​Har du funderat på om du skulle behöva måla om huset i sommar kanske? Då bör du ta in antingen 1 eller flera offerter från måleriföretag. Befinner du dig i Västerås med omnejd så kan en fasadmålning i Västerås vara aktuell att ta in offert på från många målare i Västerås


Underhåller du inte fasaden så står den och förfaller, inte på 1 - 2 år utan det tar sin lilla tid men det är alltid bättre att sköta underhåll lite oftare än vad färgburken ofta säger om 15 år.
Ju bättre skydd fasaden har desto bättre.
Det är alltid billigare om du kan anlita en målare till att tvätta, eventuellt skrapa lite och måla om än att behöva byta ut massa brädor och liknande.
Och ytliga skador kan dölja värre skador bakom.

Så passa på att dra in offerter för fasadmålning alternativt lägg till panelbyte om din fasad redan mår lite sämre än en frisk fasad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Parfym - dofter som kommer från hjärtat

Vad är det egentligen som gör att vi föredrar en viss doft? Vad är det som får våra sinnen att säga ”aha!” efterföljt av ett leende på läpparna? Mysteriet med parfymers roll bland oss som människor kan följas långt tillbaka. Så pass långt som till under pyramidernas tid då mynta, eukalyptus och t.o.m. cannabis användes bland Egyptens befolkning för att dofta gott.

Att välja rätt parfym

En doft säger ganska mycket om dig som person. Faktum är att en stor del av personkemi är baserad på dofter och subtila intryck såsom mikrorörelser samt kroppsspråk. Så när vi väljer en parfym så väljer vi också vilken personlighet vi vill utstråla. En parfym symboliserar så mycket mer än trender och marknadsföring – det symboliserar ditt val.

Rätt sorts parfym är såklart en individuell fråga som är högst öppen för tolkning. Fast om man ska vara strikt så bör en parfym vara någonting diskret. Att dränka sig själv i rakvatten eller bombardera en hel buss med ett rosa moln av rosenparfym är knappast att rekommendera. Tvärtom bör din favoritparfym vara någonting som bara märks när man kommer dig nära på håll, när man lär känna dig. På så sätt kommer också människor kunna associera just den parfymen med dig. Så bli inte förvånad om någon säger att det är ”din doft”!

Parfymer spelar många roller

Parfymer och essenser har många uppgifter och funktioner. Det kan användas som en enastående komplettering till redan snygg klädstil. Lika väl som det kan nyttjas för att göra ett gott första intryck under arbetsintervjun (i rätt mängd). Att lukta gott är helt enkelt någonting som alla uppskattar och som i allra högsta grad alltid kommer vara aktuellt. Dessutom kan parfymer trigga och väcka lyckliga minnen i människor. Den där träiga doften som den diskreta killparfymen ger kanske påminner om sommarstugans veranda som barn. Så med andra ord har du mycket av förarbetet klart vad beträffande att skapa god rapport med människor – ifall du luktar gott d.v.s.

Handla parfymer online – ett medvetet val

Likes

Comments