- SHORTY - 

Goood søndag alle sammen! Dette har vært en effektiv dag. Kvar over åtte var jeg ute av sengen og begynte å sette deig til fylte horn (oppskriften skal jeg dele med dere til uken), jeg har tatt utrolig mange bilder, og lagt ut noen klær på salg på Letgo! Og ikke nok med det, en time med pump står for tur, før jeg endelig kan ta meg fri for dagen.

På fredagen ble jeg ordentlig dullet med da jeg var på et frisørbesøk, der håret ble kortere og øyenvippene ble mørkere. Jeg liker så utrolig godt å ha fargede vipper, det er så mye lettere enn alt dette mascaratullet! Kanskje dette blir en ny tradisjon hver gang stipendet kommer inn? Også ble jeg fornøyd med sveisen, enda litt kortere og mer krøller!

Heldig som vi er, har vi vært kattepassere denne helgen, som alltid er en stor glede! Og så må jeg skryte litt ekstra av min snille samboer, som tok med blomster til meg på valentinsdagen.

Ønsker dere en fin søndag videre!

Likes

Comments

Hei, og god lørdagskveld! Min dag startet klokka ni med en god frokost og litt TV-titting. Og da klokken var halv tolv sto jeg midt i sentrum, og var veldig klar for å shoppe. Det gjorde meg ekstra glad når jeg så det fremdeles var salg i enkelte favorittbutikker! Dette gjorde handleturen litt mer studentvennlig. Det ble også et cafebesøk med ei lagvenninne, og det var så godt og koselig!

- KEEP IT GOOING -

Men nå over til noe helt annet. Jeg tenkte å tipse dere om en veldig god pulsklokke (hvis du ikke allerede har en). I sommer kjøpte jeg Polar M400, og kan med hånden på hjerte si at jeg er superfornøyd! Klokken er først og fremst beregnet til løping, der den viser puls, tid og distanse med innebygd GPS. Det har den også muligheter til å legge inn ulike sportsprofiler, slik at den "tracker" styrketreningene, spinningsøkten, eller hva du nå ønsker.

I tillegg er dette en aktivitetsklokke som registrerer antall skritt per dag. Jeg bruker min hele tiden, og får en god oversikt over hvor aktiv jeg er i hverdagen. Kan si jeg går litt mer omveier, støvsuger og tar trapper litt oftere etter denne klokken ble tatt i bruk!

Treningsgleden er blitt større, og motivasjonen øker for hver gang klokken har vært i bruk. Uansett er det alltid gøy å løpe litt fortere, og løfte litt tyngre enn forrige økt!

- LØP, KJØP OG FORTSETT Å LØP -

Likes

Comments

God søndag! For en koselig kveld jeg hadde i går, med godt selskap, mye latter, super mat, og en veldig vellykket kake! Planen var å ha spillkveld, men når man samler ti snakkesalige jenter, er det ikke lett å gjøre så mye annet enn å prate (hihi). Siden jeg ble så fornøyd med gårsdagens bakeverk, må jeg dele oppskriften her på bloggen, slik at flere kan prøve den ut! Det er morsdag i dag, og da er det en ekstra god grunn til å bake en kake! Oppskriften fant jeg på Ida Gran-Jansen sin blogg, som dere finner her.

Mmmmmmmhh....

_____________________________________________________________________________________

- KAKEBUNN -

1,5 dl rapsolje

1 dl sukker

1 dl mykt brunt sukker

3 stk. egg

1 ts vaniljesukker

250 g hvetemel

1/2 ts bakepulver

1 ts natron

1/2 ts salt

1/2 ts muskattnøtt

1,5 ts kanel

225 g revet gulrot


- Kremglasur -

400 g kremost, orginal

100 g mykt smør

1 ss sitronsaft

150 g melis

1 liten klype salt


- Mandelkrokan -

200 g sukker

250 g mandler

1 ts natron

THIS IS HOW YOU MAKE IT 

1. Forvarm ovnen til 180 grader, og kle en kakeform (ca. 20 cm) med bakepapir og smør sidene.

2. Miks sammen olje, begge typer sukker og eggene til en tykk røre. I en annen bolle blander du sammen vaniljesukker, mel, kanel, bakepulver, natron, salt, muskattnøtt og nellik.

3. Bland de tørre ingrediensene sammen med de våte og miks alt sammen. Skrap ned fra siden av bollen og miks en gang til. Til sist, rør inn den revne gulroten med en slikkepott.

4. Hell røren i formen og stek i 50-60 minutter, avkjøl kaken helt før du setter sammen kaken.

5. Ta alle ingridiensene til frostingen i en bolle (viktig at smøret er romtemperert) og bland god sammen med en stavmikser, slik at blandingen blir til en fin krem.

6. For å lage mandelkrokanen, start med å varme mandlene i komfyren på 200 grader i 5 minutter. Smelt sukkeret i en stålkjele. Ikke rør, men vend på kjelen.

7. Trekk kjelen av platen og bland sammen mandler og natron, og fordel røren utover et bakepapir. Avkjøl blandingen og hakk i småbiter, her brukte jeg en foodprosessor.

8. Når kaken skal settes sammen, skjær av toppen, slik at kaken blir rett. Deretter skjær kaken i to like store kakebunner.

9. Smør halvparten av glasuren på den ene kakebunnen og dryss over nøttekrokan (så mye som ønsket). Legg på den andre halvdelen oppå og fordel resten av glasuren og krokanen.

10. Spis og nyt!

♥ ♥ ♥
ENJOY THE CAKE & SPEND YOR SUNDAY WELL!

Likes

Comments

new cooking skills

Hei og hopp, god lørdag alle sammen! Jeg har aldri vært en jente som har bakt mye, eller lagd kaker, men i det siste har jeg hatt lyst til å bli en sånn jente. Tidligere denne uken fikk jeg en tanke i hode, som jeg ikke klarte å kvitte meg med, jeg må ha en kjøkkenmaskin. Og med det, dro jeg i går og kjøpte meg denne Bosch'en. Den har allerede vært brukt opp til flere ganger det siste døgnet.

I kveld skal jeg på tapas- og spillkveld, og det kommer til å bli så koselig! Alle skal ta meg seg hver sin rett, og jeg skal ta med en kake (som har tatt hele dagen å lage!). Tror det kommer til å bli en super kveld!

Likes

Comments

"Et pusterom uten push-varsler"

Hei, og god kved! Denne dagen har gått for fort. Det har vært en lang skoledag, etterfulgt av litt for tung spensttrening. Nå har jeg endelig fått satt meg ned og skrevet litt om dagen, i min nye dagbok. I denne boken er det meningen å skrive ned tanker om morgenen og kvelden, for eksempel mål for dagen, tanker, gleder, og hva jeg har lært i løpet.. Denne boken er med på å skape positive tanker, sette mål og er med på å utfordre deg. Om noen er intreserte, finnes boken her.

Nå skal jeg se på Farmen kjendis, og kose meg med kveldsmat. Ønsker dere alle en fin kveld videre!

Likes

Comments

Hei, og god kveld! For et vær det er her i Trondheim, strålende sol, men sååå utrolig kaldt det er ute! Jeg fikk hjernefrys når jeg gikk hjem fra skolen i dag. Neida (joda). Uansett det er sol, og det gjør meg glad. Nå er vi allerede godt i gang med februar, og dette er den siste vintermåneden. Må si jeg gleder meg til våren! Men først, februar skal gjennomføres med stil, og her er det en liten liste jeg tenker å få gjennomført før måneden er over.

FEBRUARY TO DO

1. Jeg har sett på mange ulike oppskrifter der dadler blir bruk. Alt fra sjokoldagekuler til muffins, og dette har jeg lyst til å begi meg ut på. For tiden er jeg så innmari avhengig av sjokolade, kanskje dette blir min erstatning?

2. Savnet etter god kondisjon er stor, og det er det på tide å gjøre noe med. De neste ukene (og månedene) skal jeg legge inn et par løpeøkter i uken.

3. Lese en bok, det er på tide å bytte ut Tv-titting, med en spennende roman. Dessverre har jeg ikke funnet en god bok enda, men jeg finner vel en snart.

4. Jeg vil finne på noe jeg aldri har gjort før i Trondheim, gå på tur et sted jeg ikke har vært tidligere, klatre, spise et nytt sted, eller noe helt annet. Jeg har ikke bestemt meg enda!

5. Siden det er så kaldt ute, er det lov til å drømme seg bort i varme, og finne en destinasjon som jeg kan besøke til i sommerferien?

6. Klesskapet er et stort kaos, og det er på tide å få litt orden.

Hva er din liste for denne måneden?

Likes

Comments

Hei, hei! Det er mandag, helgen er over og en ny uke står for tur. Dagen i dag startet bra med litt trening og baking på morgenkvisten. Jeg lagde noe som het nøtteboller, som så utrolig gode ut, men for å være ærlig, var det ikke tommel opp....

 THE BOMBER JACKET

Uansett! I juleferien kjøpte jeg med meg denne svarte bomber jakken. Synes den var så fin og godt! Jeg har enda ikke fått brukt den, for temperaturen er litt for lav... Derfor ser jeg frem til våren, med varme og sol, og med bomberen over skuldrene.

// Jakke: H&M // Topp: Carling //Bukse: Nelly

Håper dere har en fin mandag, og en super uke!

Likes

Comments