Vel, hva kan jeg si? Jeg fikk jo ikke gjort noe av det jeg skulle denne dagen..Jeg kan bare si med engang at jeg er en snapchar h%¤e og når da mitt yndlingsfilter er kommer på banen igjen så er det stort sett snapchat det går i.

Jeg tror egentlig det ikke er så mye mer å si, videoen sier vel sitt? En er på vei til å gjøre noe men så kommer det andre ting på banen. Alltid en unnskylding for å snike seg unna, har mange av dem.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Vel, hvem i all verden skulle vel tro at jeg av alle mennesker skulle rote meg inn i blogg verden? Ikke jeg. Dette er ganske nytt og ikke minst uvant. Men jeg tror dette kan bli knakende bra når jeg finner ut hvordan det hele fungerer og henger sammen for akkurat nå så trykker jeg egentlig bare tilfeldig rundt og har ikke peiling på hva jeg holder på med. Menfinner vel ut av det.

Men ​​siden jeg er ny her i bloggverden så kommer jo denne små *kleine" prestasjonen man skal frem med, har egentlig aldri vært noe flink på prestasjoner, hvorfor ikke heller la dere bli kjent med meg igjennom bloggen slik at jeg skal slippe å sitte her og fortelle en masse ting om meg selv : ) Hater å snakke om meg selv, haha.

Jeg kan ihvertfall love dere en blogg somkanskje er noe utnom det "vanlige"? Føler jeg er en person som er flink til å by på smeg selv og ikke tar jeg meg selv noe høytidelig så dette kan bli morro. Jeg er ihvertfall ingen rosa-blogger ei er jeg heller noenperfeksjonist. Jeg kommer nok til å dra frem hverdagslige problemer som vi gjerne skuffer under teppet eller som man rett og slett ikke tenker så mye over.

Da erklerer jeg bloggen for åpnet og ønsker dere hjertelig velkommen : )

  • 26 Lesere

Likes

Comments