Header

Summerar helgen med en trevlig kräftskiva hos min vita halva Oskar. Håll utkik denna vecka börjar den mitt nya träningsschema, jag kommer även att komma med lite träningsvideos och övningar.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Börjar med att summera helgen, blev en hel del utgångar. Robbie Williams efterfesten på Café Opera i lördags leverade precis som förväntat, hamnade sedan på Estelle som bjöd på sin egna show. Kvällenshöjdpunkt var väl att jag fick kvalité tid med min vita halva.

Denna vecka hålls den årliga PRIDE Park Festivals på Östermalms IP, där jag blivit förfrågan om att stå i baren via nattklubben Patricia då jag tidigare kört en liten badshorts visning för dom.Ni hittar mig bakom baren på sektionen Secret Garden, där jag bjuder på lite baröverkropp och glitter haha.

Förövrigt har Alex Aiono släppt sin nya hit *Question* Sjukt jävla bra. Känns som att man själv har skrivit låten då man relaterar sjukt till låten

Likes

Comments

För första gången på väldigt länge tog jag mig en ordentlig titt i spegeln och allt jag såg var ett frågetecken. Förvirrad och orolig. Jag tänkte för mig själv * Vart kommer framtiden att ta mig?*. Nu har det gått ett antal månader då jag slutade äta antidepressiva läkemedel och det börjar att kännas bättre.

Nu har det gått en väldigt långtid sen jag blev singel. Självklart är det naturligt att blicka tillbaka ibland på minnen som en gång i tiden var ovärderliga. Så min naturliga reaktion var att snabbt sätta på mig träningskläderna och hörlurarna, klunka i mig mitt nya Pre-workout pulver, samt två skopor BCAA - aminosyror och bege mig till gymmet!

Dagens bröst & Biceps pass var lite annorlunda än vanligt då jag varit *Off* ett tag nu. Ikväll fokuserade jag väldigt mycket på den negativa rörelsen (Sakta tillbaka). Då jag blivit mindre ville jag fokusera på att pressa in så mycket blod i musklerna som möjligt med en lägre vikt och högre repetitioner, valde även att begränsa antal övningar.

Bänkpress: 50 kg* 15 Repetitioner, 55kg* 12 repetitioner 60kg* 10 repetitioner (2 sekunder upp och 4 sekunder ner)

Dumbbell Flyes: 12kg* 15 Repetitioner, 14kg* 12 Repetitioner, 16kg* 10 Repetitioner (Fokus på att fullfölja hela rörelsen med lätt böjda armbågar)

Hantelpress: 20kg* 15 Repetitioner, 22kg* 12 Repetitioner, 24kg * 10 Repetitioner, 28kg* 8 Repetitioner. (Viktigt! Försök att inte gå längre ner än 90 grader med armbågarna. Skaderisk)

Biceps Hantlar: 12kg * 15 Repetitioner x 2. 14kg* 10Repetitioner x 2. (3 Sek upp och kläm ihop bicepsen. 4 sek ner)

Ett väldigt gott tips när du utför denna övning gäller är att försöka trycka upp axlarna lite och sedan trycka bak skulderbladen och låsa armbågen lite lätt i höjd med midjan och sedan bara lyfta uppåt utan att koppla in axlar, rygg och armbågen. När du fått in denna teknik och bemästrat den kommer du snabbt att känna kontrollskillnaden från tidigare.Likes

Comments

Contains affiliate links

Likes

Comments

Vaknade upp drack min morgonkaffe och började snabbt att studera på Joe & Juice menyn som jag fick i mailen då jag börja jobba där inom snar framtid!

Dagens morgonpass bestod utav ren marklyft där jag fokuserade på styrka, samt teknik!

Det som fungerar bäst för mig när jag utövar en marklyft är att jag spänner bålen, svankar till och försöker ha en stabil och rak rygg som möjligt och även dra in skulderbladen så att jag kopplar bort axlarna så mycket som möjligt under övningen och sedan skjuter fram höften när jag lyft upp stången!

För er nybörjare föreslår jag att utöva denna övning skulle jag föreslå att inte sätta på så himla mkt vikt från början utan försök att fokusera på tekniken och muskelkontakten för att slippa framtida skador!


Likes

Comments

Haft en väldigt tuff period i livet så valde att stänga ner bloggen i en vecka!

Dessa bilder summerar min nyktra helg, då jag valde att köra bil!

Dagens pass bestod av inget annat än ren SQUATS och ländrygg

Marklyft:

100kg 6 reps 3 set

120kg 4 reps 4 set

60kg 6 reps 4 set

80kg 6 reps 2 set

90kg 4 5 reps 3 set

Dagens andra pass valde jag och fokusera enbart på bänkpress.

50kg 12 reps 2 set

60kg 8 reps 2 set

80kg 4 reps 2 set

100kg 2 reps 1 set

Kände mig jävligt stark idag med min nya vikt på hela 77kg!


Likes

Comments

Det är många som frågat hur ofta äter?

Jo, mellanmålet är min absoluta favorita måltid! Jag brukar käka drygt 5-6 gånger om dagen. En lätt frukost, mellanmål, innan gymmet käk som vi kallar för premeal-workout, middag och sen kvällsmellanmål.

Dagens mellanmål bestod av 300gram kvarg toppad med honung och blåbär, tillsammans med två lätta Wasa Delikatess, 4 melonskivor och 4 rutor av cocao mint 70% mörkchoklad.

Kvällens pass blir Rygg då jag kommer att lägga fokus på 20-15-12 reps på alla övningar i styrkenivån 60-70% med kort vila! Varför? Jo, genom att utföra höga och intensiva reps aktiveras förbränningen i kroppen på ett helt annat sätt, det tillför en så kallad *efterförbränning* då du fortsätter att bränna fett i kroppen även när du kliver ur gymmet! Jag vill även tillägga för er som tränar inför sommaren rekommenderar jag att köra höga & intensiva reps för att få uttåliga och fina muskler!

Likes

Comments

Gårdagens kvällsmys bestod av hemlagad pizza och några avsnitt av den sjukt grymma serien SUITS

Likes

Comments

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering men nu är jag tillbaka!

Okej, vad ni missat är min födelsedag som firades på PURE Nightclub i stureplan. Det var en magisk födelsedag tillsammans med mina fina vänner, minnet är lite suddigt men äsch sånt händer!

Träningen har tyvärr fått lida lite grann pga motivation, jag tror många kan relatera till motivationsbristen!

Så ikväll blev det faktiskt lite utomhusträning för omväxlingsskull, en simpel powerwalk på 8km med lite musik i öronen! Stannade halvvägs när jag såg den sjukt vackra utsikten som ni ser på bilden nedanför.

Imorgon laddar jag upp för ett intensivt och tungt bröstpass med Lamar!

Övrigt för er som saknar motivation och bröstövningar, checka in Zac Perna på Youtube. Han är sjukt duktig och rolig!

Likes

Comments