Hade en såååå bra dag idag! Träffade en underbar vän aka @tindrawannberg idag och vi hade en mysig dag i stallet innan jag skjutsade henne till centralen där vi köpte mat på BK och sedan åkte hon hem med tåget. Väldigt mysig dag och det fick humöret att bli på topp!

Jag hoppas att ni har haft en bra dag!

Kramar, Nadine!

Lånade två bilder från fina Tindra som är grym på att fotografera!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Commercial street ✔️
MTV commercial
🔜

Likes

Comments

Har haft otroligt mycket att göra det senaste men nu kör vi igen, uppdateringen kommer igång nu!

Idag var jag på min andra intervju hos Liseberg. Jag hoppas nu innerligt på att få jobbet så inom de kommande veckorna kommer jag att bevaka min mejl som en hök haha!

Intervjun bestod av en gruppövning (vi var sex personer) där vi skulle dela in oss tre och tre och så fick vi en uppgift att vi skulle bygga en bro av papper ungefär, det var mer instruktioner än så men sammanfattar det lite. Syftet med detta var ju såklart inte att bygga en bro utan en möjlighet för dem att se hur vi samarbetade, hur man arbetade under tidspress och hur man löst problem osv. Efter det hade man en enskild intervju där de ställde lite frågor om varför man sökt, vad man skulle bidra med osv. Jag tycker att det gick bra, det kändes bra iallafall!

Efter det åkte jag till banken och fixade med mobilt bank id och skaffade ett nytt bankomatkort. Väldigt trevlig kvinna som jag fick hjälp av, mer av dem människorna behövs!

Nu kollar jag på olika youtube klipp och väntar på att åka till dansen. Idag blir det commercial street och MTV commercial!

Kramar, Nadine

Likes

Comments

Var på dansbutiken och köpte tights, balettdräkt och balettskor.

Vandrade runt i vackra Göteborg i väntan på en jobbintervju. Intervjun gick bra och troligtvis kommer jag att få hålla i en liten danskurs för 3-4 åringar i tio veckor framåt (taggad som få!!)

Såg ut såhär på en jobbintervju med Liseberg i fredags. Jobbintervjun gick bra, det var "första steget" vilket innebar en gruppintervju och kort individuell intervju som gick bra. Fick ännu ett mejl för någon dag sedan med beskedet att jag gått vidare till nästa steg, alltså ännu ett steg närmare anställning!! Yes!!

Var på Ullared med min going igår! Åkte buss ner pga av Rolfs buss och flyg hade ett erbjudande där bussresan dit och hem var gratis så vi passade på haha! Fick med mig lite grejer hem men var mest med som sällskap och måste verkligen säga att det var en mysig dag tillsammans med en god vän!!

Och såklart, dansat, dansat och dansat lite mer haha!!

Likes

Comments

Jag behöver komma bort, andas en annan typ av luft, uppleva en annan sorts omgivning. Jag behöver röra mig fritt längs gatorna i en stad där jag knappt kan hitta till de välkända platserna. Vill möta ett nytt ansikte varenda dag och vara artig mot främlingar, som senare kan utvecklas till vänner och tillsammans kan vi skapa minnen. Jag vill att ingen ska veta mitt namn förrän jag med ett artigt handslag presenterar mig och låter de bilda sig en uppfattning, utefter deras första intryck. Inte vad de redan vet eller hört från andra. Jag vill inte tillåta någon från mitt förflutna att styra över mina känslor, mina tankar eller mina val.

Jag vill vara jag, jag vill må bra. Jag vill vara fri.

Likes

Comments

Hej på er!

Försökte blogga igår men det var något fel på min telefons wi-fi så nouw appen fungerade inte. Men inget intressant hände direkt. Mina jazz klasser blev inställda pga att läraren var sjuk så det blev en balett klass och en hip hop klass istället. Gick väldigt bra och var väldigt roligt. Körde mycket improvisation på hip hop klassen vilket alltid är roligt och läraren är dessutom jättebra!!

Just nu sitter jag i skolan och har haft min första lektion vilket var privatjuridik. Det är ju garanterat min svåraste kurs just nu och vi hade oförberett läxförhör som jag faktiskt lyckades någorlunda med så jag är nöjd. Nu har engelska och sedan psykologi.

Ikväll är det dags för pardans och balett och det ska som vanligt bli väldigt roligt!

Ha en bra tisdag!

Kramar, Nadine

Likes

Comments

Kom hem runt halv tolv igår och orkade inte blogga då haha! Men hade iallafall en väldigt mysig kväll igår tillsammans med två av mina vänner.

Vi såg The boy på bio vilket är en skräckfilm och innan filmen undrade jag lite vad jag gett mig in på men tog mig igenom filmen och mot slutet så satt hela biosalongen och gapskrattade i princip. Udda reaktion på en skräckfilm men ni måste se den för att förstå.

Tycker faktiskt att filmen var riktigt bra. Den var väldigt smart gjort och var definitivt inte som man förväntade sig vilket jag tycker om. Jag rekommenderar den definitivt!

Just nu ligger jag i sängen och ska snart göra mig i ordning för dansen. Ska dansa tre pass idag hade jag tänkt och ikväll kanske jag ska iväg på en rolig sak men har inte riktigt bestämt mig än.

Jag hoppas att ni får en bra söndag iallafall!

Kramar, Nadine

Likes

Comments