Header

Ukens sang... So much more than this av Grace VanderWaal. Kjenner meg så utrolig igjen i sangen. Det er mye mer enn hvordan du ser ut, hvor populær du er og hva du eier.

Uken gladnyhet... Jeg har kjøpt meg bil!!! Herregud, det er så skummelt å bli voksen. Det er ganske mye penger som går ut av kontoen. Det ble en liten konebil på meg som ikke er så fancy men heller ikke alt for mopedbil heller. Jeg syns den var søt. Jeg føler meg litt lost her i Nordland uten bil. Snart blir det bilder av ny gliset mitt.

Ukens nedtur... Den syke hodepinen jeg har nå. Herregud, jeg elsker søndager men med hodepine er det virkelig ikke noe digg.

Ukens beste dag.. Det var på torsdag når Maylinn kom på besøk. Vi så på Tarzan sammen og drakk julebrus. Jeg elsker filmkvelder. <3

Ukens cravings.. Lakrisgutta sjokoladen.. Herregud jeg tror jeg har spist to store plater denne uka. Haha huff.. greier ikke holde meg unna det er så sinnsykt god.

Akkurat nå... Har jeg satt på en gryte med pasta. Jeg skal lage vegetar pasta med bønner og tomatsaus.

Ukens morsomste... Hahah jeg lo godt når Peppa gris var på anbefalt lista på nettflix.

Ha en fin søndag søte lesere <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

1. Jenter som er kjent på sosiale medier som får sponset UTROLIG dyrt hår, vipper, negler og snakker om "lip-fillers" som om det var like normalt som å kjøpe tamponger på KIWI. Selvfølgelig er jeg for at folk skal få gjøre hva dem vil med utsende sitt, men herregud da! Disse behandlingene koster flere tusenlapper mer enn en normal månedslønn. Det skaper et utrolig press på folk som lever et "normalt" liv, om å oppnå noe som en egentlig ikke har råd til.

2. "Å være veganer er det beste valget du kan ta!" ... Kanskje for noen, ja.. for andre passer det ikke.

3. "Du kan ikke være lykkelig om du ikke reiser verden rundt!"... Jeg vil gjerne reise, og syns dem som har økonomi og tid til det er svært heldig. En ting jeg missliker med reise youtubere er at de får det til å høres ut som at du ikke kan leve et fullkommet liv uten å ha tid, penger og mulighet til å reise hele jorda rundt. Folk flest har en "nine to five" jobb, og får ikke sponsa reiser. Du kan være lykkelig selv om du ikke har råd til å reise, og du trenger ikke reise til afrika, malta, peru og gudene veit på et år.

Likes

Comments

På skolen er jeg .. Den som sitter lenge på biblioteket. Jeg er den som gjør grundig arbeid og tar med meg matpakke og kaffe og sitter langt utover det en må.

På forelesning er jeg... Den som går fordi jeg hadde lært bedre av å sitte på biblioteket å lest selv. Time is precious. Bruker heller tiden slik jeg lærer mest.

På fest er jeg.. Hun som drar hjem tidligere enn de andre. Er jeg på en veldig koselig fest, og i rette humør kan jeg være lengre men ofte gleder jeg meg til senga.

Om morgenen er jeg.. oppe tidlig. Jeg liker å bruke lang tid på badet, sminke meg og på frokosten. Verste jeg veit er å skape unødvendig stress for seg selv i hverdagen.

Om kvelden er jeg.. altfor trøtt. Jeg er et A-menneske delux. 22:00 er det natt for meg ofte.

Når jeg er hjemme.. ligger jeg mest sansynlig på sofaen i joggebuksa.

På jobb er jeg.. den som plutselig ser på klokka også er dagen over. Herregud hvor går det av tiden??

På bussen er jeg... den som trives litt for mye. Jeg liker å ta buss, da kan jeg høre på musikk eller podcast å slappe av.

Likes

Comments

Åh nå er jeg tilbake. Noe jeg har lært så veldig godt er at det ikke så bra å ha så mange "baller i lufta" samtidig. Lange dager på jobb, jobbreise og mye som skjer i hverdagen kan krasje med det å blogge. I helga valgte jeg å ikke blogge fordi jeg var hos Chris. Det er så alt for få ganger jeg er hos han, så jeg velger heller å ha pause da. Helga besto av middag hos svigers, en tur på byen og taco til søndagsfrokost! Herregud jeg hater noen menn på byen. Jeg satt sammen med Chris og noen venner og pratet. Plutselig kommer det en vilt fremmed mann bort å sier: "Jeg elsker ansiktet ditt, du hadde vært pen om det ikke hadde vært for sveisen din, den hater jeg!"... Hva f**en?? Hvem i alle dager tror du at du er? Tror du at du har rett til å kommentere utsende mitt.. Jeg er så dritt lei av slike ignorante drittsekker som tror de kan si alt om jenters utsende uten å få konsekvenser for det. Jeg tok drinken og kastet resten som var i den på skjorta hans, dramatisk, jeg vet!! Etter det sa jeg: "Jeg kom ikke hit for din mening, jeg elsker sveisen min, ta å stikk for f**en !" .. Det var så sykt deilig. Følte meg sykt badass.

Likes

Comments

♥ Familien min. Jeg elsker familien min, mer enn noe annet. Jeg kan alltid ringe mamma og pappa om det er noe. Familien min har alltid stilt opp for meg. Pappa henter meg uansett tid på døgnet om det skjer noe, og mamma kan jeg snakke om alt til. Jeg har også verdens beste søstre og tantebarn.

♥ Sofaen i leiligheten min. Der jeg sitter nå, den er så stor og digg.

♥ Frosne druer. Det er så sjukt digg. Takk for at det finnes noe så godt og sunt i verden.

♥ At jeg er frisk, en så enkel ting kan bety så utrolig mye. For et år siden var jeg ikke frisk. Det var et av mine tyngste år i hele mitt liv. Heldigvis med mye pågangsmot, støttende mennesker rundt meg og flinke personer i helsevesenet kom jeg meg igjennom det. I dag er jeg frisk og sliter ikke lengre med det jeg gjorde da. - Mange syns dette er noe en ikke burde dele offentlig, det er tabu og fyfy. Du burde aldri ta din helse forgitt. Jeg syns det er bedre å være litt åpen fordi det kan hjelpe andre som har hatt det vondt <3

♥ At jeg bor på en så trygg og fin plass. Jeg er utrolig takknemlig for husvertene mine og hvor godt det føles å bo i leiligheta mi.

♥ Ekte venner. Det er godt å ha noen jeg kan si alt til, som ikke blir fornærma fordi jeg er opptatt ofte og som bryr seg om meg.

Likes

Comments

Beklager fraværet. Det har seriøst ikke vært et ledig tidspunkt på disse 3 dagene. På mandag reiste jeg til Sandnessjøen rett etter jobb for å gjøre revisjon for to kunder. Det har vært lange dager med reising og jeg har lært mye nytt. Heldigvis fikk jeg sove hjemme hos mamma og pappa. Det er så utrolig godt å komme hjem til Leirfjord av og til. Rommet mitt hjemme i Leirfjord har enda et svart klesskap med tapet på seg som jeg fiksa når jeg var emo på ungdomskolen, haha så mange minner. Jeg kom hjem i går klokken 21:00 og gikk rett og la meg fordi jeg var så sliten. Nå ligger jeg på sofaen og drikker soya sjokolademelk og skal se Riverdale! Herregud så jeg har gledet meg til sesong 2, og endelig er den her. <3

Etter Riverdale skal jeg pakke og gjøre meg klar til å dra nordover til Chris imorgen. Gleder meg veldig til å se han igjen! <3

Fineste utsikten fra tomta til mamma og pappa. Finnes ikke finere utsikt syns jeg!

Fikk også en ny drømmefanger av mamma. Herregud den var så fin. Håper den fanger mange vonde drømmer og mareritt.

Likes

Comments

Insekter.. Herregud, iallefall de som kan fly. Du vet ikke hvor du har dem, hehe. Det verste jeg vet er slike stankelbein. Virker som de ikke vet hvor de har seg selv heller. Føler de flyr alltid i mot meg, hvorfor?!

Jeg blir livredd når brannalarmen går. Det har nok med at flere hus på tomten til mamma og pappa har det vært brann i. Kjenner jeg blir dårlig om jeg ser et hus i flammer eller hører en brannalarm.

Å bli kjeftet på eller skjelt ut. Det er så utrolig ekkelt. Jeg tror ingen liker å bli konfrontert og kjeftet på av noen. Jeg er livredd for å gjøre noe så ille at noen føler trang til å kjefte på meg. Dessverre skjer det i blant. Husker jeg ble skjelt ut av ei dame når jeg jobbet for Helgeland reiseliv på grunn av at Sandnessjøen ikke var en bra sykkel-by. Hvorfor hun valgte å skjelle meg ut aner jeg ikke, for nettopp det kunne jeg gjøre så mye med.

Jeg er redd for å miste et fly eller få sykt dårlig tid på en flyplass. Jeg velger heller å sitte på en flyplass i 3 timer enn å springe for livet.

Speil eller vindu i mørke rom. Herregud det er nifst. Tørr ikke se inn fordi jeg er redd for å se en skygge eller noen som står bak meg, om dere forstår?

Miste noen jeg er glad i. Hver gang noen jeg er glad i skal kjøre langt tenker jeg ekstra hardt på at dem skal komme seg trygt hjem. Det er så utrolig vondt å miste noen, smerten kan ikke beskrives.

Likes

Comments

Når du bor alene å lager taco får du jo taco for flere dager. Det gjør iallefall jeg, haha. Dagen starta ut på altanen med frokost og te. Det beste jeg veit er å sitte å høre på musikk og bruke lang tid på frokosten og bare slappe av. Etter en god frokost fikk jeg besøk av ei venninne og vi dro på kafe. Perfekt lørdag, hihi.

Ikveld skal jeg gå en liten tur, og så skal jeg se på tv og spise sjokolade. Håper alle får en fin kveld.

Likes

Comments

Da var jeg tilbake etter noen dager pause. Denne uka har det bare vært utrolig mye oppi hode mitt. Så i overgår og i går trengte jeg bare en pause fra absolutt alt. Det er vell sunt å bare si stopp til seg selv ikke sant? Jeg liker ikke å legge press på meg selv for å blogge, da blir det ikke "real", om dere forstår?

Akkurat nå er jeg sykt mett etter å ha stappet i meg alt for mye fredagstaco. Helga var så sykt etterlengta folkens! Veit dere hva jeg har sykt cravings på for tiden? Frosne druer. Det er bedre enn sjokolade og smågodis til sammen. Herregud, tror jeg må gå å kjøpe meg det nå, haha.

Jeg lover å være masse mer kreativ å lage mange gode innlegg til dere fremover. Ha en fin fredag alle søte lesere.

Her er en sykt digg fredags-sang. <3

Likes

Comments

Jeg har lenge ønsket meg et hjem med bohemsk stil med masse planter, drømmefangere, Indian tapestry, krystaller og en stor te samling. Det kribbler i hele meg når jeg ser på inspirasjons bilder fra pintrest.  Her er noen tips for å få et bohemsk hjem med positive vibrasjoner.

1. Det beste tipset jeg kan gi for å skape et hjem med positive vibrasjoner, mindfulness og en god stemning er planter. Planter gjør med en gang et rom i huset mer innbydende. Riktige planter kan også hjelpe til med inneklimaet ditt.

2. Skaff deg en gulvmatte eller et sengeteppe med et sprekt mønster som lyser opp rommet. Jeg elsker mandala mønstre og du kan finne flere billige Indian tapestry på Ebay.

3. Brenn stearinlys. Finn den fargen og duften du liker best og fyll rommet med mange lys. Husk at noen dufte lys er dårlig for helsa.

4. Skaff deg noe spirituell dekor. Dette kan være en drømmefanger, krystaller, en Buddha figur osv. Jeg elsker drømmefangere og krystaller.

5. Slå av TVen og hør heller på musikk istedenfor av og til. Av og til syns jeg at TV og annet støy ødelegger for god energi. Dette er fordi en blir så oppslukt av TVen at en glemmer hva som er rundt seg.

Likes

Comments