Jag är alldeles för dramatisk och romantiserar allt.

Likes

Comments

Jag sitter och skriver ner mina favoritcitat på min gamla skrivmaskin. Jag tycker mest om citaten som är korta men som gör att man blir stum ett tag.


Jag känner mig hel, som att jag har återfunnit min identitet. Har märkt att det är viktigt vad och vilka jag omringar mig själv med, men det är egentligen ingenting jag inte innerst inne redan visste.

Godnatt

Likes

Comments

"We ruined ourselves—I have never honestly thought that we ruined each other."

F. Scott Fitzgerald, Letter to Zelda Fitzgerald, 1930

Likes

Comments

Mitt nya liv väntar på mig några mil bort, jag har packat allt jag äger och väntar bara på att få åka.
Hur kommer det kännas egentligen? Det vet man inte förrän man är där vilket skrämmer mig.

Men så länge jag har dig är allt väl.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Postad i: Dagbok

Sista dagen på denna nya plats med alla nya ansikten, aldrig har jag känt mig mer hemma när jag är borta. Jag är totalt trygg i mig själv, en känsla som jag inte tagit för givet på ett tag.

Vi ska på museum imorgon, jag ser fram emot det ofantligt mycket. Jag älskar att gå på museum, någon gång i framtiden ska jag jobba med sånt. Men det får bli en annan tid och en annan plats.

Likes

Comments

Mitt hjärta värker för dig ibland, ibland tänker jag på dig och känner som att jag måste göra någonting. Hur kan jag göra för att få dig att må bättre? Antagligen ingenting, jag kanske är en av anledningarna till att du mår dåligt?

Livet är komplicerat, mycket mer så än vad man trodde då man var liten och längtade efter att vara vuxen. Hade jag vetat att allt inte magiskt hoppar på plats när man blir vuxen, då hade jag nog tagit vara på min ungdom på ett bättre sätt. Kanske inte blivit vuxen så fort.

Jag är inte missnöjd med mitt liv, jag älskar mitt liv. Men ibland måste man få ur sig lite frustration över att allt dåligt oftast händer på samma gång.

Godnatt

Likes

Comments