Alltså framme i Sydney äntligen, flygresan hit var för lång men det är smällar man får ta för denna lyx antar jag. Landade fruktansvärt tidigt på morgonen och drog direkt mot EBS hostel med tåget och mötte upp Nick, självklart hade han planerat en heldag på stranden med party och beerpong så det var bara att droppa väskorna på rummet och följa med gänget.
Klassen är väl härlig men absolut inte jämfört med gruppen från mars, men detta får duga och har även hittat ett par andra sköna lirare att cruisa runt med.
Strandgänget var underbart förutom att man åkte på världens bränna på axlarna som vanligt men har ingen annan att skylla på än mig själv för det. Har alltså varit här nu i 12 dagar fortfarande på semesterlivet, måste komma in i rytmen lite innan jag sätter mig och söker jobb.

Vad jag har pysslat med är väl egentligen ganska så simpelt, på dagarna spenderar man sin tid nere på Coogee beach hela dagarna och kvällarna spenderas ute på någon stökig nattklubb. Har träffat otroliga människor att spendera sin dyrbara tid med varje dag alla gamla elever från olika månader från EBS Sydney, bland annat Schaz och Serena. Två fantastiska britter som bara älskar att fucka ur så mycket som det bara går varenda dag i princip men inte mig emot då jag fortfarande anser detta som semester tills man har ett jobb.

Även fast jag bara har varit här i 12 dagar så känns det nästan som att jag aldrig lämnade Sydney i första taget, visst det är inte många kvar här från när jag gjorde kursen men personerna jag umgås med dagligen fyller den tomheten väldigt bra måsta jag säga, kanske lite för bra till och med. Har hunnit med coogee beach, bondi beach och manly beach, nattklubbarna minns jag inte namnen på då man kanske är lite smårund om fötterna dem gångerna man går hem från dem.

Får se när nästa inlägg blir då man alltid är i farten och är påväg nånstans men tills dess haaade.

Likes

CommentsWaddup ballers, senaste resan jag gjorde skrev jag en dagbok för hand för att komma ihåg den underbara resan men nu kom jag på att vi lever ändå i 2016 nu och tänkte försöka på mig det här med att blogga under resan. Det är första gången jag gör något liknande så kommer förmodligen bli ruskigt keff i början men fan, har ju ett år på mig att träna så något kanske det ska bli iallafall.

Jag befinner mig alltså nu på Arlanda med den största ölen jag kunde hitta och en jäger för att lugna ner nerverna innan vi lyfter. Allt har gått perfekt hittills så nu kan det bara gå utfört antar jag, skönt dock att jag har min maskot apan George med mig så att man inte är helt ensam.
Hela resan ska ta 32h så får se hur jävla bra man mår när man landar och har en turnering i beerpong som väntar på dirren.
Ska försöka att uppdatera så ofta jag kan men kommer förmodligen vara fruktansvärt dålig på det så lovar ingenting.

Sho bre yallabye godnatt fuck alla er.

Likes

Comments