Header

Massa bilder från gårdagens klättring, riktigt läskigt i början tyckte jag men när jag väl kommit upp första gången så släppte de. Detta kan jag starkt rekommendera till alla som vill ha lite adrenalin i kroppen & som gillar utmaningar.
Nu är jag jätte sugen på att utmana mig mera & klättra mera.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 39 readers

Likes

Comments

AKALACI

Idag är det 1 år sedan Love gjorde sin sista operation på akademiska barn sjukhuset i Uppsala. Det är med blandade känslor vi firar den här dagen, glädjen att Love är pigg och växer men samtidigt om de hade upptäkt sjukdomen tidigare så hade Love inte haft följdsjukdomen Trackhiomalaci.
___________________________

Så snart som möjligt ska Love göra en ny magnetröntgen & det blir då hans 4 gång, kanske lyckas de se något som gör att det går att åtgärda lungorna på något vis, doktorerna säger att lungorna så småning om kommer att återhämta sig men jag är skeptiskt. Jag upplever att Loves kropp tar så pass mycket stryck av att inte vara frisk gör att han aldrig hinner återhämta sig. Det blir en ond cirkel, så något måste göras så att det hela går jämt upp. 🙏

På grund av Trackhiomalacin så måste Love ta en andningsmaskin flera gånger om dagen, han får lätt lunginflammation & måste äta mediciner varje dag. Nu ska han bara borta från skolan i 2 veckor för hans lungor inte mäktar med, det är jobbigt för oss alla då Love inte får den stimulans han behöver & både jag och Loves pappa pluggar på högskola på heltid.

________________________________

Trackhiomalaci är alltså en slags ärrbildning i lungorna kort och gått, lite samma symtom som cystisk fibros.

En stor eloge till er alla som kämpar där ute med ers sjuka barn, vi är alla super hjältar.

Likes

Comments

Efter dagens alla bravader så återstår bara orken att dra till gymmet, simmade i 30 minuter på eftermiddagen idag sen badade vi och lekte i 3 timmar också. Vi gick även en promenad med barnen & hunden. Bara att kämpa på & ge sig iväg nu när pojkarna somnat.
______________________________________

Imorgon bitti ska pojkarna vara på fritids enda dagen på lovet, jag har skola hela dagen & dugga på eftermiddagen, Jonas jobbar & Barnens pappa går i skolan. Men de kan vara roligt att leka med lite kompisar någon dag också.
______________________________________

På fredag väntas de spännande saker, jag & min syster Alexandra har blivit bjudna till våran storebror i Stockholm. Han kommer att hitta på massa aktiviteter med oss & vi vet ingenting förutom att vi ska sitta på tåget kl.11 på fredag morgon. Det ska bli så roligt att göra någonting tillsammans tycker jag & om jag känner min storebror rätt så kommer det här att bli en helg vi sent kommer att glömma.

PS. 21 dagar kvar till jag & syrran åker till Rhodos! Ååh vad jag längtar.

Likes

Comments

AKALACI, FAMILJEN

God morgon - Redan tisdag

Lov hit & Lov dit! Nu är det 9 år sen jag gick ur grundskolan & jag tyckte att vi aldrig hade lov?!? 😅 Skönt för barnen att vila upp sig iaf.

Love har haft något tråkigt i lungorna ett par månader nu, Han blöder näsblod hit & dit, hostig, slammar & är allmänt trött. Det tar på mitt psyke att se honom må så allmänt dåligt varenda dag men snart är det dags för åter träff igen och då hoppas vi att de kan göra en ny lungröntgen.
_____________________________

Härligt när hela familjen är hemma så igår var vi i lekparken, handlade, åt köttbullar & makaroner, bakade rulltårta, gjorde en hög med pälplattor, målade, lekte med lego, kollade på 3 filmer & bara kramades hela dagen.
_____________________________

Idag blir det en annorlunda dag då jag ska gå till skolan & barnen ska vara hemma med Jonas & fixa och trixa, sedan ska jag & barnen gå och bada i simhallen tillsammans medan Jonas & hans pappa fixar med ett litet hål i avgasröret på Audien, Wille (min systers kille) har hjälp oss så mycket med bilen nu på sista tiden så nu får vi fixa på annat sätt.

Nu har vi spenderat långt över gränsen än vad bilen är värd på reprations delar så det är lika bra att passa på att sälja bilen när den ändå är helt ny renoverad och istället köpa oss en ny fin bil som passar oss bättre. Audien passar inte oss för fem öre den är dyr i drift(V8 motor), tyg klädsel & extremt litet bagage utrymme för en två barns familj.

Ha en underbar dag gott folk!

Likes

Comments