Hej sweeties! Jag fick ett erbjudande från chefsredaktören på finest om att det vore kul om jag började blogga där. Jag GILLAR verkligen inte förändringar egentligen. Men SAMTIDIGT kan det gå riktigt mycket BÄTTRE för mig där och min blogg kanske syns mer. Det är ändå ett nytt år. Och om jag vill ha en förändring i bloggvärlden om att kanske bli ännu större så borde jag ta att ta chansen. Det känns KNAS att lämna den här bloggen bakom mig. MEN den kommer att vara kvar i alla fall för att jag har SÅ många bilder här och framöver kan jag importera min gamla blogg dit om jag verkligen trivs där. Ni hittar mig framöver på www.finest.se/QueenPsykos ! Och där kan ni kommentera läsarfrågor som ni gör här! Följ med dit nu alla mina underbara följare! Mwah


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alexandra ❤
Dehär är fett fucked up men behöver profitionella åsikter.. jag har en kille vi har varit tsm i 3 år. Och nu är det så att han har börjat prata fett mycket om trekant att ha trekant med mig och någon tjej till som enligt han jag får välja vem det ska vara. Jag gillar tjejer, tjejer är vackra men attraheras inte av tjejer på det sättet. Sen han har tagit upp detta så har han sjunkit som fan i mina ögon. Jag älskar honom och han dör för mig men han säger att han skulle älska att se mig hålla på med en annan tjej framför honom. Iallafall va ska jag göra? Skulle aldrig gå med på att se min älskling ligga med en annan tjej framför mig eller se en annan naken tjej..alltså bara han hälsar på en tjej de blir krig. Blir fett irrterad när jag tänker på att han har mage att ens fråga mig något sånt tänker vart är hans heder?? // förvirrad tjej behöver dina åsikter plz

Hej sötnos. Wah, jag FÖRSTÅR att du mår knas efter det här och att tankarna flyger genom ditt huvud om att han har fått dig att känna dig mindre tillräcklig. Jag hade typ spytt om min man tände på tjejsex och nästan tjatade på att jag skulle hålla på med en annan tjej framför honom. Why the fuck är det mer acceptabelt och "hetero" att två tjejer håller på med varandra än vad det är för två killar att hålla på med varandra? Det är som killar verkligen ha fått för sig att tjejer är värsta sexobjekten som kan se förbi sin läggning för att tillfredsställa sin dude sexuellt. Undra hur förolämpad han skulle ha blivit om du tog upp att du ville se honom runka av en annan kille och suga av en annan kille framför dig. För kärlekens och sexlivets skull. Han hade sagt "Oh! Hell nooooo!"

Vi tjejer växer verkligen upp och får för oss att vi ALLTID måste vara killar till lags. Vi offrar redan så mycket utav oss själva i ett förhållande. Och ändå är det inte oftast "tillräckligt" till slut, trots att vi tjejer har typ 50 personligheter i ett. Vi är sötnosen. Häxan. Porrstjärnan. Psykopaten. Kompisen. Mamman. Wifey. Fienden. Psykologen. Diktatorn. Bästisen. Men ÄNDÅ vill de flesta alltid ha mer utav en i ett förhållande. Problemet är att vi människor fantiserar så mycket. På ett eller annat sätt vill vi mest ha det som är förbjudet och svårt att få. Vi alla har våra sexuella fantasier. Och det kallas en FANTASI för man tänder på det i fantasin. Det skulle bli någonting HELT annat och inte nå upp till förväntningarna i verkligheten. Jag tänder också på tanken av att ha någon annan i bilden. Men skulle det HÄNDA på riktigt så hade det varit en HELT annan grej än vad det är i fantasin. Det hade blivit KAOS. Och just därför ska man aldrig gå med på sånt med eller FRAMFÖR någon man älskar. Hade man inte haft känslor så hade det inte varit problem. Förutom att man ändå inte hade "velat eller kunnat" om man nu inte vore helt borta i huvudet eller verkligen öppen för sånt.

Du verkar redan svartsjuk med tanke på att du känner ilska om han hälsar på en tjej. Så DÄRFÖR ska du fan inte gå med på att hålla på med annan tjej som är naken framför honom. Du kommer aldrig kunna släppa det där ur huvudet och du kommer bli galen typ. Du skulle bara tänkt att han tänder mer på den andra tjejen än dig. Och sen kanske han bara hade förväntat sig hela tiden att du ska ha sex med tjejer framför honom för att tillfredsställa honom. Samtidigt är det ändå BRA att han tar upp sina fantasier med dig. Det hade varit mycket värre typ om han tände på incest, nekrofili, våldtäkt eller djur sex. HAHAHA, så det hade alltid kunnat vara värre. Han känner sig bekväm med dig och känner att han KAN berätta. Det hade varit värre om han inte alls inkluderade dig i sin heta fantasi. Så han tänder på dig FORTFARANDE lika mycket. Det är bara nu han vågar berätta sin fantasi. Så det du kan GÖRA för att få han sluta tjata. Kan du säga "Jag har sex med en annan tjej framför dig om du suger av en annan kille framför mig." Och sen om han säger "Det är inte samma sak." Ska du säga "Det är samma sak. Jag gillar the D not the V och du gillar the V not the D. Men Skit samma. Om jag har med en tjej så får du ha med en kille först."

HAHA. Let the fun begin. Se hur han reagerar och hur PÅ han är med att suga av en kille. Om du tjatar på honom så - Kommer han med största sannolikheten sluta tjata på dig. Om du ändå inte vill att han ska tröttna på ert sex liv och typ börja kolla tvär mycket på porr, så kan DU kanske kolla på tjej porr med honom? Jag hade faktiskt inte diggat att se två tjejer hålla på. Jag hade nog blivit Sahara öknen mellan benen. Men kanske OM du ser att han verkligen tänder på det kanske du tänder på att han blir tänd. För han verkar vilja att det vardagliga sexet ska nå en sjukare nivå. För efter ett tag blir sexet kanske torrt om man INTE är öppen till varandras fantasier. Man behöver inte ALLTID vara sitt riktiga jag när man har sex. Ibland ber min man mig att vara en japansk man i sängen. Nihao! HAHAHAHA jag driver 😂! Det jag menar är att man ska släppa loss när det gäller sex och spela olika roller kan vara kul. Du är ingen HOE i verkligheten, men det kan vara kul att vara a hoe i sängen.

Det jag vill komma fram till är att du kan LÅTSAS tända på tjejer när ni är i sängen. Det enda du behöver är att han ska göra dig riktigt kåt först med att dela med dig utav en egen fantasi och SEDAN ska du bara använda din käft till att "ljuga" om hur du haft sex med en tjej när han inte varit hemma. Mytoman. HAHAHAHA, tro mig, Dirty talk fungerar alltid💯 för det är som att man gör en fantasi till verklighet med att hans fantasi kommer ur din "lögnaktiga" mun. Och med lögner i sängen om hur du hade det så skönt med en tjej kommer få hans fantasi att bli tillfredsställd. Och ändå förblir du den ENDA tjejen i sängen bara du ljuger honom riktigt hård. Han ba "Oh I Love the way you liiiie! Lie to me!" HAHAHA så växer hans kuk istället för Pinochios (Din) näsa. Och tro mig när du väl är riktigt wet kommer bara tanken av att du gör honom hård med bullshit inte få dig att bli lika torr som sandpapper mellan benen. För du kommer VETA hur mycket mer han kommer tända på dig om du på det sättet väcker den fantasin till liv genom att snacka dirty om den.

Gå hela vägen med att han bara ska kolla på och sen när du bara vill att han ska komma kan du säga att du vill att han ska knulla dig och er lilla imaginary girlfriend. Problem solved sweetie. Låt inte det här dra ner självförtroendet. Han har med DIG i sin hetaste fantasi. Och du är stjärnan. Så visa honom hur du kan göra hans fantasi till verklighet with doing the talk n skippin the action. Mwah Xoxo QueenPsykos

Likes

Comments

För en gångs skull lyckades jag få till eyelinern perfekt båda vid sidorna utav ögonen och under. Ni kanske ser hur det har runnit bort (SÅKLART) utav tårar jag gråtit. Jag fick slicka bort eyelinern och mascaran som runnit längs mina kinder och under mina ögon med fingret. Och här är den utsmetade spåret utav det som en gång fanns. Det jag hatar mest med att vara gift är tårarna som kommer när man inte förstår varandra. Jag hatar att alltid när jag blir riktigt frustrerad och arg så börjar jag att gråta. Om ni inte visste nu så är ilska en försvarsmekanism mot hur sårad man egentligen är. Man försöker skydda sig själv från att verkligen bryta ihop med att spela att man är hård genom att spegla sin ilska. På det sättet lyckas man hålla tårarna borta en stund. Ni som har det riktigt gott ställt med pengar ska skatta er lyckliga. Det är därför jag försöker sprida min blogg så mycket som möjligt så att jag kan börja tjäna ihop mer. 1,2 öre är inte rikedom precis för en läsare. Därför försöker jag nå ut till hur många som helst så att jag kanske kan börja försörja mig ordentligt på det jag älskar att göra. Skriva. Jag vill bli lika rik som storbloggarna för efter alla år i fattigdom tycker jag att jag förtjänar det. Jag är ändå ärlig och många hittar en tröst i mig med att jag inte målar upp en perfekt dröm värld som gör andra deprimerade.

Jag blev så arg pga stressen över räkningar. Varenda gång jag nämner räkningar börjar jag att gråta för det är så frustrerande att inte kunna tänka på räkningar utan att få en klump i magen och i halsen. Det går inte att trolla fram rikedom heller. Min man är sjukskriven efter att ha jobbat för hårt på företaget i somras och har också en "godartad" tumör i hjärnan som skapar självmords huvudvärk för honom. Horton heter sjukdomen. Samtidigt är hans sjukförsäkring det enda vi får och i väntan på CSN är det de enda vi kan leva på. Det känns inte bra för mig att jag måste förlita mig på någon annan. Och jag står här typ maktlös för att varenda gång mina studier avslutas måste jag vänta lite längre än en månad för att se om jag blivit antagen för att sedan ansöka om CSN vilket också tar typ ytterligare en månad innan man får beslut och pengar. Om man nu inte råkat göra fel och får skicka in allt igen och vänta igen. Finns ingenting som får mig att känna mig svagare än att inte vara bra ekonomiskt ställd. Min jävla adhd och panikångest gör världen svårare för mig med att ens kriga från botten av mitt hjärta med att söka jobb. Man måste ju ha meriter, betyg, erfarenhet, körkort, eller haft ett jobb för att ens få ett jobb. Och nu när jag är gravid får jag panik över tanken på att ens gå till "Arbetsförnedringen" bara för att söka helt i onödan. Och sedan kanske det kommer ett jobb på 1% när jag väl är höggravid.

Jag känner mig så maktlös över att räkningar kommer in sent. För den stressen om hur man ska klara sig dödar mig. Det bryter ner en så psykiskt när man inte har det gott ställt. Det är svårt att bråka om pengar, stressa ang pengar och gråta över pengar man inte har. Man får bara tacka Gud att man iallafall har ett tak över huvudet, mat i kylen att äta, en säng att sova i och att man och de man älskar inte är allvarligt sjuka. Samtidigt vet ni mina systrar och bröder hur deprimerad man blir när pengarna verkar regna över fel personer. Äckliga politiker som SD kan torka röven med sedlar. Och moderaterna vill göra de rikare, rikare och livet för de fattigare, sjuka och gamla värre. Jag tänker inte skämmas längre över att pengarna inte regnar över en. Det är såååå många utav oss som känner klumpen i halsen om att våra plånböcker är tunna. Klart som fan att jag inte är den enda som mår dåligt över det här och har det såhär. Vi måste våga prata om det här för vi alla går mer eller mindre igenom samma, äckliga, skit i mörkare perioder. Nej! Vi är inte lata. Nej! Vi har inte Gett upp. Nej! Vi är inte dummare. Vi har bara haft oturen att sjunka djupare in i skiten på den ekonomiska fronten än vad vi har på andra. Vissa ärver rikedom, vissa har bra kontakter och vissa har haft tur.

Jag är så fucking STOLT över er som dragit er upp från botten. Som har kämpat ihjäl sig ur fattigdomen för att nå dit ni är idag. Ni som har skippat överdrivet mycket sömn för att kämpa er upp till toppen. Ni förtjänar verkligen att ha en fet plånbok efter allt ni gått igenom. Ni som har varit generösa hela ert liv trots att pengarna inte funnits, NI förtjänar det ni har nu! Att ha lite pengar är en riktig fucking struggle, men det som lite pengar ger en är rikedom i hjärtat. Ni som ha varit där vet. Fattiga människor bygger generösare, visare och kärleksfullare personer. Jag hoppas en dag jag kan hjälpa andra och inte förvänta mig någonting tillbaka med att hjälpa folk som befinner sig i sitsen jag och många andra är i nu. Och alla krigare som befinner i ännu värre läge. Som inte har ett hem, mat eller kläder att bära. Någon dag önskar jag att jag kan ge de hela världen.

Även om pengar situationen dödar så många utav oss så får man ändå tacka hur bra ställt vi har det på andra fronter. Det går inte att ha ALLT, hur mycket pengar man än har i världen. För det är alltid något som saknas. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att solen skiner över oss snart och suddar bort de svarta molnen över våra huvuden. Jag hoppas solen snart torkar bort tårarna regnet har gett oss. Och att vi snart slipper kolla på priser innan vi handlar. Att vi snart får bättre betyg så att vi kan få en ljusare framtid. Att vi snart kan skämma bort alla vi älskar, de som är i stort behov utav hjälp och oss själva. Jag hoppas att vi aldrig låter pengar sitsen förstöra oss. Jag hoppas att vi en dag blir tillräckligt starka, modiga och målmedvetna för att börja göra våra drömmar till verklighet. Jag hoppas att vi snart tror på oss själva mer än vad vi tvivlar och krigar sönder oss tills förändringen sker. Och för att komma ur det här måste vi börja göra nya saker varenda dag som vi vanligtvis inte gör. Som att börja med att dra tummen ur röven för att kunna förändra dagsläget med att ta babysteps varenda dag åt dit vi vill nå. Jag vet att det är så mycket lättare sagt än gjort.


MEN någon dag förhoppningsvis snart kommer vi ha modet att förändra sitsen vi befinner oss i. Bra händelser väntar runt hörnet när vi minst anar. Och någon dag SKA vi fan inse hur vi ska göra för att komma ur det här - För att lyckas komma dit vi är menade att vara. Må vi bara bli starkare, tacksammare och större i våra hjärtan. För i slutet av dagen väger vi mer än pappers-sedlar. Och det får aldrig förstöra oss som människor. Antingen med tjockare eller tunnare plånböcker. Vi måste alltid komma ihåg vem vi är för pengar kan avgöra vårt mående, men kan aldrig avgöra vårt värde. Vi kan bara sjunka i värde om vi har näsan uppe i vädret och ser ner på andra som att vi vore "finare" och mer värda. För om pengar är det finaste du har så har du aldrig varit fattigare. Nu ska jag må bra och le. För jag är så tacksam över människan jag har blivit genom lite pengar och för den fina familjen jag har som inga pengar i världen kan köpa. Det kommer bli bättre mina älskade krigare. Peace & Love!

Likes

Comments


Jag behöver verkligen din hjälp nu!
Jag har varit tillsammans med en kille i mer än 2 år och vi gjorde slut för kanske 4-5 månader sedan och vi har snackat lite sen dess osv, träffats och pratat men det blev kaos av många anledningar så det sket sig.
Vi slutade snacka och jag blev tillsammans med en annan kille som jag fortfarande är tillsammans med sen kanske 2-3 månader tillbaka.
Jag och mitt ex har aldrig släppt varandra och vi båda har fortfarande grova känslor för varandra.. Nu börjar jag sakna han mer och mer och jag tror han saknar mig med. Nu är problemet vem ska jag välja? Mitt ex har ändrat sig hur mycket som helst till mycket bättre och min nuvarande kille är pundare och kontrollfreak men samtidigt helt underbar och jag vill endå inte riskera att förlora honom om det skiter sig med mitt ex asså jag låter helt fuckad i huvudet men vad ska jag göra???? Hjälp mig snälla och döm mig inte


Hej sweetie. Det känns helt ärligt som era bekymmer blir mina egna för så kaos som det är i ert huvud skapar ni kaos i mitt. Ens ex älskar att dyka upp när de inser att man har gått vidare med någon annan. De älskar att dyka upp när det är försent bara för att röra om i ens hjärna, i desperat hopp, om att de inte ska bli bortglömda. Det är så gammalt hur killar ALLTID vill ha en tjej som är svår att få. Det spelar ingen roll om att han redan ha HAFT henne och gjort bort sig. Exet kommer alltid inridandes på en jävla åsna för att förklara sin kärlek när man ha börjat se framåt, istället för bakåt. Bara för att PSYKA en genom att försöka väcka gamla känslor till liv igen. Ditt ex ser det som en utmaning att få dig MEST bara för att du "tillhör" någon annan nu. Annars hade det inte varit lika intressant, efterlängtat och spännande om du vore singel och ensam. Att ta tillbaka sitt ex är som att slänga sopor, gräva upp dem igen ur containern, släpa in dem igen i sitt "nya" ställe, öppna påsen och vänta på att samma problem man har slängt ska börja stinka igen och börja ännu en gång ruttna mot sitt slut.

Jag är en tjej som verkligen inte förstår hur man kan fortsätta ha kontakt med sitt ex. Det är så skumt att det inte är sant att fortsätta prata trots att man valt att slänga varandra. Man gick igenom mycket tillsammans, sex, kärlek, kramar, gråt, pussar, svartsjuka, lycka och bråk. MEN om man ändå har valt att lämna det där bakom sig borde man också lämna personen bakom sig helt. Annars psykar det bara en. Det gör att man undrar, tänker och fastnar i det förflutna fast i en ny, avlägsen och skum psykos av att ingenting är som det var. Det får min röv att knaka bara av tanken på att ofta ha kontakt med ett ex. Det slutade för en anledning och samma problem lär upprepas. OM inte slutet nu verkligen var en tankeställare som gör att man krigar för att samma skit inte ska börja stinka igen så att man förlorar varandra igen. Jag är verkligen inte FÖR att ta emot sitt ex för gamla sår kommer att rivas upp. Och det lämnar en oftast med tanken "Wah! Varför var jag så DUM att jag valde att gå igenom den här huvudvärken igen?"

Och när han VÄL vinner utmaningen och får tillbaka dig kommer han som sagt vara överlycklig att du valde honom. MEN så kommer vardagen tillbaka när lyckan smält och han kommer börja tänka "Jag kan göra vad fan jag än vill mot henne. Hon kommer alltid komma tillbaka till mig, hur många gånger hon än gör slut." Samtidigt är jag inte FÖR team kontroll freak/pundare. Om du redan ser honom och beskriver honom som en "pundare och kontrollfreak" så kommer det bli så mycket värre om det redan känns jobbigt bara efter 2-3 månader tillsammans. Ni är egentligen just nu i den bästa stadiet som ni kommer vara i ett förhållande eftersom det är början. Och om han redan börjat kontrollera dig och punda ihjäl sig istället för att bara känna sig hög på kärlek - Så kan jag garantera dig att du inte har en ljus framtid om du istället väljer och håller dig till en kontrollfreak druggie.

Jag dömer dig INTE, men gör mig STOLT och lämna innan du själv blir indragen i en mörk värld utav droger och världen dömer dig. Du kan antingen själv bli beroende. Han kanske manipulerar dig intill att börja sälja. Han kanske redan säljer eller börjar och så åker han in. Du kommer få se honom få riktiga psykoser med 100%. Han kommer flippa ur när han har abstinens. Han kommer säkert oroa ihjäl dig och DU kommer att få agera som en mamma åt en jobbig, vuxen, man som inte ens kan ta hand om sig själv. Så faktiskt. Även om jag inte gillar tanken av att ta tillbaka sitt ex så borde du nog göra det istället om du känner att du MÅSTE välja. Du säger att du och ditt ex aldrig riktigt släppt varandra och alla starka känslor finns där. Du säger att han har förbättrats också.

Egentligen tänker du riktigt destruktivt om jag ska vara 💯 ärlig. Du skriver att du är rädd att förlora knas killen du är med OM det skiter sig med ditt ex. Jag tror du är så rädd över att vara ensam. Och jag vill bara påminna dig att du inte blir patetisk utav att vara singel. Du kanske behöver dumpa BÅDA och hitta din egna väg i livet där du blir starkare som person. Där du inte känner att du måste välja mellan två som inte egentligen är så bra för dig - Utan där du kan hitta killen du egentligen SKA vara med och som på riktigt FÖRTJÄNAR dig. Du är nog en riktigt vacker, godhjärtad och speciell tjej. Jag tror bara att du är väldigt vilsen utav dig och det är ok. Kärlek gör en ganska vilsen och "dummare" än vad man egentligen är. Du måste tänka på dig själv också sötnos. Du måste tänka på varför det tog slut mellan dig och ditt ex. Och du måste tänka på att han kanske tar dig mer för givet och slutar kämpa för dig igen när han väl får dig. Du måste tänka på att den här killen du är med nu inte är bra för dig och kommer ställa till mycket för dig ju längre du stannar med honom, du kommer hoppas på annat och sedan kommer du bli besviken utav alla förväntningar om att "rädda honom" inte kunde slå in.

Jag tycker att du borde börja tänka på dig själv och inse att det inte är så farligt att vara singel. Det är mer farligt att inleda en relation när man inte är redo, har fastnat mer i det förflutna och mer trasig än hel. För jag kan garantera dig att du kommer också att känna dig så ensam med killen som pundar för även om han är där med dig kommer han vara borta. Du borde inse vilken kvinna du egentligen är och fundera om dessa killar verkligen är killar du ska "nöja dig med" när det finns så mycket bättre. Jag vet att hjärtat gör en dum, men försök att använda hjärnan med att : Think outside the box. Det finns så mycket mer om du lämnar det förflutna bakom dig och så mycket mer om du väljer en ljusare väg istället för den mörka vägen in i drogernas värld. Bli den där smarta tjejen igen som du verkligen är och tänk verkligen efter om det jag har skrivit. Du förtjänar det bästa! Så välj det bästa för dig och inte för alla andra ❤️ Kom ihåg hur speciell du egentligen är n don't settlefor anything less. Xoxo QueenPsykos

Likes

Comments


Jag gick in i gravid vecka 16 på Söndag. Tänk att jag redan har varit gravid i 4 månader och att det bara är 5 månader kvar tills jag ska föda. Jag är SERIÖST liv rädd över att föda igen. Många säger "Åh, du glömmer smärtan så fort du har fött och skulle göra det tusen gånger om!" Riktiga myttomaner är de. Jag hade den värsta förlossningen. Man tror ändå att FÖDA ut barnet är det som gör mest ont. Men värkarna var fan det värsta. Det kändes som jag hade på mig en tvär tight bälte runt nedre midjan som ramade in nedre ryggen som någon torterade mig med. Det var som att någon knivhögg mig i magen. Samtidigt som alla BEN ur min rygg gick ur led. Ni vet den känslan när man får så överdrivet ont i magen för att man blir så bajenödig att man bara vill skrika? Så känns det också och det håller i sig i 2 minuter. Sedan går det två minuter och så får man så ont igen.

Jag kommer ihåg hur jag skrek utav smärta. Jag hade ändå värkar i 3 dygn som bara blev mer och mer smärtsamma. Ryggbedövningen tog bort värkarna efter jag torteras i flera dygn. Och istället får man sån tryck mot rövhålet att det känns som man ska bajsa ut en vattenmelon. Jag grät för det var så obehagligt. Och ingen snackar om smärtan efteråt heller! Jag fick gå med en gigantisk gamling binda i typ en månad. Jag grät när jag blev kissnödig för att det kändes som någon knivhugg en mellan benen och brände en överallt. Jag glömmer aldrig när jag var på sjukhuset och råkade skölja med kokhett vatten mellan benen med slangen från kranen. HAHAHA, det var hemskt! Jag skrek som en demon och slängde slangen åt helvete. Det är bara 23 veckor och 5 dagar kvar tills jag ska föda. Och ni vet hur snabbt bara en vecka flyger förbi nuförtiden.

På Söndag gick jag som jag sagt in i v.16 och såhär ser MAGEN ut. Jag tycker redan den har blivit STOR. Och tänk hur mycket större den kommer bli. HAHA, den ångesten när magen blir så stor att man inte se kan se sina ladyparts och få be sin man raka en.... Ew. Han rakade mina ben när jag var gravid med Adriano och jag hade alltid tyckt han var så BRA på det. Och så råkar han SKÄRA ett snitt på bakre benet vid hälen. Det är bara ÄCKLIGT när man själv råkar göra det. Uff, tänk när någon annan råkar göra det. Höll på SPY typ.


Gravid i vecka 16

Barnet

Fostret är cirka 16 centimeter långt och väger runt 150 gram. Benen i kroppen blir allt hårdare och nervsystemet fungerar. Det syns vid en ultraljudsundersökning genom att fostret rör sig med samordnade rörelser. Fostret har gott om plats att röra sig i magen.

Fostret kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ganska dämpad, ungefär som om du ligger i badet med öronen under vattnet. Fostret hör hela tiden ljud från omgivande hjärta och tarmar.

I gravidkroppen

Många gravida känner sig nu piggare och illamåendet kan ha försvunnit. Vissa som varit gravida tidigare kan känna barnets rörelser, som pirrande bubblor eller som en fisk som sprattlar till, lätt att blanda ihop med gaser och tarmrörelser.

Magen fortsätter att växa. Hjärtat pumpar runt en större blodmängd än vanligt vilket kan leda till andfåddhet.En del gravida kan få halsbränna. Många känner en brännande känsla i bröstet och får sura uppstötningar. Att undvika större måltider, mycket dryck sent på kvällen samt starkt kryddad och fet mat kan hjälpa.

Bäckenlederna mjukas upp hos alla gravida. Det är en normal process för att utvidga bäckenet. När lederna mjukas upp blir bäckenet mer rörligt och ostadigt. En del kan få smärtsamma besvär med bäckenuppluckring,foglossning. Ofta uppstår värk i korsryggen, ner i skinkorna eller från blygdbenet mot ljumskarna. Prata gärna med en barnmorska om besvären.

Jag känner mig fortfarande ILLAMÅENDE som fan. Men, hoppas fan att det avtar snart. Jag kände små petningar innanför magen för några veckor sedan, men sen dess har jag inte lagt märke till att jag känt någonting. Så gasig som jag är HAHAHA är det svårt att veta. Sparkarna kommer nog bli TYDLIGA och svåra att missa om 2 veckor hoppas jag. När sparkarna börjar känns graviditeten mycket verkligare. Jag har börjat mina kurser i alla fall så min lilla älskling började dagis igen igår. Det har typ varit KAOS att lämna honom där och jag har fått sån ÅNGEST att gå därifrån och lämna honom när han skriker och gråter helt panikslagen "NooooO! Mamma håll mig!" Fyfan .. Det blir INTE lättare och oavsett hur mycket jag pluggar är han i mina tankar EXAKT HELA TIDEN. Men det är lika bra att han vänjer sig vid att vara där, hur ont det än gör. För det blir tråkigt för honom om jag måste "ignorera" honom med att ge så mycket utav min energi och uppmärksamhet åt uppgifter. Han hade varit så SÖT där igår sedan och sagt till sin lärare "Mamma saknar mig.." Aw, så han VET iallafall hur mycket jag älskar honom och saknar honom.. <3

Likes

Comments

Hej alexandra, jag har ett dilemma. Det finns en kille som jag är dödskär i och vart det hur länge som helst. När vi är med varandra är det som att det är ens student bröllop nyårsafton allt asso kan inte förklara vilken kemi vi har. Men denna killen velar hela tiden. Ena sekunden vill han ha mig andra inte, han är sämst på att höra av sig och han ger mig inget att gå på. Sen finns det en annan kille. Han gillar mig och han är sån husband material. Hur snäll som helst och riktigt bra kille. Så min fråga är ska jag ta det säkra före det osäkra?

Är det inte konstigt hur vi människor oftast faller för personen som psykar oss mest och som visar minst känslor än vad vi faller för den perfekta personen som får oss att känna oss säkra och speciella? Tyvärr fungerar vi människor så att vi fastnar oftast mest för personen som är minst bra för oss. Våra hjärtan väljer alltid passion före det trygga. Fjärilar i magen, pirr i hela kroppen och snabba hjärtslag är vår svaghet. För när vi väl blir kära är det som att vara hög på livet. Allt det gråa i världen förvandlas till vackra färger när hjärtat slår volter. Det är tråkigare att följa den säkra vägen hjärnan satt upp för en. Det är oftast så att man står mellan två val där man behöver välja emellan. Den undermedvetna frågan man egentligen ställer sig är "Vill jag vara den som är mest kär eller vill jag vara den som är minst kär?"

Det sjuka är att kärleken har blivit ett spel i vår generation, vare sig man väljer att tro det eller ej. Det beräknas vara DUMT att följa sitt hjärta och SMARTARE att följa sin hjärna. För om du nu skulle följa ditt hjärta och välja killen som velar skulle du välja passion. Han får dig att känna fyrverkerier i ditt hjärta, samtidigt som han lämnar dig med känslan att du känner starkare för honom än vad han själv gör. Samtidigt velar du själv och kan uppfattas som velande eftersom att du ställer frågan "Vem ska jag välja?" Han kanske även känner av dina mixade signaler. Alla killar är inte likadana. Vissa har lättare för att beskriva sina känslor än andra. Och nummer 1 verkar ha svårare för det samtidigt som han med 90% kan vara mindre intresserad än vad du är. För om du är för PÅ kan han uppfatta dig som du uppfattar kille nummer 2.

Problemet med kärleken idag är att det finns för många att välja mellan. Det är för mycket konkurrens om vem det är som fångar ens uppmärksamhet mest. Människor känner ALLTID mer för den komplicerade personen som visar minst intresse än vad de känner för personen som ger för mycket bekräftelse. Ingen vill tvinga på en kärlek som verkar "smartare" när hela ens hjärta känner för en kärlek som verkar "dummare". För att komma fram till din fråga är det smartast att välja det säkra framför det osäkra. Jag kan säga såhär att när jag träffade min man var det MER av en trygghets känsla som växte mer och mer till kärlek. Jag var helt ärligt trött på den passionerade fjärilar i magen kärleken för den fick mig bara att må illa. Det är läskigt att känna sig nervös och osäker. Jag hade aldrig känt mig tryggare, säkrare och bekvämare än vad jag gjorde med min dåvarande "framtida man". Och egentligen behöver vi tryggheten mer än vad vi behöver någonting annat. Vi förtjänar att ha någon som inte tvekar en, enda, sekund på oss. Vi förtjänar att bli älskade på rätt sätt. Och vi förtjänar att alltid höra hur vackra och betydelsefulla vi är. Om du vill ha någonting utöver en romans ska du välja killen som är husband material. Men om du bara är ute efter en romans ska du välja nr 1.

Om du verkligen vill se vad han som får dig att känna mest går för så måste du avvakta. Testa att se hur långt det går innan han hör av sig. Om han verkligen känner lika starkt för dig som du för honom kommer det inte ta lång tid innan han hör av sig. Om du har fått ditt hjärta krossat många gånger och vill bryta den onda cirkeln föreslår jag att du satsar på killen som är en bra kille. Så länge du känner att du gillar honom och inte bara leker med hans känslor och gillar uppmärksamheten han ger dig. Då ska du backa istället för att krossa hans hjärta. Kärleken är blind. Och oftast är det personen som ger en mest pirr som man ska akta sig för. För det är den kärleken som gör en dum i huvudet och som kan krossa ens hjärta brutalt.

Jag valde som sagt mannen som fick mig att känna mig säker, bekväm och trygg. Och detta år har vi varit ett par i fyra år och gifta i tre år. Jag var inte så säker på att jag kände tillräckligt i början, men sen dess har jag älskat min man mer för varenda dag. Det är så mycket bättre att ha en BRA MAN som får en att känna sig som den enda kvinnan i världen, som aldrig får en att känna sig osäker och som får en att aldrig ha känt sig tryggare, lyckligare eller mer älskad.

Han kanske verkligen är mannen för dig som du kommer börja älska utav hela ditt hjärta. Istället för att följa ditt hjärta och riskera att få den riktigt krossad utav en kille som inte verkar bry sig så mycket borde du välja MANNEN som är bra för dig. Träffa honom oftare och känn efter. Du ska aldrig låta en kille ens tveka på dig. Ska han ens behöva fundera så mycket på om han vill ha dig eller inte så borde du ge chansen till killen som inte tvekar en, enda, sekund på hur han känner för dig. Du skriver själv att han är husband material. Så jag tror egentligen du VET vad du borde göra och VEM du ska välja. Jag kan säga att jag är så glad att jag följde min hjärna och valde mannen som inte tvekade en, enda sekund på att jag var den rätta för honom. Han fick mig att inse att han var den rätta för mig även om jag var osäker först. Äkta kärlek växer mest där du minst anar det. G-luck sweetie. Don't fuck Yourself over ❤️

Xoxo QueenPsykos

Likes

Comments


Många LÄNGTAR efter att hitta sin rätta att skapa en familj med när hela ens nyhetsflöde består utav adoreable, squishy, moshigoshi, bebisar med tjocka kinder, små fötter och gulliga outfits. Det är värsta hysterin om hur mycket gravida kvinnor längtar efter sina barn och publiceringar utav hur de älskar sina barn mest utav allt i hela världen. Det här är min andra graviditet. Jag är gravid i fjärde månaden. Och om jag ska vara -HELT BRUTALT ÄRLIG- så hatar jag att vara gravid. För bakom alla mysiga bebis magar på bilder via sociala medier gömmer det sig en demonisk, gravid, kvinna bakom som är KONSTANT hungrig, bitchig och trött. Hon har värre humörsvängningar än Sveriges väder. Hon GRÅTER för minsta lilla. Och är 1 mm ifrån irritation nästan hela tiden. Hon får DAMP bakom stängda dörrar för hennes kläder inte längre passar henne. Hon mår psykiskt dåligt över att graviditeten har gett henne gigantiska, svarta, bröstvårtor och gnäller över hur tjock hon känner sig med gråten i halsen. Hon går igenom en IDENTITETSKRIS där hon inte vet vem fan hon är längre eftersom humörsvängningarna har förvandlat henne intill att bli en dramatisk vrak. Hon åker på symtom som GROVA huvudvärk, täppt näsa, halsbränna, svamp, kramp, illamående, extrem trötthet och kämpar dagligen med att kontrollera sina hormoner, som råkat bli hennes känslor i 9 månader framåt. Har hon tur slipper hon hemerojder.

Men ni ser inte på sociala medier hur hon kliar sig mellan benen, gäspar som en zombie eller nästan svimmar utav hur yr och illamående hon är. Du ser hur hon predikar om hur hon ÄLSKAR mannen till hennes framtida barn på sociala medier. Men egentligen bakom stängda dörrar har graviditeten fått henne att äcklas över honom med att hon säger "RÖR mig INTE!", mer än någonting annat. Hennes sexlust är som bortblåst i stunder. Hon oroar sig över hur framtiden kommer att bli mer än vad hon måste bekräfta inför hur mycket hon längtar när hon egentligen är livrädd. Hon längtar efter någonting GOTT att äta för att sedan ta ett bett utav det och må illa. Hon kan börja gråta för att hon är hungrig. Det spelar ingen roll om hon åt för en liten stund sedan. Hon är alltid hungrig, bitchig eller ledsen. När det väl är BRA mår hon jätte bra. DÅ blir hon hyperaktiv, börjar skratta och sväva på moln utav lycka. 15 minuter senare blir hon besatt. Hon blir arg. För ingenting. Och börjar till slut ful-gråta. Det här är den riktiga gravida kvinnan bakom alla harmoniska bilder. FAN, vad jag underskattade den första graviditeten. Ok, jag KLIADE mig så mycket mellan benen och täckte bokstavligt talat hela min vagina med kall yoghurt för att dämpa svampinfektionen. Jag hade migrän och var täppt i näsan i flera månader. Halsbränna. Kramp. Blackouts. HORMONER. Men jag kunde ändå ligga i sängen eller på soffan i flera timmar och se på serie efter serie, få sova hur länge jag ville och verkligen ta det lugnt.


MEN det tär mer på psyket när det handlar om andra graviditeten. Det blir en MYCKET HÅRDARE prövning när man är gravid i fjärde månaden med en liten, söt, två och en halv-åring som är i trotsåldern. Varenda morgon har jag fått skynda med att spy och bajsa för att vara hans betjänt. Att vara SÅ TRÖTT på morgonen som är i början utav graviditeten och BEHÖVA gå upp för att GÖRA och VARA så mycket aint easy! Man ska ju försöka ta det lugnt. Samtidigt som man har en liten son i trotsåldern. Han SKREK som om världen höll på att gå under hur länge som helst för att jag ville hjälpa honom ta av honom jackan, mössan och skorna. Han breakdansade på golvet skrikandes för att han var så övertrött och bara bestämde sig för att VÄGRA ta av sig. Och till och med när jag lät honom ha på sig ytterkläderna ändå fortsatte han att skrika. HAHA, ni vet hur det är att ha pms. Men att vara GRAVID är det som att ha pms i nio månader varenda dag och ändå behöva HOLD YOUR SHIT TOGETHER. Det kändes helt ärligt som mitt HJÄRTA skulle explodera utav all stress. Han var ju övertrött så han somnade. Och sover nu. Så jag kunde i alla fall återhämta mig efter det dramatiska utbrottet.

Det jag HATAR med sociala medier är att det är typ INGEN som pratar om detta. Många väljer att skaffa barn för att det målas upp en PERFEKT bild utav att ha barn. Ingen är ärliga med den hårda sanningen om hur JOBBIGT det är 90% av tiden, så sedan kommer det typ som en CHOCK för andra. VARFÖR ska det vara TABU att snacka om det JOBBIGA också? Bakom alla harmoniska bilder du ser på söta barn finns det en verklighet utav bajs, snor och demoniska, trots-utbrott. HAHAHA, det känns som jag är den enda som är ÄRLIG. Vi MAMMOR förtjänar en supermedalj för allt vi står ut med. Varför ska vi bara visa det FINA istället för att vara ärliga med vilka, SUPERHJÄLTAR, vi egentligen är med tanke på ALLT vi klarar av? Det är INGEN DANS PÅ ROSOR att vara gravid och inte heller en dans på rosor att vara gravid samtidigt som man har ett barn som man ÄLSKAR MEST UTAV ALLT i hela världen som är i trotsåldern. Men vi KLARAR AV ALLT, trots att vi saknar all energi i världen för att det finns ingenting STÖRRE än kärleken man har för sitt barn. Därför måste vi hylla oss själva med att berätta för ANDRA HUR MYCKET DET ÄR VI EGENTLIGEN KLARAR AV bakom alla harmoniska bilder och visa verkligheten som den är för att få hela världen att inse vilka superhjältar vi MAMMOR är! 


Likes

Comments

Alla hjärtans dag. Det är som omöjligt att glömma av högtiden för varenda år trycker människor upp i ansiktet på andra via sociala medier hur älskade de är. Det är en hård dag för människor som har förlorat sina älskade i livet. Om ens hjärta har krossats kan det vara svårt att glädjas åt andras kärleksliv och lycka, när man har förlorat sitt hjärta på vägen. Oavsett hur talangfulla människor än är på att dölja det mörka så kan jag garantera er att bakom varenda kärleksfull bild finns det mörka sidor utav bråk, svartsjuka och lögner som döljer sig bakom den perfekta fasaden. Bakom varenda perfekt present du ser på sociala medier finns det svek, skrik och tårar. Det kan även finnas otrohet bakom som inte hör till den perfekta fasaden de väljer att dela med sig utav. Du som är singel ska inte låta en perfekt bild på ett kärleksfullt par få dig att känna dig svartsjuk. Ett mynt har alltid två sidor. Glöm aldrig det. Hur mycket människor än anstränger sig för att dölja det mörka i sina perfekta förhållanden så lovar jag er att den finns. De låter bara bli med att publicera bilder på alla tårar deras partner fått rulla nerför deras kinder. De låter bli att dela med sig utav videos där deras partner skriker på dem och kallar dem för fula ord. De väljer bara att övertyga sig själva och alla andra att det positiva överväger det negativa för att det inte ska göra lika ont att inse sanningen.

Jag har varit gift med min man i tre år och vi har varit förlovade i fyra år. Han friade till mig framför 400 personer i en biosalong där han gick ner på knän och gav mig en diamant ring. Klart som fan att jag var så lycklig att jag postade videon för alla att se. Sanningen är bara den att lyckan inte varar förevigt med ett ring på sitt finger. Med förlovning, graviditet, bröllop och barn förändras mycket. Det kommer stunder varje dag där jag känner ingenting annat än hat för honom. Och han för mig. Där mitt hjärta brinner så mycket utav irritation och så många gånger har han fått mig att gråta så hysteriskt att jag tappat andan. Bara för att han aldrig har varit otrogen mot mig betyder det inte att kärleken är perfekt. Det är ett HELVETE mycket oftare än vad människor väljer att publicera för de vill att andra ska avundas deras långt ifrån perfekta kärleksliv som de ibland mer än allt skulle vilja ta slut. De publicerar inte det hemska 90% av tiden. Bara det vackra 10% av tiden. För när det svarta, mörka, molnen väl svävar förbi, vill alla visa hur starkt solen skiner över deras kärlek.

Kärlek kan vara det FINASTE som finns; Men även det värsta. För när man verkligen älskar någon har den personen tillträde till ens hjärta. Och med kärlek låter vi oftast människor vi älskar såra oss. Det som verkligen krossar mitt hjärta är hur min älskade familj har krossat mitt hjärta så många gånger, men ändå älskar jag dem med alla krossade bitar. Vi alla har fått våra hjärtan krossade. Och när det väl händer känns det som världen rasar samman över ens huvud samtidigt som h*n har töjt ut vår hjärta, slitit ur den och lämnat oss med att vi måste fortsätta leva trots att det som håller oss levande har dött. Våra tankar fastnar på hur vi borde, skulle eller kunde ha gjort annorlunda. Men hur mycket vi än grubblar eller fastnar i det förflutna går det inte att spola tillbaka i tiden och förändra allt som var menat att hända. För våra öden är skrivna. Du har träffat idioter - INTE FÖR DU INTE KAN ÄLSKAS- Utan för att du behöver lära dig det du måste veta flera gånger tills du förstår och kan hindra det från att upprepa igen. Du måste sluta falla för samma demoner i olika förklädnader och känna igen varningsflaggorna innan du tillåter personen att bränna dig.

Innan någon annan inser hur fucking AMAZING du är måste du berätta för dig själv vilken UNIK, one of a fucking kind, speciell, människa du är. Hur jobbigt det än är att ens försöka älska dig själv så måste du övertyga dig själv att du gör det. Du har blundat för allt det vackra med dig efter allt det fula andra har gjort mot dig. Därför är det dags att öppna dina ögon och låta alla dessa läxor aldrig få dig att blinka igen. Det är inte världens undergång för du inte har en date på alla hjärtans dag. Fråga dig själv om du känner att det är världens undergång när du inte har en date på halloween. HAHA, det är typ "samma sak" egentligen och du hör hur skumt det låter. Så att känna dig ensam och värdelös för att du inte har planer idag är inte världens undergång. Alla firade typ igår ändå för idag är det ingenting annat än Söndag. Varför skulle du ens vilja gå på en date med en okänd människa på en Söndag istället för att softa ihjäl med dig själv? Tänk vad bajenödig du skulle bli om du hade planer att gå ut med någon du inte känner. Du hade fått bajsa typ 5 ggr innan du gått hemifrån, fått upp dina förväntningar för att sedan önska över allt annat att du vore hemma istället.

Alla hjärtans dag handlar inte bara om att ha en date och ett förhållande. Det handlar om att uppskatta och älska din familj, vänner och djur. Idag ska vi bara vara hemma som vilken dag som helst. Dagen ska gå åt städning, bytande utav bajsblöjor och the usual. Om inte hormonerna tar över kanske jag kan vara lite extra kärleksfull med pussar och kramar. Men idag ska jag försöka vars extra kärleksfull mot familj och vänner. Bara visa extra uppskattning att man älskar varandra för att inte låta någonting få osagt ifall det skulle bli försent. Även om de jag älskar verkligen går mig på nerverna ofta så är jag så tacksam att ha friska, lyckliga och levande familjemedlemmar och vänner. Berätta idag för er familj, era vänner, era barn, era djur och er själva hur mycket du älskar dem och även vara snäll mot dig själv idag med att påminna dig själv om vilken TUR din framtida kärlek har som snart kommer att få träffa dig.

Även om du inte har någon just nu och inte får många kärleksförklaringar idag för det är cliche och ganska gay, kan jag SVÄRA på att det finns väldigt många som är kära i dig i smyg, som tänker på dig och önskar mer än allt att du var hans eller hennes. So own your THOUGHTS. Tänk på hur många hemliga beundrare du egentligen har som bara inte vågar att riskera få dissen. Du är sååå fin, speciell och unik och jag svär på att det finns många som älskar och dör för dig egentligen ❤️ Got nothing but Love for you all. Och till er som är i förhållanden. Jag vet bara hur jobbigt det är ibland och vill påminna er om vilka krigare ni är och hoppas mer än allt att era Loves gör er mer lyckliga än olyckliga! Grattis till alla som har blivit förlovade! Och Grattis till era män som insett NI är one of a kind. Ha en skön SÖNDAG My Loves. Xoxo QueenPsykos

Likes

Comments

hej,

Nu är det såhär att jag har varit tillsammans med min pojkvän i 6 år. Nyligen så fick jag sms från en bekant tjejkompis som printade att han har Tinder (dejtingapp). Han hade tydligen skaffat detta, det sjuka är att jag sedan kollade igenom hans telefon, ja vet det är fel av mig. Där han till sina vänner skrivit hur han vill vara med andra tjejer. . Jag konfronterande honom och han blev sååååå arg för att ja kollat igenom hans grejer, men ok. Jag vet att ja gjorde fel men HAN gjorde så mycket mer fel, fattar ite hur han kan säga såna grejer till sina vänner. Hans förklaring till dessa två grejer är att hans vänner skapade appen på hans telefon när han hade gått iväg, är detta ens troligt? Och vad förklarar hans ilska... Dessutom så säger han att han skämtar med sina vänner om andra tjejer. Vet inte vad ja ska tro längre... litar inte på honom ... Måste ba tillägga... Han hade tydligen sett en tjej på gymmet och gått o sökt upp henne (han tog reda på hennes namn) på nätet. ja menar hur kan man gå så långt om man nu är trogen?

Hej sweetie. Det här förtjänar du inte efter att ha varit med honom i sex år. Sex år är väldigt länge egentligen och med tiden förändras kärleken. Eftersom ni har varit tillsammans länge har det spännande och passionerade bytts ut mot det trygga och vardagliga. Jag vill inte ge dig hjärtattack nu efter dessa äckliga nyheter som du fått reda på. Samtidigt kan jag inte ljuga för dig som han har gjort sweetie. Han har tröttnat på dig. Och han är en IDIOT för att ha gjort det. Du har inte gjort fel alls här. Den enda som har gjort fel är han och det fulaste utav allt är att han försöker vända det emot dig. Han gör det i hopp om att manipulera dig intill att tro att du är DEN som har gjort bort dig för att förminska hans stora fel. Det kan ha varit hans "Lojala", smutsiga, vänner som gjort honom tjänsten att skapa ett tinder konto för honom , EFTER han sagt att han vill vara med andra tjejer. Han har förnedrat dig inför sina vänner som du vore ingenting annat än ett skämt genom att säga att han vill vara med andra tjejer. Och att han har sökt upp en tjej han såg på gymmet på internet betyder bara att han har blundat inför tjejen han har och öppnat sina ögon för andra tjejer.

Vem var du innan honom? Tänk sex år tillbaka i tiden. Du var nog väldigt självsäker i dig själv och tog ingen skit. Ni hade det säkert spännande i början och han kanske gjorde allt för att göra dig intresserad. Du spelade kanske svårfångad i början och verkade inte så intresserad. Då var du en utav alla tjejer och du var tjejen som stod ut. Han visste då att du var bättre än alla andra tjejer för att du var DU. Han förälskade sig i ditt sätt att vara, ditt sätt att tänka, ditt sätt att känna och i ditt vackra utseende. Du fick honom att vilja bli din, du var tjejen han inte kunde låta bli att tänka på och känna starkt för. Med tiden blev du även kär i honom. Och till slut valde du att ge honom en chans. Ni började varandra, stod vid varandras sida i sex år och så kom den här dagen då du får reda på vad han har döljt. Även om du kände hur du tröttnat ihjäl på honom i stunder stod du kvar vid hans sida lojalt. Bara för att sedan få reda på hur han inte varit MAN nog att erkänna för dig att han har fått starkare intresse för andra tjejer än för dig. Istället för att berätta sanningen för kvinnan han varit med i 6 år, valde han att förnedra dig bakom ryggen inför hans vänner om hur han vill slänga bort dig eller fortsätta behålla dig men ändå vara med andra tjejer.

WHO THE FUCK IS HE? Och vilken liten myra har han fått dig att framstå som? Fråga dig själv "Ska jag fortsätta vara med en kille som förnedrat mig inför sina vänner om hans längtan efter att få vara med andra tjejer? Ska JAG stå i vägen för en thirsty hoe som han? Ska hans vänner skratta om mig när de tänker på att JAG låter honom äta fitta och få HA mig samtidigt? Är du en tjej som ska blunda för det här och få honom att lyckad med att DU VAR DEN SOM GJORDE FEL? Du gjorde ingenting fel förutom att få reda på sanningen. Och tacka Gud eller högre makter för de visste att du var värd mer än lögner och förnedrande. För innerst inne vet du, min drottning, att du inte ens är en tjej som skulle tillåta en joker i förklädnad av en kung få dig verka mindre än vad du är. Ska du låta honom klämma sönder ditt hjärta, din självrespekt, din integritet och din stolthet genom att stanna med någon som hellre vill vara med andra tjejer än med dig? Som inte ens kan låta bli att bara träna på gymmet och istället är där för att leta upp tjejer han ser på gymmet på internet? Fråga dig själv. Är du tjejen som ska blunda för att han är med andra bara för att ge han DIG när ingen annan tjej kan? Eller är du tjejen som öppnar dina ögon, inser WHO the fuck you are och låter bli att ens blinka för det fula han gjort?

Jag tror att du är nummer 2. Du är tjejen som inte ska ens så blinka för det här. Han har gjort sitt val redan bakom din rygg. Jag kan garantera dig att den enda anledningen till varför han inte berättade för dig att hans känslor har svalnat för dig och gnistrat upp för andra beror på att han ville vara säker på att inte vara ENSAM utan dig förrän han hittade tjejen han var ute efter. Du kom på han med hans egna kuk i sin egna röv. Han är bara sur nu på att du kom på honom. Din tjejkompis kom på honom. Du kom på honom. Ska du skämma ut dig och stanna med en kille när din vän vet att han letar efter andra tjejer medan han har dig? Ska du skämma ut dig och stanna med en kille när hans vänner vet att han vill vara med andra tjejer när han har dig? Och ska du skämma ut dig själv och svika dig själv när du vet att han inte vill vara med dig längre för att han längtar efter att få vara hora? Även om han kanske med 10% utav 100% inte hann vara otrogen mot dig så var han redo för att vara det på alla möjliga sätt. Han skulle få knulla andra tjejer bakom din rygg, skryta om att han knullar andra bakom din rygg bland grabbarna och få tjejen han ha varit med i sex år att se ut som en påse skit. Ska du tillåta horan att få dig tro att du gjorde FEL med att få reda på sanningen? Ska DU be om ursäkt och förlåta honom för du inte blundat?

Oh Hell No! Skulle han bara lämna dig kallblodigt sedan när nästa bästa utav alla tjejer han haft bakom din rygg vunnit hans kuk, hjärna och hjärta? Han har fuckat dig. Men nästa steg är ditt. Och ditt nästa steg är att lämna honom iskallt och kasta sex år åt helvete. Bara så. För att Gud visste att du var miljoner gånger bättre än honom. För att han redan begått sitt sista svek för att du äntligen skulle öppna dina ögon och få gå längs vägen ödet satt upp för dig. Den enda som är offret här är honom. Istället för att gråta ska du bli arg. Låt kärleken brinna till hat i ditt hjärta för vilken fucking fool han fått dig att framstå som. Gör det fan med klass och dumpa han kallt på alla hjärtans dag också.

Skriv "Du har fått mig framstå som a fucking fool. Enda problemet är att du är clownen här som fått mig nästan att tro att jag gjort fel genom att upptäcka att du inte varit rätt. Du vill vara med andra tjejer. Hahaha, men du får inte behålla min självrespekt, stolthet och integritet och få äta fitta vid sidan om precis. Jag tänker inte blunda eller ens blinka för det du har gjort. Jag ska öppna mina ögon och klargöra för dig att från och med nu ser jag inte ens åt ditt håll. Jag ska äntligen få vara med andra killar också som aldrig slutat tänka på mig eller känna för mig en, enda, dag sedan du och jag ha fördrivit tiden med varandra. Det var ändå ok att fördriva tiden med dig, men kände ändå någonstans i mitt hjärta att jag slösade min tid på en dude som skulle upptäcka "Tinder" som små pojkar i puberteten och små flickor som luktar kiss använder. Hoppas du lyckas få en tjej på alla hjärtans dag som inte råkar lukta mört mellan benen. Jag har redan planer haha. We are free! Skydda dig bara. Hört att tinder är typ som ett "släktträd" där alla knullar alla och könssjukdomarna är grenarna som håller de samman som en stor, glad och kärleksfull familj som växer från samma ruttna stam. Gå loss nu :) Bye Felicia!"

Hahaha få honom inse vilket skämt han är. Och blocka hans nummer, Facebook, ALLT, så han inte kan nå dig. En vacker dag när du bara känner hat för honom kommer han komma krypande tillbaka med gråten i halsen om att han bara hittat Mört fitta och är så dum för att ha förlorat dig. Så dumpa honom så iskallt och roligt. Den som skrattar bäst skrattar sist! Gluck Queen!

Xoxo QueenPsykos

Likes

Comments

Hej sweeties. Igår åkte jag till min mormor i några timmar. Det var skönt att komma bort och bli omhändertagen med hennes goda pannkakor, bullar och kaffe. Mina hormoner tog över lite då jag började gråta bara jag pratade om min syster. Jag började ful-gråta medan jag hade bullar i munnen. HAHA så pinsamt. Jag hatar hormonerna. Jag bad om ursäkt för mitt ful-gråt och så började vi skratta åt mina hormoner. Annars hade jag det så bra där. Jag tryckte upp den sjuka appen där hon fick Obamas ansikte och hon fick psykos. "Neej, ta bort! Vad hemsk jag ser ut. Nej, jag borde gå och lägga mig nu." HAHAHA, hon trodde hon hade Obamas ansikte på riktigt och fick tvär dåligt självförtroende tills jag visade vilka ansikten Adriano kunde ha med appen. Så kul att lyssna på allt hon har varit med om. Hon bjöd med sig utav en kärlekshistoria hon varit med i. Hon hade inte träffat eller hört av sin stora kärlek på 25 år och så ringde han upp henne efter 25 år. Så gulligt att kärleken kan vara så stark att man kan tänka på en person trots att det gått 25 år. Hon är så intressant att prata med. Älskar att höra om hennes andliga sida också. Hon har försökt förtränga den, men ibland kan hon råka tänka så mycket på någon från den andra sidan att hon helt plötsligt blir förlamad och stum typ. Hon kan inte röra sig. Så berättade hon att hon tänkte på sin döda mamma så mycket att plötsligt kände hon hur någon klappade om henne på huvudet.

Det känns mycket att jag har ärvt en förmåga från henne att jag kan läsa tankar ibland om jag verkligen tänker intensivt. Jag ville typ inte gå när mamma hämtade mig efter jobbet för vi pratade om så mycket intressant. Men det var helt underbart att få ta det lugnt hos mamma. Hon tog hand om mig så bra med att mata mig, klia mig och gosa ner mig i soffan. Det kändes så avslappnande att kunna sitta kvar i soffan en hel film utan att behöva springa efter min lilla hyperaktiva tvååring. Jag saknade honom såååå mycket, men det behövdes verkligen att få ta det lugnt. Vi mammor tar alltid hand om våra älsklingar, så ibland behöver vi någon som tar hand om oss också för att återhämta batterierna. Det var som att all stress släppte. Beundras utav hur fint min mamma har det hemma så jag sa också att jag ville ha fin hemma prylar. Så sa hon att vi kunde gå till second hand med min mormor imorgon och att mormor skulle säkert köpa till mig där.

Så sa jag "Oh beläsh!" Och det min mamma sa efter dödade mig. Hon ba "Beläsh!
Beläsh! Stop now Im going say that all NIGHT,beläsh! HAHAHA jag dog av skratt och ba "Whyyyyy? Tvångstanke eller? HAHAHA".
Hon ba "I don't KNOW. I always say it when Im bored. I even said it in Spain alone. Beläsh! Cause I didnt talk to someone in the morning, so I would always say beläsh! Not that I want things free, but I need to say beläsh. Beläsh! Beläsh! I can't stop saying beläsh. It always gets stuck in My Head and I have to say it. Beläsh!" Jag höll på att gråta av skratt. Att min mamma verkligen går runt ensam hemma och känner tvångstanke att säga "Beläsh". Hon är för SKUM! HAHAHA, hon chockade ihjäl mig och jag fick skrattanfall. Behövde verkligen skratta så grovt. Det var för roligt. Vi tittade på två filmer i rad och sen somnade min fina mamma på soffan. Eftersom det inte fanns internet där började jag fortsätta skriva på en bok jag började med för ett tag sedan. Så ibland är det bra att inte ha internet. Idag fick jag sova ut till 08;50. Woooow! Haha, när Adriano väl inte väcker mig vaknar jag tidigt ändå.

Han var så söt att prata i telefon med. Fan att det inte gick att spela in. Han pratade såååå mycket och ba "Mamma, snaknar (saknar) dig. Dodo under täcket med pappa. Mamma jag sov gott. Jag vaknade! Mamma kommer hem snart. Pappa sätta på Mickey Mouse. Asså ni förstår inte hur sött det är att ha en konversation med han över telefonen. Längtade så mycket efter han. Vi drog till second hand efter. Jag köpte så billigare, fina ljushållare, leksaker till Adriano och en fin tavla. Så bea att gå dit och få hem massa ljushållare för typ 5-10 kr. Tvär bra att handla där om man vill köpa hem fina saker till hemmet. Adriano blev jätte glad när jag kom hem med ett stort flygplan till honom och bilar. Jag älskar den där tavlan mamma har hemma. Vi hade den i vårt hus i Chicago och jag får alltid tillbaka minnen när jag ser den. Jag filmade en gullig video på Adriano där han leker med sin nya flygplan, bilar och pratar. Till dig som verkligen ville se en längre video på han när han pratar och så ❤️ ihh nu leker han att hans bilar och flygplan äter. Och så äter dem glass. Och nu helt plötsligt säger han "Uuuugh! Tror du äter bajs!" HAHAHA han är så skön. Han ba "Inte bajs! Choklad! Om nom nom!"

Likes

Comments