Endelig tirsdag! Og det betyr at nytt podcast av Procastinering er ute. "Teamet" var hos meg i går, og spilte inn dagens episode. I denne episoden tar vi opp et viktig tema, nemlig kroppspress. Vi valgte å snakke om dette i dag, nettopp fordi det er noe vi blir eksponert for 24/7. Usikkerhet, fortvilelse, selvtilit og alt som faller inn under dette tabuet. Hva gjør jenter usikre på seg selv og hvorfor blir gutter det? Internett og apper med bilder har mye betydning for hvordan en kropp helst skal se ut. Hva har det å si for oss?

Alt dette kan dere høre vi snakker om, og jeg håper dere liker dagens podcast!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hallo! For en fin helg jeg har hatt! Disse fridagene har jeg ikke ofret en tanke til skole eller praksis, og det har vært så godt. Denne helgen har jeg hatt besøk av Nora, og vi har gjort alt vi kunne få tid til. På lørdagen var vi i byen fra ni om morgenen til to på ettermiddagen. Det var salg i alle butikkene, så vi kom ikke tomhendte hjem, tvert i mot! Posene mine var fylt med nye overdeler, en jakke og litt neglelakk. På kvelden ble det innflyttningsfest/bursdagsfeiring, som var utrolig koselig. På søndagen ble det kun en liten gåtur, før besøket måtte dra tilbake til Bergen, og jeg dro videre på håndballkamp.

Denne uken blir veldig fin og koselig med innspilling av podcast i kveld, besøk i morgen, litt trening og til helgen skal Mangus og jeg hjem til lille Hønefoss. Så det er mye å se frem til! Ønsker dere en fin kveld videre.

Likes

Comments

Hallo! Denne høsten er jeg med i en liten gjeng på tre som legger ut podcast annen hver tirsdag. I dag er det tirsdag og vårt første episode av Procastinering (som jeg er med i) er lagt ut. Er du glad i å høre på folk som prater om alt mellom himmel og jord, så passer denne podcasten perfekt for deg!

Jeg kommer til å legge ut alle episodene her, men det er også muligheter til å høre dem på soudcloud eller laste det ned på iTunes. Procastinering her en facebookside det er mulig å følge. Håper dere vil fortsette å høre på oss!

Likes

Comments

For en utrolig fin fredag! I dag hadde jeg fri fra praksis, og jeg har fått gjort så mye denne dagen. Jeg var tidlig ute i byen for å kjøpe meg "litt" nytt tøy. Klesskapet er kanskje fult, men som en hver jente er det aldri noe jeg vil ha på meg! Jeg fikk kjøpt meg et par nye antrekk, og er så fornøyd!

My fairytale

Shoppingen ble avslutter (selvfølgelig) på Fairytale Cupcake med ei klassevenninne. Nå som jeg er i praksis, er hele klassen spredt utover midt-Norge, så det er viktig å benytte sjansene man har til å treffes. Uansett, jeg kjøpte en sitroncupcake med krem og marengs, og den var sååå god! I tillegg drakk jeg en utrolig god te, som hadde for navn "norske bær", nam...! Det må sies, nesten hver gang jeg skal på café i Trondheim, velger jeg dette stedet. Det er alltid ulike kaker, supre folk, et veldig fint sted og jeg elsker serviset dems! Det er grunn i seg selv å gå innom.

Nå har jeg kommet hjem fra en tung håndballtrening, og det skjennes godt at kondisen er meget redusert! Grandiosaen er nystekt og gullrekken surrer på TVen.

Ønsker dere alle en fin kveld videre!

Likes

Comments

Hurra for meg

Hei, hei! I dag har jeg bursdag, og det har vært så koselig! Jeg våknet til en superfin gave fra Magnus, jeg har vært på praksis, fått bursdagssang på håndballtrening, og spist en bedre biffmiddag. Og når jeg kom hjem fra praksisen sto denne fine buketten på bordet. Jeg er så heldig!

Til lørdagen skal Magnus og jeg på bursdagsmiddag på favorittrestauranten min i Trondheim, nemlig Frati. Det har snart blitt en fast bursdagstradisjon.

Nå er det sofakos med Brille og Line dater Norge, og jeg skal nyte de siste timene av dagen min!

Likes

Comments

Endelig kan jeg slå armene ut, og ta helg med god samvittighet. Nå begynner det å bli en stund siden sist, men jeg kan ærlig si jeg ikke har hatt tid. Skolen har vært førstepri de to siste ukene, men nå blir det andre boller!

I det siste har jeg: 

- Hatt to muntlige eksamener, og disse har vært i grupper. Timene på skolen har vært lange, men gruppen har det gjort det morsomt å jobbe, og med nok sjokolade har konsentrasjonen holdt seg stabil.

- Jeg har fått meg ny mobil, som jeg hentet i dag! Nå er iPhonene byttet ut med en Huawei (det var nesten litt sørgelig å flytte sim-kortet fra den gamle mobilen til den nye), og forskjellen er stooor! Jeg får nesten ikke plass til mobilen i hånden min!

- Jeg har blitt med i en gruppe der vi skal lage podcaster utover høsten. Dette ser jeg veldig frem til! Vi har ikke fått startet opp helt enda, men til uka begynner det å skje, og jeg kommer ikke til å være sjenert når det kommer til å dele "programmet" her!

Dette skal jeg gjøre: 

Åh, som jeg gleder meg til oktober. Dette tror jeg kommer til å bli en veldig spennende måned, med veldig mye moro!

- Som sagt, jeg skal være med i et studentpodcast, Procastinering utover høsten, og resten av skoleåret. Å få være med på noe som dette kommer til å bli gøy og spennende.

- På mandag starter jeg i praksis, som skal vare i seks uker. Her vil jeg få litt skolefri, og ha mer arbeid i fokus. Jeg skal prøve meg på noe nytt og fortsette å bygge på det jeg kan.

- Til onsdag har jeg bursdag! Forhåpentligvis vil det bli en liten bursdagsfeiring med venner og familie litt lengre ut i oktober.

Tacoen er spist og jeg har satt meg godt til rett i sofaen med Nytt på nytt på TV, og har ingen planer om å flytte meg denne kvelden. Ønsker dere alle en fin fredagskveld!

Er det noe du gleder deg til i oktober?

Likes

Comments

Marc Jacobs

Dette er min favoritt, og det har den vært godt over et år nå. Denne parfymen er jeg så glad i at jeg bruken den til hverdag og fest! Marc Jacobs har gode, og utrolig fine parfymer. Kan ærlig innrømme at flasken må minst være like fin, som det lukter godt, for jeg skal kjøpe den.

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw