Header

Jag känner att jag ville prata om pengar. Jag har stora problem och jag känner att jag måste gå på rehab eller vad som. Jag har alltid hört ordet shoppaholic men aldrig riktigt fattat hur man kan blir beroende av det.
Men nu vet jag.

Jag är så äckligt beroende av att köpa köpa köpa helatiden. Har mitt kort i handen typ varje kväll och klickar på "beställ, beställ, beställ etc.

Jag kan påpeka att jag aldrig någonsin köper/beställer saker till mig själv. Allt jag köper är kläder och accessoarer till mina barn och min man. Jag vill liksom ge dom det bästa och dom finaste sakerna. Mina döttrar är 5 månader och 16 månader gamla och redan nu har dom märkes kläder medans jag går runt med kläder som är flera månader gamla men jag bryr mig inte om mig, jag vill bara ge min familj fina saker.

Men nu känner jag att jag går för långt. Jag får liksom pirr i magen när jag ska hämta paket eller när posten kommer även om inget av sakerna är till mig så känner jag mig som ett barn när man får presenter haha. Sen så är jag mammaledig och när jag känner mig rastlös så beställer jag. Så hemsk ond cirkel!

Jag får ångest varje gång jag beställer för mycket är onödigt känner jag. Melina har redan 100 jackor och kläder och skor men sen ser jag en ur söt jacka och föreställer mig hur söt den skulle vara på henne. Sen "klick" beställ..

Vi har aldrig problem med ekonomin men hade jag slutat köpa och beställa och istället sparat kan jag lova på gud att vi hade kunnat spara till en resa till Thailand med hela familjen haha. Så illa är det! Så mycket spenderar jag! Jag mår dåligt över det men samtidigt kliar det i mina fina fingrar.

Men samtidigt. Alla vill väl köpa fina grejer till sina nära och kära, barn, fru, man osv. Det är ju normalt. Man tänker mer på sin familj än sig själv men samtidigt så tänker man ju på den lyxiga resan man kunde ha gjort om man inte varit en sån shoppaholic.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klockan är nu 03:28 på natten och det har nu gått 1 vecka sen jag sov på nätterna. I en hel vecka har jag passat på att sova på dagarna när mina döttrar sover. Det sägs att man ska försöka ändra deras sov rutiner när dom är pigga på nätterna och inte låta dom sova på dagarna så att dom kan sover på nätterna men jag är ingen robot! Jag är mänsklig. Jag orkar helt enkelt inte vara vaken hela natten sen hela dagen också fram tills sent på kvällen. Jag passar som sagt på att sova när dom sover och det händer på dagen. Mitt enda jobb är ju inte bara att ta hand om dom när min man jobbar. Jag måste laga mat också och städa hela huset varje dag. Melina gillar nämligen inte när det är städat och älskar att stöka ner. Jag låter henne leka och utforska så hon får stöka ner hur mycket hon vill. I vår värld (vi vuxna) kallar det att dom stökar ner men i barnens världs så utforskar dom och leker så jag låter henne göra det och städar den på kvällen. Men aa utmattad blir man iallafall.

Det är tur att jag har massa energydrink i kylskåpet haha.

Just nu.... Sover både Melina och Lara (knacka på trä) även om dom sov på dagen. Men eftersom jag också sov med dom på dagen är jag pigg nu mitt i natten. Åhh en sådan ond cirkel!

Men jag har mina turkiska serier att kolla på och min energydricka så det är lugnt.

Samtidigt. Att vara mamma är ändå världens bästa jobb helt enkelt! Klart det kan vara jobbigt men Alla mammor blir trötta men när man ser sitt/sina små Mirakel och hur dom ler mot en så blir man helt varm om kroppen och fylls med en sådan oändlig kärlek så man glömmer nästan bort hur trött man är. Mina små troll! Att vara förälder är som en berg och dalbana helt enkelt men fördelarna är ändå mycket mer än dom få nackdelarna som finns. Skulle aldrig vilja byta mitt liv med någon annan. Jag älskar mitt liv! 

MEN, är ändå sliten från topp till tå haha så Hoppas ni har haft en bättre kväll än mig iallafall och passa på sov ut ni som ej har barn än hihi.

Likes

Comments

Jag tycker att vi som är födda på 90 talet har bäst musik och bättre tv program! Jag kan ibland inte förstå dagens musik, exempel one direction och Justin Bieber och hur alla tjejer drägglar över dom och dagens musik handlar mycket om våld, sex, knark osv om man lyssnar på texten och alla dessa kvinnliga kändisar med såna otroligt fina kroppar som gör många tjejer osäkra och vill vara som dom.

Hursomhelst. Jag är född 92 och växte upp med westlife, NSYNC, Backstreet Boys, Christina Aguilera, Avril Lavigne, Spice Girls och Britney Spears. Många gör låtar än idag men det är just dessa "gamla" låtar som får mig att rysa. Jag kan alla deras låtar utantill och älskar varenda en men här nedan kommer mina favoriter. 90 tals musik och tidig 2000.

Backstreetboys ❤️Westlife ❤️


NSYNC ❤️Britney Spears ❤️Cristina Aguilera ❤️


Christina Aguilera och Ricky Martin ❤️


Spice girls ❤️Detta var bara några exempel. Här nedan kommer några andra nostalgi låtar. Åhh så mycket kärlek jag har till dessa låtar!
Och här nedan kommer en video med många låtar. Kan alla utantill varenda en haha. Låtar var bättre förr!!


Finns massa låtar jag inte lagt in men kan ej lägga alls då det är för många, såsom Mikael Jackson osv men det får räcka för idag.

Likes

Comments

Hej igen! Jag känner att jag sakta men säkert tappar lusten till att blogga helt ärligt. Föreställ er ni som har snapchat och lägger upp massa bilder och videos. Visst är det jobbigt när ni ser personer kolla på din snap väldigt flitigt men själv ALDRIIIIIIIG lägger upp något? Spök följare ni vet. Så är det med bloggen. Tråkigt när man skriver massa men inte får tillbaka respons eller kommentar eller vad som. Dom enda som kommenterar är andra bloggare på nouw men resten är spök följare.

Nåväl. Under helgen hade jag fin besök från Falköping. Mina fina kusiner kom och hälsade på mig. Jag lagade middag till dom och sen fikade vi. Jag bakade tårta och gjorde cupcakes med ros frosting och pumpa paj och även hallon pannacotta runt 3 på natten och blev klar halv 7 på morgonen haha men jag älskar att baka så det var bara så himla roligt 😍

Anledningen till att vissa bilder är suddiga är för att jag ibland glömmer att ta kort och då väljer jag ut "bilderna" ur videon jag tar.


Igår (söndag) sov Lara och Melina tidigt så jag fixade ihop lite goda saker till mig och min man och kollade på film. Vi kollade på The beauty and The beast. Helt ärligt så skäms jag att säga att jag aldrig sett den tecknade versionen haha. Jag som älskar Disney filmer!


Idag (måndag) vaknade vi tidigt som vanligt. Jag klädde på Melina, fixade hennes hår och sen tog min man henne till dagis. Direkt efter började jag platta håret. Jag minns inte sist jag plattade håret. Var såååå länge sen. Hursomhelst idag tänkte jag att jag ville för en gångs skull vara lite fin i håret och sminkade mig lite och inte heller smink minns jag sist jag hade. Livet som små barn mamma hehe.

Jag, min man och lilla Lara åkte till Ikea då vi hade bokat tid med en köks mästare. Vi ska bygga om köket och riva ner allt och köpa nytt komplett kök och även byta golv.

Vi började designa vårt kök och jag och min kom inte överäns hur vi ville ha köket. Jag sa sedan "okej du får bestämma men då måste du från och med nu laga mat och städa köket om du ska bestämma hur den ser ut" en man får aldrig bestämma hur ett kök ska se ut tycker jag! Ett kök är som en tempel haha och jag spenderar 80 % av min tid där med att laga mat, baka, diska osv och då ska en kvinna bestämma sitt kök! Punkt slut hihi men vi kom ändå bra överäns om övrigt men just kökslådornas placering och ugnens placering var vi lite oeniga pm. Men vi har bokat en ny tid nästa vecka och då får vi se på slutresultatet av vårt dröm kök. Just nu är allting så rörigt och denna bilden nedanför är bara ett exempel men vi ska ej ha det så.


Detta var allt för idag. Avslutar med en selfie med min favorit filter haha tycker dessa filter är så löjliga men ändå kan man aldrig sluta använda dom.

Likes

Comments