Header

Hejhej!
Detta är jag Hanna, tänkte berätta lite om mig själv.

Jag är 16 år, fyllde det nyss i oktober så det var inte så längesen. Jag bor i Malmö & går första året på gymnasiet & går samhälle linjen. Jag har alltid älskat USA & alltid velat bo där, så då tänkte jag varför inte åka dit & se det är att bo där 1 år & sedan se vad jag gör i framtiden. Första gången jag var i USA det var nog när jag var 10 år gammal och har älskat det sen dess så ja ett par år har det ju gått haha. Iallafall jag och Isabelle ska ju då åka till USA mellan åren 17/18, jag vill bara säga om ni ska åka till USA någon gång så tycker jag verkligen ni ska göra det för det är verkligen ett fint land och folk är så trevliga där iallafall när jag varit där på semester. Som Isabelle skrev så kommer vi skriva om hur allt går från början till slutet och möten osv. Vi båda ska på ett möte på onsdag alltså den 9 november och sedan göra något prov för att man ska visa sina engelska kunskaper. Så vi kan ju komma tillbaka in här då och skriva hur allting gick osv. Ja detta är iallafall allt för mig nu. Hoppas ni kommer gilla detta och allt vi skriver:))

x Hanna


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejhej!
Detta är alltså första inlägget och tänkte berätta lite om mig själv.
Jag är 15, fyller 16 år om 2 veckor. Hade egentligen planerat att åka som utbytesstudent efter 2an då man är senior (när man går sista året) på highschool när man väl är i USA, då man även kan vara med på graduation (typ studenten?). Men Hanna som då är min bästavän valde att åka nästa år & det fick mig att tänka om. Det blir nog sjukt mycket enklare när jag kan snacka med henne då vi kommer uppleva ungefär samma saker & vi kommer sitta i samma sits. Jag bor iallafall i Malmö & går första året på gymnasiet nu & jag går ekonomilinjen.
Jag själv har kollat runt på massor av bloggar nu i flera år & därför bestämde jag mig för att skaffa en & att dela den med Hanna, tror jag bestämde mig för att åka till USA när jag gick i 7an!

x Isabelle

Likes

Comments