Header

Skridskor, halloumi sallad & bullbak! Fettisdagen idag men jag har aldrig riktigt gillat semlor så vi bakade kanelbullar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blev frukost på skafferiet med Love och Jonas sen shoppade vi lite på  staen.

Rasmus ligger hemma hos sin pappa och sover, han är utmattad efter allt elände med magen.
Vi köpte med en present till han från leksaksaffären (& till Love)..

💙

Jag fick men en ny ansiktsmask &
en ny bolero-stikad-tröja!
😍

Likes

Comments

Rasmus har sovit väldigt mkt och spytt en heldel av tarmsköljningen & forfarande haft väldigt ont i magen. Så Rasmus och hans pappa åkte till sjukhuset idag igen för en ny tarmsköljning och för att kolla så allt stod rätt till då han spytt så mkt & forfarande hade super ont i magen. Nu är dom på väg hem och jag kan andas ut, Love sover som en stock bredvid mig & jag med snart.

Likes

Comments

Lilla älsklingen våran, vilken natt vi haft tillsammans. Vi fick spendera hela Morgonen på akuten i Karlstad efter att Rasmus haft kraftiga magsmärtor sen Lördag kvällen. Kl6.30 var vi i Karlstad för att R bara gall skrek konstant hela natten pga magsmärtorna inte gav sig.

De visade sig enligt läkaren att R hade blivit förstoppad och det är tydligen inget att leka med när man är barn. Blev tarmsköljning då släppte lite av smärtan.

Nu ska R äta laktolos i en vecka så ska allt vara på topp sen, vi satte oss i bilen för att åka hem och helt plötsligt börjar R att kaskad spy upp "vattenliknande".. 5,6 gånger sen bara tvär somnade han. In tillbaka till CSK och dom påstod att det berodde på den oroliga magen som började att fungera igen. Ja vi får se, än så länge så sover han och det har han gjort sen han spydde vid 10,30 tiden..
våran lilla snutt. 💙

Likes

Comments

Heldag i Säfsen med syster Alexandra och hennes Goa grabbar, solen sken hela dagen och backarna var underbara. Lite mkt folk men annars en bra dag. Rasmus & Love bara älskar att åka skidor precis som kusinerna Erik, Emil & Elias. Om några år kan dom åka själva så jag och syrran kan hänga på afterski iatället! 😎

Lilla Jackie har hängt med hennes kusin Budda hela dagen & varit på långpromenad.

Likes

Comments

Du kan inte ändra det förflutna.
Vilken du är idag och vilken du vill vara i morgon är vad du har kontroll över.
Det handlar om att släppa allt som varit och att acceptera att det som har hänt det har hänt och du kan inte göra något åt det, utan det enda du kan göra något åt är det som kommer i framtiden genom att agera här och nu.

Älska dej, unna dej, tro på dej
&
Våga vara dej! 

Trevlig helg alla underbara!

Likes

Comments

Äntligen sportlov, skridsko åkning med en av grabbarnas kompisar & massa lek & Jag har fått ett par nya vinterskor. 😍👍

Imorgon åker vi till Säfsen med moster Alexandra & barnen.

Likes

Comments

Idag var barnen hemma från skolan med Jonas medan jag var i skolan. Nu myser vi i soffan till en film & tar andningsmaskinen, snart ska vi ta en lång promenad i det fina vädret tillsammans.
#akalacicardia

Likes

Comments

Stressig vecka, mkt i skolan, bilen ska lagas för vi har ombesiktning på måndag, massa snö & halka etc.. Jag försöker hinna så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt. En ny tenta period börjar om 3 veckor också.. men snart är det fredag, bara en dag kvar.
Nu! 🙏

Likes

Comments

Jag Anmälde min lilla syster Therese till ung och bortskämd! 😎👍 hoppas hon kommer med den lilla ungen, anmälde även att pappa Henke är sugen på att delta i serien! 😂👍

Likes

Comments