Det enda bra med den är att jag har ett av mina favoritkalsonger.​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjena!

Hade tänkt berätta om drömmarna som jag hade inatt. Som jag kommer ihåg så drömde jag åtminstone 2 drömmar. Den första handlade om att jag och två personer som jag aldrig träffat var på mitt högstadium. Av någon anledning drömmer jag ofta om just den skolan. Hursomhelst så var vi där under natten och vi fick inte bli sedda. Det gick inte så bra för de andra råkade gå in i ett klassrum där det fanns övervakningskameror så de blev fast där inne. Jag var fortfarande i korridoren när de blev inburade så jag hoppade ut från ett fönster och ut på gården. Kom helt oskadd ut även om det var från andra våningen x) De andra personerna struntade jag i för jag kände dem inte ändå


I den andra drömmen så var jag ute på min uppfart och dansade, tills det kom några MC-förare. Då började jag heja på dem. En av förarna vände tillbaka och visade mig några nya moves till min "hejaklacks-dans" för tydligen hade han varit i en hejaklack förut. Efter det så blev jag intresserad av cheerleading så jag skrev till någon skola och bad om att få gå med i deras hejaklack, men jag ljög ganska mycket i ansökan xD Skrev att jag var jättestark och smidig och sådant. Fick som svar att jag fick gå med i alla fall och sedan vaknade jag x)

Det var allt för den här gången!

Likes

Comments

Tjena!

Jag har inte skrivit här nu på ett tag igen men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Det kanske blir tråkigt om jag bara skriver om mina dagar varje dag, liksom. Iofs är det ingen som läser bloggen så jag kan egentligen skriva vad sjutton jag vill som inte kränker folk xD Aaanyway, hade tänkt skriva om ett spel som jag spelade ut för några dagar sedan. Det hette "Agatha Christie- The ABC murders" och handlade om att man skulle lösa 3 mord som hängde ihop. Det var ett ganska kort spel men det var ändå roligt och spännande. Man fick använda sin hjärna om man säger så x) Eller tja, allt var ju inte klurigt men det går ju mycket lättare om man förstår vad man håller på med. I would rate the game a 3.5 of 5. Detta eftersom samtidigt som det var en bra story och upplägg så tycker jag att det kunde ha varit fler pussel, kanske lite längre spel och att man styrde Poirot på ett annat sätt än med musen. Menmen, det var ett helt okej spel och jag kommer säkert att spela om det om några år.

Hejsvejs!

Likes

Comments

Tjena!

Det var egentligen meningen att jag skulle skriva varsitt inlägg om fredagskvällen och lördagen, men eftersom jag inte haft tid att skriva inlägg förrän nu så skriver jag allt på samma gång. I fredags åkte min syster och jag till Botaniska Trädgården i Göteborg för att se på olika växter och blommor. Eftersom det regnade och mina fötter värkte var vi inte där särskilt länge. Jag vet inte varför mina fötter är som de är men på senaste tiden får jag ont varje gång jag går mer än 500 meter. Kan ha något att göra med att jag går snett, men jag vet inte. Har ju inte fått ont förrän nu. Hursomhelst så såg vi massa fina saker där inne. Min favoritdel var Japanlandet där bl.a. ett näsduksträd fanns. Tyckte om historien bakom dess namn, för det stod att blommorna i trädet liknade näsdukar på tork x) Visserligen gjorde de ju det, men tyckte att det lät kul. Sedan åkte vi hem igen för att där se på Dirk Gently tills min morbror sa att vi skulle in till stan. Där var uppträdanden på Pride i full gång och de var intressanta att se på. Mer om uppträdandena kommer jag inte berätta om xD Efter några timmar så gick vi sedan till ett öltält och till Beebar för att där dricka cider B)

På lördagen sedan så skulle vi till Liseberg. Jag trodde inte att det skulle komma särskilt mycket folk eftersom de flesta nog skulle se på Prideparaden, men jag hade fel. Det var en hel del folk >< Vi stod dock inte i kö mer än 1h och en kvart, och de flesta köerna varade i högst 20 min. Balder var den roligaste att åka. Jag mindes den som ganska tråkig från flera år sedan, men den bevisade mig fel x) Utöver Balder åkte vi även Lisebergståget, Helix, Mechanica, Hanghai, Loke, Flume Ride, Atmosfear och Aerospin. Väl uppe i Atmosfear upptäckte jag att jag var höjdrädd xD Menmen, jag visste att jag skulle komma ner i alla fall, hur visste jag dock inte. Inne på Liseberg åt vi mat från Max och någon korvkiosk, och det var helt okej~ På kvällen spelade vi en del också men vann inget. Vi skulle nog ha velat stanna längre egentligen, men eftersom våra kroppar värkte orkade vi inte längre så vi gick hem runt 8. Det var en väldigt kul dag i alla fall ^^

Ha det så bra!

Likes

Comments

Mors!

Är just nu i Göteborg för att i helgen åka till Liseberg. Denna vecka är det West Pride här och jag planerar att gå på något enstaka event där, det är inte så mycket för mig. Har aldrig egentligen tyckt om att gå i paraden eller något sådant. Jag och min morbror var i alla fall på invigningen av Pride och där såg vi bl.a. Cameron Jai, så det var ju kul ^^ Senare i veckan ska vi nog på någon Bi-pub eller något liknande, då tillsammans med min syster som kommer hit också. Jag hoppas att det blir kul. Har aldrig besökt någon pub förut eftersom jag nyss fyllt 18. Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska göra mer än att min syster kommer. Tidigare dagar har vi som sagt gått på invigningen av Pride men också ätit pizza, åkt spårvagn runt Göteborg, sett på utsikten från Ramberget, pluggat, sett på två filmer och lyssnat på musik från något uppträdande i trakten. Imorgon ska jag och min syrra till Botaniska trädgården under tiden som min morbror är på jobbet, så jag hoppas att hon hittar dit XD Hon är inte rädd för att ge sig ut och upptäcka saker så tror att det kommer gå bra ändå. På lördag sedan blir det Liseberg så skriver om det då.

Det var väl det jag ville ha sagt denna gång, ha det!

Likes

Comments

Greetings, mortals

Det blev visst så att jag bestämde mig för att fortsätta bloggen. Idag hade jag tänkt skriva lite om mina framtidsplaner som jag har just nu. De förändras hela tiden i takt med att jag upptäcker att visa jobb inte passar eller att något ställe inte går att bo på etc. Hursomhelst står jag fast vid mitt ord att jag vill hålla på med biodling för jag tycker om bin och vi borde alla ta hand om dem på bästa sätt. Om det nu bringar min ohälsa så får det bli så, jag har ju medicin för det åtminstone. Jag vet inte om jag tagit upp det tidigare här men min morfar och jag ska skaffa oss bin nu i sommar och ha uppe på vår gård, men självklart kommer vi besöka stället ofta i sådana fall eftersom bina kanske stöter på olyckor eller något sådant. Jag vet inte hur jag ska göra sedan dock, för jag planerar att jobba som au pair i några månader när jag gått ut skolan. Det sker om ca 1 år men jag borde kanske hitta lösningar för det redan nu. Det är väl inte heller säkert att jag blir antagen så än ska jag ju inte fira direkt x)

Efter min tid som eventuell au pair så har jag inga direkta planer. Tankarna har gått från rättsobducent till förskolepedagog, men jag vet inte om jag klarar det. Men det får vi väl se när det händer tänker jag. Jag var inne ett tag på att bli historiker men de tankarna gav jag ganska snabbt upp eftersom jag inte är intresserad av sättet som de forskar på. Jag vill egentligen bara lära mig saker, liksom, och det går ju inte xD Så istället har jag haft blicken inriktad på något jobb på British Museum i London för jag tycker om den typen av museum. Dessutom har jag tänkt flytta till antingen U.K., Österrike eller Schweiz. Tyvärr kan jag ingen tyska men det lär man sig väl, hoppas jag. Antingen det eller så får jag ha någon stuga där bara som jag besöker när jag har semester.

Det var väl det jag hade tänkt skriva idag. Ha det gott!

Likes

Comments

Tjena!

Det har gått ett tag sedan jag skrev senast, så jag får väl tipsa folk om bloggen igen. Har även gjort några justeringar på äldre inlägg, såsom att skriva TW and stuff. Vi får väl se om jag fortsätter skriva eller inte, men med tanke på att jag har extremt mycket fritid så har jag ju tiden till det åtminstone. Måste bara samla material också xD Dagarna är inte särskilt innehållsrika bortsett från att jag ser på serier. 

Vi ses, hoppas jag!

Likes

Comments

​Hello

Är just nu på bussen och har ingenting att göra i ca 1.5 h. Den senaste tiden har jag haft mycket fritid, men nu har jag ingenting att roa mig med p.g.a. att jag är på bussen och inte har tillgång till de flesta saker som jag har hemma. Hursomhelst, jag kom in på Distansgymnasiet i Torsås och har gått där nu i precis en månad. Det går jättebra tycker jag, i alla fall upplägget. Undervisningen och lärandet går det något sämre med... har haft 4 "prov" i spanskan redan och jag fick E i de två första, F i det tredje och har ännu inte fått reda på det fjärde, men det gick inte särskilt bra heller. Känns awesome att gå från ett A till ett F/E x) Menmen, jag får skylla mig själv som inte lägger mer tid på det eller tar kontakt med mina lärare mer. Vågar liksom inte...

Har funderat massor på framtiden den senaste tiden. Har ingen som helst aning om hur den kommer att bli. Jag vill jättegärna ha barn, men det går knappt. I sådana fall får vi skaffa några surrogatföräldrar eller något. Sedan är det ju det där med jobb. Det ser mörkt ut på den fronten också, särskilt nu när mina betyg går ner avsevärt. Grejen är den också att jag inte mår bra av att plugga heller, så jag vet inte hur jag ska göra. Det står mellan mitt mående eller framtid, wow. 

Sayonara

Likes

Comments

​Hola, amigos

För ungefär en månad sedan så var jag på ett Harry Potter-konvent. Det varade från onsdag till söndag, men eftersom jag var med och hjälpte till så kom jag redan söndagen innan. Som förberedelser så byggde vi ett jättestort Hogwarts m.h.a. endast socker (och papper som tak, men sssch), klippte ut och skrev på pilar, gjorde skyltar till olika sovsalar och lite annat. Eftersom jag inte bor i Skåne så har jag inte kunnat ha möjligheten att hjälpa till tidigare under året, men jag gjorde det sista i alla fall. Väl på konventet sedan så gjorde jag inte så jättemycket. Jag umgicks med gamla bekanta, skaffade nya bekantskaper, spelade spel, hjälpte till där jag behövdes och så. En lektion ledde jag också, det var i runskrift. Det var inte så genomarbetat direkt, men jag tror att deltagarna uppskattade den ändå... kanske. 

På lägret fanns en massa olika aktiviteter, så som bokdiskussioner, sing a longs, tävlingar, lektioner, väldigt goda måltider om än mycket ris, massa sällskapsspel, Quidditch-turnering m.m. Har gått på sådana här konvent sedan jag var 12 år, men har inte varit med och hjälpt till förrän i år. Det var faktiskt väldigt kul, och nästa år äger det rum i Uppsala. Vi får se om jag vill vara prefekt då med, beror på hur jag mår och sådant.

Until next time B)

Likes

Comments

​Tjena mors!

Hade tänkt skriva ett inlägg på skolavslutningsdagen- hände inte. Hade tänkt skriva ett inlägg på min lillebrors födelsedag- hände inte. Hade även tänkt skriva under midsommar- hände inte. Så... det här blir väl ett sammanslaget inlägg, skulle man väl kunna säga.

Jag slutade första året på gymnasiet den 17 juni. Det var inget märkvärdigt direkt. Först hade vi samling i en lektionssal där vi snackade om vad alla skulle göra under lovet, och de sa även hejdå till mig och en annan i klassen som skulle sluta. Efter det gick alla till aulan för att lyssna på rektorn och sjunga. Meeen detta året blev lite annorlunda. Istället för att rektorn höll sitt tal kom ett par andra rektorer in, utklädda till ett 80-tals rockband och rockade loss. Det var sannerligen en upplevelse... x) Efter avslutningen sedan så fick jag skjuts hem av min mamma.

På söndagen efter fyllde min lillebror år, så vi firade honom självklart. Det blev släktkalas med en massa tårta. Jag var dock inte med på kalaset p.g.a. min psykiska hälsa, men jag fick tårta i alla fall. 

Ha det gott!

Likes

Comments