Header

FAMILJEN

God morgon!
Jag ska ut & gå med Jackie sedan iväg till jobbet (8 dagen med penicillin så är mkt piggare). Jonas sover än & njuter av sin semester, barnen är hos sin pappa & ikväll ska jag & Jonas iväg på bio transformers ~ the last knight.

Jag bara tok älskar dessa filmer av Michael Bay, men om jag ska vara helt ärlig så finns det inget som slår Stanley Martin Lieber grundaren av Marvel! Älskar Marvel filmerna, allihopa! 😍 i år kommer det ut 4 nya filmer och jag har redan sett 2. Logan & Guardiens of the galaxy vol 2, nu är det bara Spider-Man homecoming & Thor ~ Ragnarök kvar.

Sen har jag även fastnat extremt mycket för Star wars, bara älskar varenda film & längtar till nya kommer ~ The last Jedi ~ Episod Viii ~ 15 december 2017.

// Ha en underbar dag allihop 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ÖVRIGT

Men visst känns de som att den perfekta midsommaren bara finns i ens fantasi, som en slags idyll.

I sommarstugan står solen högt på himlen & värmen steker medan släkt & vänner står & skåla champagne på altanen med sina underbara midsommarkläder, blommiga kransar & förväntansfulla blickar.

Mannen står vid grillen och fixar medan andra plockar fram köttbullar, sill & potatis, blommor från ängen plockas till midsommarstången, jag hör barfota barn springa och leka bussiga lekar tillsammans, någon sjunger och spelar gitarr, mormor skrattar högt, jordgubbstårtan står så färsk där på bordet, vattnet är spegelblankt på sjön & båten gungar längs bryggan, myggen lyser med sin frånvaro, massor av lekar anordnad, brännboll, dans kring midsommarstången, tipspromenad & priser.

Alla är lyckliga & midsommarnatten är ung, nu spelas de musik & människor skrattar tillsammans nyktra som onyktra, hemligheter delas, nya vänner är funna & kärleken hänger i luften..

Midsommar i min fantasi..

Likes

Comments

FAMILJEN

Penicillinet börjar kicka in så vi besökte Munkebergs Hembyggdsgård för lite midsommar firande tillsammans.

Likes

Comments

AKALACI, FAMILJEN

Igår var vi på magnetröntgen tillsammans med våran son Love & allt gick så himla bra. Han fick midazolam (lugnande) & infart i armen, vi åkte rullstol till MR. & allt gick super fint. Love var medgörlig och blev verkligt påverkad av midazolamen , de brukar han inte bli så det var positivt. Jag & Loves pappa var med hela tiden och höll handen.
Våran super hjälte!
♥️♥️♥️
Vi gjorde en MR för att kolla av läget på Loves sjukdom Akalasi cardia & hur läkningsprosessen ser ut i strupen efter op & Hur lungorna ser ut efter all ärr bildning etc..
Vi gjorde en kontrast röntgen ståendes i höstas & den visade ju att läget var stabilt med sjukdomen, att ärrbildningar blivit bättre & att de svarts partierna i lungan blivit mindre. Så nu hoppas vi på ännu bättre nyheter. Men egentligen har vi inga förväntningar bara de inte är sämre så blir vi glada. Efter 9 lunginflammation bara nu i vintras så finns de inte mkt hopp.. 🙏

♥️♥️♥️♥️
Jag har haft 39-40 i feber sen i lördags & halsont, dum som jag är tror jag de är bara förkylningen som fortsätter, jag var förkyld under hela förra veckan.
Men detta var ju bara FRUKTANSVÄRD Halsont & feber.. så efter Loves sjukhus besök gick vi till dr och kollade upp min hals.. han tog en pinne & en lampa & började lysa i halsen , så sa han med lite brytning
-aj aj aj... oj oj. Nej.
Och så backade han undan från min ...
🤔
Sen sa han
- varbölder, halsfluss , starkaste antibiotika 14 dagar & stak alvedon.. inte bra inte bra. Hejdå!

 Så nu ligger jag här med så fruktansvärt värk i halsen (skjut mig alltså) 😩  

Hoppas, hoppas jag hinner bli friskt till midsommar & att alla jag umgåtts med kommer kara sig!
🇸🇪🇸🇪🇸🇪🙏🙏🙏
Ha en underbar dag i solen🌞

Likes

Comments