Hej! Slutade jobbet vid 3 idag och SHIT vad trött jag var. Jobbade sedan en timme extra efter det. BCZ CASH IS KING. Träffade Sandra över en kaffedejt direkt efter jobbet.

Ikväll flyttade jag hästarna till ett nytt ställe där de ska bo de två kommande veckorna och gå i en sommarhage. Verkligen drömstället! Mer update om det senare!

Likes

Comments

God morgon. En väckning klockan 05:00 efter en 5-timmars nattsömn är inte så najs. Äter frukost och dricker kaffe i hopp om att få lite energi. Börjar jobbveckan med en tidig morgon så åker dit redan till 06. Förhoppningsvis slutar jag lite tidigare och lämnar över med någon extra kvällstimme.

Ha en superbra måndag!

Likes

Comments

Just nu dalar mitt liv lite. Det går nerförs och de senaste dagarna har varit rätt förjävliga. Är sjukt ledsen. Men jag vet att det kommer bli bättre med tiden. Allt kommer att lösa sig. Det tar bara sin jävla tid och än så länge gör det så jävla ont.

Dagar som dessa är jag sjukt tacksam över alla fina människor runtom mig. De stöttar och pushar framåt. Jag kommer vara i denna svacka ett tag till. Jag försöker tänka positivt och vara glad över det som faktiskt är bra, men vissa stunder är jobbiga just nu. Att bli sårad är alltid jobbigt, men måste bara fortsätta ha kvar tro på att allt kommer bli bra och att jag antagligen, i framtiden, kommer vara tacksam över att det blev som det blev.

Fick lov från skolan idag, så ingen skola imorgon eller på fredag. Har dock en del läxor att ta ikapp efter att jag inte riktigt varit med i skolan på sistone. Jag får verkligen inte lämna hemma och deppa över lovet, måste ta mig ut fast det är jobbigt. Hitta på saker och omge mig med människor som gör mig glad. Det jobbigaste kommer snart vara över. Världen går inte under.

En stor tröst att ha världens finaste hästar att komma hem till. Ska dra ut på ett ridpass med min prins ikväll och sedan kommer jag troligen hitta på något annat för att hålla mig själv sysselsatt.

Never a mistake, always a lesson :)

Likes

Comments