Header

Efter ett intensivt handbollspass och en stukad tumme blev det 150km/h raka vägen till Sigtuna för att agera som basketdomare för Sigtuna skolan. Matchen slutade 27-24 till Backa internat. Blev riktigt imponerad av vissa spelare som var talangfulla spelare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min förmiddag började med en spontan lunch med en bra vän på Nonni sushi, kök & bar! Därefter hade jag ett väldigt intressant samtal med en *vän* och därefter skulle jag träffa mitt EX och diskutera lite händelser som hänt. Men pg.a våra hetsiga samtal blev det inte av. Nu är jag hemma och laddar inför kvällen och ett ryggpass.

Likes

Comments

Jag fick en väldigt intressant fråga här om dagen under ett träningspass pass och frågan var: *Vad trycker du för något?*

Jag uppfattade inte frågan riktigt så jag valde att fråga personen i sig vad han menar. Svaret jag fick var: Vad trycker du för steroider?

Jag vill först och främst säga att jag personligen är helt emot steroider men samtidigt har jag någorlunda förståelse för de som tävlar inom fitness industrin där steroider och andra preparater är vanligt.

Konkurrensens i fitness industrin är extremt hård och dessa atleter trycker i sig olika prepareter för att se *bättre ut* så helt plötsligt handlar allt om ett *finare och mer definerat utseende*. Frågan är om det är värt bieffekterna som följer med dess preparater, att offra hälsan för att se *bättre ut*.

Svaret är NEJ.

Bieffekter.

- Akne
- Hudsvullnad
- Tumör
- Förstörd Lever/Cancer
- På verkar hjärt & kärlsystem
- Risk för prostata cancer
- MINDRE KÖNSORGAN!
m.m

Så jag avråder alla mina läsare & icke läsare att hålla ej borta från preparater ni är osäkra på!

Likes

Comments

Enkel söndag som avrundades med en trevlig middag på Café Opera med vänner och bekanta!

Likes

Comments

Så kvällen börjar med ett ordentligt pass på gymmet när min vän Joakim Aspemo helt plötsligt ringer och säger * Café Opera ikväll*

Jag sätter mig i bilen och efter 15 minuter anländer jag till Café Opera då jag helt plötsligt träffar på två utav mina *Ex*, kvällen blir inte bättre efter detta.

Hamnar i rökrutan med en vän och mitt så kallade *Ex* och hennes vän. Vi samtalar naturligt tills att jag märker att hon flirtar extremt mycket med min goda vä. Jag går in på VIP:en där jag ser mitt andra ex som hade sönder min dator står hand i hand med en kille extremt intimt och slänger blickar på mig. Väljer och ignorera och fortsätter min kväll när jag sedan märker att båda mina *Ex* går hem med var sin *kille*.

Kände mig som Lucas Scott från One Tree Hill där ett tag.Likes

Comments

Efter en avrundad nykter kväll på café opera
blev det ett morgonpass som såg ut såhär!

Bröst:
Bänkpress:
40kg x 20 repetitioner (Uppvärmning)
60 kg x 10 repetitioner x 2 Set
75 kg x 8 repetitioner x 2 Set
Avslutning: 40 x 15 rep.

Bröstpress:
40.5 kg x 15
10 sek vila
49.5 kg x 8
1 min vila
58,5 kg x 6

Peck-Deck: obs. (Håll och kläm i cirka 1-2 sekunder när du når mitten)
40,5 kg x 10 repetitioner
58.5 x 6
67.5 x 4

Avslutning:
Trapp-maskin: 5 min hastighet 15

Likes

Comments

Jag satt i telefon med en god vän som för övrigt driver en modeblogg och vi samtalade kring ämnet om att han inte tränar i gym men ändå har en stadig form. Då drog han ett roligt skämt och sa *Sexual träning*. Vilket faktiskt är den träningsformen du använder flest muskler!

Det är ingen raketforskning att veta att ju högre testosteronnivåer du har desto högre sexualdrift har du. Men med åren sjunker dessa nivåer vilket ofta leder till ett mindre intresse av sex. Hur håller jag igång min sexuella drift? Jo, träning!

Känner du att du kanske är i dålig form, andas tungt, blir svettig snabbt och snabbt trött och seg när du har sex. Vilket gör att du kanske måste dra ner på tempot och byter ställning för ofta och behöver ta fler pauser och sätta dig i en mer bekväm position. Här kommer lite råd!

Varje dag:

Löpning: 15-20 minuter (3-5 kilometer)

Hoppreps intervaller: 10 minuter (30 sek full tempo, vila 30 sek)


Målet här är att förbättra tempot och förbättra dig dag för dag. Löpningen ger dig generellt sätt en bättre kondition i samband med hopprep som ger dig bättre koordination och ökad snabbhet, inte nog en chock till konditionen.

Vi får inte glömma min favorit

styrka och uthålligheten i höft, ben och core. Vilket jag personligen skulle säga är nyckeln till ett omväxlande sexliv.

Tänker vi logiskt så är det dessa muskler som används vid stötande och cirkulerande rörelser och de är också hjälpmedlen till att stabilisera kroppen vid olika explosiva ställningar. Speciellt benen i samband med höften som nyckeln i stående, knäböjda och knästående ställningar.

Övningar:

Höftlyft: 100 repetitioner utan vikt. När du sedan känner dig starkare kasta på vikter och kör mellan 10 - 15 repetitioner 4 set.

Knäböj: Så tungt att du klarar mellan 4-8 repetitioner och 4 set.

Min favorit Plankan med en vikt på ryggen: Hjälper dig att förbättra alla ställningar. Statisk styrka, muskeluthållighet och en stark coremuskel. (Repetitioner 2 min x 5)


Likes

Comments

Att dejta påminner mig om att öppna ett kinderägg, första tuggan är alltid godast när den mjuka mjölkchokladen som är brun på utsidan och ljus på insidan precis som att det finns minst två olika sidor utav en person som smälter i munnen på en.

Sen vill du ha mer tugga efter tugga. Du inser att ni matchar, den abstrakta attraktionen ni har till varandra börjar visa sig i en form. Den formen symboliserar leksaken vi hittar i kinderägget, du vet den där leksaken som är uppdelade so pusselbitar. Pusselbitar som reflekterar personens tidigare förflutna, tidigare pojkvänner och händelser i livet.

I väldigt många fall lyckas du inte pussla ihop pusselbitarna då det antingen är alldeles för många bitar som skall sitta på plats eller så fattas det pusselbitar, vilket kanske innebär att han/hon inte är redo för att träffa någon i huvudtaget.

Älska, älska inte. Älska honom, kanske inte.
Vi delar skratt, vi delar tårar, men jag var en idiot som trodde att vi dela hjärta - Rahat Dragnéel

Förövrigt Time to hit the gym!

Rom byggdes inte på en dag och det kommer inte mina abs göra heller, tror jag?

Likes

Comments

Återigen har jag blivit inkallad som huvuddomare till Sigtuna skolans humanistiska läroverkets internata basketserie.

Det är alltid lika kul och döma dessa matcher då stämningen & atmosfären i idrotthallen är extrem! Som domare är dock väldigt viktigt att vara opartisk trots att man har några bekanta ansikten som skall spela.

Skoga vs Berga 20.10
Midgården vs Backa 20.50

Förövrigt ska jag trycka in ett stenhårt pass imorgon! Mer detaljerat kommer efter passet!

Likes

Comments