(innehåller spoilers!)

White famous s01e01 & e02 (NEW) - Floyd är en komiker som det börjar gå dåligt för men på grund av en väldigt pinsam händelse så får han kontakt med den största producenten i hollywood. Tyckte det var en riktigt bra början av den här serien kan hösten 2017 vara bättre än någonsin på att släppa nya bra serier! Jag har ju inte tid att följa så här många!^^ Bästa med serien var att 2 pacs musik är med i avsnitten och Jamie Foxx kommer att fortsätta att kolla såklart!


The Big bang theory s11e04 - Its a boy, Bernadette och Howard får reda på att dom väntar en pojk och får press på hur dom ska kunna uppfostra en pojk. Penny bondar med Leonards mamma vilket får han irriterad ja och mycket mer. Gillade den här veckans avsnitt som vanligt!

Kevin can wait s02e04 - Chale har fått ett jobb och Kendra möter träffar upp en gammal vän som verkar "lyckats" bättre än henne vilket får henne att ljuga om deras smekmånad och måste därför fakea en massa foton. Vanessas nya dejt är otrogen med en annan tjej vilket får Kevin att steppa in och ställa upp som bröllopsdejt. Tycker att Kevin och Vanessa är så söta tillsammans men är fortfarande nyfiken på hur Donna dog!

Me myself and I s01e04 - I det här avsnittet får vi följa med Alex besatthet utav Star wars från att han fick se första filmen när han var liten tills att han planerar att resa till rymden när han är gammal. Jag gillar verkligen konceptet för den här serien och tycker att den är väldigt bra!

9JKL s01e03 - Josh inser att hans vänner inte har tid för honom eftersom dom har barn och sånt och är därför på jakt efter en ny vän som han hittar i samma byggnad där dom bor. Enda problemet är att hans mamma har stora problem med den här snubben och gör allt för att han ska sluta umgås med henne. Och Andrew är i stort behöv av att bevisa får Eve att han kan vara en Händig man och bygga ihop en spjällsäng men det går såklart inte så bra. Börjar gilla den här serien mer och mer, väldigt underhållande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ONSDAG 18 OKTOBER:

American horror storie s07e07

The Mindy project s06e06

Lethal weapon s02e04

Brooklyn nine-nine s05e04

This is us s02e04

The Mick s02e04

Bull s02e04

The Middle s09e03

Fresh of the boat s04e03

Black-ish s04e03

Kevin (probably) saves the world s01e03

The Mayor s01e03

The Flash s04e02

NYA SERIER:

Hit the road s01e01 (Trailer)

Loudermilk s01e01 (Trailer)

Likes

Comments

Family guy s16e03 - Så Peter köper getter ifrån craigslist som kan sköta hushållet så han slipper. Lois blir såklart inte glad och efter att Lois föräldrar föreslagit en nanny så skaffar dom det och dom får äntligen mer tid till varandra. Nannyn är nån slags rysk agent och Peter och Lois tröttnar på varandra efter att ha umgåtts i flera dagar i sträck. HAHA!

The Simpsons s29e03 - Maggie har lärt sig vissla vilket gör att han vill att hon ska vara med i en talangtävling för småbarn. Maggie får i uppdrag att designa ett rum på skolan och det kriminella gänget vill sedan att hon ska vara designer för deras horhus. Ja den här veckans avsnitt är ju bättre men känner mig fortfarande lite trött på the simpsons men känns ändå som ett måste att se varje avsnitt haha jag har ju sett alla avsnitt innan! :P

Ghosted s01e03 - I veckans avsnitt så har det hittats män utan hjärta. Alltså dom har dött och deras hjärtan är borta utan att dom har något som helst tecken på att nån har grävt ut det. Så Max och Leroy går i undercover på ett hotell där den misstänkta mördaren är och dom går i undercover som 2 killar som är på svensexa! Haha alltså den här serien är så min humor!!! Max får reda på att Leroy inte kommit över hans ex så han vill hjälpa honom att hitta en ny tjej vilket han gör och vilket visar sig vara mördaren såklart! ^^ Haha Max får också äntligen träffa sin fru vilket inte går så bra.

Ten days in the valley s01e03 - Det är väldigt konstigt hur pappan beter sig och förstår inte varför han inte kan erkänna vad han gjorde den natten då kidnappningen hände så det vill man ju ha ett bra svar på! Så filmen som var skickad till Jane får man reda på att den är skickad från hennes jobb. Började tro att det var Matt men man fick ju en anledning till att han gjorde som han gjorde. Katherine berättar om PJ för polisen vilket skapar problem för Jane. Och som jag visste så är Katherine inblandad!

Wisdom of the crowd s01e03 - Han fortsätter sökandet på sin dotter med hjälp utav programmet Sophie. Men han lyckas inte hitta mördaren till hans dotter idag heller men där emot fick han reda på att hans dotter var inlagd på rehab vilket han inte visste om innan och konfronterade sin ex fru som också visste om det här. Dom löser iallafall det andra fallet och fick reda på att mördaren till hans dotter uppenbarligen har kontakter i fängelset pga vad som hände i slutet!

Likes

Comments

Den superpopulära serien Sons of anarchy som slutade efter 7 säsonger kommer att få en spinn off! Vilket jag ser fram emot. Den här spinoffen kommer att handla om the Mayans som är välkända från sons of anarchy och serien kommer att heta Mayans MC. Jag personligen kan inte vänta på den här serien. Jag är ett stort fan av sons of anarchy och hoppas på att få se en del kända ansikten och förhoppningsvis få en inblick i sons of anarchy också! Just nu finns det inget datum satt när den kommer släppas. Men det jag vet är att dom börjat spela in pilotavsnittet!

Likes

Comments

TISDAG 17 OKTOBER:

The Big bang theory s11e04

Kevin can wait s02e04

Me myself and I s01e04

Lucifer s03e03

9JKL s01e03

The Gifted s01e03

Supergirl s03e02

Valor s01e02


Likes

Comments

MÅNDAG 16 OKT:

The Deuce s01e06

Fear the walking dead s03e15-16 (Säsongsavslut)

Bobs burgers s08e02

Family Guy s16e03

The Last man on earth s04e03

The Simpsons s29e03

Ghosted s01e03

Ten days in the valley s01e03

Wisdom of the crowd s01e03

NY SERIE:

White famous s01e01 (Trailer )

Likes

Comments

(innehåller spoilers)

Ghost wars s01e02 - Så okej efter det här avsnittet känner jag att jag förstår mer av själva serien vilket gör att den blivit bättre. Den är creepy och weird och kan vara lite osäker på skådespelet av en del men idag fick jag se Kim Coates och blev så lycklig för älskar honom haha! Ja men vad ska man säga jag kommer absolut att fortsätta att kolla!

The Good place s02e04 - Nu har jag kommit ifatt den här serien med hur jag lyckas se så mycket serier har jag ingen aning om haha. Michael freakar ut totalt efter hela situationen och man förstår ju verkligen varför Elinore har varit som hon har varit med tanke på hennes mamma. Och slutet? Att Tahani och Jason låg med varandra var rätt oväntat eller? :)

Crazy ex girlfriend s03e01 (PREMIÄR) - Jag vill gråta av lycka över att den här underbara men konstiga serien är tillbaka! Börjar med att Rebecca är borta och alla sjunger en sång om det haha tills man får se vart hon tagit vägen och när hon sen kommer tillbaka är hon mer glam än någonsin och har en extremt äcklig revenge till Josh och har ett möte med tjejerna som inte håller med om att det är en bra plan! Hon kommer på en ny plan som tjejerna går med på för stunden men hon inser att hon antagligen inte borde göra den planen heller. Nathaniel är helt besatt av Rebecca vilket är grymt kul eftersom hon varit sån mot josh hela tiden. Slutar med att hon kör den första äckliga revengen iallafall så ska bli spännande att se nästa veckas avsnitt alltså! ;)


Likes

Comments

(innehåller spoilers)

Modern family s09e03 - Phil och Claire bestämmer sig för att Haley måste lära sig att ta konsekvenser och måste lära sig att leva utan telefon och det får henne att se världen på ett helt annat sätt, medans Gloria vägrar erkänna erkänna att hon krockat så Jay mutar Joey med glass för att få reda på sanningen. Cameron oroar sig för att hans syster ska gå tillbaka till hennes baby daddy som sitter i fängelse vilket visar sig att hon istället säljer telefonsex. Phil har otur för att han inte lyckats fånga sina kalsonger på morgonen och Mitch tycker Cam tar över bossrollen i deras förhållande och försöker ta den själv, ja ni förstår jag älskar dom! HAHA!

Riverdale s02e01 (PREMIÄR) - Alltså vad jag har längtat efter Riverdale med tanke på slutet av första säsongen! Så i första avsnittet står Freds liv på spel medans Jughead hör med the serpens om dom kan ta reda på vem det var som sköt Fred. Fred ser syner in i framtiden som han kanske inte skulle få uppleva medans Archie har dåligt samvete över att han kanske inte reagerade helt rätt under hela händelsen! Veronica misstänker att hennes mamma kan vara inblandad och what the f... hände i slutet? Kan knappt vänta tills nästa vecka! :D

Dynasty s01e01 (NEW) - Okej jag känner redan nu att det här är en serie som jag kommer älska den påminner om Gossip girl och det kanske inte är så konstigt eftersom det är samma skapare också positivt att den går på netflix! Ett tips för er som också älskade gossip girl! Också en hel del kända ansiktet kommer kunna berätta mer efter nästa avsnitt !! :)


Greys anatomy s14e04 - Amelia förbereder alla för att dö innan operationen men som tur var så gick det bra efter mycket om och men där det började med att hon inte kunde prata efter och sen när hon väl kunde prata så var det Tyska och sen trodde hon Derek fortfarande levde. Men tillslut gick det bra och hon hängde (äntligen) med Owen hem och jag hoppas verkligen att dom kommer att lösa allting som varit och jag hoppas att det inte blir några stora komplikationer med hjärnan i efterhand tycker det är bra nu! Meredith ska skicka in en artikel för Harper Avery och hjälper Meg och Nathan med att få tillbaka hennes son. Den romansen jag väntar på nu är Maggie och Jackson är helt säker på att det kommer hända något där och så hoppas jag såklart att April kommer gå vidare med!

Superstore s03e03 - Amy låter sin tonåriga dotter Emma jobba på cloud 9 för att få bättre attetyd men när hon märker att Adam och hon har bondat mer så försöker hon allt med att bli favoritföräldern efter skilsmässan. Hon får reda på saker som hon inte är okej med men hon vill inte skälla på henne så hon ska va den sämre föräldern så hon får Jonah att göra det. Mateo flörtar med en en byggarbetare som bara utnyttjar honom och Dina gör slut med Garrett som får honom att bli ganska sur. Ja va finns det inte att älska! ^^

Likes

Comments

LÖRDAG 14 OKTOBER:

The Exorcist s02e03

Hawaii five-o s08e03

MacGyver s02e03

Inhumans s01e04

Once upon a time s07e02

PREMIÄR:

Crazy ex girlfriend s03e01

Jane the virgin s04e01

Likes

Comments

(innehåller spoilers)

Valor s01e01 (NEW) - En militär serie med skådisar som bland annat Matt Barr, Christina Ochoa och Charlie Barnett. Jag hade verkligen hoppats på att jag inte skulle gilla den här serien för har alldeles för många serier att följa ^^ men det gjorde jag verkligen, ska bli kul att få lära känna alla karaktärer lite mer och längtar redan tills nästa avsnitt! :D

The Mick s02e03 - Mick och Sabrina hälsar på barnens mamma medans pojkarna hälsar på deras pappa som båda är i fängelse! Ben smyger in och bli vän med ett gäng fångar och dom andra får reda på att deras pappa blir behandlad som en bitch där inne av en gubbe men tack vara Ben så löste det sig medans Mick är i stor fight med sin syster! Haha ja va ska man säga typiskt den här serien! ^^

Kevin (probably) saves the world s01e02 - Haha jag tycker verkligen Jason Ritter passar så bra i rollen som Kevin. Han fortsätter att leta reda på anledningen till att han fick ett helt nytt uppdrag från ovan och letar desperat efter nån att rädda livet på. Hans syster är livrädd att han ska försöka ta sitt liv igen och hans systerdotter skäller ut han för att vara konstig. Tycker om serien mer och mer så lär fortsätta att titta!

The Mayor s01e02 - Förstår inte riktigt hur Courtney kunde bli the Mayor haha! Men underhållande iallafall och tack vare Valentina så klarar han allt^^! Kommer fortsätta att kolla!

The Goldbergs s05e03 - Adam är inte nöjd över att Berry ska gå på samma idrottlektion som honom efter som att Berry alltid ska retas. Coach uppmanar Adam att stå upp för sig själv vilket gör Beverly arg och hon får reda på att Coach själv hade en äldre bror som retade honom och bjöd dit han så hennes barn kunde se att man kan lösa allt! Haha vem vill ha Beverly som mamma? Inte jag ^^


Likes

Comments