt mig, eller han berättade snarare vad och hur vi ska göra. Sååå no more fat.

Ascool facelook, eller hur?

Likes

Comments

I was made for you.

Vid tolvslaget låg jag i sängen och kollade på serie, häftigt va? Jag avskyr att bli gammal, hjärnan pallar inte alkohol lika mycket som förr, eller så super jag för lite. Kan vara det. Bör klunka lite mer. Det änsålänge nya året har kretsat kring tv och.. ingenting. Bara tv. Hatet mot rastlöshet är större än stört. Om jag bara pallade så skulle jag göra något åt det, men lathet är bara mitt förnamn så.. ah.

Likes

Comments

Eftersom att vi inte firade igår blev det idag istället. Hej förresten. Jag fick choklad i julklapp och jag är nöjd. Dagen blev lyckad och sitter nu bänkad framför teven med magen full av mat och otroligt mycket socker. Då var denna julen över, nu är det bara nyår kvar. Hallelujahmoment. Zzzzz.

Likes

Comments

View tracker

Eftersom jag inte har något nytt att komma med så får det bli en gammal jävel.

Vad har hänt? Inte mycket mer än att jag blivit arbetslös och funderar på vad jag ska göra här näst. Har pratat fram och tillbaka med min handläggare på AF och har faktiskt lite planer på att vända mig till vården, för att det faktiskt är ett intresse. Kors i taket. Eller ja, inte torka bajs men allt annat. Drömmen är att bli en framgångsrik kirurg. Tänk er, få kutta upp folk så det sprutar blod och rädda liv. Mhm. Men vi får se.

Nu ska jag i alla fall ta mig en rök och vänta på att mamma vaknar till liv. Eller klär på sig snarare. Ha det.

Likes

Comments

Den här bilden förklarar allt hat. Mot snön. Men jag måste säga att jag lyckades rätt bra ändå! Med bilden alltså. Trots att jag bara knäppte den på vägen till bussen härom dagen. Jösses.

Likes

Comments

Måndags-look

Många om och men. Många tankar om hur det ska gå. Många funderingar och rädslor. Många mornar i hopp om att dagen ska sluta bra. Möten. Svackor. Känslor lika blandat som en fruktsallad...

Lol, så jävla deep är jag. Nu är det slut med all frustration! Har idag utbildats till besöksbokare på Verisure. Fast på samma företag. Det var en del information att ta in och känns som att jag redan glömt bort allt, men med tiden kommer jag lära mig. Har ju även två kompanjoner som kan hjälpa mig. Kan bara tacka Gud för den vändningen. Håller tummarna för en nystart, en bättre start, en stadigare arbetsplats. Och ja, jag låter som en liten gullig flicka med en gloria på huvudet när jag skriver detta, men oroa er inte, jag är fortfarande ett fucktard med skev sexistisk humor och my evil brain. Är bara lite gladare än vanligt. Heja mig. Peace.

Likes

Comments

Snapchat filter är bra roliga ibland!

Har eventuellt happyclappy news men vill inte ta upp det innan det är all set, vore ju tråkigt om det inte blev som jah tänkt mig. Men något jag däremot kan berätta är att snön är här, och jag är inte (!) nöjd över det. Eller.. egentligen är det inte snön som stör mig, utan hur kallt det är. När snön kommer så vet man att den kalla vintern har anlänt och jag gillar inte kyla. Fuck that. Men men, jag får stå ut!

Likes

Comments

Jag har en fiffi och två rattar, men likförbannat kan jag inte gå klädd så här, egentligen. Nu gör jag ju det ändå eftersom det är för sent att byta om då jag sitter på bussen och får stå ut med den obehagliga känslan av att vara too much girl. Av någon märklig anledning känner jag mig väldigt obekväm i den här typen av kläder, byxorna är fine men tröjorna är ett big no. Men jag får stå ut och välja ut lite bättre kläder imorgon.

I'm on my way to work och hade inte tackat nej till att sova en timme till. Tidsändringen fuckade upp min hjärna totalt. Fuck det här alltså. Aja. Det är väl en vanesak. Ha det till next time.

Likes

Comments