hej, velkommen til min første blog, håber i vil nyde at læse den😊 her kommer emnet:

Som i nok kan se så hedder titlen træning eller ej? Det er på grund af jeg er selv 13 år og jeg elsker min sport, men nogle gange vil man hellere lave noget andet end at komme til træning, fx vil man hellere være sammen med sine venner eller og spille ps 4, computer eller måske bare se tv.
min mening er jeg synes at du skal gøre hvad du føler for, fordi kroppen har også selv brug for nogle gange at slappe af. og selvfølgelig skal du ikke altid sprænge din træning over, slet ikke, men nogle gange må man gerne.
Det er også vigtigt at du laver dine lektier så du kan få dig en god uddannelse, og måske opfylde din drøm? hvem ved? Det kan være at du håber på at blive professionel til din sportsgren? Men det kan du måske også hvis du træner træner og træner, men en gang imellem skal du lige tage en pause, og når du så kommer igen, så er du klar.

Jeg er selv god til min sport, jeg træner hårdt, og vil gerne blive pro. men jeg vil også gerne have en god fremtid, med en god uddannelse, fordi det er mega svært at blive professionel.

Tak fordi du havde lyst at læse med i dag, håber også du vil gøre det i min næste blog?👋 hygge hejsa👌🖐😊
#sport #træn_hårdt

Likes

Comments