Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Heeeeeej 

Tänkte det kanske var dags att skriva lite här nu när jag har kommit in i mina rutiner när det gäller plugg och jobbet. Jag har inte alls haft tid till att uppdatera med mina looks vilket jag har funderat på att bli bättre på nu när jag har mer tid. Jag kommer lägga upp details till denna looken på min instagram ifall man vill veta jag har använt :)

Likes

Comments

​Hej alla fina läsare. OJ vad stressad jag har varit den senaste tiden. Såg att jag sist skrev ett ordentligt inlägg när jag nämnde öppningen av våran nya butik på Väla. Det har ju ofc hänt mycket efter det. Allt går så sjukt snabbt det gäller att bara hinna ikapp och fixa det så bra man bara kan. Förutom det har det ju även varit ramadan vilket också är ett utav anledningarna till att det har varit lite halv dött när det gäller sminkningen. Jag hat gjort 3 looks under juni månaden. Alltså under ramadan vilket jag tycker är mycket det också. Man orkar verkligen ingenting så jag har ändå varit rätt så duktig. Jag har noll inspiration just nu så det får vänta lite till. Vi har nämligen min syster på besök från Stockholm också. Så måste passa på att spendera så mycket tid med de som möjligt. I alla fall Eid mubarak till alla som firar Eid. Jag har själv firat alla tre dagar med massa god mat och träffat släkten. Min outfit på bilden är dag två.   

Likes

Comments

Hej på er alla. Hoppas ni alla har haft en bra midsommar. Själv har jag suttit hemma och hittat på looks jag kan göra och samtidigt försökt vila upp mig lite till jobbet igen. Helgen gick ju så sjukt snabbt jag hann knappt göra något. Jag hade tänkt göra en look till men till midsommar look, vilket jag redan är lite sen på gjorde jag en lite färgglad look. Jag har tänkt en till som är lite enkel och inte lika mycket på ögonen. Jag har tänkt att dela med mig detaljerna till denna looken på Instagram ikväll ifall ni vill veta. Jag har oftast detaljerna där och bara lägger upp de här. Passade på att ta lite fler bilder på denna looken så här är massor bilder enjoy <3 

Likes

Comments

Hej alla söta människor här kommer det två bilder till mitt förgående look. Jag hann redigera dessa två innan hela energin var borta som tur. Imorgon är det ju midsomma, vad har ni tänkt göra imorgon ? Själv ha jag tänkt att komma i gång med plugget som jag inte är klar med och sedan några grejer som jag måste göra. Jag hade även tänkt att göra en somrig look lite senare på dagen som representera midsommar.

Likes

Comments

​hej allesammans. Idag har jag äntligen hunnit redigera vissa av bilderna på looken jag nämnde innan. Jag nämligen gjort denna looken för ett tag sedan men nu när plugg och jobbet har börjat har jag inte alls orkat. Men så snäll som jag är så ville jag verkligen sitta ner och ta min tid på de och publicera de så snabbt jag kan eftersom jag har fått några nya följare och dels för att jag även vill uppdatera min blogg med några nya looks. Jag har faktiskt sjukt många ideer i huvudet som jag antagligen kommer att jag göra men om det är något speciellt NI vill se så tror jag det kommer vara jätte kul att veta och sedan få göra den speciellt till er. Vad tycker ni ? låter det som en bra ide ?

Likes

Comments

Hej alla fina läsare. Jag vill till och börja med tacka er alla så hemskt mycket för så sjukt snälla kommentarer. Det värmer mitt hjärtaMen verkligen jag blev jätte glad över allt ni skrev. Fanns ett par frågor också som jag självklart kommer svara på så snabbt som möjligt. Jag försöker göra så mycket jag kan samtidigt, även fast jag har sjukt mycket och göra. Jag har fortfarande träning i Malmö butiken därför blir det lite sena kvällar när jag kommer hem vilket leder till att jag blir sjukt trött och har typ ingen energi kvar. Vi fick borsten och den söta lilla Pandôra spegeln från Lisbeth vår tränare. Sjukt gulligt. Sen fick vi även tränings böcker på olika högtider. Snart är det dags för oss att öppna vår egen lilla mysiga butik på Väla. Allt ska bli så himla bra. VI är typ bara 4 tjejer, så väldigt liten personal också. Imorgon är det ännu en dag i Malmö så det ska nog bli kul. Alltid så kul med Sandra så himla söt och tack vare henne känner man beredd till grand opening. Sen tog jag även bilder på vår butik på som inte är klar ännu. Vi smög in och kollade läget så passade på att ta några bilder också. 

//

Likes

Comments

​Heeej.

Äntligen har jag fått lite tid att uppdatera bloggen. Sedan jobbet började har jag haft så mycket och göra. Det så sjukt mycket att lära än man förväntar sig eftersom du ska veta vad du snackar om med kunderna. Jag varit så sjukt trött efter jobbet jag somna direkt när jag kom hem. Ska bli så himla kul till öppning för vår butik i Väla. Har ju varit nere i Malmö butiken hos världens snällaste Sandra som tog emot oss där. Men ja jag hade tänkt att äntligen lägga upp looken jag gjorde för en halv månad sen nu. Blir så ledsen när jag tänker att jag inte kommer få tid med det. Men ska försöka mitt bästa jag lovar er. Detaljerna för looken finns på Instagram<3  

// Finally I got some time to update my blog. Since i started on my new job i've been so busy and most of the time so exhausted i slept right away when i came home. Its so much to learn, more then expected tbh. I'm looking forward to the grand opening of our store in Väla. I've Been in Malmö store for training where the world's sweetest Sandra trained us so far. Anyway, I was going to finally put up the look I did for half a month ago now. I get so sad when I think that I will not have time for looks anymore. But I will try my best, I promise. Details for this look is on Instagram <3

Likes

Comments

Som ni kanske redan märker med rubriken ovan så har jag fått jobb på Pandôra som öppnar sin splittrans nya butik  den 29 juni här i Helsingborg. Jag är så glad för att jag äntligen fick chansen att få jobba i närheten då jag har varit så sjukt trött på att pendla mellan Danmark och Sverige. Jag har pendlat i ungefär 5 år till jobbet så det ska bli kul att få gå hemifrån 20 minuter innan. Butiken öppnar på Väla centrum vilket inte alls är långt från mig. Förutom det är väldigt nytt för mig att få jobba i en butik som Pandôra. Men jag är helt säker på att det kommer bli något mycket roligare än vad jag har fått göra på tidigare jobb. Jag har dock sökt väldigt mycket om själva jobbet på nätet för att få en inblick på hur det är men har inte riktigt hittat något. Så jag ser verkligen fram emot att få börja där så kan jag dela med mig min upplevelse.  

Likes

Comments