December 2012 fick jag kontakt med en man på internet. Jag visste inte att det var en man trodde de va ung kille,han hade alltså fake identitet med andra ord. Han och jag började prata. Jag var 12 år visste ingenting vad som var rätt och fel. Han började hota mig om att han skulle lägga ut bilderna om jag inte gjorde visa saker.
Sanna 12 år var livrädd,panik.ledsen,skämdes,ville ta livet av sig,skrek efter hjälp inombords men ingen såg. Kände bara att varje gång jag skulle ut på internet eller att de plinga i min mobil så kände jag på mig att nu kommer någon kompis hitta en bild på mig som ligger ute på internet...så ibland vågade jag inte kolla. Va så himla rädd hela tiden om mamma eller pappa ropade på mig hemma så kände jag på mig direkt att dom hade sätt bilden eller att mannen hade skickat bilden till dom. Mannen visste allt. Man kunde inte ljuga för honom,det gick inte. När jag tänker på händelsen så känner jag bara i min kropp hur rädd jag var,känner 12 åriga Sanna som var rädd konstant.
2012-2015 så höll jag de inombords ingen visste sa inte till någon. Varför? Jo för jag skämdes kände som de var mitt fel. Fast de inte va.

Sommaren 2015 så åkte vi från stan jag och mina föräldrar skulle hämta posten och satte mig i bilen. Såg att det stod ¨Borås Tingsrätt¨ sen stod det mitt namn på ett kuvert sen va de två till brev som stod föräldrarnas namn. Jag tänkte vad fan har jag gjort nu? Varför är de Borås? Har aldrig varit där,känner inte någon där. Vi öppnade breven och det stod massa sekretesser (googla om ni inte vet) jag fattade ingenting. Först trodde jag att de var något skämt eller att dom hade tagit fel person. Så gick en av mina grannar som jobbar inom polisen fast i Eskilstuna. Frågade om dom förstod vad som stod och vad de gällde. Då sa dom ja den här killen har gjort något mot dig. Jag har aldrig sätt namnet och jag tänkte ingen kille har gjort något mot mig.
Dagen efter ringer jag min advokat och frågade vad det här gäller. Så sa hon att jag har varit kontakt med den här mannen på internet,då tänkte jag fan är det den händelsen...hade nästan precis lagt de bakom mig.
Hon säger att vi ska ha möte den tiden och den dagen. Jag kommer in till stan och ska ha möte. Ska prata med en kvinnlig polis och min advokat sitter i rummet bredvid och ser mig på en kamera och hör mig genom micken som stod på runda bordet. Hon började fråga massa saker jag sa nej jag vet inte osv för jag skämdes redan då. Sen när mötet börja leda mot sitt slut fick jag panik gråt,börja gråta som fan så jag inte kan prata. Hon går in till advokaten och frågor om hon har glömt någon fråga och det hade hon inte. Så jag fick åka hem med min mamma. Sen tar det ett tag innan dom kontaktar mig igen. Så ska jag ha ett till möte med poliserna från Borås. Och där berättade jag allting jag kommer ihåg. Kändes så jävla bra! Kändes som 1 ton sten fall från min kropp.

Om ni vill läsa mer om fallet så sök på google-47 åriga mannen doms till 7 års fängelse. Så står det mycket mer osv.
Vill inte att ni ska tycka synd om mig,vill bara att folk ska inse vad de finns för jävla idioter bakom skärmarna. Ta hand om er. INGEN ska utsättas för det här INGEN!

Likes

Comments

Okej,hej igen förresten det var ett tag sen.
Jag har funderat på att berätta vem jag är..och jag tror jag kommer göra det. Varför det vet jag inte,har ingen anledning känner bara för det haha.

Jag heter Sanna Lundqvist och är 16 år. Fyller den 1 Augusti,är född 2000-talet. Jag bor i en stad som heter Eskilstuna. Har en familj som består av mamma och pappa,två stycken storebröder och ja jag är den yngsta *suck* hehe...
Tänker inte berätta mer.
Ska göra en TAG som typ är frågor om mig har jag för mig. Så ni får veta mera!


Den bilden ni ser under här det är jag Sanna Lundqvist 

Hur mår jag annars? 
Jo jag mår bra förutom att jag har blivit förkyld tyvärr ont i halsen som fan,har inte haft så mycket feber tack och lov! 

Ha ett bra höstlov ni som har det! XoXo// Queen S 

Likes

Comments

​Vet inte ens vad jag ska skriva om längre. Är helt lost i huvudet,har mycket tankar men vet inte vad jag ska skriva förstår inte. Vill skriva så himla mycket men kan inte skriva de. Vet inte hur jag ska börja vet inte hur jag ska göra allt så det blir en rödtråd. Mitt huvud är kaos och då blir det ju bara kaos när jag skriver. 
Det är därför jag inte har uppdaterat något på ett tag. För jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Får panik. 

Det kommer inte komma inlägg så ofta eller mycket just nu. För jag vill typ inte skriva och har ingen idé som sagt. Hoppas ni förstår. 

Love You! XoXo // Queen S 

Likes

Comments

Visst har ni dagar som är verkligen skit?
Jag kan verkligen va den deppigaste i världen till den gladaste i världen. Sån dag kan jag ha haft idag. Vakna nog inte på rätt sida som man brukar säga. I många dagar/veckor har jag haft tårarna i halsen. Har aldrig känt att jag kan gråta ut längre. Har bara gråtit några tårar men aldrig gråtit ut. Har satt på deppiga låtar för att få ut mer..men det går verkligen inte. Vad jag än gör. Tänker på så tråkiga saker så jag ska gråta mer,men det går inte. Vad fan är felet. Gillar inte att gråta dock. Men ibland känner jag att jag måste. Men det går bara inte. Vafan. Jag behöver verkligen gråta,jag mår bättre av det. Kan sitta och käka med familjen och helt plötsligt har jag tårarna i halsen och det är påväg upp. Varför? Kan sitta i bilen och det händer samma sak. Det har hållit på ett tag nu. Tror det är för jag inte har GRÅTIT UT! Jag vill bara gråta och skrika.

Har ni gjort det någon gång? Gråtit och skrikit sönder er röst?
Jag har gjort det 2 gånger när jag har varit hemma själv på kvällen eller natten.
När jag gjorde det första gången så va jag så jävla förbannad på alla. Mina vänner,en kille. Usch.
Efter jag hade skrikit sönder min röst och jag börja le efter ett tag,tror för jag tyckte de va skönt. Börja också tänka om jag hade blivit en psykopat..haha..! Men det har jag inte.
Om ni känner er ensamma eller bara vill skrika ut på någon men du inte vill göra det på dom. Gör det framför spegeln och prata som du skulle prata med den personen/personerna. Det gjorde jag. Och till slut så skrev jag och drog mig i håret. Stampa i golvet. Skrek tills de börja svida i halsen.

Det är okej att vara ledsen,arg,irriterad. Det är så vi människor funkar. Om vi inte skulle vara det så skulle inte vi må bra. Man måste uttrycka sig. I alla lägen och humör. 

Jag har inte ett bra svar varför jag känner såhär idag. Tänker mycket på vad som kan vara fel men jag vet inte. 


XoXo // Queen S 

Likes

Comments

Jag fick se Justin Bieber den 29 september 2016. Jag är så glad. Det var andra gången jag fick se han live. Det är magiskt. Man kan inte tro att de va sant. Han gjorde det så jävla bra. Fast man såg på honom att han var rätt slut i kroppen..tycker synd om han. Han kämpar så mycket. Love you Justin Bieber.

Jag va i Stockholm med mamma och mammas kollega och hennes 2 barn. Va riktigt kul. Dagen efter va vi ute och shoppade lite. köpte bara 4 grejor. En va en tröja som jag köpte på Justin Biebers konsert. Den kosta 700kr inte klokt men jag älskar tröjan. Ska försöka fixa in bilder så ni får se kläderna. Om jag har lyckats så finns bilderna om jag inte har lyckats så har jag bara länkat dom.
Är rätt så seg idag därför jag inte har skrivit och kommer inte skriva så långt inlägg. Ville bara uppdatera.


Jag köpte en ansiktsmask på Lush som jag aldrig har testat. Hört mycket bra om den. 

​https://se.lush.com/products/mask-magnaminty-sjalvkonserverande


KLÄDERNA 

http://www.adidas.se/linear-leggings/AJ8081.html?slot=1

http://www.adidas.se/sst-track-jacket/AY7907.html


Hoppas ni får en underbar helg. XoXo// Queen S 

Likes

Comments

Om inte jag hade den familjen som jag har nu så skulle inte jag finnas här idag. Min föräldrar har verkligen hjälpt mig genom dom svåraste tiderna i mitt liv. Det uppskattar jag idag att jag finns kvar på jorden. Fast jag kan få tankar än idag att jag inte vill leva. Men sånt är livet ibland,man har inte alltid det lätt för sig.


Vet inte hur jag ska tacka min underbara mamma som har funnits hos mig i vått och torrt. Hon har alltid ställt upp åt mig förstår inte hur hon har orkat med allt hur hon har ståt på båda benen på jorden och det gör så jag orkar kämpa,för min mamma är min största förebild. När jag ser henne kämpa så kämpar jag.
Jag har verkligen inte haft de bra i livet kommer inte gå in på detaljer.
Ibland kan jag känna att det skulle vara skönt att bara ta livet av sig för att slippa tänka på allt och alla problem man har. Men jag vill inte dö. Ni vet det här citatet ¨Jag vill inte dö men vill inte leva¨ så kan jag känna ibland.
Min mamma har varit mitt piller. Jag har verkligen kämpat för att stå kvar på jorden för vill inte svika min familj eller vänner. Vill inte att dom ska vara ledsen eller må dåligt för jag inte finns kvar. Och det är det bästa
pillret jag har fått. MIN MAMMA.

Nu undrar säkert varför jag bara skriver om min mamma och inte min pappa.
Min pappa och jag har inte så bra relation som jag och mamma. Det tycker jag är så jävla synd. Vi hade de sämre förut än idag,för idag så har vi så mycket bättre relation mellan varandra och jag älskar min pappa som fan. Han har alltid kämpat fast på ett annat sätt än mamma. Pappa har mer varit lite hårdare än mamma och det är ju bra på ett sätt. JAG ÄLSKAR DIG PAPPA!

Men som sagt jag och mamma har alltid haft en bättre relation mellan varandra sen jag föddes om man säger så.

Jag är så stolt att mina barn kommer få så jävla bra mormor och morfar.

Det jag vill komma med i det här inlägget är att du som mår dåligt just nu vänta din tid kommer. En dag kommer du må så jävla bra. Tiden är det som gäller. Orka vänta. Du kommer orka vänta. Va med kompisar som du har jävligt roligt med. Umgås med dom du gillar helt enkelt och släpp allt som du mår dåligt över i några sekunder,minuter eller timmar. Det hjälper att hjärnan bara får tänka på något bra. Så slipper du höra rösten i huvudet som bara tänker negativt. Ta vara på den bästa tiden och den kommer.

STAY STRONG XoXo // Queen SLikes

Comments

​Idag tänkte jag skriva om min ADD som jag skrev igår i inlägget. Varför jag vill skriva om den är för att berätta hur jag har haft de i skolan. Om det har varit lätt eller inte?!
Jag fick reda på min ADD i Mars 2016 ungefär. 
Nu ska jag berätta hur jag fick reda på den. Jag har gått på bup i en lång period för jag har mått dåligt p.g.a massa olika saker. (som jag inte kommer ta upp) 
Min skolgång har inte varit min starkaste sida..har svårt att lära mig nya saker,har svårt att koncentrera mig. När jag gick hos bup regelbundet så hittade dom aldrig ¨problemet¨ hos mig. Det ända dom visste var att jag hade ångest/panikångest. Som tur är att jag inte har de längre (inte lika stark). Sen en dag så sa dom att bup vill göra en utredning på mig. Och då gjorde vi ju självklart de. 
Men de jag inte tycker är så jävla kul är att jag fick reda på de så jävla sent.. asså jag va 15 år när jag fick reda på det. Då har nästan hela min skogång gått.. Det jag inte gillar. Om jag fick reda på det tidigare tex i 5 kanske då hade jag ju flera år på mig att få den extra hjälpen i skolan som jag inte fick. Jag gick inte ut med dom bästa betygen i årskurs 9. 

Varför jag skriver om det här är för att ni som läser kanske själva har svårt i skolan och ni har haft de i en längre period/hela skolperioden. Då tycker jag att ni ska kontakta vårdcentralen eller BUP. För det är viktigt att du ska få den hjälp du behöver. Jag vet inte om de finns någon mamma som läser den här bloggen, men om det finns och du tycker att ditt barn har svårt i skolan så kontakta någon så ni kan få hjälp. 

Innan jag inte fick diagnosen på svart och vitt som man säger. Så trodde jag att jag var trög fatta inget i skolan,mina klasskompisar drog ett skämt och jag fatta inget..jag blev kallad för blondinen.. Inte dugg kul. Jag låssades skratta för att inte vara dum i huvudet. Det ska inte behöva vara så.. 

Idag den 22 september 2016 så fick jag min första medicin på 18gram. Det minsta man kan ta sen kan man höja om man behöver det såklart. Har inte tagit den än ska ta den i morgon så får vi se hur det blir. 
Har berättat lite kort,vill inte skriva för långa inlägg! ​

XoXo// Queen S Likes

Comments

​Hej hoppas eran dag har varit bra för det har min varit. På mitt första inlägg så fick jag 7 läsare helt sjukt. Låter ju inte ens mycket men jag bryr mig inte ett skit av det. Jag kommer aldrig bry mig om jag har 0 läsare eller 10 läsare. Varför jag skaffade bloggen det är för att skriva av mig,för det är så jävla skönt att bara sätta sig ner och skriva. Har ni testat det? Det behöver inte vara ledsna saker,det kan vara positiva saker som man vill dela med sig. Så det spelar ingen roll om jag har 0 läsare. Innan jag skaffa den här bloggen så skrev jag på datorn och skrev mest på nätterna när jag kände mig nere,det är va jävla skönt att bara skriva av sig och gråta samtidigt. Och nu skaffa jag bloggen istället för jag vill att någon ska läsa om jag får läsare såklart. För då vet jag att människorna där ute ser vad jag skriver och känner. 

​I det här inlägget kommer jag bara skriva rakt ut. Kommer inte va så mycket handling menar alltså allt kommer inte hänga ihop. Vill bara skriva vad jag tänker i huvudet. haha. Hoppas ni inte blir förvirrande för er. 


Vad har jag gjort idag? 
Mamma kom in och väckte mig vid 9 tiden. Det var bra för annars skulle jag ha sovit typ hela dagen.. 
Mamma och jag hade rätt så mycket ärenden att göra på stan så har varit där nästan hela dagen. Har inte så jätte mycket att berätta för va bara i stan och gjorde ärenden. Jo den här saken kan jag berätta. Va på Nordea Banken idag och skulle boka ett möte för jag vill börja spara pengar till framtiden. Hur bra är inte det? 16 år och ska börja spara. ​GÖR DET I TID! 

Just nu väntar jag på maten ska bli klar,är rätt så hungrig. Tror det kommer bli fisk och potatis..mums. 

Om ungefär en timma ska jag jobba. Jobbar 6 timmar i veckan. Det är faktiskt riktigt skönt att tjäna egna pengar,man känner sig mer stolt då. 

Idag har jag inte samma flyt som jag hade igår.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. 

I kanske nästa inlägg tänkte jag prata om min diagnos ADD. Hoppas det blir intressant. Mer får ni veta i nästa inlägg. 
             XoXo // Queen S 
Likes

Comments

​                                                         ​Hej och välkomna till Queen S blogg! 

​Det är första gången jag skriver ett blogg inlägg seriöst. Har ju haft blogg när jag var mindre med vänner,men de va ju inget seriöst haha. Vet inte om någon kommer läsa/hitta min blogg eftersom jag inte vill att någon ska veta vem jag är.. För som sagt är så nervös och vet inte om bloggandet är min grej riktigt. Jag hatar att skriva har svårt att hålla en röd tråd som man brukar säga. Och nu tänker säkert du som läser, ¨varför skaffar du en blogg då?¨
Det är en riktigt bra fråga. Och jag har nog svaret. Jag har tagit ett sabbatsår från skolan,och ni sm inte vet vad det betyder så betyder de at jag har tagit en paus från skolan i ett år. Det är riktigt skönt för mig,kan ta de lugnt och koppla av. Men har fortfarande tankar om att börja skolan igen men 2017. Men är så jävla osäker. 
Vill berätta varför jag startade en blogg och varför jag inte tänker berätta vem jag är tills jag känner för det. Jag har tänk väldigt länge att skaffa en blogg men aldrig tagit steget,varit rädd att folk ska tycka jag är löjlig osv ni förstår nog vad jag menar. Och varför jag inte berättar vem jag är? Jo det är för att jag kommer prata om väldigt mycket känslor och hur jag kan må. Vill visa alla som läser eller har en kompis som tror hon/han är ensam om sitt mående..men det är du inte. Många mår dåligt,hur ma ser ut,hur man blir behandlad hemma/skola/jobb osv.. Det är ett rent jävla helvete för ungdomar i dag. Allt är jobbigt man behöver tänka på allt hur man klär sig hur man sminkar sig hur man beter sig och allt du kan tänka dig. 
Nu har jag ett flyt känner jag här och det känns så jävla bra. 
Om du ser den här bloggen vill jag verkligen att ​DU ​delar eller sprider den vidare på något sätt. 


Hoppas ni har en underbar dag. XoXo // Queen S​​​

Likes

Comments