Jag älskar hösten, det blir lättare att andas och det är mörkt om natten. Sen känns inte julafton så långt bort heller.

Jag ska börja studera i Oktober, det känns jättebra. Det blir skönt att veta vad man ska göra tre år framöver, sen känns det mindre bra på grund av all nervositet. Men sånt går ju över.
Men eftersom det är på distans får jag komma bort ibland och bara bry mig om mig själv. Det ska bli väldigt spännande och skönt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Paniken infinner sig varje dag klockan 12.30. Hur det kan komma sig att den är så punktlig vet jag inte, möjligtvis är det minnet som spökar.
Jag håller på att bygga upp mig själv, jag tappade bort min identitet i förlossningsdepression och krossat självförtroende. Försöker vara logisk och säker på det jag vet om mig själv, rädd för att det ska skapa konflikter, lättad av att det kanske medför att jag hittar rätt i livet.

Svamlar bara.
Godnatt

Likes

Comments

Tiden förstör, det är inget som växer och frodas här förutom förakt.
Om jag kunde gå bakåt i tiden skulle jag göra allt så annorlunda, inget hade varit komplicerat. kanske hade det varit för enkelt, men jag förfaller hellre av det än det här.

Likes

Comments

När jag ser stjärnhimlen tänker jag alltid på dig, jag skulle tro att det är för att vi alltid sågs på kvällen när vi träffades. Alltid i en bil påväg mot något ställe där stjärnhimlen syntes så mycket som möjligt.

Skulle du lämna mig skulle jag aldrig klara av att titta upp mot stjärnorna igen.

Likes

Comments

Att cykla bland rosenbuskar och 1800-tals hus.

Vinden blåser i håret och lämnar kinderna rosenröda. Det känns som på film, när kameran i full fart rusar fram och fångar solljuset som bländas igenom trädgrenarna.

Likes

Comments

Postad i: Dagbok

Vi gick ner mot hamnen, vi har en fiolverkstad på vägen ner mot vattnet och ibland kan man höra när dom testar dom reparerade instrumenten. Just denna soliga dag spelade dom så det ekade över hela området, gjorde denna dag ännu vackrare.

Jag har drömt oroligt inatt, drömt om möten som aldrig kommer att ske, situationer som jag förhoppningsvis aldrig kommer försätta mig i och rädslor som aldrig verkar försvinna.

Men nu sitter jag i min solskens-täckta soffa och hoppas att denna dagen blir lika bra som jag tänkt mig.


Likes

Comments

Postad i: Dagbok

Jag är en hopplös drömmare. Men jag känner som att man måste drömma, det är det som för en framåt och jag har otroligt många bevis på att ifall man tror riktigt mycket på att någonting ska hända så händer det.

Likes

Comments

Postad i: Texter

Tänk om alla distraktioner försvinner en dag och du inser att det inte är mig du vill ha.

Likes

Comments

Jag har aldrig egentligen varit bra på att sätta ord på känslor, jag har läst andras texter och önskat att jag var det men det är sällan man kan önska något utan att behöva jobba för att det ska hända.
Så här sitter jag nu.

Detta projekt går ut på att börja skriva, skriva om allt mellan himmel och jord. Jag har lätt för att bli inspirerad av minsta lilla, blir även sentimental av minsta lilla. 

Jag kommer också att lägga upp vackra saker som inspirerar mig, förhoppningsvis kanske mina små fynd av inspiration kan inspirera någon annan. 

Likes

Comments