Tenker på hvordan mennesker dømmer hverandre uten å vite noe om personen, om det å ikke ha evne til å sette seg inn i hvordan andre har det. Om å sette fokus på det  negative uten å tenke på om det har konsekvenser for en annen.
Det har vært mye fokus på Pride i det siste, der folk med ikke hetrofil legning, med dertil all skitkasting og personangrep som kan få den mest hardbarka Finnmarking til å svelge tunga. Hva er det som gjør at homofili, trans osv skaper så mye utrygghet og harme hos noen? Mener noen at de skal leve i "skapet" hele livet for at det er frastøtende for enkelte? Legning er medfødt og det hjelper lite at noen syns de burde skjerpe seg og bli hetro, like dumt som at en hetro skal tvinges til å bli homofil.. det heng ikke på greip i mitt hode. Må homofile leve ett kjærlighetsløst liv for at noen mener det ikke er naturlig?  Fra naturens side er det skapt slik, og det gjelder ikke bare mennesker. I dyre og fugleriket er det også slik at noen liker det samme kjønn, og noen begge deler, hvem kan bestemme at skaperverket er helt feil?

En annen greie er folk som sliter med psykiske og/eller somatiske sykdommer som selvfølgelig er vanskelig å se, men likevel er høyst realistiske. Dømt som "naver", lat, spiller på sykdom, burde gjøre ditt og datt, må gjøre sånn og sånn, uten at de selv har noen anelse om hva de snakker om. Har du angst for folkemengder, så må du bare utsette deg for det så går det over.. eller, det kan nu ikke være så ille at h*n ikke kan, h*n burde skjerpe seg. De situasjoner som utløser angst vil de fleste som opplever det naturlig nok ikke oppsøke uten kyndig støtte og hjelp. Like dumt som å be en med høydeskrekk hoppe i fallskjerm, de fleste med høydeskrekk lar det være,  naturlig nok. 

..og ikke minst, slarv! Gidder ikke å utdype det engang, noen bare må bære videre alt man vet,har fått vite eller tror man vet (mest sannsynlig bare bullshit) fortelle videre med negativt fortegn,dramatisere og krydre historien litt ekstra, hvorfor? Setter det personen selv i ett bedre lys? Har personen noe å skjule å må ta fokuset bort fra seg selv? Føler personen seg interessant? Som oftest vil historien, slarvet, sladderen si lite om noe annet enn den personen som forteller, og et er ikke spesielt positivt det bildet personen skaper om seg selv hos andre.

Bae noen tanker i reklamepausene i Long Island Medium 😉

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Så var de her to søtingene dratt på sommerferie til Store Korsnes. http://www.storekorsnes.no/ 

Her har de fått seg en ny fjordingvenn, Mykla. De har ikke vært så langt hjemmefra før så det blir nok litt rart når de ikke er hjemme. Men vil nok tro de skal kose seg der med hestejentene, så får vi dra å besøke dem innimellom. Det er forresten verdt å ta seg en tur, til fjell og sjø. Skikkelig ferieidyll.

http://m.finn.no/r/feriehus-hytteutleie/ad.html?finnkode=73447333&fks=73447333

Vi andre tar oss en svipptur til Tromsø by, har sett at selveste kongeparet er der, vi får vel iallefall sett kongeskipet på avstand..
Lille Juni skal stilles ut på NKK Tromsø i morgen, det blir spennende å se om dommeren trekker henne for "brillene". Noami får ikke stille denne gangen, litt for slapp i buken enda etter late dager med lampeskjerm på hodet og foten i bind.

God helg

Likes

Comments

Jeg ble kjent med en skikkelig hyggelig person for ett par tre år tilbake, en person som er utrolig dyktig på det det h*n driver med. Vi hadde mye å prate om, og delte felles interesser. Vi bor ikke på samme sted, men møttes noen ganger på felles arrangementer. Når vi snakket på telefonen så hadde vi så utrolig mye å snakke om. Jeg likte denne personen så godt, og lærte mye av h*n også. Jeg har så lett for å tro på folk, uansett hvem du er og hvor du kommer fra. Du skal gjøre mye galt før jeg ikke lenger forholder meg til deg. Jeg kan nok være både skuffet og sint en periode men det varer ikke lenge. Jeg lar være å forholde meg til mennesker som ikke er bra for meg. Hat og bitterhet, og dårlige følelser for andre mennesker plager kun deg selv, og er ikke verdt tiden og energien man bruker på det. Iallfall, denne personen dolket meg så i ryggen, og samtalene vi hadde hatt var for å fritte meg ut for informasjon om en greie, det skjønte jeg i ettertid. Jeg trodde virkelig at det var av interesse og engasjement for det jeg drev med at h*n spurte om det. Alle brikkene falt på plass etter det skjedde. Folk reagerte med vantro på episoden og syntes ikke dette var greit gjort. Jeg var utrolig skuffet og følte meg så dum at jeg hadde latt meg lure av denne personen. Ett halvt års arbeid og en del penger rett i vasken og h*n vant på det. Og for all del, det er lov, om man ikke har etiske og moralske skrupler. Jeg hadde villig vekk delt informasjon med denne personen som førte til hendelsen. Jeg lot rett og slett bare være å forholde meg til h*n etter dette. I det siste har det begynt å plage meg dette med tillitsbrudd spesielt fra denne personen, som forsåvidt bare var en ny bekjent, men allikevel. Denne personen har kompetanse på en del ting som er intressant for meg, og jeg irriterer meg over at dette skjedde. Kanskje jeg føler meg dum og utnyttet enda, klarer ikke helt å slippe taket i episoden. Uvanlig til meg å være. Vanligvis ville jeg gjort som hunden, piss på det, spark sand over det og gå videre. Det er liksom ikke en så stor greie at det skulle plaget meg enda. Men allikevel gir det meg en klump i magen og en snev av mistro til andre som ikke fortjener det. Synes ikke det er greit at man bevisst tråkker på andre for egen vinning, og misbruker andres tillit, selv om det er noe du har veldig veldig lyst på eller lyst til. Kanskje jeg har lært noe nyttig av det, jeg klarer bare ikke å se det enda..

Anyway, ha en fin dag

Likes

Comments

Æ google alt, uansett ka det måtte være så må det googles. Å mye må leses for å få litt perspektiv på det som googles. Å så sitt æ å vente på legetime, sulten og trøtt. Å bollemelk, det hadde vært sååå godt. Det har æ ikke spist på mange år. Så finn æ ikke glutenfri bollemelk på nett!! Joda en, som e sletta, å da vet æ jo at det finnes, bare at æ ikke kan det å ikke finn det 😨 Æ e sulten hele tida, glutenfritt e fælt og æ kommer nok mest sannsynlig til å sulte ihjæl hvert øyeblikk.. 😜

Likes

Comments

Vet du hva gul sløyfe på hunden betyr? Det betyr ikke at hunden har pyntet seg i dag.. 
Noen ganger møter man hunder med gul sløyfe på båndet eller på halsbåndet/seletøyet. Dette betyr at du ikke skal hilse på hunden og respektere dette. Det er mange grunner til at noen har gul sløyfe på sin hund. Vi har det noen ganger på Noami, rottweileren, når vi trener hunden. Hundetrening kan være så mangt. Selv om det ikke ser ut som vi trener når mor sitter ute å drikker kaffe og koser seg, og hunden ligger stille ved siden av, eller kanskje ett stykke unna, så betyr det faktisk at vi trener. På akkurat det at hun skal ligge der å vente uten å bli forstyrret. Utallige ganger synes noen som går forbi at hun er fryktelig søt og flink, så de bare må gå bort å fortelle henne hvor flink og søt hun er, å så er treningsøkta ødelagt.. hun blir selvfølgelig hoppende glad for kos og belønning, for at hun ikke klarte å ligge der å vente. Denne type trening er mentalt vanskelig for hunden og krever mye arbeid av hund og fører.Det er utrolig vanskelig å være konsekvent hvis du ikke kan respektere at hunden ikke skal forstyrres. Det er forøvrig best å spørre eier uansett før du går bort til hunden om det er greit, du vet ikke hvordan hunden vil reagere. Så GUL SLØYFE, IKKE FORSTYRR 😊

Likes

Comments