Hujja, att jag alltid ska vara så förbannat sjuk, jag förstår inte hur jag ska få ett bra jobb i den här takten...
Igår klädde jag på mig varmt och drog med mig mitt gang till ormberget för lite pulkåkning (trodde febern var över). Fast man själv inte kunde åka så filmade och fotade jag gänget och skrattade tills jag grät, tack och lov hör man ingenting för mitt skratt hade hamnat i en sån där video där man skrattar åt andras skratt. Inte nöjd.
Men mitt tips för er idag är att aldrig växa upp!
Peace my homies! 😎

Likes

Comments

Sitter här vid datorn och har så otroligt få bilder här så får lägga upp denna bild på mig och min syster när vi var på Teknikens Hus, Robin sitter och tjatar om att vi måste dit igen... Har inte heller någon aning om när bilden är tagen! Menmen, idag var det lite adventure, kört runt lite i lill-luleå. Blivit skällda och fotograferade av en arg gumma för att vi är så jäkla kriminella så herregud. Den förstörda generationen. Har sagt att om jag någonsin blir den dära kärringen på gatan som mungiporna har fallit ner på och som inte längre kan göra något annat än gnälla, då får Robin skicka mig till Sibirien!
Men imorgon väntar en ny dag för oss unga kriminella där ute! (lol) Har nämligen planerat stordåd, ska till stan och på kvällen ska vi åka pulka! Beware.

Likes

Comments

Såå.. sjuk som vanligt och vägrar kliva ut i -24! Och igår kom Liza & Jesper förbi på spelkväll och vi började med Buzz på PS2, sedan Wii party, Harry Potter brädspel, iknow brädspel, sedan lite till Wii party och till sist overcooked på PS4!
Så alltså en hel del 😄
Nu inväntar vi på pizza igen.. och Jesper igen, Liza är redan här å röjer, tittar på när Robin spelar assassins.
Bye bye my babies!

Likes

Comments

Hahah det här är det roligaste jag varit med om, Robin är helt enkelt en tung sovare som pratar i sömnen, nynnar, flänger runt och är helt enkelt en jobbig person att sova bredvid. Och alltid helsikes varm! Men, igår när jag städade stoppade jag på lite musik som inte direkt var på lägsta volym och tog fram dammsugaren.
När jag kom fram till vårt rum var en hårdrockslåt i full gång och han reagerade inte på en dammsugare som körde för fullt två centimeter från hans nylle! Hahahah!

Likes

Comments

Januari 2004, syster var alltid sjuk i något och jag dansade och sjöng med till hitlåtarna på MTV, Spice girls, Backstreet Boys och Aqua var favoriterna!
Herregud hur mitt och Lisas gemensamma rum såg ut, hahah!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag, Liza & Jesper har nu kämpat i minst en halvtimme för att få tag på lite pizza, men sidorna är så överbelastade att det här är kul.

Men annars så är det 2017 nu, småpartajade lite igår hos Gustav i hans nya lägga, väldigt fint!

Gott nytt år! 💕

Likes

Comments

Här sitter man och ser första sagan om ringen med Robin som är helt i extas, ögonen glimtar och han kan replikerna utantill, speciellt när vi hittade en uncut version av filmen så har jag aldrig sett han såhär glad!

Annars var jag på stan med Lisa & Liza idag, lyssnade på peepsen och köpte l'oreals ansiktsmasker och dom är ju briljanta!

Och mina kära kvinnor som läser och är intresserade av hudvård, jag rekommenderar starkt denna milk cleanser från Unani som jag fick i en glossybox! Använder den efter ansiktsmasken och före vanlig dagkräm aka hudlotion.
Den är helt underbar, får en lätt brännande (men skön) känsla och huden blir lika len som en bebirumpa!

Annars sitter jag nu kvar och ser LOTR och grabben som var så i extas snarkar bredvid mig...
Män, huh?

Likes

Comments

Här har man inte skrivit på evigheter, jag har dock inte haft fungerande hårddisk med alla miljoner bilder jag har.. så därför dog lusten att blogga också ut för de var ju som bilderna som var anledningen till att skriva hära!
Men nu funkar allt som det ska plus att man har en ny fungerande mobil så livet blev bara lite lättare!
Så då börjar jag med bilder från julen, tog med mig Robin och det var en helt fantastisk jul, 14 personer i vår stuga! Så otroligt mysigt och roligt har jag inte haft på länge!

Likes

Comments

Sitter här och väntar på att Robin ska sluta jobba! Moster och hennes man från Oslo har tagit sitt pack nu och dragit hemåt! Jäklar att bila till Oslo från Luleå säger jag bara.

Senare ikväll drar man förhoppningsvis ut ett tag nånstans och äter och tar någon drink, lillördag trots allt. Hade varit kul att komma ut lite, i lill lule.

​Var på Klubbviken för någon dag sen, med Diana & Pjåtår, och hans syster från Polen. Riktigt trevliga prickar och det var otroligt skönt i vattnet! Båt är fan också roligt, hej guys nu blir de å planera en party båt resa nu då!

Likes

Comments