Gårdagen spenderades till största del på Skansen där en flöjt av dålig kvalité hittades, den är nu min. Utan att någonsin spelat flöjt så fick jag en utomordentlig inspiration att spela "My Heart Will Go On", himla vackert. Det är svårt att spela detta då man faller ihop som ett vrak på golvet i tårar efter de inledande noterna.

Efter flera sekunder av funderande så lärde jag mig den. Jag är villig att lägga upp ett klipp av detta om jag får nog stort stöd. Ni ser, jag har fortfarande lite självrespekt, även om den är försumbar.

Så, hur vill ni ha det?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Flög som sagt till Stockholm igår och resan var minst sagt underlig. Efter vi lyft och låg bland de fina cumulus-molnen så försökte jag sova, men sätet var så konstigt att min nacke fick böja sig obehagligt mycket, icke bra. Men tillslut måste jag ha somnat för då säger kaptenen i högtalarna att vi landar om 2 minuter. Det blev en resa på 3 minuter för mig, trevligt!

Nu har jag även åtagit mig en internetuppkoppling så jag kan berätta om mina otroliga äventyr, ha det gött.

Over and out

Likes

Comments

Ganska vanlig dag idag. Vaknade, tränade, blackout, och nu är jag här. Drar på bio snart och imorgon bär det av mot Stockholm. Jag kan tyvärr inte berätta anledningen bakom denna resa då det skulle sätta FBI i arslet på mig och Barack skulle bli riktigt besviken om jag avslöjade. Okej, jag ska bara träffa släkten...

För övrigt är jag djupt besviken på @152782523 som brukade kokainet när vi skriftligt kommit överens om att sälja det. Och med kokain menar jag givetvis vanligt mjöl, inte drogen kokain. Viktigt att poängtera.

Over and out

Likes

Comments

Jag sitter här hemma i min stol och dricker proteinpulver medan jag pustar ut, jag känner mig stolt. På affären för inte så längesedan så gick jag på jakt efter den eftertraktade nutellan, men det jag inte visste var den utmaning som jag hade framför mig...

Var är nutellan? Tänkte jag för mig själv. Jag sökte genom näraliggande hyllor utan resultat, det var då jag insåg att jag måste leta efter en hylla med burkar. Jag testade min tur på dessa hyllor utan någon lycka, mitt hopp och mina drömmar blev allt mer fjärran. Jag kände hur ett hat mot systemet började koka inom mig, men utan att starta en kommunistisk revolution mot ICA så fortsatte jag mitt sökande. Tillslut hittade jag den jäveln. Men denna fångst hade inte kommit gratis, detta tog upp en kränkande lång tid av mitt liv och mina ben hade blivit ömma, icke bra.

Nu sitter jag och väntar på att Hollywood snappar upp denna story och gör en filmatisering. Mycket trevligt. Men under tiden så har det här varit er radikala häst, med 24/7 action och äventyr. Over and out.

Likes

Comments

Har länge funderat kring detta men eftersom jag älskar mina läsare så mycket så är jag skyldig att berätta.

Jag är utomjording.

Nej, jag skämtar bara! Men jag har något att bekänna som håller mig vaken om nätterna och får mig att ifrågasätta begreppet av verklighet, is this the real life, is this just fantasy liksom?

Som ni vet (tror jag skrev det) så var det LAN på skolan igår kväll, jag vill tacka @152782523 , @töyrä (@AronMortsell fanns där i våra hjärtan trots ingen fysisk närvaro) och flera för en sannerligen legendarisk kväll, om man ska summera den så är det #stefanlöfven #korvmedmos #svennigt. Hur som helst, LAN:et spenderades till största del av att spela Dota, och under nattens sena timmar så kände jag hur ögonlocken ville stänga sig. Trots stora ansträngningar för att hålla sig vaken, inklusive self-slapping, så måste jag somnat, för helt plötsligt vaknar jag upp av att vår ancient förstörs (villkor för att vinna/förlora) och med stora ansträngningar försöker jag låtsats som jag varit fullt vaken hela tiden, och mina stackars lagkamrater nämnde ingenting om att jag spelat konstigt så jag kom sannerligen undan lindrigt. Men jag skäms som tusan! Hade hellre varit en utomjording. Over and out.

Likes

Comments

@töyrä invänta min inkomst inom en snar framtid

Likes

Comments

Mycket kreativt, men @AronMortsell bör ändra text- eller bakgrundsfärgen. Jag utvecklar cancer i mina ögon medan jag skriver detta, trots att hans skapelse är otrolig

Likes

Comments

Tja tja bloggen! Skrev prov nyss och @AronMortsell försökte fälla mig, det var säkert inte med flit dock, allt är förlåtet.

Fick kämpa genom Thor's vrede på väg hem, det var en traumatisk upplevelse och jag kan konstatera att mina kläder innehåller mer H20 än tyg. Ska dra en sväng förbi Mars och mata hästarna innan jag långsamt somnar in i en koma.

Nej! Jag ska på LAN med @töyrä , @152782523 och @AronMortsell först. Blir extremt besviken om inte @AronMortsell dyker upp, det skulle länna ett stort hål i mitt hjärta


Likes

Comments

Jag säger då det, kamrater! Thor är i farten! På min pilgrimsfärd så stötte jag på ett ordentligt motstånd, kände hur vinden tog tag i mig och hur slasken på marken letade sig in mina skor och försökte suga livet ur mig. Det var en nära-dödsupplevelse, men jag lever fortfarande

Likes

Comments

Tjena, bloggen! Vaknade upp till ljudet av hästar på banan och det gjorde mig glad. Idag är det fredag. Ska bara käka vild hummer stekt i hästlever innan jag sätter mig på hästen och drar till skolan. Najs hörni. @töyrä vakna

Likes

Comments