Header

Nya inlägg

I torsdags eftermiddag hände något. Det var som en switch fälldes på och de här små
såpbubblorna av lycka började sväva genom kroppen. Som om någon försiktigt blåste liv i mig igen, och vet ni vad? Det har hållt i sig! Igår morse kände jag mig som mitt gamla vanliga jag igen. Jag kände mig glad, kom på mig själv med att sjunga med i låttexter och vissla, små saker jag inte gjort på flera, flera veckor.

Gårdagens spenderades i Åkersbergas skogar, jag följde med en kompis dit på hundpromenad och lunch hos en annan kompis, supermysigt verkligen. Kvällen vigdes åt soffan som jag pga pappavecka hade alldeles för mig själv. Där intogs även middagen - 200 gram Marabou frukt & mandel haha. Men va fan, ibland får man faktiskt. Nu: ut och springa 5K, det var tamejfan en evighet sedan jag sprang.

Min vy från soffan. Älsk!

Var snäll mot dig själv & andra ❤︎

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Torsdag och jag har sovit till 10.30 - hur sjukt? Måste vara gårdagens ridning som knockat ut mig totalt. Fick rida typ en D-ponny igår, och jag har inte korta ben direkt haha. Det var verkligen en utmaning att skänkla så jag fick rida mycket med sätet istället, och det känns i magmusklerna idag.

Hade på mig min träningsklocka och pulsband igår för att kolla hur mycket jag förbränner under ett ridpass på 50 min och guess what?! 300 kcal! Det är rätt bra alltså.

Dagens planer då. Jag ska till min läkare och sedan till terapeuten idag, that's it. Ska försöka ta mig till gymmet också, det har mest blivit promenader i skogen på sistone. Först sen frukost, gjorde egen chiasylt igår - helt sockerfri! Mums.

Var snäll mot dig själv & andra ❤︎

Likes

Comments

Long time no see. Inget supernytt på min front. Jag är fortsatt sjukskriven, denna vecka ut och sedan får vi se. Jag har ätit Sertralin i 11 dagar nu och känner mig mest tom. Avtrubbad liksom. Varken glad eller ledsen, bara skum, och så jäääääääkla trött. Sover sjukt mycket, och hoppades att blodproven jag tog förra veckan skulle visa på någon brist, det hade varit skönt med en förklaring typ järnbrist eller något, men nix; allt såg bra ut!

Jag ska försöka lyssna på kroppen och vila, vila, vila. Jag är ju trots allt utmattad, och sova är väl det enda som hjälper då? Jag passar en hund ett par dagar nu och förutom myset och sällskapet så är det bra för mig att komma ut i friska luften och röra på mig. Skräcken är att gå upp i vikt av medicinen...Ytligt kan tyckas, men jag har lyckats gå ner 4 kg nu och har ytterligare typ 6 kg kvar och att gå upp pga medicin känns bara riktigt vidrigt, det skulle bara få mig att må ännu sämre. Nu: kaffe och sedan blir det långpromenad med vovven.

Var snäll mot dig själv & andra ❤︎

Likes

Comments

God morgon! Lördag och hösten hänger verkligen i luften idag. Jag gillar hösten, trots att våren egentligen är mitt element enligt det jag fick veta under akupunkturen tidigare i veckan. Våren i all ära, eller alla årstider faktiskt, men hösten har något extra. Jag älskar att vända ansiktet upp mot höstsolen, mysa i stora stickade tröjor och alla färger i naturen. Jag har lyxen att ha både ett kastanjträd och en enorm ek precis utanför mig, och snart kommer trädkronorna att explodera i rött och gult. Längt.

Nu ska jag få i mig lite kaffe och sedan ska jag in till stan en sväng. Hoppas du får en härlig lördag!

Var snäll mot dig själv & andra ❤︎

Likes

Comments

Jag är nu sjukskriven tills vidare, minst till 24 september, 2 veckor för att vara exakt. Läkaren som jag fick träffa var superbra. Inte som min husläkare som sa att "män är som lejon, och du har sårat din sambos stolthet" när jag bröt ihop efter att jag varit otrogen. Läkaren som sade detta var så klart en man själv, skulle en kvinna någonsin uttrycka sig så? Förtroendet för den läkaren är inte jättestort som ni kanske förstår. Hur som.

Min nya läkare (kvinna med lite annan syn på människor) sjukskrev mig efter samtal och bokade in en tid hos psykolog redan nästa vecka, provtagning och ytterligare ett läkarbesök om två veckor. Känns skönt att verkligen ta tag i allt. Bli bättre.

Jag fick även Sertralin utskrivet, har ätit Citalopram innan och vill inte äta det igen, helst inget alls. Läkaren sa att jag måste äta nu, dela för att stoppa dippen och sedan komma upp igen. Hon sa att jag kan känna mig sämre nu ett par veckor innan det blir bättre och jag hoppas verkligen att jag slipper ångest och allt hemskt man kan få...

Nu: Narcos och sängen. Den här tröttheten va.

Var snäll mot dig själv & andra ❤︎

Likes

Comments