Jag som låtit barnen vara hemma denna vecka ifrån dagis för att det går magsjuka på lillkillens dagis. Och så drar jag iväg till skolan i torsdags och kommer hem och mår SUPER illa!

Kvällen gick och jag la mig 20.30.. mår super illa. Mellan 22.00-04.00 var jag uppe en gång i halvtimmen och spydde! Thilda spydde en gång men inget mer men aj, Så ont i kroppen jag hade 😢 hela morgonen i fredags så hade jag en fruktansvärd smärta i ryggen, min underbara man stod och masserade min rygg. Hela dagen låg jag i sängen var så trött och slut!
Först när klockan blev 4-5 gick jag upp och kollade lite på tv.

Kvällen började gå lite bättre men då började Alfred och spy som attan. 3 gånger spydde han under kvällen, och 1 gång inatt.

Thilda och jag klarade oss utan spya inatt. Tackar vi för 🙏🏼 men hon klagar mycket på ont i mage.

Idag vaknade vi upp med lite mer energi, men fortfarande utslagna. Vi sitter fortfarande i soffan och det händer inte speciellt mycket här hemma.

Alfred springer runt med leksaks dammsugaren och städar. Thilda gosar med pappa ❤️ hoppas på att få bli friska snart igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 223 Readers

Likes

Comments

Hej säger i till vackra onsdag.
Idag bakar jag lussebullar, och har gjort julskinka. Får se om jag hinner med något mer, just nu försöker jag varva ner mina barn i soffan. I hopp att få plugga lite 😬🙏🏼!
Vi har sett på pippi, Lotta , cars och är nu inne på frost. De sitter lugna och finapå varsin sisa i soffan med en filt oh nallen.
Hoppas innerligt de får sig en stunds blund. Hade själv behövt de om inte annat.

Vid 15 tiden kommer johan hem och då ska jag plugga! ✌🏼️ Idag ska barnen på familjegympa, är bara två ggr kvar. Sedan juluppehåll ☺️

(NU somnade Thilda.)

Yeey
en kvar! Haha, hoppas innerligt lilleman somnar med. På familjegympa idag går Johan och hans mamma så får jag egentid hemma med bara plugg. Tacka vet jag Johans föräldrar, guld värda. Barnen älskar sin farmor oh farfar, helt klart!

I morgon ska Johan vara hemma med barnen och jag ska till Varberg till skolan och plugga hela dagen. På fredag är jag hemma igen med mina små älsklingar. Nästa vecka blir det som vanligt igen, hoppas innerligt vi kan hålla oss ifrån magsjukan ett bra tag. Jag orkar verkligen inte! 😷
Och jag har Såå mycket i skolan att göra,
Fick reda på en inlämning jag gjort i Estetiska lärprocesser som jag gjort och fått tillbaka godkänd! Såå skönt.. de närmar sig en ny tenta.. Så måste plugga ✌🏼️☺️

Min lilla prinsessa ❤️👧🏼 nu sover hon så sött i soffan. Får kanske hämta hit en kudde eller två sen när hon somnar in lite djupare och hänger. Haha!
Vägde knappt röra mig i soffan & inte ta ett kort på lillebror heller. Hans ögon kämpar fortfarande 😜

  • 223 Readers

Likes

Comments

Nu går det äckliga magsjuka på Alfreds dagis. Och denna vecka har jag inget superviktigt i skolan därför väljer jag att låta barnen va hemma denna vecka med mig. Är bara torsdag jag ska till skolan, men då stannar johan hemma. Vilken underbar man/pappa jag och barnen har!

Så igår så gjorde vi inte något speciellt på förmiddagen vi sov till halv 9. Och kände frulle och jag fortsatte min julstädning vid 14 tiden var jag borta hos Johans föräldrar. Vi skulle nämligen åka till Halmstad allihopa för att kolla nya mobiltelefoner tills hans föräldrar som fortfarande lever på kontantkort, men nu har de äntligen nya. Briljant julklapps idé tänkte jag och Johan men vi fick inte betala något för de skulle de själva göra och gav sig ej.

Efter de blev de käk på Max och sedan begav vi oss hem.
Och måndagen var slut.

Idag
så har jag och barnen städat hemma (jag städar & de river ut) hjälps åt ❤️
Annars har vi vart inne och handlat och käka lite lunch och bakat. Annars bara slappat hemma! Såå skönt.. 🙏🏼☺️ behövdes verkligen.

Imorgon ska jag försöka få gjort lite plugg trots barnen är hemma.
Men nu sängen, NATTI!

  • 224 Readers

Likes

Comments

Godkväll...
finns det något tråkigare, och mer frustrerande?! Dessa veckor när jag är själv med barnen på kvällen ska man försöka natta två barn samtidigt på deras egna rum. Tur de ligger på samma våning och är bredvid varandra! Och jag är glad att Alfred OFTAST är rätt lätt att lägga. Kan allt som oftast lägga han i sin säng ge nalle, napp & välling och efter en stund somnar han. Thilda är bra mycket värre, hon ska vrida och vända på sig konstant, ha napp, välling och nalle samtidigt. Man ska läsa bok (vilket är bra) och när man läst färdigt så ska man ligga hos henne till hon somnar.

Och detta är fruktansvärt irriterande till och från! Jag längtar till den dagen man kan säga "nu är det läggdags, mamma kommer snart och ger en godnatt puss, gå nu upp och lägg er! Godnatt" när börjar detta? 6-7-8-9 års ålder? Alltså en hel evighet kvar till dess!

Jaja, denna vecka har vart rätt lugn. En av Johans närmsta vänner sover hos oss denna vecka, han jobbar i Halmstad mån-Tors och blir närmre för han och köra om han sover hos oss. Så har hjälp med tända i pannan och busa med barnen en stund på kvällarna. Skönt de! Bra med en extra hand ibland, inte precis så man klarar allt själv. Önskar ju man gjorde de!

I morgon är det skola igen, Ska prata om "nyanländas lärande" ska bli spännande! Sen blir det direkt hem. Får se om de blir dagis för barnen i morgon. Beror på när jag kommer ifrån i skolan, slutar jag 11 direkt efter föreläsningen är jag hemma strax efter 12. Och då behöver barnen ej åka till dagis, hade vart skönt får extra pluggbit hemma då. Men känns så onödigt att åka fram och tillbaka för att hämta barnen.

Till helgen ska vi på kalas för Johans kusin som fyllt 25. Och på söndag är det farsdag! Håller på med hemliga överraskningar till pappan här hemma. Men inget bestämt inplanerat. ☺️

Gos med pappa idag å morgonen! Alla ska hänga och klänga på han, till och med jag! 🙈 men vad gör man inte när man har en snygg man.

  • 233 Readers

Likes

Comments

Barnen är på dagis, mannen på jobbet. Tyst och lugnt hemma för mig att plugga! Härliga torsdag.

Morgonbus på barnen!

  • 239 Readers

Likes

Comments

Jag älskar er mina fina barn ❤️😍

  • 241 Readers

Likes

Comments

I lördags hade vi halloween firande med barnen. Och våra närmsta vänner. Så här såg våra barn ut!

  • 241 Readers

Likes

Comments

Nu är vi inne i November redan. Va fort tiden går, jag kom och tänka på min blogg bara för ett tag sedan. Och tänkte att så mycket har hänt sedan jag sist skrev i Februari. Då var jag på en begravning hos en gammal vän till mig. 


Sedan dess har det hänt mycket. Mars gick förbi, min bror fyllde 18 och det firades. Vi kom in i April, och vår vackra dotter fyllde 2 år! Sommaren passerade, denna sommaren gjorde vi små saker hemma. Va på Liseberg med barnen och va också iväg i Varberg, Getterön med min mamma med familj i några dagar. Super mysigt! I Augusti fyllde vår son 1 år, tiden går så fort! 

Och jag fick i samma veva reda på att jag kom in på min utbildning. Som jag fortfarande går på och ska göra i 4 år framöver. Jag studerar till Grundskolelärare F-3. På campus Varberg. Super mysigt, för er som känner mig vet att jag älskar Varberg och har bott där i några år. Men flyttade därifrån 2014. 

Nu är vi då som sagt inne i November, vintern börjar närma sig. Och vi har hunnit med mask i magen 2 omgångar på Thilda, borrelia på Alfred, prickar över hela kroppen på Alfred (ej vattenkoppor), och ja lite annat smått och gott. Så många penicillin kurer har de blivit. Nu hoppas jag på lite bättre tider framöver. 


Denna vecka har jag hemma studier onsdag, torsdag och fredag. Så skönt när barnen är på dagis och Johan på jobbet. Sitta och plugga i lugn och ro. 


Likes

Comments

Har vart lite tom det sista, sedan jag fick reda på att en av mina vänner sedan 13-14-15 års ålder hade blivit mördad i Göteborg på sitt jobb. Så har jag bara vart helt stum och känt mig tom! I tisdags var det begravning och jag tog ledigt ifrån jobbet och åkte upp , gick på begravningen med elin som är min närmsta vän. Vi som kände Alexandra sedan många år tillbaka. Begravningen va tuff och jobbig och det gjorde så ont i kroppen så fort man såg listan. Att veta att hon ligger där i , hon är så nära men ändå så långt bort. :(
Så jobbigt och höra hennes mamma i ett rörande tal på deras språk men ändå förstod jag hennes smärta! Att förlora sitt barn , alltså aldrig någonsin skulle jag vilja uppleva det hon precis gjort. Att få begrava sina barn måste nog va det värsta som finns!
Usch så hemskt ,
Finaste Alexandra , sov så gott ! Vi ses igen ❤️

  • 402 Readers

Likes

Comments

Här hemma är det sjukstuga !
I fredags fick thilda helt plötsligt feber , förkyldning och lite hosta hade kommit redan på dagen men febern kom fort. Och steg hela tiden , lördag och söndag var mycket dåliga. Och på söndag eftermiddag tyckte jag hon vart så dålig så länge utan att få ätit så ringe 1177. Och de tyckte Vi skulle åka till barnakuten i Halmstad så de gjorde vi. Fick lite hjälp med mediciner osv och hon ville ha lite vatten och jättelite glass ! Inne på akuten hade hon 40.6 grader. Alfred mådde fint och visade inget då.

Väl hemma så fortsatte thildas feber, och har Hållt i sig tills idag.
Men idag på morgonen såg vi att barnen också åkt på ögoninflammation , och thilda en lätt öroninflammation. Wihoo.. Sjukliga februari va det ja!
Hopps på friskare tider nu!

  • 433 Readers

Likes

Comments