En liten tur på IKEA före jul.

Hela dagen har kretsat kring IKEA. Jag vaknade tidigt för IKEA. Jag spenderade min dag på IKEA. Jag monterade möbler från IKEA.

Jag gillar IKEA och visst gjorde et mig sugen på att flytta hemifrån och få inreda mitt framtida hem. Jag ser riktigt fram emot det och att åka till IKEA har givit mig en idé om vad jag vill ha för garderob. Det kanske känns ynkligt men jag vet inte hur mycket mer jag kommer vilja ha därifrån förutom en garderob och en säng. Samtidigt så är det i princip det enda jag riktigt kommer att behöva. Jag kan även vara ärlig och erkänna att jag inte tittade på så mycket andra möbler såsom bord och soffor då det inte kändes relevant då jag inte riktigt vet storleken på rummet jag kommer att flytta in i.

I morgon vnta mer bakning och visst kommer det bli jobbigt att kliva upp efter en lång moterarkväll.

Kramar, Ragnarwm.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som lovat.

Saffransskorpor blev det men fy vad dåligt det gick. Jag gjorde någonting konstigt i början och sedan gick det bara utför men skorporna blev fina och goda och det är trots allt det som räknas.

Dagens saffransskorpor får tre av fem bagarens kungakronor.

♚♚♚♚♔

Kramar, Ragnarwm.


Likes

Comments

I dag har jag tagit lugnt.

Det finns en hel del som skall höras innan jul men jag har sovit och bara tagit det lugnt. Den största ansträngningen i dag är att rensa smskonversationer då de tar upp tjugo gigabyte av minnet vilket är sjukt.

I morgon skall jag baka saffransskorpor.

Kramar, Ragnarwm.


Likes

Comments

​Jullovet är äntligen här.

Detta lov har varit efterlängtat men bara för att det är lov betyder det inte att jaginte har skolarbete. Jag har en del att göra och visst skall jag göra det. Jag ska försöka få bort alla gamla men även förbereda så många uppgifter som möjligt. Samtidigt som jag pluggar skall jag njuta av ledigheten och av att pappa är här. 

Det är bara en termin kvar och det är sjukt.

Kramar, Ragnarwm.


Likes

Comments

​Dagens sovmorgon förstörd av inga anledningar. 

I dag så tvingade jag upp mig ur sängen i onödan. Vi skulle träna på julspelet vilket vi gjorde, men bara en gång. Det är alltså femton minuters träning som tog en sovmorgon på två timmar. Dessutom så förstår jag inte hur många i klassen tänker. Vi har inte varit alla på någon träning och det är konstig men samtidigt speglar det hur vår klass är. 

På eftermiddage var det Nolarevyn och lärarna levererade so vanligt. Nolarevyn är alltså en revy på året där lärarna gör sketcher. Dessutom gjorde jag och Yasseniya klart två filosofiuppgifter och den känslan är omätbar! 

Och i morgon är det jullov.

Krmar, Ragnarwm.


Likes

Comments

I dag hade klassen träning hela dagen.

Jag tycker vårt julspel blir bra men det finns stunder då jag inte känner mig respekterad av vissa personer i klassen. Att inte lyssna, avbryta och att vara omåttligt högljudd är förargande. Jag var nära på att gå därifrån eller att slå någon men jag satte mig istället på golvet och deltog fullt men från ett lägre avstånd. Jag vill ändå se mig själv som en tolerant person men i dag gick det över gränser jag inte visste fanns. Jag visste inte att det fanns människor utan gränser men efter i dag vet jag.

Jag biter ihop för att det snart är jullov.

Kramar, Ragnarwm.


Likes

Comments

Bara äger sönder på prov.

Började naturligtvis på ett fantastiskt sätt. Jag somnade på bussen och vaknade lite för sent så jag var tvungen att ta en tio minuters promenad i kylan som örfilade kinderna. Jag borrade ner min haka i jackan och tryckte upp axlarna för att täcka så stor del av ansiktet som möjligt.

På skolan väntade två prov som jag bara ägde. Känner mig nöjd. Tillät mig en otillåten vila när jag kom hem för att jag är så förbaskat trött.

Igår smörjde jag in håret i kokosnötsolja, sov med det och hade det hela dagen. Jag har nämligen torr hårbotten och nu ville jag bli av med detta. Jag blir nämligen torr som bara den på vintern. Det är typ som att jag ömsar skinn. Jag kan dra bort hudflisor från mina fötter och ibland då jag dansar spricker huden i lilltåvecken och får ett sår som varar i cirka två veckor.

Jag gör alltså allt jag kan för att återfukta min stackars hud.

Kramar, Ragnarwm.


Likes

Comments

I helgen har jag jobbat sent och känt att det varit jobbigt.

Jag har jobbat hela helgen och har jag inte jobbat har jag bakat. Jag har varit otroligt trött och har inte haft tid för att plugga och bara det ger mig ångest. Jag gör saker som måste göras och skolan får lida.

Jag har ångest ja men det går över.

Kramar, Ragnarwm.


Likes

Comments

​Vaknade tio minuter innan bussen gick men det gjorde absolut ingenting. 

På bussen skrev jag ett tal som jag hade bestämt mig för att hålla då jag skulle ge lucian sitt hängsmycke. Och snart var stunden inne och reaktionerna var många och starka. Jag fick väldigt bra respons från elever och lärare och det känns riktigt bra. 

Efter skolan hade jag danslektion med mina tjejer och då jag var klar där var det en kvart till nästa jobb. Jag sprang två kilometer och kom i tid men alla hade vita skjortor utom jag. Jag hade nämligen inte fått den informationen så jag fick hålla mig till min vita stickade polotröja. 

Under dagen gjorde jag även bort två svenskuppgifter som jag nu kan stryka från mig att göra-lista. 

Kramar, Ragnarwm. 

Likes

Comments

Livet som ordförande är hårt.

I dag hade vi FN-rollspel angående miljöfrågan. Vi satt i kommunfullmäktige och bara det var en upplevelse. Det var intressanta förhandlingar och jag gillar debatt. Jag var hård mot andra och gav svar på tal. Media fick luddiga svar och även kritik från min sida. Jag vill ha mer sådana dagar.

När jag kom hem började en het diskussion inom elevrådsgruppen och den har fått mig att framstå som dålig ordförande då jag bara försöker värna om elevrådets rykte och trovärdighet.

Lägger mig tidigt på grund av depression.

Kramar, Ragnarwm.


Likes

Comments