I förr igår beställde jag nytt fransmaterial, som jag bör få senast imorgon med posten. Så nu kan jag äntligen ta emot fler kunder (YAAAAY for me).

Imorse ringde de mig från mitt gamla jobb och undrade om jag kunde tänka mig börja jobba där igen, vilket jag absolut gör. Nu har jag suttit hemma alldeles FÖR länge, så det känns skönt att få börja jobba igen på lördag (eller söndag, vi har inte bestämt det riktigt än). Men imorgon ska jag i alla fall förbi kontoret och skriva på kontraktet. Så från och med imorgon är jag heltids anställd på Plastal (underleverantör till Volvo) via Proffis. YAAAAY FOR MEEEEEEEEEEE

 

TOODLES

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag skrev för ett tag sen om en snubbe som jag hade en "fling" med. Grejen med honom är att jag var DÖDSKÄR i honom när jag gick på gymnasiet och han sårade mig och krossade mitt hjärta i miljoner pieces,och det var inte förrän för inte så länge sen då jag hade börjat återhämta mig från det. 

I somras (slutet på augusti förra året för att vara närmare exakt) tog han kontakt med mig på facebook, vi började prata på en daglig basis och han började erkänna en massa saker för mig, som t ex, att han hade känslor för mig (förr och nu), att han hade planer på att vi skulle gifta oss och skaffa barn och hus ihop. Han gick även runt och skröt om vilken "underbar flickvän" han hade inför allt och alla. För lite mer en månad sen så slutade han höra av sig och när jag ringde till honom svarade han aldrig på mobilen, så till sist skrev till honom och förklarade att jag hade en känsla av att han ignorerade mig. 3 veckor senare svarar han mig och säger att han varit upptagen med jobbet (vilket är BULLSHIT), sen har jag inte hört någonting från honom.

Och idag gick jag in på hans facebook sida och upptäckte att han tagit bort mig som vän. Det jag stör mig mest är att han alltid påpekade vilken MAN han va, hur mycket han förändrats de senaste åren och att han aldrig skulle behandla någon på samma sätt han behandlade mig för 10 år sen. Well guess what?? YOU DID IT AGAIN YOU SON OF A BITCH.

Jag hoppas från djupet av mitt iskalla (non excisting) hjärta att du får lida lika mycket som jag fått göra. Inte pga mig utan att någon annan tjej bryter ditt hjärta i miljoner bitar, så du så du får känna vad jag har fått gå igenom.

Fool Me Once, Shame On You. Fool Me Twice, Shame On Me

 

TOODLES

Likes

Comments

Med jämna mellanrum blir jag besatt av att kolla på serier, och det har varit allt från drama, familj, komedi och goda gamlingar. Jag har precis tittat färdigt på sjätte säsongen av The Big Bang Theory och är inne på andra säsongen av Suits. Många av mina vänner från Los Angeles har rekommenderat mig att titta på Game of Thrones, så det är något jag ska sitta och glo på om några dagar.

Om det är någon som läser min blogg (håller tummarna på att det är någon själ som gör det), så skulle jag uppskatta att ni rekommenderar någon serie ni tycker är värd att titta på.

TOOTLES

Likes

Comments

Igår tog min plast systerson studenten. Fattar inte vart tiden har tagit vägen, för det känns som igår då han va en liten pojke som sprang omkring och lekte för full rulle och nu tog han studenten och väntar på svar från diverse universitet runt om i landen.

Som moster kan jag inte va mer stolt över hans första milstolpe i livet and there's more accomplishments to come.

När det kommer till studenten så är vi One Down Six To Go.

TOODLES

Likes

Comments

Efter att vi hade kommit hem från ovädret på Slottsskogen, ringde en nära vän till mig och frågade om jag ville hänga med på Andra Långdagen med en vän till henne, vilket jag gjorde. Vi promenerade runt på Andra Långgatan och lyssnade på alla DJ's som spelade as we walked by, och till slut satte vi oss ner och började dricka och ha för oss och va allmänt sociala mot folk som ville sätta sig hos oss.

Kvällen slutade med att vi tre åkte ner till La Sombrita på Kungsportsplatsen och dansade runt och drev med allt som rörde sig som aldrig förr. 

Long story short, så hade jag i alla fall skitkul den dagen/kvällen.

TOODLES

Likes

Comments

I lördags (1/6) var det Internationella Barndagen, som spenderades på Slottsskogen med den föreningen jag är med i. Dagen började med solsken, värme, grillning och massa lek med barnen fram tills det började åska och SPÖREGNA, då va vi helt enkelt tvungna att packa ihop våra saker och kila tillbaka hem. Men trots detta oväder hade vi kul ändå, man har ju alltid kul med sällskapet man är med.

TOODLES

Likes

Comments

Nu har jag varit utan jobb sen september 2011, om man nu bortser från de två månaderna jag jobbade på Plastal (underleverantör till Volvo), och det har varit JÄVLIGT tröttsamt sen bra länge. Visst jag har utbildat mig till fransstylist, men jag har ingen "rätt" till att jobba på någon salong förrän jag fått mitt certifikat. Behöver bara en kund till för att sen kunna lämna in mina papper och bilder, för att sen (om jag har tur) få mitt certifikat. Och jag har ungefär en vecka på mig för att bli klar.

Att ha suttit hemma utan arbete så länge tar verkligen på ens krafter, och det här är första gången sen jag va 22 år gammal (är nästan 29 år nu) då jag inte gjort någonting till vardags. Ett tag va jag ju så flitig att jag jobbade OCH pluggade samtidigt, och det gick väldigt smidigt trots att jag jobbade/pluggade på heltid.

Nu känns min lägenhet på 98 kvadrat som en liten skolåda, känns som om väggarna bara krymper för varje dag som går. Håller på att bli galen, vill inte sitta hemma och inte känna mig sysslolös, vill ut och jobba, bidra med någonting och träffa människor på en daglig basis. Så fort jag fått mitt certifikat är det bara att gå ut och leta jobb och hoppas på det bästa.

TOODLES

Likes

Comments

 

Igår gick jag och en vän till mig ut på krogen för förta gången tillsammans. Började med att hon frågar mig vid 22 tiden om jag ville följa med ut, jag gör mig i ordning på 30 minuter (och då räknar jag med duschandet) och kvällen slutar med att vi dansar arslet av oss på Excet.

Minns inte ens när jag va ute och söp/dansade och dessutom hade SÅ kul senast. För sist jag va ute på krogen va jag på Lounge och i stort sett hela kvällen stod jag inklämd i ett hörn och kunde inte röra på mig så fullknökat som det va där inne. Men igår hade jag såpass kul att jag va hemma 5 på morgonen och va helt slut från allt dansande och minglande.

Nu ska jag gå sova och hoppas på en bra måndag.

TOODLES

Likes

Comments

 

I fredags (10/5/13) så gifte sig två nära vänner till mig, Francesca och Stefan, sig and I couldn't be happier for them. Deras bröllop va lite annorlunda om man jämför det med alla andra bröllop jag varit på tidigare, för de hade vikingatema och då va alla gäster tvungna att ha på sig kläder från den tiden. vilket jag inte är van vid. Men det va bara att suck it up och tillfredsställa brudparets önskemål, för det va trots allt deras stora dag och inte min.

Det va även roligt att träffa gamla arbetskollegor och brudparets familj och andra vänner som man inte träffat på innan. Tyvärr kunde jag inte stanna allt för länge pga jobb, men kände att jag va tvungen att gå en liten stund för Frankies och Stefans skull.

TOODLES

Likes

Comments

Vad är det för fel på dagens karlar om jag får fråga?? Ena dagen säger och påstår de att de älskar en, och nästa dag slutar de höra av sig eller försvinner helt och hållet.

När jag gick på gymnasiet träffade jag en snubbe som jag va DÖDSKÄR i, och det visste han mycket väl om, men han behövde mer tid att tänka säger han. Sen blir han tillsammans med en arbetskompis till honom och de skaffar barn ihop. 8 år går förbi, och han hör av sig till mig på facebook, det visar sig då att han och hans ex gjort slut och han blir intresserad av mig (om man nu ska tro på honom). Inte nog med det, men han börjar snacka om att han älskar mig såpass mycket att han vill gifta sig med mig. Varje gång vi snackade i telefon, skickade sms och mail på fb så berättade han MER ÄN GÄRNA hur mycket han älskade mig och hur han vill leva resten av sitt liv med mig,

Sen får INGENSTANS så slutar han höra av sig, och jag har hört av mig till honom x antal gånger de senaste 3 veckorna och han svarar varken på mina sms eller mail på fb. Men DÄREMOT så svarar han nån JÄVLA holländsk brud titt som tätt och de kallar varandra för baby. WHAT THE FUCK IS THAT ALL ABOUT??

Jag tänker inte säga att alla karlar är likadana, men just den här karln är något extraordinär. Om han någonsin läser detta, så hoppas jag att han känner sig JÄVLIGT träffad och hoppas han mår dåligt över hur han har behandlat mig. Jag vill inte att han ska skada sig själv på något sätt, men jag hoppas från djupet av mitt kalla känslolösa hjärta att han får känna 1% av den smärta som han orsakat mig, NOT ONCE, BUT TWICE.

And just FYI, så är jag ingen manhater, hatar bara denna specifika karl.

TOODLES

Likes

Comments