Det var ett dag sen jag bloggade men har varit så upptagen med skolan, ska försöka blogga så mycket som det bara går, men iallafall så drog jag och mina kompisar till stan efter skolan, vi var i gamla stan och fotade lite bilder och det var skitkul! sedan drog vi till vapiano för att fira min vän Patrycjas födelsedag med en middag, jag överaskade henne med en prinssestårta så det  var nice sedan fick hon en sak från rituals och även ett doftljus, det var en super bra dag! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Idag var det en kort dag, jag slutade 13.15 idag för jag skulle hälsa på min gamla skola<3 med min kompis,, det kom glädje tårar när min man fick träffa sina bästa lärare och sina andra kompisar. Just nu ska jag förberedda för ska åka till kyrkan och sjunga vi förbereder en musikal den första advent så det ska bli superkul! Idag har jag bara haft en sån shopping lust och jag kollade på chiquelle"s hemsida, de har ju otroligt fina kläder så ni borde verkligen kika in på deras hemsida. 

Likes

Comments

Hejsan jag har inte hunnit blogga idag har haft en massa saker att göra inom skolan under höstlovet kommer jag mer tid och kommer blogga om vad jag ska göra på höstlovet, längtar!!!!!

Vad ska ni göra under lovet? <3

Likes

Comments

Asså jag döör för nelly.com kläder, dom har ju bokstavligt allt man vill ha, nu när pengarna kommer får man ta och online shoppa på nelly. Jag vill typ ha allt men pengarna räcker ju inte till tyvärr. Vilken av klädesplaggen var er favorit?

Likes

Comments

​Ni ser ju att jag älskar verkligen ROSAA! Dessa produkter är också riktigt bra! I lördags så städade jag mitt rum och pluggade med syrran, idag ska jag läsa min läsläxa sen så ska jag bara chilla resten av dagen. OBS. ni ser på bilderna att det står att bilderna är tagna år 2009, det är något fel på kameran och jag hoppas det löser sig så fort som möjligt :) 

Vad har ni gjort under helgen?

Likes

Comments

Idag så hade vi idrottsprov det kändes helt ok efter provet, Jag är utmattad och alla vuxna ska förvänta sig mycket de vanliga att man ska prestera bra, kraven är så höga än det va innan,, allt är bara så svårt man måste alltid vara bra och aldrig vara dålig.  Jag ska vara helt ärlig jag kan inget efter provet, jag lär mig bara för att klara provet för de det går ut på nuförtiden att  man ska klara provet för kraven är så höga,, jag lär mig mera av att göra uppsatser för då skriver man mycket och håller på med det i en längre tid men nu ska jag inte babbla om skolan idag kom jag hem och min kompis Anchal kom hem till mig vi hade det mysigt hon fota mig lite ska göra ett collage med kläder som kommer komma upp så småning om.

Likes

Comments

​Igår så var jag med min vänner Angelika och Patrycja, vi tog en sväng till Expresso house efter skolan vi hade även tänkt plugga men ni vet säkert hur det gick.......

Vi hade det iaf jättemysigt och vi hade även tjejsnack, vi diskuterade om en sak vi har pågång men till vidare är det en hemlis.

Idag kommer jag inte göra så mycket förutom att plugga, det är så som pågår kring skolan så jag måste ha fokus!

Länk till deras bloggar: 

http://nouw.com/thatlittlebeauty

http://nouw.com/p_g

Likes

Comments

Välkommen! till mitt första inlägg

Nu är årstiden inne för nya skor! jag har haft så mycket lust för att köpa ett par nya men inte bestämt mig. så himla snygga skor! Vad tycker ni? 

Likes

Comments