Det er pudsigt som mennesket har udviklet ører, øjne, lunger etc. Alt er udviklet med en mening. Derfor er det også åndsvagt, når vores krop har gået en så intens udvikling igennem, fra da vi var i vores mødres mave, at vi ikke bruger vores funktioner helt ud.

Vi lytter ikke!

Trump hader alle muslimer, men lytter ikke til dem, der ikke lever op til hans fordomme.
Han hader alle immigranter. Dog er han fra USA, og på det punkt, er alle amerikanere immigranter. Derudover er hans kone fra Slovenien, og ikke den første immigrant han har været gift med.

-Mange andre er som Trump, og det er åndsvagt. Lyt til andre, og lyt til dig selv. Kan man virkelig stå ved det man siger?


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

"Muslimer er nogle fucking terrorister, alle sammen!" det er alt der suser om mine ører for tiden. Jeg er så træt af dumme, uvidende og nationalistiske mennekser. Det de går og siger, har intet hold længere. Chang (et klassisk eksempel på et dansk navn forresten) fra "Det splittede Danmark" der klager over, hvordan indvandrere ikke vil 'integreres' hvad end det også betyder i hans øjne, mens han ikke selv er villig nok til at deltage i en karate time og tage en karate uniform på. Det værste er, at der er hundredevis af Chang'er ude i Danmark. Folk der har fuldstændig set sig ilde på muslimer, at de ikke kan se længere end sin egen næse.

Dette er en indoktrinering!

Drop lorte fordommene og hjælp de mennesker, der har haft brug for et andet sted at bo, da deres eget hjem blev taget fra dem.

Det er ikke engang for at være en sød lille socialistisk pige. Folk glemmer konteksten og forståelsen. De glemmer, at forstå hvad Osama Bin Laden har gjort. Han har erklæret krig mod USA, da han føler sig krænket, fordi USA har trådt på de helligste muslimske steder. Dét er én ting! En anden ting er, at han har fortolket den lille jihad på sin egen måde. Det er altså ET individs fortolkning. Det taler ikke for alle muslimer! Det glemmer folk først og fremmest. Det er én indvandrer dreng der laver noget ballade og alle får skylden. Det er en stor bitchfight mellem søstre der laver ballade, og når en vase så bliver smadret og ingen vil indrømme hvem der gjorde det, får alle skylden.


OBS! der er ingen medfølelse eller optimisme for Osama Bin Laden og hans handlinger i dette oplæg.

Likes

Comments

Det er en langsom men eksponentiel stigning. Fra da jeg var fire, til nu, har min hjerne udviklet sig, og jeg er blevet mere bevidst om min omverden, blandt andre ting.

"Den gode ting er, at jeg nu opdager og forstår. Den dårlige ting er, at jeg nu opdager og forstår."

Livets prøvelser er begyndt at hale ind på mig. Selvom jeg har mine skarpe filede negle klar, ved livet præcis hvilke steder, jeg ikke har paraderne oppe. Det klassiske eksempel, er dit møde med drømmedrengen, og han så derefter introducerer dig til hans kæreste... som Alanis Morissette også synger så smukt om. Det er det fine øjeblik, du føler dig original, og du derefter bliver mindet om at verden har et befolkningstal på 7466391399...


Det er morsomt, hahaha, men jeg er dybest set træt af det. Jeg gider ikke blive testet længere, nu vil jeg blot eksistere fredeligt og fint, tak!

Likes

Comments