Innlegget her er for forrige uke, jeg ble bare litt sen med å publisere det, woops. Skulle egentlig legge det ut mandags morgen, men det ble glemt... Jaja, bedre sent enn aldri, right?

Høydepunkt

Denne ukens høydepunkt må være nyttårsaften. Deilig kalkun, nyttårsraketter og knusing av pepperkakehus - I love it! Et annet høydepunkt var når jeg fikk pakkene fra zalando og nelly i posten (calvin klein undertøyet og parfymen). Har gledet meg lenge til pakkene skulle komme, så ble overlykkelig når jeg fikk vite at de var kommet i posten!

Craving

Denne uken har jeg hatt sååå lyst på pizza. Ble så lei av all julematen, så har hatt en craving på pizza hele uken.

Beste innkjøp

Jeg har ikke kjøpt noe spesielt denne uken, så det beste innkjøpet må faktisk være pizzaen jeg kjøpte på onsdagen. Jeg slukte den med en gang for å si det sånn...

Favoritt låt

Jeg er ikke helt ferdig med julemusikken enda, så denne uken har jeg hørt mye på "Snowman" av Sia. Den har gått på repeat hele uken. Sangen ble utgitt for ikke så lenge siden og er i Sia sitt nyeste album "Everyday Is Christmas".

Serie

Ukens serie må være Bones. Jeg bare elsker serien og er på den siste sesongen nå. Har sett så mange episoder denne uken at jeg har mistes tellingen helt. Anbefaler virkelig alle til å se serien.

Quote

Denne ukens quote på være denne her.

Det har virkelig vært en fin uke og nå gleder jeg meg til en ny. Nytt år, ny uke og nye muligheter!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag tok jeg turen på platekompaniet for å lete etter en ny vinylplate. Pappa har en del vinylplater fra før, men jeg blir så lei av de albumene siden han hører på de konstant. Bestemte meg derfor å se etter en vinylplate selv, slik at jeg hvertfall har en plate som jeg ikke blir lei av med en gang. Hører som regel musikk på spotify, men må innrømme at jeg synes vinyl er litt ekstra stas. Fant desverre ikke platen jeg var ute etter (radiohead - ok computer), så da ble det en "The Clash" plate i stedet.

Har ikke fått hørt på platen enda, men kommer til å gjøre det før dagen er over. Har du noen vinylplater?

Likes

Comments

Hei dere! I dag tenkte jeg at jeg skulle dele mine nyttårsforsetter for 2018 med dere. Selv synes jeg det er inspirerende og interessant å lese andre sine nyttårsforsetter, derfor tenkte jeg å skrive et slikt innlegg selv også. Når jeg setter meg nyttårsforsetter prøver jeg å være realistisk. Det ender som regel med at jeg ikke klarer å holde på nyttårsforsettene uansett haha.. Men man må jo i hvert fall prøve da!

1. Bli mer spontan. Dagene mine har bestått mye av det samme i 2017, så jeg skal prøve å bli litt mer spontan, gjøre noe gøy uten å må planlegge det på forhånd,

2. Fortsette å gjøre det bra på skolen, spesielt i avgangsfagene dette skoleåret. Det er viktig for meg å få gode karakterer i avgangsfagene. Så langt ligger jeg ganske godt an og de skal jeg ikke ødelegge. Skole er viktig.

3. Prøve å skaffe meg en jobb. Har søkt på stillinger på så utrolig mange steder allerede, men det er hvist ikke så enkelt å få seg jobb i Trondheim... Jeg bruker ganske mye penger, så jeg må skaffe meg en jobb. Skal fortsette å søke i 2018.

4. Prøve å få ryggen min bedre (mindre smertefull), evt. korsettbehandling eller operasjon om den blir verre. Det er ikke godt å gå i rundt med konstant smerte og stiv rygg. Ryggskaden ødelegger så mye for meg og alt jeg vil er å få bort smerten slik at jeg kan begynne å leve normalt igjen. I 2018 skal ryggen min bli bedre.

5. Jeg har et mål om å reise i 2018. Familien har allerede bestilt tur til Cyprus i høstferien 2018, noe som jeg gleder meg mye til! Vil også prøve å reise litt i sommerferien. Kanskje en roadtrip rundt i Norge eller til Sverige? Eller en Oslotur... Vi får se!

Har du noen av de samme målene for 2018? Vil gjerne høre deres nyttårsforsetter.

Likes

Comments

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker Calvin Klein. Jeg har derfor investert i nytt undertøy og denne nydelige parfymen. Jeg har mye undertøy fra CK fra før, fordi jeg går nesten ikke med noe annet, men jeg har aldri hatt en CK parfyme før. Jeg er i hvert fall kjempe fornøyd med både undertøyet og parfymen. Bestilte dette før jul så jeg har gledet meg lenge på at pakken skulle komme i posten. Angrer ikke ett sekund på kjøpet! Storfornøyd er jeg.

Parfymen heter Sheer Beauty og inneholder blant annet fersken, røde bær, bergamott og lilje. Den lukter utrolig godt! Du kan få bestilt parfymen på både nelly og douglas. Undertøyet kjøpte jeg på zalando.

Kan sette inn linkene til hvor tingene er kjøpt, parfyme her, undertøy her.

Likes

Comments

Hei dere! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter i sminkemappa mi. Jeg bytter favoritter hele tiden, så dette er produkter jeg har likt veldig godt i det siste. Det vil sikkert komme et slikt innlegg senere også, siden jeg bytter favoritter så ofte. Elsker å teste ut ny sminke og det er som regel sminke jeg bruker pengene mine på.

Mac waterweight foundation // Hm øyenskygge, Orange Ochre // Anastasia dipbrow pomade, medium brown // Hm glitter liner // Mac leppestift, Taupe // Nyx HD studio photogenic concealer // Nyx HD studio finishing powder // Real Techniques Powder Brush // Nyx lingerie liquid lipstick, push-up

When my makeup is on point, my life is on point

Likes

Comments

Dagen i dag har bestått av soving, netflix og enda mer soving. Det er så deilig å bare slappe av de dagene det ikke er juleselskap eller masse andre ting som skjer. Nå har jeg nettopp vært en tur ute og kjøpt pizza. Skal bare slappe av resten av dagen også, spise pizza´n og rydde litt på rommet. Sååå digg med juleferie!

Life is so much easier when you just chill out

Likes

Comments

I dag bestemte jeg meg for å stå opp tidlig, for å gå tur i skogen og ta noen fine vinterbilder. Overaskende nok klarte å få lillebroren min bort i fra pc-skjermen, slik at han kunne være med meg ut i snøen. Snø gjør at skogen ikke virker så skummel lengre, alt blir så vakkert. Vinteren hadde ikke vært det samme uten snø.

Utrolig deilig å komme seg ut litt etter å ha vært inne i flere dager. Man blir litt lei av juleselskap etter hvert, selv om juleselskap er kjempe koselig. Resten av dagen har jeg tilbringt med familien min, vi så på en julefilm og spiste julegodt. Kjempe koselig!

Likes

Comments

Hei, mitt navn er Rakel og jeg er en 16 år gammel jente fra Trondheim. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å skrive om mye forskjellig, men i hovedsak om hverdagen min, sminke og mote.

Jeg valgte å starte en blogg fordi jeg ønsker å ha en plattform hvor jeg kan være kreativ, dele livet mitt med andre og for å få ut tanker. Et sted hvor jeg kan dele mine interesser, hvor jeg kan utvikle meg. Jeg har også et ønske om å inspirere andre, noe som jeg håper på at jeg klarer igjennom bloggen.

Jeg har ikke så veldig mange hobbyer for tiden. På grunn av den kroniske ryggskaden min (spondylose) har jeg perioder med mye rygg og nakke smerter. Spondylose er slitasjeforandringer i ryggen så det finnes ingen behandling som kan fjerne eller redusere slitasjeforandringene i ryggsøylen. Jeg har derfor blitt nødt til å slutte med både dans og styrketrening, siden ryggen føles mye verre ut da. Siden slike fysiske ting har blitt så vanskelig, blir jeg nødt til å finne meg en ny hobby. En hobby som ikke krever så mye fysisk. Så da blir det blogg, Jeg er glad i å skrive, fotografere og redigering/design, så jeg tror at å blogge kan være en morsom hobby. Kan skrive et eget innlegg om spondylose senere.

Hvis det er noe du lurer på er det bare å legge igjen en kommentar evt. sende meg en mail (rakel.strm@gmail.com).

Håper du vil følge med på bloggen min!

Likes

Comments