Hei folkens jeg er tilbake etter lang pause! Grunnen til at jeg har hatt så lang pause er at jeg har hatt lite tid fortiden! Skolen har vært litt hardt nå i det siste men endelig er jeg tilbake! Her er noen bilder av meg, disse tok jeg i gatene rundt huset jeg bor i. Jeg bor ved Wallasey rett ved Liverpool! Jeg kommer til å slippe ut video hvor jeg har omvisning rundt gatene,byen og huset jeg bor i så gled deg! - Ramazan Uymaz

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei folkens jeg har ikke Blogget i noen dager pga jeg har vært syk i noen dager!! Derfor har jeg ikke klart å blogge. Men nå er jeg tilbake!! Jeg skal starte med å fortelle hva jeg har gjort i dag. I dag har jeg slappet av fram til kl 18:00 Også tok jeg og min Host bror fra Italia turen ned til Liverpool sentrum for å møte de andre utvekslings studentene. Deretter tok vi oss en tur rundt om butikkene før vi senere på kvelden rundt 20:00 britisk tid fant oss en fin italiensk restaurant der vi koste oss med litt mat! Vi var rundt 10 stk 8 italienere 1 Norsk (Meg) og 1 finsk. Over så ser du noen bilder av meg i Liverpool's kjente gater. Har du noen spørsmål eller ønsker å gi tilbakemelding er det bare å kommentere!  (Ble kort innlegg idag, pga jeg er for sliten for å skrive men lover å skrive kjempe lang innlegg i morgen ha en god kveld videre/ God dag)

-Ramazan Uymaz

Likes

Comments

I dag hadde jeg min første time på Skolen altså Engelsk time! Jeg ble registrert og ga fingeravtrykk også tok de bilde av meg. De tok fingeravtrykk av fingeren min på grunn av at dørene åpnes med fingeravtrykk på skolen her i England. Deretter tok jeg og Leonardo bussen hjem og slappet av litt. Litt senere på dagen spilte vi litt fotball i bakgården. Så tok vi turen ned til Liverpool one (Liverpool sentrum) og handlet litt klær og spiste litt godt mat. Men det rareste med i dag var at vi fikk vite at mann får tilgang til skolen med fingeravtrykk som om det er FBI kontor hahah?

Likes

Comments

Ja i dag var jeg på skolen i Liverpool. Skolen min heter Broadgreen International School, i dag ble vi omvist rundt skolen også fikk vi vite at vi kan melde oss på skole laget. Deretter fikk vi sitte i cafen på skolen for å spise lunsj. Så dagen i dag på skolen var egentlig kort! Men derifra tok vi bussen til Liverpool sentrum og fikset skjermen på mobilen min siden den ble knust (Knuste skjermen selv) Og jeg måtte bruke 30min på å finne Iphone store for å fikse skjermen! Så dagen i dag har vært travelt men jeg skal ut snart ned til sentrum for å henge ute med venner! Og for dere som ikke vet hvor jeg holder meg til så heter stedet: Wallasey,Liverpool! Ha en fin dag videre og takk for at du tok deg tid til å sjekke ut bloggen min! (Det kommer flere innlegg i dag så hold deg oppdatert!)

Likes

Comments

Som sagt var det min første dag nede i Liverpool sentrum. Jeg var selvsagt ute med disse herlige italienske vennene mine som du ser ovenfor. De er også utvekslings studenter som meg men kommer fra Italia. I dag tok jeg og Leonardo (Svart genser til høyre) turen ned i Liverpool sentrum altså Liverpool one for å handle litt. Vi kjøpte noen hollister klær sammen og koste oss med noen gode mat nede i Liverpool sentrum. Ja dagen i dag har også vært rart selvsagt! Vi som trodde at vi hadde skole i dag tok det feil siden skolen åpner jo 6.september men vi trodde at det åpnet i dag. Så vi tok den lange turen 10km uten grunn med buss.. Men isåfall fikk vi se den nye skolen vår nede i England!

Likes

Comments

I dag var det første turen med vertsfamilien i wallasey i Liverpool, men vi drar ned til sentrum i morgen på grunn av at det stenger kl 16:00 i dag i britisk tid!. I dag fikk jeg og Leonardo fra Italia kjøpt skole uniformene våres siden skolen starter i morgen her i Liverpool. Og vi er selvsagt spent på å gå på skolen i morgen og sjekke ut hvordan det er å gå på skole i England. Jeg fikk også kjøpt det jeg trenger av sjamp osv og selvsagt Britisk nummer (Sim kort) Om du har noen spørsmål angående noe eller om utvekslingsåret bare å droppe kommentar å jeg vil svare deg så fort jeg kan. Og min Vertsmor heter : Dabbie hun er skikkelig snill! Også har hun datter som er 18år (99er)

Likes

Comments

Her er et bilde av meg nede i London. I London var jeg på camp i 2 dager, her gikk vi rundt i de populære stedene i London og fått se masse!. Som du ser på bildet ovenfor er jeg foran Bigban. Men nå har jeg nettopp ankommet Vertsfamilien etter en lang busstur fra London til Liverpool og det tok meg 5 timer. Her bor jeg med en italiensk gutt som heter Leonardo og vertsfamilien vår er typisk britere. Vi begge er ganske spent på å gå på britisk skole og se forskjellene. Og selvsagt skal vi ta en tur rundt Liverpool for å sjekke ut de populære stedene. 

(Det blir mer blogging for vær dag jeg håper du kan invitere dine venner! Takk for at du besøkte bloggen min)


Likes

Comments

Hei å velkommen til bloggen min!! Her vil dere få vite om hverdagen min i Storbritannia hvor jeg skal være utvekslings student i et helt år! Dette gleder jeg meg skikkelig til, å jeg skal begynne å dele litt om hverdagen min i Oslo før jeg reiser den 31.August over til England!! Her har dere nytt  bilde av meg hvor jeg er med på en musikk video som heter "Biglux - Mask off" på youtube sjekk det ut!! Ha en fin kveld/ dag videre vi ses snart igjen!

Husk å dele blogg siden min! Jeg blir så takknemlig!


Likes

Comments