View tracker

Sitter här och väntar på att Robin ska sluta jobba! Moster och hennes man från Oslo har tagit sitt pack nu och dragit hemåt! Jäklar att bila till Oslo från Luleå säger jag bara.

Senare ikväll drar man förhoppningsvis ut ett tag nånstans och äter och tar någon drink, lillördag trots allt. Hade varit kul att komma ut lite, i lill lule.

​Var på Klubbviken för någon dag sen, med Diana & Pjåtår, och hans syster från Polen. Riktigt trevliga prickar och det var otroligt skönt i vattnet! Båt är fan också roligt, hej guys nu blir de å planera en party båt resa nu då!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fortfarande tråkigt att jag inte kan partaja på riktigt, att jag är chauffören konstant. Däremot är det inte alltför jobbigt att köra runt på natten, skulle dock verkligen bli kul om man kunde bli frisk helst igår!

Helgen ändå, den var rolig trots att kroppen verkligen gav upp. På fredagen träffade jag muppar hos Linus som sedan drog till båten och då försvann jag åt ett helt annat håll. Tog med mig Liza ut på äventyr och hämtade sedan upp mupparna, då de var nattbad på Gultza tydligen. Jätte bra idé för fulla muppar att dra å bada på gultza.

Lördagen däremot for vi och grilla med andra people, var också jävulskt roligt men inte kul att bara sitta där när alla dricker och man själv måste vara nykter och lyssna på fulla människor! Dock for man hem 1 och alla andra fortsatte dricka.. Sedan har man om jag ska erkänna spelat Pokemon, är dock inte lika glad i det som Robin, som ni ser trakasserar han mina katter också.. han spelar och pratar om det konstant, den lilla jäveln, men det är ok. Jag kan leva med det!

Likes

Comments

View tracker

Jamen ser man på, senast jag hade en blogg gick jag på högstadiet å var allt annat är intressant.
Nu är man 21, snart 22 år gammal, och skaffat en ny blogg. Det känns som att man är för gammal för blogg i min ålder.. men ähh! Guys, jag kommer nog fortfarande vara lika ointressant. 

Jamen hur börjar jag då?
Varit med Natta idag och rullat i henne räserbil, grabben jobbar natt och skypear med min syster just nu, 18åringen i Oslo! Jävlar man minns hur man var själv.
Skypeat med My också, hela 5 timmar igår, jäveln är i USA. Kom hem nu va? Jo!

Så de var de! 

Hade!


Likes

Comments