Jag får en bild på ett handfat fullt med mörkröda blodklumpar. Han har kräkts blod. Mycket blod. Senare under dagen samma igen. Han får skjuts till sjukhuset och även bilen är då fullt med blod. Han blir inlagd, är i livsfara. Under natten görs det antal undersökningar. Dagen efter diagnosen. Livet är i fara, förutsebar livstid under två år.

Jag är förstörd. Mitt hjärta brister, huvudet är tom samtidigt som allt för många tankar snurrar runt. Han får inte lämna mig. Inte än. Det är alldeles för tidigt - för honom och för mig. Ett liv utan honom är otänkbar för mig. Jag behöver honom, alltid. Jag är ledsen, men jag hoppas. Jag ber. Jag får inte tappa hoppet. Han måste kämpa. Om inte för sig själv då för mig.
Han betyder allt för mig.

Han verkar inte ha förstått hur allvarligt detta är. Det gör det ännu svårare. Jag hoppas att jag kan övertyga honom snart. Lämnar han mig vet jag inte hur jag ska kunna fortsätta mitt liv. Det går bara inte.

Hopet finns! Hoppet får ej lämna mig och inte heller honom. För då är det kört. Men än så länge finns det hopp!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Semestern lutar mot sitt slut men vi kör all in och njuter till fullo!
Igår hyrde vi, hela vår grupp på 35 pers, en båt och spenderade dagen ute på det röda havet.
En alldeles underbar dag hade vi. Vi stannade flera gånger för att bada och snorkla, vid en sandbank mitt ute på sjön då vattnet endast gick upp till knäna och ja, vi skådade även delfiner och kunde simma med dem.
På båten serverades det en god lunch, musiken spelades högt i högtalaren och stämningen va på topp!
En lyckad dag med vårt underbara semestergäng som växer för varje år.

Likes

Comments

Hejsan bästa!

Åh vad vi har det underbart här! I söndags anlände ett till kompispar med deras vänner och gänget blir bara större och större!
För att bryta kvällsrutinen så tog vi igår en promenad till Hurghadas Hard Rock Cafe för några drinkar. Besöket var en besvikelse då det var noll stämning där, det var annorlunda för några år sedan kan jag lova. Aja vi hade skoj ändå!

Linnéa fick flaggor till sin stroller a la ”pimp My ride” av en av grabbarna och jag fick en ny kompis. ”Alex” som kamelen heter pussade mig på kinden, halsen och näsan. Så god och helt utan dräggel som tur var, haha.

Likes

Comments

Igår fick Linnéa en ny frisyr. Eller nja, bara luggen vart fixad. Dani, vår kompis skämtade om att hon ser ut som NEYMAR med den långa fransen i luggen haha. Nä men håret hängde långt in i ögonen och egentligen tänkte vi spara det och brukar därför alltid sätta i något hårspänne så det inte hänger in i ögonen men nu när vi badar mycket och hänger på stranden är det nästan omöjligt att få spännet sitta kvar.
Då vi har en i vår grupp som är frisörmästare passade vi på och hon fick klippa Linnéas lugg.
En ny erfarenhet för Linnéa och jag kan säga att hon var skeptiskt. Hon ville själv ta tag i saxen och hårkamen. Efter lite meck gick det ändå bra och luggen hänger inte in i ögonen längre.

Tyvärr missade vi ta kort när Linnéa klipptes, men här ser ni henne efteråt med ”ny frisyren”.

Likes

Comments

Igår kväll struntade vi i kvällsmyset på hotellet och tog en taxi till Senzo Mall, Hurghadas största shopping center.
Då Linnéa tog en tre timmars tupplur efter beachen idag så var hon inte riktigt redo för middag än när hon vaknade vid 19 tiden. Försökte att få i henne lite grann med lyckades inte särskild bra.
Tur att vi hade en plan b. Framme vid mallen så käkade vi middag på donken. Linnéa har fått upp ögonen för läsk och älskar pommes frites. Läsk ja, det gillar jag absolut INTE att hon dricker men Alex och jag kom överens om att vi gör ett undantag just under dessa två veckor. Viktigt med vätska när det är så varmt, så vi är glada för all vätska hon får i sig.
Vi tog ett varv i köpcentret, köpte en fin klänning till Linnéa och lite godis och blöjor och sedan satt vi oss på ett mysigt café utanför och drack den arabiska drickan ”sahlab”. Så mums!

En kväll som inte var de andra likt och det gillade vi!

Likes

Comments

Hejsan fina du!
Tiden går något så enormt fort att det idag redan är en vecka sen vi kom hit, till Hurghada i Egypten.
Vi njuter till fullo och har fått en bra semester rutin med Linnéa. Kl 7 egyptiskt tid ringer larmet och 07:30 går vi mot frukosten. Ca en timme senare ligger vi på stranden och dagens äventyr börjar. Sola, läsa bok, bygga sandslott, bada, sova allt kan hända till lunchen vid 12:30. Efter lunchen börjas det om igen och vid ca kl 16 lämnar vi stranden för dusch och vila innan kvällen. De flesta kvällarna spenderar vi på hotellområdet men även lite utanför...att gå och kolla i olika affärer, hälsa på gamla egyptiska ”kompisar” och bara ha det gött.
Nu har vi en vecka kvar och allt blir ändå bara roligare och roligare. Linnéa känner sig som hemma och hälsar på folk, vet exakt vilka vägar vi ska gå och hur vi gör med allt.

Familjetid är det bästa som finns!

Likes

Comments

När vi senast var vid glasbyn så såg jag ett fint sätt att lagra veden på. Fotade lite olika varianter. Själv gillar jag hjärtat med blommorna på bäst men de andra är minst lika läckra. Något jag ska komma ihåg till våran framtidsdröm <3

Likes

Comments

Då var vi framme i Hurghada, Egypten och det är supernajs, precis som vanligt.
Vi kom fram till hotellet mitt på natten, tidig söndag morgon kl 2:30, så igår var vi alla riktigt trötta, speciellt Linnéa såklart. Det var en ny miljö, massa nya människor och värme på en gång, så lite mycket för en liten donna som henne. Gårdagen var därför lite halvjobbig. Vi lät henne sova ut imorse och nu så hade vi en pigg och glad tjej hela dagen idag.
Att leka i sanden och bada i havet är hennes dröm. Hon är så glad och busig precis som vanligt fast ännu mer här.
Sjukt kul att få uppleva detta tillsammans och spendera hela två veckor på detta vis. Finns så mycket jag skulle vilja skriva och berätta om men vet inte riktigt vart jag skall börja.

Ikväll kollade vi i alla fall på mini disco, då våran tjej älskar musik och att dansa. Först var hon uppe i famnen och kollade bara men sen ställde hon sig och dansade för sig själv. Vi får la se, kanske i slutet av semestern dansar hon med gruppen.

Nä nu ska vi hoppa i säng så vi är pigga och glada imorgon!
Natti

Likes

Comments

Hejsan fina!

Måste bara berätta för er om årets första julklapp!
Förra lördagen då vi var i München, mina tre gubbar och jag, så var jag inne i LV butiken för att köpa kalendern som jag skrev om igår. Eller nej, egentligen så var det min svärfar som ville gå dit då han kvällen innan hade fått ett mail från LV om Monet kollektionen. HAN ville kika på den.
När vi ändå var där så passade jag på att kolla på väskan jag velat ha ett tag men just det exemplaret fanns ej inne. Vi gick vidare och tog en öl och sen kom svärfar på att väskan kanske finns inne i den andra LV butiken i stan. Vi gick dit och kollade men även där var den slut. Jahapp vad gör det då man hittar än ÄNNU finare väska när man väl vänder sig om?!
Mycket finare tyckte vi alla att den var. Och prislappen? Ja den var såklart ännu högre den också. Alex tyckte jag skulle slå till, men som så ofta tyckte jag att det va alldeles för mycket pengar så där under året bara sådär.
Vi lämnade butiken och skulle kolla efter något till svärmor istället.


Det var DÅ min svärfar stannade upp och undrade om jag ville ha väskan. Klart jag vill ha den men den är alldeles för dyr sa jag. Men du får den av mig. I tidig julklapp. Det var hans svar det. Meeen ehhh vad snällt men den är alldeles för dyr för en julklapp sa jag... Du har chansen nu, jag frågar bara en gång. Fick jag som svar!
Ok! Ok! Jaaa jag vill ha den!
Och tjolahopp var den min!

Nu har jag den alltså hemma. Den finaste väskan och längtan efter sommaren blir bara större! Ser fram emot att få glida runt med den snart!

Tack svärmor och svärfar för den bästa om än tidiga julklappen <3

Likes

Comments