Header

Jag kollade igenom på hemsidan Zalando efter lite snygga träningskläder att handla och insåg att detta är vad jag som kille skulle vilja ha i julklapp utav min flickvän som inte finns. Så är du osäker på vad du vill köpa till din kille/tjej gillar hen o träna? Här kommer lite tips!

För övrigt är jag sjukt svag för tjejer i mysiga luvtröjor.

Klicka på texten för direktlänk:

Nike Performance WARM UP SET - Träningsset - Män

Adidas Performance ESS LIN OH Luvtröja - Kvinnor

Champion Luvtröja - oxgm - Män

Tommy Hilfiger Luvtröja grey - Kvinnor 50% Rabatt!

Adidas Performance ESSENTIALS LINEAR Träningsbyxor - dark grey heather/tactile rose - Kvinnor

Nike Performance ZONAL COOLING RELAY Funktionströja - electro green/silver - Män

Min personliga favorit: Nike Performance ACADEMY SET - Träningsset - bleu foncé/blanc - Män
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men Strandvägen 1 enligt mig levererar nog utan tvekan Stockholms mest smakrikaste upplevelse i maten, en stor del utav upplevelsen var den underbara personalen som beskrev ingrediensernas ursprung väldigt noga, det gav en betydligt bättre blick av maten.

Förrätt: Buffalo Mozarella (Mozarella, graperukt, apelsin, en smakrik honungsmak, basilikablad och frön)

Efterrätten slog mig i käften så hårt att jag inte kunde prata förrän jag var klar!

Varmrätt: Råbiff av högsta klass!

Efterrätt: Italiensk chocklad med hallon.

Då jag tidigare varit i Rom med mitt EX så fick denna underbara efterrätt min själ att teleportera sig till den fina staden Rom och uppleva värmen och atmosfären. Det var en himmelsk flashback.

Mat & sällskapet fick definitivt 10/10.

Likes

Comments

En restaurang jag rekommenderar starkt för dig och din partner eller ditt standard squad är Restaurang Patricia som ni finner på Söder mälarstrand kajplats 19!

En sjukt mysig båtrestaurang som har världsklass utsikt över vår fina Stockholm stad och inte nog med det en hög mysfaktor i samband med trevlig personal och BRA pris!

2 rätters mitt val blev:

- Oxfile m Bea & Pommes
- Bubbly Äppel paj med glass & kokande kolasås

Sist men inte minst världsklass sällskap med en bra vän👌

Likes

Comments

Klev in på träningen ikväll och gjorde det typiska misstaget de flesta gör! Jag glömde nämligen att värma upp och detta ledde till en otäck sträckning i ljumsken. Fyfan vilken ångest som uppstod.

Jag rekommenderar starkt för er som tränar att värma upp ordentligt och stretcha efter varje pass oavsett intensitet nivån!

Likes

Comments

Hennes ögon var ljusare än hans framtid och hennes kyssar var hans drog. Killen med det sabbade självförtroendet och självkänslan fann något han trodde var kärlek eller var det bara en fysisk attraktion, det återstod och se.

Varje gång hans ögon mötte hennes fastnade han i den oändliga illusionen, vars ögon som reflekterade sorg, smärta och tomhet, men samtidigt ett abstrakt ljus som lockade honom djupare in i hennes värld. Men varje gång deras vägar skiljs åt försvann elektriciteten, den abstrakta känslan av det som man kallar "Kärlek".

Den fysiska kemin var som inget annat, men dessa två var som två minus poler som kämpade att föras tillsammans men som alltid stöttes ifrån varandra. Två själar som vars kroppar är menade för varandra, kyssar som skickar elstötar precis som när man tar den första klunken utav den ny öppnade iskalla Noccon.

Han ligger uppe på nätterna och tänker på vad som kunde varit, vad som inte gick, men tillslut gav han in till sitt mörka jag och sakta blev allt mörkare och tommare i själen. Han killen vars stora ögon inte reflekterar någon färg längre, som endast symboliserar tomhet.


Likes

Comments

Gårdagens gympass var på topp!

Innan jag drog till gymmet tog jag 2 skopor kreatin tillsammans med 1 skopa protein och precis innan det slukade jag i mig lite ris,kyckling och potatis. Trycket i i gymmet var brutalt!

Passetsinnehåll:

Squats:
40 x 10 x 2 uppvärmning (20 reps)
60 x 10 x 3 (30 repetitioner)
70 x 8 x 3 (24 repetitioner)

Utfallsteg:
40 kg x 8 repetitioner på var sitt ben x 4
(32 repetitioner på var sitt ben)

Bencurl: *Justera beroende på egen styrka*
Börja med varsitt ben 10 reps x 2.
Därefter luta bakåt tryck bak svanken och höjvikten och kör explosivt upp håll benen lätt böjda håll i 2 sekunder och sakta ner. (8 x 3)

Baksida lår curl: *Var försiktig och tänk på muskelkontakt*

Börja med en låg vikt och hitta *klämmet* och håll de i 2-3 sekunder och släpp sakta ner. 12 x 3 repetitioner.

Axellyft åt sidorna med hantlar:
12 kg hantlar 6 x 3
8 kg 12 x 3

Viktplatta 10 kg håll utsträckt i 15 sekunder sen vila 10 sek sen håll i 15 igen. x 5 gånger.

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på mysig fika och en hel del nya planeringar inför Nonnis kommande veckor.

Espresso House Stureplan levererade som vanligt goda kyckling mackor tillsammans med världsklass sällskapet Enes och Philip. Två killar med hjärta utav guld och riktigt ödmjuka killar.

Utöver det blev det 5:te växeln till handbollsträningen då jag blev någorlunda sen. Lagkaptenen Tom som lade märkte till att jag hade sträckt högra axeln gav mig bra rehab tips som bestod utav ett gummiband som jag satte fast mot en vägg i armbågshöjd. Därefter satte jag armbågen mot kroppen och sträckte ut armen, en riktigt bra övning!

Likes

Comments

Hamnade på Nonni sushi & Kök på möte tillsammans med Hägglund och hans härliga kompis, mötet gick som förväntat och på vägen till Bromma snackade vi om tv-spel då Nintendo 64 kom upp och jag fick världens Nostalgi trip. Känslan av att springa hem ifrån skolan och verkligen längta av att få sätta på spelkonsolerna, wow vilka minnen. Det fick mig verkligen att inse att tiden går fort och man får värdesätta alla fina minnen och människorna i sin närhet.

Likes

Comments

Nuskin tandkräm som har en ofarlig lättare Blekningseffekt. rekommenderar starkt!

Likes

Comments

Som ni alla börjar märka så börjar vintern komma och med den kommer vinter depressionen.

Vad innebär det egentligen?
Jo, att vakna upp iskall och frusen, känslan av att behöva skrapa bilen och känna hur fingertopparna domnar bort. Det är bevisat att depressionen ökar på vintern och det beror på många faktorer som te.x solljuset som fyller oss med det viktiga vitamin D:t.

Oroa er inte jag har lösningen och det är träning och löpning som visar förändringar i hormonbalans, frisättning av endorfiner m.m som samverkar till att man mår bättre psykiskt. Jag vet hur svårt det kan vara och ens hitta motivationen att röra sig till gymmet, gräva djupt in i sitt sinne för att hitta viljan. Men låt mig komma med en tankeställare här:

Du vaknar upp frusen och äter en stadig frukost och rör dig till jobbet. Förmodligen är du hemma vid 16-17.00 Du tar en dusch och äter något. Vad gör du sen med all strö dig? Mitt tips för alla nybörjare som egentligen vågar ta sig ur sin *komfortzone*
är att sakta börja med 30 minuters träning varje dag det behöver liksom inte vara intensivt eller jobbigt. Börja sakta på löpbandet lyssna på 10 justin beiber låtar så har ni 30 minuter färdigt där och den riktiga mentala, psykiska och fysiska belöningen kommer efteråt. Känslan av att man faktiskt har tränat och hur kroppen & sinnet mår bättre.

Jag minns när jag hamnade i depression för ett antal år sen man orkade liksom inte göra något, det var jobba åka hem äta och sova och dricka massa läsk framför tv:n. Men jag kom in i det sakta men säkert. Började löpa i gymmet, lyfta lite hantlar, sit-ups, selfies på gym toan allt i min egna takt och jag kände verkligen hur det hjälpte.

Så känner du dig mer deprimerad, samt mer nedstämd än vanligt och kanske inte känner att du orkar prata med någon, så rekommenderar jag starkt att du finner motivationen rör dig till gymmet och löper/styrketränar i din egna takt. Jag lovar att det gör en markant skillnad!

Likes

Comments