Header

Hej bloggen!

Jag hoppas att ni har haft en bra och skön sommar. Det har jag haft. Men om bara 1 vecka så börjar jag skolan efter nästan 2 månaders skönt sommarlov.

Vad har ni gjort i sommar? Jag tycker att ni kan ta och skriva i kommentarerna vad ni har gjort i sommar.

Själv har jag jobbat och varit utomlands och varit men några kompisar.

idag fick vi också ett meddelande ifrån vår mentor. Det var inget roligt meddelande😢 för att vi fick veta att i år så kommer hon inte vara våran mentor utan vi kommer få två andra. Men det kommer säkert bli bra ändå det var bara det att hon förstod mig som ingen annan lärare har gjort. Hon förstod hela klassen och de roligaste lektionerna var när vi hade henne. Så jag kommer sakna henne och jag talar nog för hela klassen också. Vi alla i klassen kommer sakna dig och hoppas att du trivs på ditt nya jobb.

Men vill också påminna er att följa min instagram realmodell så snälla gå in och följ den så blir jag jätte glad😘

Men som sagt hoppas ni har haft ett bra sommarlov eller semester.

//Puss😘😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan

Igår så skickade en kompis till mig och skrev du är inte modell du tror att du är det och allt men jag har ju mitt modellkontrakt som jag skulle kunna visa men jag orkar inte bråka med henne längre.


Kan ni ge förslag hur jag ska göra för vet inte vad jag ska göra så hon tror på mig.

Hoppas ni har det bra😘

//Puss😘😘

Likes

Comments

Jag vet inte hur många blogginlägg det kommer såhär under sommaren för har mycket att göra nu så de kommer upp när det kommer upp.

Hoppas ni har en jätte bra sommar

//Puss💕

Likes

Comments

Idag har jag åkt hem till min andra halva och vi har haft spa och ätit choklad doppade jordgubbar och drukit champagne. Till mat så blev det pizza och Cola. Sen ska vi kolla på film och äta godis och spela kort. Jag min tredje halva också. Vi snackade lite om vårt förhållande men det var skönt att höra honoms röst.


//Puss😘

Likes

Comments

Hej folket

Nu är det inte långt kvar till sommarlov det är 6 dagar kvar tills jag går ut 7:an. Detta år har gått så himla fort och jag har haft så kul detta året. Hittat massor av nya vänner och det bästa som var att jag blev modell och att jag ska åka utomlands nästan hela lovet. Men när går ni på lov eller har ni gått på lov än?? Berätta gärna. Så det kanske inte blir så mycket blogg inlägg men ska göra så många jag hinner. Hoppas att ni ska ha ett bra sommarlov och göra många roliga saker.

Förlåt för det inte har kommit upp några nya blogg inlägg men det är för att haft mkt att göra fick reda på i typ lördags att jag ska åka till London och göra en film och musikal.

Och idag så har jag inte gjort så mycket utan mest jobba och redigerat lite bilder. Men här får ni några bilder från dagens fotografering.

//Puss💕

Likes

Comments

Idag har jag ätit världens godaste lunch tillsammans med min kille. Vi åt på en pasta och pizza resturang och jag tog en sallad och min kille tog en pasta carbonara med sallad till. Ikväll så ska jag och min kille ta en mys kväll med lite godis och sen lite jobb tsm men just nu sitter jag och dricker en celsius och svarar på lite mejl och sen lite jobb men annars är min dag avklarad

Likes

Comments

Jag har haft mycket med skolan nu och mycket jobb det är därför det inte har kommit några inlägg på ett tag men nu hoppas jag att jag kan jobba bättre för min jobbdator kom igår men idag bär det av till Sthlm för att göra jobb och vara med på little mix i Sthlm så jag hoppas att så många som möjligt är där och kollar för de äger de har sån girl power och sånt. Hoppas alla har en as bra dag❤️

//Puss❤️❤️

Likes

Comments

Igår så fick jag tillbaka mitt prov och jag fick inte godkänt så jag satt hela kvällen igår efter jobbet och gjorde kompliteringar och pluggade as mycket. Och imorgon fyller jag år! Det var bara en liten uppdatering men ändå

Likes

Comments

Hej

Igår gjorde jag inte mycket utan jag gick i skolan och jobbade och tränade och sen när det blev kväll så gick vi ut och åt med min argentur för jag var uppe i Sthlm och då brukar vi gå ut och äta något. Jag tog en ost och skink sallad.

//Puss😘💕

Likes

Comments

Jag är ledsen att det inte kom upp något igår men jag hade så himla mycket jobb och möten och lite sömn så jag glömde bort det men nu hoppas jag att det inte blir så igen men idag har jag varit hos min mormor och hälsat på och jag har varit hos min gammelmormor och fikat och gått en liten promenad. Jag har också varit på ett kalas och firat min kusin. Och gett min mamma en blomma och ett halsband. Det är min dag och jag hoppas att ni har haft en jätte bra dag och grattis alla mammor på morsdag

//Puss💕😘

Likes

Comments