• Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

How about today? Jo, spanska muntlig är avklarat och det känns riktigt skönt att jag gjorde det riktigt bra. Imorgon blir det matte NP 2 delar direkt på morgonenn, vilket känns sådär då men det är något man måste göra ju.

Hur är det med er förresten? Med mig är det bra, lite förkyld och så men det funkar.

Jag har både hunnit pluggat och vilat haha. Vilket känns riktigt bra. Kram på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej fina.

Det är riktigt skönt att få vara ledig på en måndag. Det har varit supermysig, tillsammans med min N. Det som gjorde att det blev riktigt mysig, det var vädret, kaos och regnigt här, usch och blä! Sådant väder vill man inte vara ute.

Matte och spanska är incheck, no more stress, tack vare min bässtaa kille som hjälpte mig.

Den här veckan förväntar sig 3 prov, riktigt jobbig att tänka på det, men tyvärr är jag en sån person som känner sig beredd för allt oavsett! Hoppas ni har det bra. Kram / Queenie.

Likes

Comments

Den här dagen har verkligen varit roligt. Jag har inte gjort så mycket, men att få gymma känns så skönt. En riktigt sunday funday är det.

Likes

Comments

Den här fredagen har varit superbra. Både i skolan och utanför skolan, haha, vad ska man säga? Jag och min N träffade efter skolan och bestämde oss att ta årets första glass. Här i Säter är det iallafall 22°c, vilket är riktigt skönt.

Nu vill jag bara att sommaren och solen ska börja komma. Jag vet inte hur mycket jag längtar till sommaren, mer än allt!

Trevlig helg fina ni. Kram/ Q

Likes

Comments

Jag kom fortfarande ihåg hur det var förraåret på Valborg, inte sådär superbra då det spö regnade osv... Det här året var RIKTGT fint, RIKTIGT mysigt.

Snart närmar det sig sommar. Gud, det här åtet kommer vara så rolig då jag kommer stt göra massa grejer under sommarlovet!

Hoppas ni har haft en bra kväll
Godnatt och Kram.

Likes

Comments

Goddag, goddag kära läsare! Som sagt igår så skulle vi har kalas för 8 personer idag, och det blev och vi hade tänkt oss, och var riktigt roligt och mysig än vi förväntade oss, verkligen! Det var fullt av presenter och blommor, tyvärr har jag redan fyllt år sen i Januari haha. 

Jag har tyvärr inte hunnit tagit bilder på materna, men det blev kycklingspets, potatis sallad, röktlax, baguettebröd, korv, salami, olika såser m.m. Det var riktigt gott kan jag säga er.

Hur har ni haft det idag? Är ni taggad för valborg (imorgon)? Själv ska jag åka å kolla på stora brasan som jag bruka göra varje 30:de April!  Önskar er en bra Lördag. Kram/Queenie.

Likes

Comments

Hej alla fina. Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Igår fyllde pappa år och det firade vi med att överraskade honom med fina presenter och god middag. Det är fredag nu, visst känns det bra med det? Jag själv ska baka 3 tårtor idag till Lördags kalas här hemma hos mig. Vi ska fira 8 personer haha, det låter verkligen ... aa vad ska man säga? Det kommer säkert var roligt. :)

Jag kommer absolut komma att ta bilder på kalaset, det åter jag kommer med! Hoppas ni får en bra Fredag nu. Kram <3

Likes

Comments

Oh my G, det är verkligen inte långt kvar tills sommarlov hörni! Är det bara jag som längtar? Nä, det tror jag verkligen inte. Det är ju typ bara ca. 2 månader kvar, hur fort går tiden egentligen!

Det var längesen jag uppdaterade min blogg. Jag måste nog erkänna att jag inte hade mycket tid. Hur har påsklovet varit för er föresten (ni som hade det)? Jag har haft det riktigt bra och hunnit med mycket grejer! Nu ska jag fortsätta min dag med familjen. Önskar er  
Hör av mig senare. puss&kram/Q

Likes

Comments

Det som har hänt i fredags var så sjukt, helt sjuk, riktigt sjukt. Om jag ska var ärligt så var det inte oväntat för mig att det skulle hända det. Många länder har drabbat av samma sak liksom.. Nu vill jag bara släppa det här och tar det lugn och låta mina tankar faller för de som drabbade av idiotiska händelse i hela världen.

Det är måndag idag, den 30000:e måndag, ungefär. Jag mår väl bra, men trött är man som vanlig på måndagar. Jag har hunnit tränat på gymmet, och sedan vände jag till skolan med bussen ungefär. Gud, viket värdet, fy va tråkig med regn och mörka himlen. Sånt här väder passar bättre när man är hemma och är ledig faktisk.

Hur är det med er? Hoppas ni får en bra måndag. Kram!

Likes

Comments

Hej fina ni. Riktigt skönt att vi slutade tidigt idag. Jag har hunnit pluggat lite iallafall, haha. Nu är det bara å vila för det behöver jag verkligen. Längtar bara efter fredag nu, på lördag ska jag iväg å träna!

Hoppas ni också haft en bra dag som jag! Kram och Puss.

Likes

Comments