View tracker

Hola!
Efter ett par månader så har äntligen blogglusten kommit tillbaka! Frågan är hur länge den håller i sig men så länge som möjligt hoppas jag... 😌 mycket har hänt sedan sist; har lämnat Härnösand för Nola vilket jag inte ångar en sekund! Förstår inte hur jag kunde börja där från första början?! Helt klart sämsta skolan jag kan tänka mig. Inte bara personalen osv utan hela byggnaden. Vem vill gå på en skola som endast består av en enorm stetrappa från tidigt 1700-tal? Inte jag. Övergedde HU för NA och ja vad ska man säga..? HU är nog ändå en ultimata linjen för mig men skolan spelar en stor roll i det hela. Så det fick bli natur men det går förvånansvärt bra! Godkänd i alla prov utom ett (haha) så det är bara positivt. Terminens överraskning kom idag då jag inte bara blev godkänd utan D på biologin och jag kan inte vara mer nöjd. 🙏
Hur som helst; jag återkommer så ofta som möjligt! Ha det bra tills dess!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Just nu sitter jag i en lastbilshytt i ca 23 graders värme, utomhus det vill säga, och väntar på min pappa. Han är och ränn någonstans och jag fik sitta kvar här. Men jag klagar inte. Det må vara hur varmt som helst men jag har min Loka så jag klarar mig nog. 😁

Endast två dagar kvar tills vi drar till Helsingfors!😱 Jag är hur pepp som helst och mest ser jag fram emot spat på båten för det ska bli hur skönt som helst! ☺️ Och taxfreen såklart! 😉


Likes

Comments

View tracker

Gisele Bündchen

Varje gång jag såg H&Ms reklam för deras kampanj med denna brasilianska supermodell och "Heart of glass" så kunde jag inte sluta titta. Samma sak när hon förra året hade en yttigare kampanj för H&MS men då istället "All Day and all of the Night". Hon gör dessa två låtar så grymt bra och hennes brytning ärg to die for. Hon är min Female Crush denna vecka.
Likes

Comments

Jag har tre saker jag räknar ner till på min Countdowns app på min mobiltelefon. Det är tills vi åker till Helsingfors, vilket är på måndag. Detsamma bli superkul, verkligen! Har sparat pengar i ca. Två månader nu så det lär bli en hel del shopping både på båten och på torra land. Det beräknas vara 25 grader, så torrt lär det verkligen vara.
Andra saken är tills The Sims 4 släpps, alltså 4 september. Kalla mig tönt, men har alltid gillat att spela the Sims och jag har väntat nog länge på att fyran ska släppas, vilket det gör om en månad! Superexhalterad över det, haha!
Tredje grejen är liksom en ny fas i mitt liv, ett nytt kapitel som startar. Nämligen att jag börjar gymnasiet, om exakt 20 dagar, en 21 augusti så är det jag som börjar min första skoldag på Härnösands Gymnasium. Jag flyttar ner till Härnösand eftersom linjen jag ska gå, humanistiska! finns inte hör i Örnsköldsvik? Så jag har liksom inget annat val. Inte fört att jag känner mig tvingad, för då hade jag aldrig börjat där överhuvudtaget. Utan att jag tycker att det ska bli superspännande att få flytta till en helt ny stad och liksom skaffa en egen lya och nya kompisar osv. Jag vet ännu inte vart jag kommer att bo, eftersom jag var skickat in en ansökan om elevlägenhet till skolan mej dem börjar jobba den fjärde. Jag kommer alltså att få veta inom en vecka (hoppas jag) vart jag ska bo kock då kommer jag att dela kök och badrum med en annan. Hoppas det är en person jag kan bli bra kompis med så man inte gruvar sig för att gå till köket med risken att det andra personen är där.

Ragnar Jonsson

Likes

Comments

Hola
Jag är i skrivande stund i min säng som jag bytte lakan på igår kväll. 😇 Imorgon så kommer det vara mycket förberedelser till Björnahörna som ju börjar kl 19, så det lär nog inte bli så stressigt. Dessutom så är det inte sååå mycket som måste fixas, bara rodda alla musikgrejer, men det överlåter jag til dem som kan något om sådant.😉 Själv så är jag ansvarig för fikat och ska även sitta vid entrén och ta betalt, ska få känna,mig rik för en gångs skull!! 😵

Så imorgon blir en bra dag, återkommer imorgon, förhoppningsvis

Buenos Noches

Likes

Comments

Hej
Idah var det äntligen(?) dags för nationella prov i svenska. Som jag längtat! #ironi
I alla fall, det var läsförståelse och det var grymt svårt. Alltså helsät seriöst, det var svårt men det gick bra. Ni som själv har gjort provet måste hålla med! Nu hoppas jag på bästa möjliga resultat.😊 Jag har lite blandade känslor. Liksom vissa frågor var helt klockrena och jag kunde svaren på dirren medan andra var helt jävla fucked up. Aja, finns,ingen återvändo. Hoppas bara att inte mitt fin fina betyg ryker...!

Likes

Comments


Alltså fy skam för uppdateringen! Personligen hatar ja "Dålig update-inlägg" men dem måste göras känns det som. Öh, ja. Alltså vad ska man säga? Vet knappt själv när senaste inlägget var och det kan inte vara en bra sak, haha. En hemsk sak som drabbat mig är att min kära iPhone 5, endast 7 månader ung, har lämnat mig. Jag vill liksom inte hänga ut någon kan säga att det var då inte jag som råkade få fin den i tvättmaksinen... #duvetvemduär Så jag fick vara telefonlös i fyra dagar innan jag skaffade en ny. Dock ingen iPhone utan en Nokia Lumia 1520. Och ja, alla ba "Åååååhhhh Nokia sugerrrrrrrrrrrr!!!!!" To all you haters: Go fuck yourselves. Shit vad brutalt. Nej men det är faktisk Nokias bästa mobil någonsin(?) och jag har då ingenting att klaga på om den, ännu!

Vill inte få er att somna liksom så jag får avrunda med en bild från i vintras:

God natt :)

Likes

Comments

Vart tusan tog veckan vägen? Nyss var det söndagkväll och nu helt plötsligt torsdag och endast en kvar dag till helg och ledighet! Det är sjukt skönt.
I alla fall, musikprovet jag nämnde tidigare, skulle ha blivit gjort igår men lektionen var inställd så rött så nöjd är man ju😊 Haha, fast lite drygt är det ju eftersom jag kunde allting och nu måste man träna en vecka till så man inte glömmer bort allting! 😩
Fast i och för sig så räcker det om man tränar 2-3 gånger till så ska det nog sitta!

Just nu så sitter jag i bussen påväg på skolan. Är rätt så pepp på skola idag faktiskt. Vet inte varför men det känns bara som så.. ☺️
Ha det bra så länge, hörs hej. 👋

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av de bästa hårprodukterna, som jag äger i alla fall, med er. Dock är det ju bara för oss med kort hår men aja, läs i alla fall! 😉 |💇


L'ORÉAL PARIS Studio Line Matt & Messy (69:- WILLY:S)

Vill du ha ett starkt vax som ska hålla hela dagen så är nog detta vax inget jag skulle rekommendera. Dock så står det ju att det är nivå 4/10 så det säger ju själv självt. Men om du har lite mellanlångt hår och vill ha en rufsig look så är detta bra. Jag, som inte har speciellt långt, brukar först ta i detta och liksom försöka att forma för att sedan antingen spraya med hårspray eller ta ett hårt vax.

L'ANZA URBAN MOLDING PASTE (149:- lyko.se)
Detta är ett vax som nog de flesta känner igen. Och nog det av en anledning. Att det är så bra, så länge du inte tar för mycket. Då blir det som en smörbytta hela huvudet. Men överlag så är det ett rätt så bra vax och det brukar hålla hela dagen om man avslutar med en finishing spray. Jag löpte denna tub runt jul förra året och detta bevisar att det håller hur länge som helst! Dock använder jag detta inte lika mycket som förut men det händer liksom.


BOBBY´S Extreme Antidandruff shampoo (3st. 20:- Dollar$tore)

Som sagt, rätt så billigt, ja. Men värt som tusan! Inte bara att det luktar som flädersaft utan håret blir fantastiskt att fixa dagen efter. Dock så har jag inte så mycket att säga om detta men det är det bästa shampot jag har så det måste ju vara med i vilket fall.

maria nila KOLORIT fix spray (Pris okänt - ANNAS Hårstudio)

Har ingen aning om vad detta kostade eftersom jag fått det utav Wilma när jag fyllde år. Men i alla fall så är detta bättre än alla andra hårsprayer jag testat! Liksom det är knappt att du behöver vax för att det ska bli bra. Du bara skakar det, sprayar i håret (redligt), vänta i 20-30 sekunder och sedan är det bara att styla. Funkar utmärkt. Tycker att den är svinbra såhär dagen efter när man inte tvättat håret och man vill inte ösa i mera vax för så ser det bara äckligt ut. Fungerar även bra på blött hår. Eller ja, inte dyngsurt men inte fönat heller.

Hopas att ni är nöjda med detta inlägg, för det är i alla fall jag.

Så ja ha det gött. Hörs, hej,👋

Likes

Comments