Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Dagbok

Sista dagen på denna nya plats med alla nya ansikten, aldrig har jag känt mig mer hemma när jag är borta. Jag är totalt trygg i mig själv, en känsla som jag inte tagit för givet på ett tag.

Vi ska på museum imorgon, jag ser fram emot det ofantligt mycket. Jag älskar att gå på museum, någon gång i framtiden ska jag jobba med sånt. Men det får bli en annan tid och en annan plats.

Likes

Comments

Mitt hjärta värker för dig ibland, ibland tänker jag på dig och känner som att jag måste göra någonting. Hur kan jag göra för att få dig att må bättre? Antagligen ingenting, jag kanske är en av anledningarna till att du mår dåligt?

Livet är komplicerat, mycket mer så än vad man trodde då man var liten och längtade efter att vara vuxen. Hade jag vetat att allt inte magiskt hoppar på plats när man blir vuxen, då hade jag nog tagit vara på min ungdom på ett bättre sätt. Kanske inte blivit vuxen så fort.

Jag är inte missnöjd med mitt liv, jag älskar mitt liv. Men ibland måste man få ur sig lite frustration över att allt dåligt oftast händer på samma gång.

Godnatt

Likes

Comments

Hjärnan är så bra, för den förtränger alla dåliga minnen och tillslut finns bara dom fina kvar.
Snart kommer man inte komma ihåg allt man sa, allt man kände. Det kommer att vara en tjock dimma över alltihop.

Jag hoppas att jag i framtiden kommer kunna titta tillbaka på mitt liv och minnas alla stunder jag är stolt över och som gjort mig lycklig och strunta i allt som gick fel, för det kommer att vara så mycket som gått fel.

Likes

Comments

Postad i: Dagbok

Jag känner mig som en ny människa, som om vad det nu var som tyngde ner mina axlar äntligen har fallit av.

Du tog för mycket plats utan att ens vara närvarande, som ett spöke. Jag tror inte på spöken och jag tror inte längre på att det finns någon plats för dig här heller. Det känns som att jag äntligen kan fylla mina lungor till max när jag andas in, det blir inte något halvdant dammigt andetag tungt som bly.

Jag kan andas igen.Likes

Comments

Från och med November kommer vi att bo i ett litet slott ute på landet, det var längesedan jag var så exalterad som jag är just nu. Tänk att äga ett eget hus som dessutom ser ut som ett 1800-tals slott. Vem hade inte varit exalterad över det?

Jag kämpar väldigt hårt för att inte slösa bort alla mina pengar på inredning just nu. Vi får se hur det går.

Likes

Comments

Klockan är 23:00 den 8 September, inget speciellt har hänt, inget speciellt kommer att hända. Jag har alldeles för mycket tid för att tänka, alldeles för lite trötthet för att sova bort den tiden istället.

Jag har skrivit fem olika texter som handlar om livet, vad jag tänker på och vad jag känner. Men allting blir i slutändan överanalyserat och fjantigt. Så jag håller det för mig själv.

Men om jag ska sammanfatta: Jag är lycklig.

Likes

Comments

Min lärare sa en gång : "Från början är kärleken fantastisk, spännande och varm. Sen övergår det långsamt till en ständig rädsla över att bli lämnad."

Nog må hon ha överdrivit en aning men man känner ändå igen sig.

Likes

Comments

Jag älskar hösten, det blir lättare att andas och det är mörkt om natten. Sen känns inte julafton så långt bort heller.

Jag ska börja studera i Oktober, det känns jättebra. Det blir skönt att veta vad man ska göra tre år framöver, sen känns det mindre bra på grund av all nervositet. Men sånt går ju över.
Men eftersom det är på distans får jag komma bort ibland och bara bry mig om mig själv. Det ska bli väldigt skönt.

Likes

Comments

Paniken infinner sig varje dag klockan 12.30. Hur det kan komma sig att den är så punktlig vet jag inte, möjligtvis är det minnet som spökar.
Jag håller på att bygga upp mig själv, jag tappade bort min identitet i förlossningsdepression och krossat självförtroende. Försöker vara logisk och säker på det jag vet om mig själv, rädd för att det ska skapa konflikter, lättad av att det kanske medför att jag hittar rätt i livet.

Svamlar bara.
Godnatt

Likes

Comments