Header

Alla tentor är skrivna & i fredags var vi på middag med skolan, super trevligt hade vi. Nu börjar en ny läsperiod men först har ja & pojkarna lite höstlov tillsammans i veckan. Idag var jag & pojkarna på halloween kallas hos två av deras klasskamrater, barnen var nöjda & hade haft kul.
🕸🍂🎃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu är det mycket som pågår i mitt liv, många bollar i luften och jag känner mig överfull med saker som ska fixas & göras. Snart är tenta perioden över och jag kan fokusera lite mera på annat.

Love har ju brutit nyckelbenet på en hockey träning & ska in på operation nästa vecka för matstrupen igen på akademiska. Denna gång ska jag åka ensam med Love & de tycker jag både känns tungt & jobbigt, men allt går när man inte har så mkt annat att välja på, Mamma kanske kommer till Uppsala iaf och de känns bra.

Imorgon måste jag boka rum till oss & ringa Värmlands landsting för att få koder till Uppsala län, nu var det ca 1år sen jag bokade sist så kommer knappt ihåg de är tur man glömmer sånt här Fort iaf för de är fan inte roligt alltså.  samtidigt hur bra som helst att det finns möjlighet att få gratis sjukvård i hela Sverige!

Just nu skulle de sitta fint med att ligga på den där kritvita stranden och bara sooola! 😍👌

Likes

Comments

Regn, kallt, blött.. men löven är vackra & de finns inte mkt som slår en mysig höst kväll med tända ljus & god mat!

🍁🍂

Likes

Comments

Heldag på stan med min älskling! Shopping, spa behandling, mat & bio! 😍

Likes

Comments

KYCKLING GRYTA MED PASTA! SLÅ PÅ LITE GRÄDDE & PASTA, VÄND RUNT & SÅ ÄR DE BARA ATT HUGGA IN. 

Likes

Comments

Mitt i veckan, ett pass på gymmet, hämtade barnen för deras pappa jobbade kväll (tur för mig) 😍🎈
Hade mys & kollade på fantastiska vidunder, vi var i ishallen & åkte skridskor allihopa tillsammans. Efter det så bar de hemmåt, duschade & lagade 3 rätters tillsammans en helt vanlig onsdag. Sedan blev de Saga & säng mys i någon timme!

MENY
Tomatsallad med mozzarella, syrad lök, basilika

Raggmunk & fläsk med hemmagjord lingonsylt

Chokladpudding ala Love med vanlig grädde

🍩🍩🍩

Imorgon kommer HAN hem, min underbara älskling! Ååhh denna vecka har gått så långsamt alltså, längtar ihjäl mig nu.. jag brukar annars tycka de är lite skönt med egentid och plugga-/pyssla hemma lixom men denna vecka har jag knappt orka gå till skolan, gymmet, ut med hunden, laga mat, handla... etc.. har bara längtat efter Jonas & barnen, så skönt att jag fick ha dom idag & nu sover som så sött i nya våningssängen.

Likes

Comments

Recept; 10 portioner

1 kg torkade gula ärter
1 rimmad fläsklägg
2 morötter
2 gula lökar
2 tsk färsk timjan
1 lagerblad
skånsk + grov fransk senap till servering

Gör så här;

Dagen före: Skölj ärterna i durkslag och blötlägg dem i kallt vatten i en stor bunke. Låt stå i 12 timmar eller över natten.

Dagen efter: Plocka bort skal som flyter upp och byt gärna vatten. Slå av vattnet och spola ärterna igen i durkslag.

Lägg fläskläggen i en stor, tjockbottnad gryta tillsammans med skalade morötter och lökar.

Häll i ärterna och fyll på med kallt vatten så att de och läggen täcks.

Koka upp, skumma av och låt soppan sjuda under lock i cirka en och en halv timme. Vissa ärter är hårda, de kan kokas längre.

Ta upp lägg, lagerblad, lök och morötter, Vispa soppan så att tomma skal flyter upp och kan avlägsnas med hålslev.

Servera soppan med läggen skuren i tunna skivor servera med grovkorning fransk.

😍👌

Likes

Comments

God morgon alla underbara människor 


Från tv-soffan!
Jag har total fastnat i serien Narcos, ja den är riktigt spännande. De är en serie som är baserad på en sann berättelse, den är uppdelad i 3 serier & handlar då om en av världens största narkotikahandlare, en colombiansk gangster, 3 rikaste i världen på 80 talet, även gängledare av medellinkartellen, Pablo Escobar.

Rekommenderas verkligen!
🌼

Nu frukost, gymmet & en jäkla massa matematik plugg inom diferensialkalkylering.

Likes

Comments

Från Rhodos - Grekland 

Jag behöver semester, de blev bara en vecka i somras tyvärr... Jag vill verkligen bo i ett varmare land alltså, så himla kalt, grått & tråkigt. De enda positiva med att vintern närmande sig är att de är julafton snart, R&L fyller är, Jonas fyller år, nyår & massa skidåkning, Sen kan sommaren Komma tillbaka tycker jag.

Vi har faktiskt tänkt att åka hela familjen någonstans men vet inte riktigt vart, sen så har ju Love en andningsmaskin som väger drygt 4 kg som ska med överallt också men jag börjar inse att de är bara att vänja sig vid den & ta med den på flyget. Jag Skulle vilja åka till värmen runt nyår med barnen men inte för långt bort häller.

Från nog bli Kanarieöarna 🌴 fast Jonas vill till Thailand Lr Indien men de är ju så långt för att åka en vecka.

Nej När jag blir pantionär så bär de av till varmAre LÄnder, sommar hela året ska jag ha! 🌈🌎🏝

Likes

Comments

Löjromstoast en måndag kväll 

Passar Alexandras barn & hundar en stund & bjöd dom på lite löjromstoast. De är nog Bland se godaste som finns & enkelt.

Rasmus har haft problem med en tand så på onsdag ska den Fyllas i så slipper han ha ont längre. Nu sitter jag i vårat "nya" vardagrum & nJuter så himla härligt att ha ett stor Rum där alla kan vara nu utan att ha en stor säng i rumet.. 🌸

Likes

Comments