Har ju alltid gillat Julen med allt vad det innehåller men när man inte har småbarn längre kan man ju fokusera lite mer på sin egen Jul 😁🎅
Så i år hoppar jag pepparkakshuset & hoppar på Glöggen istället 👌

Aldrig gjort glögg förut & bekväm som jag är så letade jag upp ett recept som passade mig✌️

Började morgonen med nygriljerad 🐖röv , allt för att komma i stämning för glöggtappningen🙈

Provsmakningen får 10 av 10 🌟

Nu ska den få gotta till sig till adventsmyset 🎅

Har du funderat på att göra din egen glögg, tveka inte superenkelt 👌😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vem FAAN har inte Fejkat ? ;)
Ett av dom känsligaste ämnen Kvinno ORGASMEN <3
Vad är egentligen en orgasm? Detta är en av de absolut vanligaste frågorna sexualrådgivare får från kvinnor.

Det självklara svaret är att det är själva höjdpunkten på stark njutning, okontrollerbara spasmer som gör att underlivet rytmiskt drar ihop sig.

Vad som är svårare att svara på är hur man vet att man fått en orgasm. De som frågar har oftast upplevt en mindre intensiv sorts orgasm och stannat vid den, och har alltså en hel del kvar av kroppens orgasmiska kraft att upptäcka.

Kvinnans orgasm är mer avancerad än mannens, detta hävdar neurologerna Paul Reading och Robert Will. Den är ett resultat av ett invecklat händelseförlopp högt upp i hjärnan. Tyvärr är den också svårare att uppnå än mannens, men i gengäld kan kvinnan få både multipla och mycket längre orgasmer. Mannens orgasm startar i en mer primitiv del av hjärnan kallad hypotalamus, som även är centrum för okontrollerade reflexer.Orgasmer är bra för kvinnokroppen!

Läkaren Susan Lark har kommit fram till att orgasmer lindrar PMS, vilket beror på att kroppen frigör "må bra"-ämnen vid orgasm.

Ämne nummer ett heter oxytocin, vilket gör att vi känner oss intima, sänker blodtrycket, normaliserar smärttröskeln och minskar stresshormonerna. Det andra ämnet är det avslappnande hormonet dopamin, och det tredje är endorfiner - kroppens smärtbekämpare som även hjälper mot depressioner. Många som har svårt att sova vittnar om att det är mycket lättare efter en orgasm, eftersom det kort sagt gör att man känner sig avslappnad både fysiskt och psykiskt.

Psykologen Lonnie Barbach menar att kvinnan behöver en orgasm då och då för att bli av med kroppens spänningar och öka det psykiska välbefinnandet. Hon hävdar också att frånvaron av orgasmer kan leda till vaginala infektioner, men detta är inget bevisat.

PC-muskeln tränas

En annan fördel med orgasmer är att PC-muskeln tränas vid orgasm, vilket sätter fart på en god cirkel - ju mer vältränad PC-muskel man har desto intensivare orgasmer kan man uppleva. PC-muskeln (musculus pubococcygeus) sitter i bäckenbotten och är känd som "kniiip-muskeln". Det är också den som måste hållas i trim för att motverka inkontinens.

Läs gärna artikeln om PC-muskeln också!Klitoris är nyckeln!

De flesta kvinnor upplever intensivare orgasmer vid onani än tillsammans med en partner. Detta kan bero på väldigt många olika faktorer, men de vanligaste är troligen dåligt självförtroende och dålig självkännedom. Om man inte vågar säga till sin partner hur man vill ha det, eller helt enkelt inte vet själv, så är det givetvis svårt att uppnå orgasm.

För somliga handlar det helt enkelt om att man behöver kontroll över stimulansen så den blir "perfekt", och fram tills vi uppfunnit telepati så är det svårt för en partner att uppnå perfektion.

Majoriteten av alla kvinnor behöver klitorisstimulans för att få orgasm, och detta är något som många heterosexuella par missar! Det handlar inte om att penisen inte är skön eller att mannen inte "räcker till", men han får snällt inse att även fingrar och tunga är viktiga för sexuell stimulans!

Följaktligen är det A och O att varje kvinna experimenterar med sig själv och lär känna sin kropp. Vi är alla olika, men kvinnokroppen är en i princip obegränsad källa till olika sorters orgasmer. Kvinnan kan komma en gång eller flera, och i väldigt stor bredd av intensitet - från små pirrande lustdrabbningar till långa vågor av intensiva dunderorgasmer!Olika sorters orgasmer

Vi kan komma av klitoral, vaginal och anal stimulans, men även av smekning av starkt erogena zoner som insidan av låren, halsen etc. En del kvinnor får orgasm av ren upphetsning!

Relativt nyligen upptäcktes att klitoris som vi ser den bara är toppen på ett isberg. Klitoris har två "ben" som förgrenar sig i underlivet och löper längs med de yttre blygdläpparna - som en ituskuren banan. Benen har fäste på varsin sida av slidan, ganska nära slidmynningen. Genom att smeka från klitoris, ner längs med de inre blygdläpparna över urinröret, och in en liten bit i slidan stimulerar du hela klitorisorganet.

En annan stor upptäckt är givetvis den av den berömda G-punkten som upptäcktes 1944 av gynekologen Ernst Grafenberg. Den sitter cirka fem centimeter in i slidan på den främre väggen, precis bakom det område som känns lite rynkigt, och ungefär i samma höjd som urinblåsan. Den stimuleras bäst genom kraftigt tryck, vilket många kvinnor tycker gör dom kissnödiga. Men vågar man trotsa kissnödigheten i början så brukar resultatet bli starka vaginala orgasmer.

En del kvinnor får så kallade "fontänorgasmer", vilket ofta felaktigt förväxlas med att man läcker urin. Vätskan - vars mängd kan variera från några droppar till en deciliter - kommer från "Skenes körtlar" som mynnar ut i urinröret, men forskarna är än så länga oense om hur den uppkommer. En del av de få kvinnor som upplever denna sorts orgasm skäms och upplever att det är något fel på dem, vilket är totalt nonsens. Precis som alla andra ska de bejaka sin kropp och njuta av den.

Det ryktas om ytterligare en kraftig zon i slidväggen, som benämns som A-punkten, eller A.F.E-zonen (förkortning för Anterior Fornix Erogenous). Docenten Olle Johansson är en av de i läkarkåren som ställer sig bakom att zonen faktiskt finns, och beskriver den som mycket mer utspridd zon en liten bit framför livmodertappen. Också den stimuleras bäst med starkt tryck, till exempel vid samlag bakifrån eller med en lång böjd vibrator. A-punktsorgasmen sägs representera en resa till månen i jämförelse med "vanliga" orgasmer som då representerar en resa över Atlanten. Med andra ord är den värd att leta upp!

Avslutningsvis vill jag ge några enkla tips som kan vägleda dig i orgasmletandet:

Fantisera mera - tillåt dig att bli ordentligt upphetsad av det just du tycker om att fantisera om, släpp alla spärrar av skam och lämna vardagens problem utanför sängkanten.
Slappna av och kom ihåg att sex och onani inte är någon tävling. Blir du förtvivlad över att du inte får orgasm så startas lätt en ond cirkel. Lämna all oro, stress och nervositet bakom dig och ha som målsättning att ha det skönt, och fixera dig inte vid att få orgasm. Den brukar komma tillslut när man lärt sig slappna av och njuta av stunden, det är ytterst få kvinnor som verkligen inte kan få orgasm.
Tillåt dig själv att leva ut din njutning. Stöna, skrik, flämta och vrid dig i sängen bäst du vill. Ligg still och knäpptyst om det är det du vill, och strunta i vad partnern tänker om det. Kroppen brukar hänga på psyket, så häng med i svängarna och följ dina impulser.
Våga pröva nya vägar! Bryt gamla rutiner och pröva nya ställningar, platser och sexleksaker.

Likes

Comments

Finns det något värre än när det knastrar om strumporna när man tar av sig dom på kvällen😁
Torra fnöskiga vinterfötter med sprickor som stora diken😹

Köpte mig en sån batteridriven fotfil, hade inga större förhoppningar men över förväntan ✌️
Dikena på hälarna karvade ja ner till små små pucklor✌️

Har ju förmånen (eller inte 🙈) att ha världens bästa Annette på Lemonlime som talar om för mig vad som är bäst för mina fina gyllene fötter😁✌️

Har ett uppblåsbart fotbad ( tar ingen plats perfekt att ta med vart du än ska) så inga undanflykter här inte🙄

Fotsalt i badet, sen tar ja fotscrub, sen elektriska filen✌️

Nu kommer trollspöet 🌟
Foot cream från Maria Åkerberg💪 finns ingen bättre på marknaden 10 🌟 av 10 🌟

Har du jättetorra fötter eller djupa sprickor har du
Foot Balm från Maria Åkerberg
Ja kallar balmen för Karlssons klister , den läker ihop sprickor på ett par nätter om du är noga o smörja✌️
@lemonlimekarlskoga ❤️

Men det bästa av allt är att nu när ja smörjt mig så måste ja ju ligga kvar o torka riktigt länge 😍✌️


Likes

Comments

Det ska gå fort vara smidigt & jävligt gott✌️

Färsk Pasta med Bacon/pestosås🙀
3 pkt bacon
1 purjolök
3-4 vitlökar
1 förp cocktailtomater
5 dl grädde
90 gram färsk pesto
Stek ihop allt, på med grädde & pesto, låt puttra ca 10 minuter, krydda efter behov👌
Ja kokade 500 gram färsk pasta,
Det blir ca 5 lådor✌️

Likes

Comments

Det har snart på snudd på dagar gått 3 långa månader sen min mamma hamnade på korttidsboende,

Det är precis som det heter korttidsboende!

Försöker att sätta mig in i känslan att bli flyttad från dit eget hem din egen borg din egen trygghet,

För att du ej kan bo kvar i din egen lilla trygghet för att du ej kan ta hand om dig själv i vardagen,

Bara det att ryckas från din trygga värld så som du förmodligen uppfattar det, medans andra kallar det misär!

Sen ska du bo tillfälligt på ett hem i väntan på ett nytt RIKTIGT boende, där du ska finna en ny trygghet,

Varje dag är det ny personal i ditt nya tillfälliga boende, du har inga personliga saker som du känner igen,

Varför? Men det är ju korttidsboende......

Tänker på när man kommer hemifrån 2 veckors semester o man tänker Borta Bra Men Hemma Bäst!

Mmmm undrar hur man tänker när man bor på ett korttidsboende.....

Bara för man inte är med alla dagar i veckan så har man ju inte tappat känslan för vad som är min trygghet.

Varje dag när min mamma frågar mig om jag hört något om boende så svarar ja undvikande, jag vet inte vad jag ska säga, jag kan ju inte svara , mamma det dör nog av några snart o då är det din tur?!

På riktigt så känner jag att jag vill inte bli gammal, vem ska ta hand om mig?

Har du tänkt på det själv att faktiskt just DU kan hamna där du med?

Har du någon som tar hand om dig då o ser till att bevakar så du har det bra?

Oavsett vem du är eller vad du går igenom så behöver vi alla nån som tar hand om oss & ser till att bevaka tryggheten som vi alla behöver på olika sätt!

Jag hoppas att min mamma får ett eget litet boende med sina saker innan detta år är slut.....

Både för hennes skull o även för min & mina barns skull, så vi alla kan få känna trygghet!
Likes

Comments

Hösten är lika mysig som våren 🍂🍁
Man får ligga & kura i soffan med tända ljus & kolla tvn hur mycket man vill 🙈
På våren & sommaren ska man vara så jävla social, man ska grilla&dricka vin med alla😹 även dom man annars aldrig skulle kura i soffan med✌️🙀

Ingen frågar varför man är hemma, för dom allra flesta ligger på soffan o myser😍

Om dom inte fått nån impuls o börjat på gym & äter chiapudding 😹 glöm för faan inte den underbart Goa kvargen💪✌️

Själv fyller ja på mina volanger med gott vin som ja gillar, god mat med det ja gillar😍

Vaknar oftast med gamnacke & dregel i mungipan i min underbara soffa✌️

Idag har jag pimpat min fula trappa upp till övervåningen, det blev lite höstmys🌟
Två gamla ljusslingor & dubbelhäftande tejp✌️

Likes

Comments

Okunskap,ovilja, att förstå sig på Qvinnokroppen?

Det jag skriver om nu är viktigt att förtydliga det gäller inte ALLA, men väldigt många Qvinnor ❤

Vet du hur lång tid det tar för en Qvinnokropp att komma in The Mood? Ca 20 minuters förspel?!

Inte dyng-gnida på klitoris och tro att det är SKÖNT, vet du hur ONT det gör? Om jag skulle ta en svintotuss och gnida på ditt ollon...........fattar du vad ont det gör?

Sen gnugga lite på Bröna med, Öh tror du på riktigt att det är upphetsande?

Men säger din partner något om att det inte är skönt?......Dom flesta spelar med & säger inget tyvärr!

Varför säger man inget ? För man tror att det ska vara så här! (Okunskap)

Hur får man en förändring då? Att säga ifrån , detta är inget skönt !

Hela Qvinnokroppen är komplex, inte bara (humöret) 😏

Det tar ca 20 minuters ÖMT,MJUKT förspel för att alla sinnen i Qvinnokroppen ska var In The Mood för att kunna njuta av ett samlag, då har hon även STÖRSTA förutsättningarna att få en ORGASM, istället för att FEJKA en ORGASM.

Vem känner din kropp,vem vet vart dina erotiska zoner sitter? Bara just DU!

Har du utforskat din kropp någon gång? Har du koll på om du har någon erotisk zon på vaden?

Hela din kropp är fylld av laddade zoner, hur ska man veta om man aldrig utforskat?

Bästa sättet att börja lära känna sin kropp är med en lite vibrator, dra den över kroppen försiktigt för att hitta dina Erotiska Zoner , Punkter 😍

Lycka Till Alla är värda ett bra Liv 😍

Nedan har du en jättebra vibrator att utforska kroppen med:)

Likes

Comments

Vart är vi på väg?

Kollade på Malou igår, där man tar upp om att justera underlivet?!

Blir fruktansvärt berörd på ALLA plan, men är egentligen inte förvånad (efter mina 1000-tals partyn med unga tjejer)

Men ledsen & besviken på vart vi är på väg, Varför ska man operera underlivet? För att se ut som "alla" andra?

Vadå "Alla" andra? Alla ser vi olika ut i ansiktet, varför skulle vi inte se olika ut i underlivet? Vem ser normal ut ? Vad är normalt?

Vem bestämmer vad som är "normalt" Jo mediabilder som vi slavas under!

Har du sett en snopp som ser lika ut? Alla snoppar är o ser olika ut!!

Snoppar är vana att se varandra, killar vet att alla är olika!

Underlivet på en tjej är vi inte vana att se för underlivet syns inte för det hänger inte ut som en snopp!

Blir så fruktansvärt ledsen när unga tjejer ska "operera sig normala", vi upprörs över könsstympningar i andra länder, vad är detta då?

"Mina blygläppar är stora eller små i ditt tycke" Du går iväg o ska justera detta, skär bort en bit av dom för att det ska se "normalt" ut.....

Vad händer? Jo du skär bort massa nerver som gör att du inte kan känna sen, hur tror du att ditt sexliv kommer att bli då?

För det är väl det du ska se till o bli bättre med ett "normalt underliv"........

När du inte har nerver kvar tror du att du kan känna att du blir "kåt" då?

Vart & Vem har sagt att du inte ser "normal" ut? Någon ung grabb som inte har något att jämföra med?

En grabb som sätter griller i huvudet på dig som kan förstöra din framtid?

Eller att du har för små blygläppar, Fillers i blygläpparna?! Vad blir det..... För vem ska du göra detta?

Vet du hur du ser ut i ditt eget underliv? Hur ofta tittar du med spegel där? Hur ofta granskar du ditt eller din kompis ansikte?

Ta dig en funderare på vad som är "NORMALT", Vart har du fått att du inte är "normal" ifrån!

Hur har vi kommit till dessa tankar på att skönhetsoperera underliven, vart har unga tjejer fått idealen från?

Vad har vi för sexualundervisning i skolan idag, hänger den med samhällsutvecklingen?

Vet du hur din dotter ser på sitt underliv, vågar du ställa den frågan till din dotter?

Blir ledsen,upprörd av att unga flickor ens tänker tanken att förstöra sitt eget innersta liv för all framtid om det går illa vid såna ingrepp!

Prata med varandra inte om varandra <3


Likes

Comments

5 matlådor för 110kr✌️
Ugnsbakad kycklingfilé 😊
1 kg kycklingfilé
Ca 5 stora champinjoner
1 paprika
1/2 purjolök
5 dl grädde
2 dl créme fraiche
90 gram färsk pesto ( hade hemma går bra med vilken pesto som helst)
Riven parmesanost

Stek på file'n så den får yta, stek ihop grönsakerna, blanda i ugnsform.
Blanda ihop grädde, fraichen, peston,osten häll över kycklingen/grönsakerna.
180grader ca 50-60 minuter.
Jag serverade pasta till.
Räknar du 200 gram kyckling pp så får du 5 välfyllda lådor Pilligt sa han✌️

Likes

Comments

Julen stundar om sisådär 2 månader, själv älskar ja julen bara ja får fira den på mitt sätt🎅😁
Alla ska vara glada & umgås & vara superlyckliga✌️
Är vi det då? Dom allra flesta håller skenet uppe, egentligen så hatar man att umgås med människor som man aldrig umgås med annars, varför gör man det då?
Förmodligen för att alla andra gör det....
Släkten den väljer man inte, den får man på köpet🙄

Man ska åka dit ett par timmar sen ska man på ett annat ställe några timmar allt för att behaga massa människor man knappt träffar resten av årets dagar, helt sjukt i mitt tycke!
Man jagar skiten ur sig för att köpa julklappar så alla ska bli nöjda, för pengar som inte finns, fattig hela januari&februari🙀
Allt för att så många som möjligt ska bli nöjda!
Varför tömmer vi kontot?
Jag förstår att många som har möjligheten att jobba under Jul väljer det, du slipper skiten dessutom fyller du på kontot💪

När slutar vi att vara barn? När slutar vi att kräva klappar för flera tusenlappar av våra föräldrar? (Som man förmodligen aldrig använder)

Är pengar det viktigaste, är måttstocken ju dyrare desto bättre?

Man kanske skulle önska sig en lugn & fridfull Jul tillsammans med dom man trivs med?
Man kanske vill fira Jul som vilken måndag eller tisdag som helst.....

Ja det är en speciell helg med mycket & många förväntningar på olika sätt🎅🎅🎅🎅

Tur att Tomten inte är far till Alla barn 😹

Likes

Comments