Hejsan mina kära läsare om jag ens har några hahah, Nu när jag äntligen har tid för att blogga så ska jag utnyttja det. Ni kanske ser att jag har en ny heade, den blev inte så jätte bra men de blir troligen en helt ny design snart på bloggen. Det är jul imorgon? kan man tänka sig att det har gått så snabbt, jag har ingen julfeeling alls, har ni det? I onsdag så bestämde jag och min familj för att köpa en riktig julgran!

Idag så har jag bara städat hela huset för att mina förälder inte behöver göra det efter jobbet för då de är ganska trötta så jag tänkte why not, Vad har ni gjort idag? <3

Likes

Comments

1. Jag sover utan kudde

2. jag är chipsberoende

3. jag älskar allt med musik

4. jag kan spela piano, bass, xylofon, melodica och lite trummor

5. jag kommer ifrån serbien

6. jag ska förmodligen resa nu på sportlovet så då blir det en massa inlägg på bloggen

7. Jag vill hoppa bungy jump

8. jag älskar att kollar på skräckfilm

9. min favorit skådespelare är Leonardo Dicaprio och Ed Westwick

10. Jag ska få en waking in closet


Likes

Comments

Det var ett tag jag bloggade, de gamla vanliga är ju plugget men vad ska man göra sånt är livet men nu struntar vi i skola! Julen närmar sig och då blev sugen av att skapa en önskelista, som ni ser önskar jag mig lite dyra saker men man får ju se vad man får! Jag hade tänkt att byta still, hade tänkt att byta lite mer till street look

Vad önskar ni er i julklapp?

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering men allts när jag är klar med uppgifterna och proven och vill ta det lugnt så får man mera jag är utmattad jag orkar inte, jag har lust att bara hoppa av gymnasiet just nu men man kan ju inte bara hoppa av, skolan är en viktig del av framtiden.

Skulle ni vilja ha  en Julkalender då jag tipsar om saker som till ex vad man köpa för julklappar? Jag hade tänkt att ha en giveaway på bloggen, vad tycker ni?

Likes

Comments

Har panik för att jag inte bloggat på ett tag men det är verkligen mycket i skolan massa plugg och när jag har gjort klart så förväntar man sig nu ska jag ta det lungt men såklart blir det inte så man får mer plugg....... Men idag iallafall var skolan inställd pågrund av snön så jag valde att träffa en min gamla klasskompis och åka till min gamla skola med henne och fick vara vikarie till en klass i hemkunskap för läraren inte kunde ta sig ditt sedan fick en belöning för det, efter det så åt vi på en pizzeria och åt en vegetarisk hamburgare

Likes

Comments

Smink är kärlek för mig man kan göra så mycket med smink så man ser liksom annorlunda ut och liksom "Fleeky" om jag hade budgeten skulle jag köpa allt på collaget och till och med ha en tävling på blogga! men vi får se om jag fixa något iallafall! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Ni undrar säkert var mitt bloggande har tagit vägen men jag har haft en massa skolplugg som är sjukt irriterande och har även plugg nu på lovet men ska försöka göra allt jag kan för att blogga men iafalla, idag är det 1 november och julen närmar sig jag önskar mig en massa men jag vet inte vad direkt men de mesta är på bilden.

Vad önskar ni er?

Likes

Comments

​Jobbig vecka som väntar men snart är det HALLOWEEN!!!! jag och mina kompisar hade tänkt att fira HALLOWEEN hos våran kompis julia och vi hade tänkt sminka oss och klä ut oss nog så det kommer säkert bilder på söndagen, Vi hade tänkt äta massa godis och kolla på massa skräckfilmer, kanske till och  med dynga,mysigt va!!!? Har ni några tips på vad man kan var på halloween och tips på bra skräckfilmer? 

Kommentera gärna! <3

Likes

Comments

Det var ett dag sen jag bloggade men har varit så upptagen med skolan, ska försöka blogga så mycket som det bara går, men iallafall så drog jag och mina kompisar till stan efter skolan, vi var i gamla stan och fotade lite bilder och det var skitkul! sedan drog vi till vapiano för att fira min vän Patrycjas födelsedag med en middag, jag överaskade henne med en prinssestårta så det  var nice sedan fick hon en sak från rituals och även ett doftljus, det var en super bra dag! 

Likes

Comments