Header

Etter en fin dag på jobben dro jeg hjem i nydelig vær. Jeg lagde meg pasta salat med svinekjøtt, ruccula salat, pesto og hvitløksbaguetter. Etter middag fikk jeg tid til å rydde litt i leiligheta før jeg dro på Tabata. Enkelt forklart er Tabata trening som består av korte og svært intensive arbeidsperioder, korte pauser, og øvelser for hele kroppen. Jeg gikk en god stund før ned til trening slik at jeg kunne ta bilder av den vakre himmelen. Herregud jeg er så heldig som bor på et så vakkert sted. Himmelen var rosa og i flammer i kveld. Før trening liker jeg å drikke Nocco. Trenger litt påfyll av energi etter en arbeidsdag.

Når jeg kom hjem hadde husvertene mine satt frem en skål med hjemmeplukket plommer og hjemmelagd saft. Jeg er så heldig som har så snille husverter. <3

Nå skal jeg hoppe i dusjen, få i meg noe mat og legge meg. Ha en fin kveld! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Kunne heller kalt dette innlegget: Ragnhild søker venner i Brønnøysund, hehe. For i går gjorde jeg noe som var litt utenfor komfort-sonen min. Jeg la ut et facebook innlegg på Oppslagstavla Brønnøysund. Jeg flyttet fast til Brønnøysund for ikke så lenge siden. I studietia var jeg vant med å ha flere rundt meg, og mange venner. Det er mye vanskeligere å få seg nye venner når du starter på jobb på en liten plass. Jeg savner å ha venner å være sammen med i hverdagen. Jeg tenkte med meg selv at det må være flere her som har det som meg, og som trenger en ny venn. En har jo ansvar for egen lykke, og det verste som kunne skjedd var at noen ikke svarte og da kunne jeg jo bare slette innlegget. Så etter mye om og men med meg selv tok jeg sent i går å postet dette innlegget:

Hei alle sammen!

Jeg er nyinflytta til Brønnøysund. Dette er ikke et innlegg jeg vanligvis hadde publisert men tar sjansen allikevel.

Siden jeg ikke kjenner så mange her lurte jeg på om det er noen som har lyst å finne på noe eller trenger en ny venn?

Jeg liker å gå turer, sitte på kafe, lage mat og drikke vin i helgene. Når man flytter alene til et nytt sted er det vanskelig å finne nye venner. Send meg gjerne en melding om du har lyst å gå en tur eller vil bli bedre kjent med meg.

Jeg er helt rørt over hvor mange likes, kommentarer og meldinger jeg fikk. Folk fra Brønnøysund er utrolig gode. <3 Både eldre og unge sa de ville være sammen med meg å gå tur, drikke kaffe osv. Så allerede i dag skal jeg på Tabata å møte noen som skrev til meg.

Så om du savner å ha venner, er ensom eller trenger noen nye venner, så lover jeg deg at det er verdt det! Ta ansvar for din egen lykke og post et innlegg på facebook. Jeg har ihvertfall fått masse positiv tilbakemeldinger av at det var en modig og tøff ting å gjøre. 

Likes

Comments

Nå har jeg ukeshandlet. Jeg greide nesten å få alt jeg trengte. Glemte selvfølgelig en ting, haha tørkerull. Ikke det verste man kan glemme. På handlelisten sto det blant annet spinat, almond milk, cottage cheese, epler, sitron, rapskokossmør, pesto, isbergsalat, Yogi tea osv.

For alle som ikke er glad i vanlig smør, men syns brødskive og knekkebrød er for tørt uten anbefaler jeg Smøremyk Rapskokos. Jeg kommer ALDRI til å bytte smør så lenge dette selges! Det er helt hvitt og har ikke ekkel smør smak. Det er helt fritt for herdet fett, inneholder A + D vitamin og kan brukes til steking, baking og på brødskiva.

I dag hadde jeg tenkt å dele oppskriften på min grønne smoothie. Alt du trenger er frossen eller fersk spinat, et grønt eple, sitron, vann eller eplejuice og en blender. Viste du at spinat er super for både kropp og hjerne? Spinat er rik på kalsium, kalium, magnesium og mineralene jern. Den har også en del vitamin C, de er en kilde til folat, vitamin K og vitamin A. Den er derfor bra for blant annet synet og huden.

Oppskrift:

1 grønt eple i biter.

1/2 Sitron - press ut saften

1- 2 håndfull med spinat.

Vann eller eplejuice, etter hvor fast du vil ha smoothien.

Blend alt sammen i en blender til alt er most og server i et stort glass med sugerør!

Likes

Comments

I helga hadde mamma tatt meg seg platen min. Den var så vanskelig å få med seg på hurtigbåten med alt flyttelasset. Det gjorde seg med en stor grønn plante på stuen. Mamma har også kjøpt meg en kaktus som jeg har plassert oppå kjøleskapet. Blomster, grønne planter og kaktuser pynter utrolig fint opp i alle rom.

Nye oransje høst kubbelys er satt frem på stuenbordet. Når det blir mørkt ute er det er så utrolig koselig å brenne masse stearinlys om høsten. <3

I morges dro mamma og pappa hjem. Det ble litt stille i leiligheta når det plutselig bare ble meg igjen her. Det har vært utrolig koselig å ha dem her. Vi har gått flere turer og spist god mat. Etter å ha gitt begge en god klem la jeg meg i senga og sovna av igjen, hehe. Jeg elsker søndager! Du kan velge om du bare vil slappe av og pause hverdagslivet, eller

være veldig effektiv å gjøre alt du ikke får tid til hverdagen på grunn av lange dager på jobb. Dagen min ble en god blanding. Jeg lå i sengen å drakk te og duppet smått av til 13:00. Så tok jeg å vasket klær, ryddet klesskapet og leiligheten og dro på trening. Nå skal jeg bare slappe helt av og lade opp til en ny lang uke med jobb.

Ha en fin søndag søte lesere <3

Likes

Comments

Siden min 3 år gamle vinterjakke er bra slitt. Så slitt at noe av foret er borte og hele kragen er full av foundation så var det på tide med ny. Den ble GUL! <3 Favorittfargen min. Den er utrolig varm, og fin på. Jeg bare elsker denne fargen. Gleder meg til å bruke den med et stort vinrødt skjerf.

Hva syns du om jakken ? <3 

Likes

Comments

Herlighet for en nydelig dag! Brønnøysund du er så vakker. Dagen startet med en tur ned i gata, og på kafe sammen med mamma og pappa. Jeg elsker å gå på kafe. Kan bar sitte der i timer å prate og drikke kaffe.

Etterpå dro vi til Torget og så hvordan høsten har lagt seg over Brønnøysund. Det finnes ikke vakrere årstid på slike dager.

Jeg, pappa og mamma lagde et lite bål når vi var på tur. Det finnes ikke noe finere enn bål ute i naturen. Jeg blir så facinert av flammer, nesten paralysert. <3

Nå sitter jeg godt plassert i Sofaen sammen med mamma og pappa og ser på TV. Håper alle får en fin lørdagskveld.

Likes

Comments

Da var det endelig helg! Herregud det var etterlengta. I helga har jeg besøk av mamma og pappa. Det var godt å se dem igjen, og endelig få litt besøk i leiligheta mi. I dag gjorde jeg mitt første revisjons oppdrag. Det har vært stressnakke hele uken for å bli ferdig. Ting er aldri lett første gang du gjør det. En stor pizza er spist, og nå sitter vi alle og ser på The voice. Håper alle får en fin helg.

Likes

Comments

1. Folk vil hate deg og elske deg for uansett hva du gjør. Det er ingen vits å være noen annen enn seg selv.

2. Gi mer faen og slapp mer av. Ingen takker deg for å slite deg ut.

3. Det er ikke alltid den som prater høyest som har det mest interessante å komme med.

4. Kroppen min er ikke stygg bare fordi den er annerledes enn noen andre sin.

5. Det er ok å unne seg noe man ønsker

6. Livet handler ikke bare om gode karakterer. Det du husker er festene, folka og smilene du hadde igjennom universitetet.

7. Du kan aldri være for snill. Vær mer imøtekommende og ydmyk.

8. Du har ikke alltid rett.

9. Ingen outfit er verdt å ha på seg om du fryser ræva di av deg.

10. Det er bare å klippe håret kort om du vil. Det vokser ut igjen!! Uansett hva andre mener, jeg rocker kort hår.

11. "Glad i deg" blir aldri oppbrukt. Si det til dem du er glad i, OFTE! <3

12. Gruble og bekymre seg over ting gjør meg ikke mer klar for problemet.

13. Jeg er ikke forpliktet til å høre på andre sine negative meninger.

14. Hangovers er ikke verdt det. Alkohol smaker ikke så godt som folk skal ha det til. Oppskrytt much.

15. Ryggsekker er mye bedre enn vesker.

17. Jeg liker ikke å kle meg classy når jeg ikke er på jobb.

18. Jeg liker ikke å være oppe om natten. Søvn er verdifullt.

19. Mye som skjer i livet er tilfeldig.

20. Ikke alle tenker det samme som meg.

21. Spiser du ikke nok, og bra går det utover hele deg og hvordan du ser på livet.

22. Det er greit å gråte.

Likes

Comments

1. Folk som aldri er fornøyd med været og har valgt å bosette seg i Nord. Dem som syns hele tiden det er for varmt når det er fint vær, eller så er det for kaldt. Det er en del av "pakken" ved å bosette seg her.

2. Folk som sprer rykter uten å ha noen anelse om det er sant eller ikke.

3. "..Ikke for å være slem, ikke for å være rasistisk, ikke for å være direkte.." Det er akkurat det du er når du sier slikt.

4. Folk som ikke bruker headsett og hører på musikk høyt i bussen. Best DJ evah, not.

5. "You can skip the ad in 12 seconds" ....åherregud

6. Sykt bråkete dubstep. Haha, høres ut som hunder som bjeffer med masse biltutehorn bak.

7. Eldre som skriver stygge ting om andre mennesker på facebook, og spesielt om yngre eller flyktninger. Jeg håper, håper, håper at jeg aldri blir den gamle grinete dama som kaller bloggere for plastikkdukke med null hjerne. Veldig bra forbilde for dine barn du.. Ikke rart det er mye mobbing.

8. At mobilen slår seg av fordi den er tom for strøm.

10. Iphoneheadset som krøller seg i lomma, og man må bruke en evighet å løse dem fra hverandre.

Dette var 10 punkter som får meg til å irritere. Det skal egentlig en del til, og jeg tolererer mye av andre menneskers lyder osv. Har du noe som absolutt irriterer vettet av deg ?

Likes

Comments

Er det bare jeg som av og til føler det kokes oppover ørene når det blir mye nytt. Det føltes iallefall slik på jobb idag, hehe. Når jeg kom hjem fra jobb fikk jeg knapt spist middag før jeg dro på fjelltur sammen med søskenbarne mitt Anita som bor i Brønnøysund. Denne turen kan jeg godt kalle for fjellklarting for det var veldig bratt flere steder. Herregud for en god følelse jeg fikk da jeg nådde toppen. Det er så utrolig deilig. Naturen på Helgeland er så sinnsykt vakker! Se da!?


Nå er jeg inntulla under et pledd med et stor kopp te ved siden av meg. Jeg skal slappe av å samle krefter til en ny lang dag på jobb. Ha en fin kveld alle lesere <3

Likes

Comments