Header

Nu är hösten här och det här är mitt första samarbete med höst grejer. Den svarta tröjan är från Calvin Klein, skorna är ifrån Johnny Bulls och byxorna från Gina Tricot. Jag är skit taggad på hösten för det är så mycket fina höst färger.🍂🍂

Hoppas att ni är lika taggade som mig🍁

//Puss😘💕🍂🍁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej alla idag igen

hoppas ni har haft en bra dag själv har jag haft en jätte dag dag för jag och några kompisar testade en ny app som heter Ghost Radio och vi fick fram jätte mycket. En av grejerna som vi fick fram va andra världskriget och sen vår våra namn som alla i gruppen hette som körde de.

Jag tyckte inte att det var så läskigt men några gjorde det.

Imorgon så blir det orgientering i skogen så jag ska försöka att ta så mycket bilder och så som möjligt och vi ska testa att köra den i skogen mitt ute i ingenstans.

Men hoppas att ni haft en bra dag

Love you gyse😘


//PUSS😘❤

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket idag utan att vara i skolan och tränat.

vad har ni gjort i dag det kan ni väll skriva i kommentarerna.

Men idag så fixade en kompis en kille till mig som jag gillar jätte mycket under nästan 5 månader och då så blev vi tillsammans idag men vi har varit på G i typ 2 månader.

JAG ÄR JÄTTE GLAD FÖR DET😘

Men hoppas ni har det bra och alla mår bra och om ni vill bara prata ut med mig så kan ni gör det på min insta. RealModell heter jag där.

Men jag mår jätte bra.

// PUSS😘😘

Likes

Comments

förlåttttt!!!!😥


Förlåt för att jag har uppdaterat skit dåligt på sista tiden men det har varit mycket i skolan och mycket med möten och jobb. Men i helgen så är det uppehåll från skolan och allt pluggande och sen lite från jobbet. För i helgen ska jag nämligen spela cup i Mariestad.Så vi måste åka kl.05.00 för att hinna dit till vår första match. Men jag vet inte hur mycket jag kan uppdatera i helgen men annars så kommer det ett nytt inlägg på måndag efter helgen så kan jag berätta lite hur det var och hur det gick. Men nu ska jag börja blogga igen varje dag så ni får se mitt roliga liv. Men imorgon då kommer det ett nytt inlägg på kvällen.


Hoppas att alla ni som läser detta och gillar har haft en bra dag och att man är fin precis som man är.


//Puss😘😍

Likes

Comments

Hej!

Idag så var det första skoldagen för de nya läsåret.

Det var roligt och spännande för vi hade poängjakten.Några av de punkterna som va är.

Bada i en sjö,klappa en katt, krama en pensionär och skriv en egen låt till imse vimse spindel.M.m

Vi han med nästan alla och jag var så galen så jag badade i sjön.Det var ganska kallt men det var värt de för att för de fick man 70 poäng.

Sen så gjorde vi inte mycket mera vi åt lunch det var krämig mackaronilåda. Det var jätte gott efter de pratade vi lite om regler och vi fick nya skåp. Jag hade ju över skåp förra läsåret så nu fick jag ha underskåp men det går bra ändå.

När skolan var slut cyklade jag hem och på vägen hem ramlade jag och gjorde illa handen.😥 men det gick bra.

Jag tränade min brors lag och efter de så åt jag en liten sallad och efter jag hade ätit tränade jag själv.

Det var lite av min bra och dåliga dag.

Alla kläder jag har på mig på bilderna är från hm förutom jeansen de är från Gina Troícot.


Men hoppas ni har haft det bra!!!😘


//PUSS😘😘

Likes

Comments

Hej bloggen!

Jag hoppas att ni har haft en bra och skön sommar. Det har jag haft. Men om bara 1 vecka så börjar jag skolan efter nästan 2 månaders skönt sommarlov.

Vad har ni gjort i sommar? Jag tycker att ni kan ta och skriva i kommentarerna vad ni har gjort i sommar.

Själv har jag jobbat och varit utomlands och varit men några kompisar.

idag fick vi också ett meddelande ifrån vår mentor. Det var inget roligt meddelande😢 för att vi fick veta att i år så kommer hon inte vara våran mentor utan vi kommer få två andra. Men det kommer säkert bli bra ändå det var bara det att hon förstod mig som ingen annan lärare har gjort. Hon förstod hela klassen och de roligaste lektionerna var när vi hade henne. Så jag kommer sakna henne och jag talar nog för hela klassen också. Vi alla i klassen kommer sakna dig och hoppas att du trivs på ditt nya jobb.

Men vill också påminna er att följa min instagram realmodell så snälla gå in och följ den så blir jag jätte glad😘

Men som sagt hoppas ni har haft ett bra sommarlov eller semester.

//Puss😘😘

Likes

Comments

Hejsan

Igår så skickade en kompis till mig och skrev du är inte modell du tror att du är det och allt men jag har ju mitt modellkontrakt som jag skulle kunna visa men jag orkar inte bråka med henne längre.


Kan ni ge förslag hur jag ska göra för vet inte vad jag ska göra så hon tror på mig.

Hoppas ni har det bra😘

//Puss😘😘

Likes

Comments

Jag vet inte hur många blogginlägg det kommer såhär under sommaren för har mycket att göra nu så de kommer upp när det kommer upp.

Hoppas ni har en jätte bra sommar

//Puss💕

Likes

Comments

Idag har jag åkt hem till min andra halva och vi har haft spa och ätit choklad doppade jordgubbar och drukit champagne. Till mat så blev det pizza och Cola. Sen ska vi kolla på film och äta godis och spela kort. Jag min tredje halva också. Vi snackade lite om vårt förhållande men det var skönt att höra honoms röst.


//Puss😘

Likes

Comments

Hej folket

Nu är det inte långt kvar till sommarlov det är 6 dagar kvar tills jag går ut 7:an. Detta år har gått så himla fort och jag har haft så kul detta året. Hittat massor av nya vänner och det bästa som var att jag blev modell och att jag ska åka utomlands nästan hela lovet. Men när går ni på lov eller har ni gått på lov än?? Berätta gärna. Så det kanske inte blir så mycket blogg inlägg men ska göra så många jag hinner. Hoppas att ni ska ha ett bra sommarlov och göra många roliga saker.

Förlåt för det inte har kommit upp några nya blogg inlägg men det är för att haft mkt att göra fick reda på i typ lördags att jag ska åka till London och göra en film och musikal.

Och idag så har jag inte gjort så mycket utan mest jobba och redigerat lite bilder. Men här får ni några bilder från dagens fotografering.

//Puss💕

Likes

Comments