Vår dag idag har bestått av storstäd och golvläggning. Jag har gått och städat och julpyntat medan Hampus har fixat med golvet i vardagsrummet. Det är verkligen mer jobb än man tror med att lägga golv - all förberedning tar hur lång tid som helst!

Under tiden vi inte har något vardagsrum så har vi vårt provisoriska vardagsrum i kontoret:

Blev mysigt med allt julpynt! 🎅

Likes

Comments

Nu har vi äntligen köpt barnvagn! Känns mer och mer på riktigt när sakerna börjar komma på plats.
Och jag är helt förälskad i vagnen! 😍 Vi köpte en begagnad - för halva priset av vad den kostar ny - och den ser inte ens använd ut (förutom på däcken) så jag är hur nöjd som helst!
En Emmaljunga Super Viking blev det. 😊

Här är den - både sittdel och liggdel fick vi till. Liggdelen är helt gudomligt söt med små skuttande får på tyget inuti. ❤

Likes

Comments

Idag har vi varit och handlat golv till vardagsrummet och imorgon ska vi handla spånskiva och golvlister, sen är vi fit for fight! Väggarna blir färdigmålade på torsdag, så efter det är det bara för oss att köra på!
Tanken var först att vi skulle ha parkett, men sen kom vi på att ett parkettgolv inte riktigt matchar livet som hundägare, haha! Laminat får gå lika bra. 😉

Blev så förälskad i detta golvet så jag till och med blev sugen på att byta ut vårt nyss lagda golv i sovrummen till detta, haha. Jag är då aldrig nöjd!

Likes

Comments

Alltså, kvällsmagen är så stor. Om man jämför med morgonen. Känner mig alltid så himla plufsig på kvällen, haha!

Vi har varit iväg på lite kalas och har precis kommit hem, så nu blir det soffhäng för min del framför Halv åtta hos mig.

Nu i veckan har vi fullt upp. Vi håller på att renovera vardagsrummet så det blev spacklat i förra veckan och denna veckan är det dags för målning. Vi ska även åka och köpa golv och förhoppningsvis kan vi börja lägga det till helgen.
Vi har beställt en ny soffa på Mio som tyvärr inte levereras förrän andra veckan i januari så vi får dock vänta ett tag innan allt kommer på plats!

Just nu i soffan. Vårt gästrum/kontor (bebisens framtida rum!) som får agera vardagsrum nu under renoveringen.
Tur att det finns vinklar som får en att se smalare ut, haha. Känner mig inte såhär smal i verkligheten kan jag lova!

Likes

Comments

Nu är vi alltså inne i v.27. Helt galet vad fort det går! 🙈
Det är så himla kul att titta tillbaka på bilder där jag tyckte att min mage var jättestor - och jämföra med nu, haha.

Det känns i alla fall att hon växer där inne. Nu har vi till och med kunnat se henne böka omkring, hela magen liksom skumpar till. Det är så himla mysigt och gosigt och jag blir så lycklig varje gång jag känner henne.

Fortfarande inga direkta graviditetsbesvär, har lite ont i ryggen vissa dagar (något jag i princip aldrig haft i hela mitt liv) och ibland får jag grymt ont i ljumskarna - men det brukar gå över rätt snabbt. Så håller tummarna för att det fortsätter på denna banan. 👌

Jag har gått upp nästan 10kg och jag känner att jag nog ätit alldeles för onyttigt den sista tiden ... måste försöka skärpa mig på den fronten! Likes

Comments

Byggde på mina fransar i förra veckan - så sjukt nöjd! Än så länge är det det bästa jag gjort, haha!

Likes

Comments

Jag kände bebisen sparka lite som vanligt, sa till Hampus att han skulle komma och känna, Hampus: "Meen, jag känner ju aldrig det". Han kom ändå och DÅ sparkade hon så hårt som hon aldrig gjort förr och Hampus kunde också känna. ❤❤ Så himla häftigt!

Likes

Comments

Var på biblioteket idag och skulle låna nya böcker till jobbet - då hittar jag denna! 😂 Hela boken gick exakt som låttexten!

Haha, can't believe this is a thing - skitkul ju. 😁

Ligger för tillfället i soffan, äter kanelbullar och tittar på Real Housewives of Beverly Hills. 😋 Life is goooooooood.

Likes

Comments

Ofta tänker jag på det. Att här inne ligger hon. Precis under min hand. Ofattbart konstig känsla att jag har en liten varelse i min mage som växer och bökar runt där inne. På något sätt blev det ännu mer verkligt efter att vi fick reda på att det är en flicka. Det är inte en den utan en hon - en alldeles egen liten person.

Jag har börjat känna lite rörelser från henne nu och det är såå mysigt! Längtar så himla mycket tills Hampus också kan känna. ❤

Likes

Comments

Våra tavlor har kommit! 😁
Vi ska snart renovera vårt vardagsrum - riva ut allt i princip - och då ska dessa snygga tavlorna få komma upp ovanför soffan. 😍

Likes

Comments