View tracker

Den här bilden förklarar allt hat. Mot snön. Men jag måste säga att jag lyckades rätt bra ändå! Med bilden alltså. Trots att jag bara knäppte den på vägen till bussen härom dagen. Jösses.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Måndags-look

Många om och men. Många tankar om hur det ska gå. Många funderingar och rädslor. Många mornar i hopp om att dagen ska sluta bra. Möten. Svackor. Känslor lika blandat som en fruktsallad...

Lol, så jävla deep är jag. Nu är det slut med all frustration! Har idag utbildats till besöksbokare på Verisure. Fast på samma företag. Det var en del information att ta in och känns som att jag redan glömt bort allt, men med tiden kommer jag lära mig. Har ju även två kompanjoner som kan hjälpa mig. Kan bara tacka Gud för den vändningen. Håller tummarna för en nystart, en bättre start, en stadigare arbetsplats. Och ja, jag låter som en liten gullig flicka med en gloria på huvudet när jag skriver detta, men oroa er inte, jag är fortfarande ett fucktard med skev sexistisk humor och my evil brain. Är bara lite gladare än vanligt. Heja mig. Peace.

Likes

Comments

View tracker

Snapchat filter är bra roliga ibland!

Har eventuellt happyclappy news men vill inte ta upp det innan det är all set, vore ju tråkigt om det inte blev som jah tänkt mig. Men något jag däremot kan berätta är att snön är här, och jag är inte (!) nöjd över det. Eller.. egentligen är det inte snön som stör mig, utan hur kallt det är. När snön kommer så vet man att den kalla vintern har anlänt och jag gillar inte kyla. Fuck that. Men men, jag får stå ut!

Likes

Comments

Jag har en fiffi och två rattar, men likförbannat kan jag inte gå klädd så här, egentligen. Nu gör jag ju det ändå eftersom det är för sent att byta om då jag sitter på bussen och får stå ut med den obehagliga känslan av att vara too much girl. Av någon märklig anledning känner jag mig väldigt obekväm i den här typen av kläder, byxorna är fine men tröjorna är ett big no. Men jag får stå ut och välja ut lite bättre kläder imorgon.

I'm on my way to work och hade inte tackat nej till att sova en timme till. Tidsändringen fuckade upp min hjärna totalt. Fuck det här alltså. Aja. Det är väl en vanesak. Ha det till next time.

Likes

Comments

Om vi ska snacka om bilden så kan jag inget annat säga än att jag älskar högmidjade byxor. Dom är duktiga på att dölja snuskigt fläsk. Kärlek till er brallor.

För övrigt blir jag hela 21 år idag, det har firats med att städa undan kattspyor, städat mitt rum och hjälpt syrran att vika kläder. Yay! Snart är det dags att ta in på ålderdomshem. Behöver skaffa mig en rullator också! Oj oj oj, livet som gammal.

Likes

Comments

If I let you in, you'd just want out, if I tell you the truth you'd vie for a lie. If i spilt my guts, it would make a mess we can't clean up. If you follow me you'd only get lost, if you try to get closer we'd only lose touch, but you already know too much, and you're not going anywhere.

Ibland får man såna känslor som är svåra att bli av med. Den här texten beskriver i princip till punkt och pricka mina inre känslor. (Texten kommer för övrigt från Don't go med Bring me the horizon, bara så ni vet liksom.) Egentligen är dessa känslor onödiga men dom kommer liksom lite utan förvarning, man hinner inte förbereda sig ordentligt. Tyvärr. Dessa känslor gör att man vill att folk ska gömma en i ett hörn och bara glömma en. För att det vore bäst.

På tal om andra saker så är jag snart på jobbet, jobbet jag inte vet vad jag ska göra med det, för att jag just nu suger röv. Kanske dags att hitta ett nytt jobb. Solen skiner för fulla rövar i alla fall, det kanske är något positivt?

Likes

Comments

Nej, dessa bilder är definitivt inte från idag! Bara så ni vet.

Ett litet ryck gjorde att jag rensade bort alla gamla inlägg och bestämmer mig för att starta all fresh igen. Sen ska jag försöka ge fan i att vara så jävla kass. Annars kommer detta inte komma någon vart. Skärp dig för fan!

Sitter för övrigt på jobbet i hopp om att någon vill prata med mig men verkar som att alla inte fått ligga på länge. Stackarna.  Men men, alla dagar kan väl inte vara perfekta. Egentligen vill jag hem och sova lite till men pengar är ju aldrig fel. Ha det!

Likes

Comments