Godmorgon! Jag dricker te, ligger i sängen och känner mig som a Queen, med min älskade Junior under täcket. Han har sovit över hos mig ikväll. Saknat ihjäl honom. Min levande nalle. Junior och Sunday har fått en tik i deras flock! Annie. Det är hon som ler på första bilden. Så många glada viftande svansar igår under en klarblå solig himmel. That made me happy. Jag blir så lycklig och hyper i närheten utav hundar. Livet gör inte så ont då. Jag känner mig trygg och älskad. Tänk att min älskade Junior är sju år gammal. Han var fem månader gammal när jag startade min blogg. Tänk han var valp då. Många av er har följt mig så länge och sett Junior växa upp. Han har så busig när han var liten. Flyttade soffan i vardagsrummet intill köket med sin mamma (Asså hur 😂 Möblerade om!) hoppade upp på diskbänken, öppnade luckor och slängde ner ris över hela golvet. Åt bullar och sket i allt.


När jag blev gravid för första gången, vintern tvåtusentolv, och hade Adriano i magen, kände Junior av det tidigt. Månaderna flög förbi och plötsligt var jag höggravid. Junior som varit så klumpig och valpig, blev så försiktig och beskyddande så ingen utav hans vovvis-kompisar råkade hoppa eller stöta in i min mage. Junior behandlade vår älskade bebis Adriano som hans lillebror sedan dagen vi kom hem ifrån BB. En fredag, 16 Augusti, på min tjugoårsdag. Junior sniffade och pussade försiktigt på Adriano, lilla bebisen, och älskade honom ifrån första gången han träffade honom. Så fint. Junior låg alltid intill Adriano, och var världens, mest stolta storebror. Adriano har fyllt sex år och har börjat skolan❤️ Min älskade lejonunge.

Sunday var valp när Jamie kom till världen. Och Gucci var helt underbart söt när Aaliyah och jag flyttade ut ifrån sjukhuset som vi varit på i fem månader. I början utav Augusti 2016. Vi fick permissioner. Att få ta hem Aaliyah i ett par timmar. Hon hade fortfarande sond, och en flaska mjölk hängde längst upp på barnvagnen. Vi fick ta matningen försiktigt, efter kirurgerna lagt ner hennes tarm. Tillbaka till Gucci. Hon ställde sig på två ben och la sina två, grå-vita tassar, mjukt, lugnt och kärleksfullt på den svarta, barnvagns-handtaget och tittade så fint ner på sin lillasyster. Med så mycket kärlek i hennes hjärta.

Vi hade fyra kullar under fem år. Inte med samma tik och hane. Många utav er trogna, läsare som följt mig igenom åren, har fått se våra bedårande valpar växa upp under två månaders tid. Hundar är bara gravida i sextio dagar. Tikarna ammar sina många valpar, och slutar när de får vassa, små tänder som vill bita på precis allt.

När Junior blev pappa för första gången, och valparna var redo för foder, krossade Junior små bitar i munnen, släppte ner det och gav sina älskade, söta, små valpar mat. Han tvättade sina bebisar med att slicka på dem, efter mamma-tik somnat efter amningen. Titta så FIN junior är. Min fina tigrerade Scoobydoo. Världens snällaste ögon. Alla som träffar Junior älskar honom. Jag tog ut honom i promenad i skogen. Skogen är helande. Tog djupa andetag och tittade på alla gröna blad som snart kommer bli gula, röda och orangea. Ramla av trädet och ligga som ett tjockt täcke över gräset. Junior och jag promenerade till affären. Han är fortfarande busig, och sprungit in i livsmedelsaffären vid mig, ungefär tre gånger. Hah, men som tur är gjorde han inte dit idag när jag gick in för att köpa min dagliga dos, redbull. Nu ligger vi och chillar i soffan. Jag är hungrig, magen kurrar. Jag ska gå och göra ägg, Junior ska hämtas snart utav sin baba, sen vid tre ska jag åka hem till min fina vän Nicoleta. See you later alligator.

Xoxo QueenPsykos

Gillar

Kommentarer

Min bästa väns rättegång gick bra. Var inte med genom allt men monstret ska fortsätta häktas och häktet är tusen gånger värre än fängelset. Han har redan varit där i fyra månader och för en gångs skull tog domaren kvinnofridskräningen hon blivit utsatt för på allvar. 150 000 i skadestånd. Så det gick bra. Karma serverade honom en kall tallrik och äntligen är det dags för honom att lida. Han kommer ha skulder upp till öronen och få må skit som han fick henne att göra. Jag hade en bra fredag. Mådde bra. Nu är det lördag och solen skiner. Jag har på mig en vit lång klänning och idag behövs ingen jacka i Göteborg. Kanske sista dagen i september där det är varmt, och helt perfekt väder. Nu ska jag gå äta.


Xoxo QueenPsykos

Gillar

Kommentarer

Xoxo QueenPsykos

  • Music

Gillar

Kommentarer