Header

Hejsan bloggen, det var ett bra tag sen jag skrev här! Det har hänt en hel del sen det första inlägget, bland annat att jag äntligen har fått min placering! Hade tänkt göra en youtube-video när jag får min värdfamilj men 1. jag är i Spanien och 2. min dator gick sönder.. bra jobbat?
iafff nu till det roliga!! :

Den 27/6 fick jag min värdfamilj. Jag var ute på en joggingrunda när jag helt plötsligt ser vår Kia köra framför oss, och att dessutom både min pappa och min mamma sitter i den. Förstod inte vad dom gjorde där.. men mamma tar ner bilrutan och ger mig hennes telefon och säger "du har fått din värdfamilj , ring detta numret". Som jag längtat asså. Från att jag skickade in min ansökan i februari har jag gått och längtat efter att kunna veta vart jag ska bo under mitt utbytesår (min kontaktperson mailade mina föräldrar inkl. mig eftersom vi var i Spanien). Och nu vet jag äntligen 100% säkert var jag kommer tillbringa mina 10 månader i USA.

Jag hamnade i Kalifornien! Blev så glad!! Men ännu gladare när jag fick reda på att jag ska bo i Visalia, som ligger mitt emellan San Francisco och Los Angeles! Waaaw alltså. Så glad och så nöjd över staden. Där bor ca 130.000 invånare så man kan väl säga att staden är hälften så stor som Malmö, vilket blir perfekt för lilla mig.

Fick ju även en värdfamilj, och en väldigt liten sådan! Min lilla värdfamilj består av en värdmamma som heter Valerie, och en liten chihuahua som heter Roxie! Inte alls vad jag förväntade mig faktiskt, men är sjukt taggad ändå för jag får uppleva mitt utbytesår på ett annat sätt än vad andra får. Har mailat lite med Val och hon verkar vara så sjukt snäll och vi har samma intresse dvs smink och mode typ hahaha så tror vi kommer passa jätte bra ihop.

Och sist men inte minst! Min nya skola!
Jag ska gå på en skola som heter Mt. Whitney high school och där går ca 1600 elever. Har varit inne på deras hemsida och sett att det finns massor av roliga sporter som man kan prova på, bland annat cheer, vattenpolo och volleyboll. Dom kallar sig för "pioneers" och deras skolfärger är vinrött och grått. Ser väldigt mycket fram emot det men det suger att skolan börjar så tidigt.. jag börjar den 10 augusti = mindre tid i Sverige , men mindre tid tills USA . (mkt blandade känslor atm)

Det var allt! Längtar sjukt mycket tills jag åker men samtidigt inte. Vill bara ta med alla mina vänner dit så att jag slipper sakna dom så mycket haha.

Men kommer uppdatera mer om SLC när jag är där i NY. Ifall min dator fixar sig innan dess blir det nog NY vloggar!

Pussar & kramar från Spanien!!
x Isabelle

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej!
Detta är jag Hanna, tänkte berätta lite om mig själv.

Jag är 16 år, fyllde det nyss i oktober så det var inte så längesen. Jag bor i Malmö & går första året på gymnasiet & går samhälle linjen. Jag har alltid älskat USA & alltid velat bo där, så då tänkte jag varför inte åka dit & se det är att bo där 1 år & sedan se vad jag gör i framtiden. Första gången jag var i USA det var nog när jag var 10 år gammal och har älskat det sen dess så ja ett par år har det ju gått haha. Iallafall jag och Isabelle ska ju då åka till USA mellan åren 17/18, jag vill bara säga om ni ska åka till USA någon gång så tycker jag verkligen ni ska göra det för det är verkligen ett fint land och folk är så trevliga där iallafall när jag varit där på semester. Som Isabelle skrev så kommer vi skriva om hur allt går från början till slutet och möten osv. Vi båda ska på ett möte på onsdag alltså den 9 november och sedan göra något prov för att man ska visa sina engelska kunskaper. Så vi kan ju komma tillbaka in här då och skriva hur allting gick osv. Ja detta är iallafall allt för mig nu. Hoppas ni kommer gilla detta och allt vi skriver:))

x Hanna


Likes

Comments

Hejhej!
Detta är alltså första inlägget och tänkte berätta lite om mig själv.
Jag är 15, fyller 16 år om 2 veckor. Hade egentligen planerat att åka som utbytesstudent efter 2an då man är senior (när man går sista året) på highschool när man väl är i USA, då man även kan vara med på graduation (typ studenten?). Men Hanna som då är min bästavän valde att åka nästa år & det fick mig att tänka om. Det blir nog sjukt mycket enklare när jag kan snacka med henne då vi kommer uppleva ungefär samma saker & vi kommer sitta i samma sits. Jag bor iallafall i Malmö & går första året på gymnasiet nu & jag går ekonomilinjen.
Jag själv har kollat runt på massor av bloggar nu i flera år & därför bestämde jag mig för att skaffa en & att dela den med Hanna, tror jag bestämde mig för att åka till USA när jag gick i 7an!

x Isabelle

Likes

Comments