Att åka ut en arbetsdag och bara hoppa studsmatta, klättra, paddla kanot, bada, grilla.. Vad mer kan man begära? Att sitta mitt ute på landet och rensa byhåleskit från hjärnan är något jag gärna gör jämt. Gårdagen var wunderful. Tack tack tack.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på sol, bad och donken. Wondetful. Däremot så dödar värmen mig och får dumpa mitt täcke över sommaren. Kul. Men vad gör man. Sommaren är här.

Likes

Comments

Ibland kan jag, inte alltid.

Jag avskyr lediga dagar. Bara så ni vet. Väntar på att tiden ska gå så jag kan åka in och lämna papper för att sen komma hem igen och inte göra ett skit.

Ska lägga mig i sängen och kollapsa lite till.

Likes

Comments

Vill man vara fin får man lida pin. Fast jag led inte.

Likes

Comments

I fredags fick jag veta att det skulle vara mässa i Göteborg, inget mer med det, men när jag sen fick reda på att Tobin Bell skulle vara där aka Jigsaw så var jag tvungen att gråta massor inombords, haffa pengar och dra dit.. Jag kunde inte varit lyckligare.

Ni kan ju föreställa er hur glad jag var. Och ja, jag grinade.

Likes

Comments

Jävlar vad svartvit man kan vara då. Shit vad häftig. Not. Ligger i min säng och pölar, ska la knapra mediciner snart, spela, duscha, sova. Yay!

Likes

Comments

Detta väder gav en rejäl moodorgasm. Helt klart. Det är inte ofta jag känner så här. Hela dagen var bara lyckad.

Likes

Comments

SATAN (!) vad jag är trött. Men lyckades åstadkomma detta. Min största anledning till varför jag började med detta var sysselsättning. Något att göra på fritiden. Why not liksom.

Likes

Comments