Header

ÖVRIGT

För att kunna gå vidare i livet och utvecklas till den du egentligen är och leva det liv du egentligen vill leva så handlar mycket om förståelse och att förlåta eller att acceptera och att sätta punkt för allt det som varit i ditt förflutna.

Försök bara komma ihåg att vi alla behöver göra misstag för att kunna växa. Smärtan är vår lärare. Förlåt andra och dig själv för behovet att göra misstag för att kunna lära och växa.

Det kommer att ge dig sinnesfrid.

Ha en toppen dag gott folk!

Likes

Comments

NÖJE

Blev frukost på skafferiet med Love och Jonas sen shoppade vi lite på  staen.

Rasmus ligger hemma hos sin pappa och sover, han är utmattad efter allt elände med magen.
Vi köpte med en present till han från leksaksaffären (& till Love)..

💙

Jag fick men en ny ansiktsmask &
en ny bolero-stikad-tröja!
😍

Likes

Comments

FAMILJEN

Rasmus har sovit väldigt mkt och spytt en heldel av tarmsköljningen & forfarande haft väldigt ont i magen. Så Rasmus och hans pappa åkte till sjukhuset idag igen för en ny tarmsköljning och för att kolla så allt stod rätt till då han spytt så mkt & forfarande hade super ont i magen. Nu är dom på väg hem och jag kan andas ut, Love sover som en stock bredvid mig & jag med snart.

Likes

Comments

Lilla älsklingen våran, vilken natt vi haft tillsammans. Vi fick spendera hela Morgonen på akuten i Karlstad efter att Rasmus haft kraftiga magsmärtor sen Lördag kvällen. Kl6.30 var vi i Karlstad för att R bara gall skrek konstant hela natten pga magsmärtorna inte gav sig.

De visade sig enligt läkaren att R hade blivit förstoppad och det är tydligen inget att leka med när man är barn. Blev tarmsköljning då släppte lite av smärtan.

Nu ska R äta laktolos i en vecka så ska allt vara på topp sen, vi satte oss i bilen för att åka hem och helt plötsligt börjar R att kaskad spy upp "vattenliknande".. 5,6 gånger sen bara tvär somnade han. In tillbaka till CSK och dom påstod att det berodde på den oroliga magen som började att fungera igen. Ja vi får se, än så länge så sover han och det har han gjort sen han spydde vid 10,30 tiden..
våran lilla snutt. 💙

Likes

Comments

Heldag i Säfsen med syster Alexandra och hennes Goa grabbar, solen sken hela dagen och backarna var underbara. Lite mkt folk men annars en bra dag. Rasmus & Love bara älskar att åka skidor precis som kusinerna Erik, Emil & Elias. Om några år kan dom åka själva så jag och syrran kan hänga på afterski iatället! 😎

Lilla Jackie har hängt med hennes kusin Budda hela dagen & varit på långpromenad.

Likes

Comments

Du kan inte ändra det förflutna.
Vilken du är idag och vilken du vill vara i morgon är vad du har kontroll över.
Det handlar om att släppa allt som varit och att acceptera att det som har hänt det har hänt och du kan inte göra något åt det, utan det enda du kan göra något åt är det som kommer i framtiden genom att agera här och nu.

Älska dej, unna dej, tro på dej
&
Våga vara dej! 

Trevlig helg alla underbara!

Likes

Comments

Äntligen sportlov, skridsko åkning med en av grabbarnas kompisar & massa lek & Jag har fått ett par nya vinterskor. 😍👍

Imorgon åker vi till Säfsen med moster Alexandra & barnen.

Likes

Comments

Idag var barnen hemma från skolan med Jonas medan jag var i skolan. Nu myser vi i soffan till en film & tar andningsmaskinen, snart ska vi ta en lång promenad i det fina vädret tillsammans.
#akalacicardia

Likes

Comments

Stressig vecka, mkt i skolan, bilen ska lagas för vi har ombesiktning på måndag, massa snö & halka etc.. Jag försöker hinna så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt. En ny tenta period börjar om 3 veckor också.. men snart är det fredag, bara en dag kvar.
Nu! 🙏

Likes

Comments

Jag Anmälde min lilla syster Therese till ung och bortskämd! 😎👍 hoppas hon kommer med den lilla ungen, anmälde även att pappa Henke är sugen på att delta i serien! 😂👍

Likes

Comments

Fördelen med att min man är kock & även jag, man får alltid god mat! 😍
Thaiwook med friterad Panko panerad kyckling & jordnöttsös.

Inhandlat en varsin ny skin-jacka till mina älsklingar, Dom önskade även lite hjärtegodis sa dom på hockey träningen i morse. Idag var dom så duktiga på träningen, deras pappa var även med och tränade idag så antar att dom ger lite extra då. Mannen i huset ska iväg på "whisky & cigarr provning kväll med vänner så för mig blir det spa-mys!

Likes

Comments

Lördag morgon, promenad, frukost & kolla på barnens hockey träning! Trevlig helg gott folk.

Likes

Comments

Bjöd lilla syster på fika! ❤

Lagade mat till mannen min!

Lilla syster fixar mitt hår, jag är så nöjd!

Likes

Comments