Sebastian visste allt vad han pratade om, men även om världen är en svår plats att leva i så är allting värt det i slutet

​Ingen speciell anledning till just denna låt idag, bara en låt jag har lyssna mycket på nu :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Detta inlägg ska absolut inte handla om mig, det här inlägget handlar om er, alla er som läser.

Jag vet att det finns många där ute som inte tror på sig själv, som att ni inte är nog bra för någon eller att ni bara känner er allmänt nere. Jag ska säga er att, det är bara en fas, alltså nu låter jag som värsta experten, men det är sant. För även om ni känner att ni inte duger till så gör ni det! För någon där ute betyder ni allt! Vare sig det är någon förälder, syskon, kompis, pojkvän eller flickvän. Ni betyder oerhört mycket för någon. Och folk säger alltid: "vårda kompisarna och förhållandena du har", men är det verkligen någon/några som bryr sig om dig så står dem vid din sida även när du känner att du bara vill ge upp eller inte känner någonting. För den där tomheten du känner inombords, den är bara tillfällig, det är din kropp, hjärta och hjärna som skapar konflikter.

Den där tillfälligheten kanske varar i sekunder, minuter, timmar, dagar, månader.. men det är bara en tillfällighet, för innerst inne så vet du att du betyder hela välrden för någon och den personen/personerna kan inte tänka sig ett liv utan dig!

Så vad du än går igenom, vare sig det är att hitta dig själv igen eller att våga ifrågasätta saker du inte gjort förr, kom ihåg, du är älskad och du förtjänar all kärlek i världen!

Likes

Comments