​håber i kan lide risene #theasianway

kog ris i 2 timer ved fuld hammer.

derefter blend risene og tilsæt salt (mindst 2 kilo)

derfter gå på lokum hvis du skal skide

til sidst smider du risene ud og laver nogle nye 

du skall bare tilsætte 5 kilo vand og 3 ris (husk salt)

ses asians #theasianway


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​ hej asians i dag shotouter vi  lige @Flemse. Han er en god dreng som laver dankpedia og elsker ris og fisk. Han er pro koger af ris og fiskekutter han bruger tons hvis af salt så det er great

ses senere asians

Likes

Comments

3-400 g.lys fisk f.eks. torsk eller sej
1 porre eller 2-3 forårsløg
1 fedhvidløg
0.5 citron Saften heraf
1 dl.grøntsagsboullion
Krydderurter - persille purløg dild eller timian
2 tomater eller ½ rød peber
Fløde eller creme fraiche
Salt
hvid peber

Opskrift:

Svits forårsløg/porrer og hvidløg i en gryde et kort øjeblik. Tilsæt citronsaft og boullion og herefter blandede krydderurter - helst friske, men ikke nødvendigvis alle de nævnte. Smag til med salt og peber og jævn saucen med lidt fløde eller creme fraiche, den skal ikke være tyk.

Læg fiskestykkerne i et ildfast fad og hæld saucen over. Pynt med skiver af tomat eller rød peber.

Dampes i ovnen i ca. 20 minutter.

Imens koges risblanding med vilde ris.

Tips:

Server gerne groft brød tiL.

LÆS MERE: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=24924#IYT54C4RQmElQCvX.99

VI SES ASIANS #theasianway

Billedresultat for FISK

Likes

Comments

De fleste ris skal koges omkring 20 minutter. Kogetiden gælder fra det tidspunkt hvor vandet koger, og ris skal koges ved svag varme, hvor risene blot står og “simrer”. Du skal beregne cirka 1,5 deciliter vand pr. 1 deciliter ris. Så hvis laver ristil 4 personer, skal du bruge 4 deciliter ris og 6 deciliter vand

Likes

Comments