Postad i: Shopping, My life

Idag var jag på möte hos arbetsförmedlingen. Första gången så var lite nervös men det gick och kändes jättebra faktiskt!
Efter det åkte jag hem och jag och Sihem bestämde oss för att äta tillsammans, så åkte ner på stan igen och åt med henne på Chakra (jättebra indisk resturang) 😍

Köpte även 4 fina champagneglas och en söt kopp på Myrornas! Älskar second hand ibland, man kan hitta så fina billiga saker 👍🏼😍 Kan lova att nästan alla som går in i second hand affär åtminstone hittar EN sak de vill ha, det finns alltid så mycket!

Sen gick vi till Gävle strand och myste i solen med lite godsaker. 💋 Välbehövlig dag verkligen!

Lovade ju er att visa min studentklänning också! Tycker den är jättesöt verkligen, är så nöjd! 😌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Shopping, Tankar

Idag hände inte så mycket alls. Var på ett möte vid ett och sen åkte jag hem och lagade brunch. Vart otroligt mycket men det var behövligt! Otroligt gott med hallon också. 👅💖

Sen köpte jag ett par skor till studenten, enkla fina ballerinaskor. Jag är verkligen ingen klackmänniska så därav ett par simpla men stilrena ballerina istället, casual men ändå classy! Lite som mig 👑 Sen köpte jag också ett par nya Calvins, älskar. Tänkte även visa upp min studentklänning från Nelly, men den får ni se imorgon. 💋


För övrigt är jag fortfarande väldigt nere.. är tacksam att jag har ett par få som bryr sig och pratar med mig. Det gör otroligt mycket, om ni bara visste! Nånting jag måste ta upp är att jag är livrädd att bli lämnad av de jag älskar mest.. det har hänt för många gånger och jag vill verkligen att det ska vara sista! 🤚🏼 men om jag går och är rädd för det så vet jag att jag kanske projekterar fram det.. så I'm sorry alla som läser detta och är en av mina närmaste och tycker jag är jobbig på nåt vis.. det är inte meningen.

Kram allihopa och sov gott.. jag ska försöka 😔❤️

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Jag hade aldrig tänkt bli personlig i den här bloggen.. med mina tankar och funderingar. Men det känns som jag bara måste ha något att skriva av mig i och det här kanske blir min dumpster när det kommer till det. Who knows. Syftet med att skriva känslor här är verkligen inte uppmärksamhet utan snarare terapi för mig. Tycker bara om att skriva när jag mår på ett speciellt sett så att det kan stanna nedskrivet och inte i mitt huvud resten av dagen. Och jag har lärt mig att vad som än kommer hända i mitt liv kan det vara bra att skriva ned saker så att folk kan förstå mer om saker jag kanske inte alltid berättar.

Varför mår vi egentligen dåligt? Jag borde inte klaga. Jag har vad det flesta säkert skulle beskriva som ett bra liv. Jag tar snart studenten, bor ensam, har ett par få bra vänner, en bra familj och jag är kär i en person som också älskar mig tillbaka. Låter inte too bad ellerhur? Kanske inte. Men varför mår jag såhär då? Varför känns det som att jag aldrig kommer få vara 100 % lycklig. Kan det vara för att jag blivit bränd så många gånger och är rädd för att bli sårad igen.. kanske är det så illa att jag förstör relationer och flyr iväg från dom innan jag blir den som blir sårad..? Jag vet inte. Allt jag egentligen vet är att jag ofta är i olika grupper med vänner och jag känner starkt att jag är den minst omtyckta. Jag kan inte göra något åt det egentligen, men att vissa verkligen gör det övertydligt är fult och dåligt gjort. It fucking sucks. Jag hatar att vara ensam. Jag har inte en enda person som jag kan berätta allt för och prata med hela världen om. Ingen. Jag känner inte att någon bryr sig eller lyssnar tillräckligt. Jag skulle kunna berätta så mycket, jag vill egentligen.. men det är övertydligt att människor inte vill lyssna. Sååå många som säger "finns här, du kan berätta allt" men när man berättar ytliga saker inte ens då lyssnar de, så hur fuck ska man kunna säga saker som är djupa då? Damn. Det finns en som jag kan berätta nästan allt för och det är personen jag är kär i. Men inte allt. Inte ens till honom även om jag verkligen önskade det. 😔

The world is cruel, and I'm a lost soul.Hädanefter kommer jag kanske då och då lägga upp random skit o texter här. Måste få skriva av mig nånstans ibland b

Likes

Comments

Postad i: My life

Idag har varit en jobbig jävla dag rent ut sagt tills Sindy kom och vände på det. Så tänker bara ta upp det positiva.

Sindy kom hem till mig och umgicks med mig, fick två superfina presenter av henne. Fyllde ju år i tisdags.
En jättefin tröja och ett armband, tröjan får ni se på imorgon. 😊
Är super glad i alla fall, vart så otroligt lycklig. Behövde vara med en bra vän och hon räddade hela min dag. Otroligt hur bra vissa människor kan få en att må. 💞
Sen fikade vi lite hos mig och åkte ner på stan. Vi åt på Woki Woki, favorit asiat stället för mig. 😍
Och sen så drog vi till Gävle Strand och satt där och snackade och umgicks tills solen gick ner, sen åkte vi hem och nu har jag pratat lite med några personer, är så glad att jag har underbara vänner. Har kastat alla idioter från mitt liv och kvar står bara dom bästa och äkta. Er vill jag aldrig förlora.

Nu ska jag sova och ladda om batterierna.
Puss
/ Queen M
💞

Likes

Comments

Postad i: Tankar, Spirituellt

När en kvinna är trygg, självsäker, och framgångsrik, har hon lyxen att välja vem hon vill spendera sin tid och energi på - och det finns vissa beteenden som kommer få henne att tänka om du faktiskt kanske inte är värd tiden.
Som Michelle Obama sa (översatt till svenska), "Ta inte in folk i ditt liv som tynger ner dig. Och lita på dina instinkter... bra förhållanden känns bra. De känns rätt. De gör inte ont. De är inte smärtsamma. Det handlar inte bara om den som du vill gifta dig med, utan även med vännerna som du väljer. Det handlar om människorna du omger dig själv med."

Dessa beteenden är de som en stark kvinna inte borde - och inte kommer - tolerera:

Oärlighet
Att leva med integritet är när dina värden, ord och handlingar justeras.
Detta är viktigt för den starka kvinnan i ditt liv för hon behöver veta att när du berättar något för henne kan hon lita på dig.
När du säger att du värderar henne högt, måste hon kunna veta att hon kan lita på att du kan backa upp det med handlingar även om hon är med och kan se det eller inte.
Inget förhållande kan byggas utan tillit, och tillit är omöjligt om du inte kan stå för dina ord.
I sin tur kommer du alltid kunna lita på henne med att leva, agera och tala i enlighet med sina egna värderingar.
En stark kvinna går igenom varje aspekt av hennes dagliga liv med integritet, och hon kommer att förvänta dig att göra detsamma.

Själviskhet
Med en kvinna kommer också en givande själ.
Hon har jobbat hårt med att bygga upp ett rikligt liv för sig själv, och hennes generösa natur kommer framkalla henne att vilja dela sina välsignelser med dom runt omkring sig.
Hon kommer attraheras av någon med samma milda natur, som själv har ett rikligt liv och som är villig att dela med sig till andra.
Detta har inte bara att göra med pengar - starka kvinnor är generösa med sin tid, energi och kärlek, också.
Om du väljer att hålla allt det för dig själv, kommer du se svag och liten ut i hennes ögon.

Apatisk
Starka kvinnor slutar inte upp så av en slump.
De jobbar hårt, och är drivna av passion och ambition.
De kommer attraheras av andra som delar samma attityd.
En stark kvinna vill hitta en person som inte bryr sig som om något är tråkigt eller lite sorgset.
Lev ditt liv med mening och entusiasm om du vill inkludera en stark kvinna.

Respektlöshet - mot henne, servitören, eller vem som helst.
Starka kvinnor är noggranna med att ta hänsyn till andra med respektfulla ord och handlingar, och kommer förvänta sig samma från dig.
Om du inte behandlar de runt omkring dig med artighet och värdighet, kommer en stark kvinna försvinna innan du ens vet ordet av det.
Hon kommer förmodligen se din respektlöshet mot andra som ett tecken att du inte respekterar dig själv, vilket är en otroligt oattraktiv egenskap.

Illojalitet
En stark kvinna är en lojal kvinna, och en lojal kvinna är en som kräver detsamma från andra.
Hon har inte extra tid, energi, eller kärlek att spendera på någon som inte värderar henne.
Om en stark kvinna får reda på att du varit otrogen emot henne, är hon ansvarig för att klippa ur dig från sitt hjärta för alltid.
Illojalitet betyder inte bara otrohet dock - det inkluderar också lögner, att engagera sig i känslomässig otrohet, eller att förnedra henne inför eller till andra.
Illojalitet är en av de mest allvarliga formerna av respektlöshet, och respekt, som jag sa här ovanför, är fullständigt kritiskt för en stark kvinna.

Om du känner en stark kvinna, behandla henne som en skatt. Om du inte känner någon, lär en att bli eller bli en själv. Strong women make the world go'round. 👌🏽🌍

Likes

Comments

Postad i: Frisör

Hej och god kväll alla fina 😊

Idag så var jag i skolan, vi bestämde lite om min framtida APL alltså praktikplats, ska få hjälp av mina lärare att hitta en bra plats (har önskat en lite lugnare mindre salong). Så idag fick jag och Elin som inte heller har APL plats längre stå och öva på vad vi kände för, gjorde en fest frisyr men glömde tyvärr att ta kort på den. 😢

Anyway efter skolan åkte jag till A då vi skulle ses, men han sov...
Så umgicks med hans bror istället, var kul. Tycker han är så otroligt snäll. ❤️ Earth signs you know. ♍️♉️
Sen åkte jag hem och åt och ligger redan i sängen, tidigt för att vara jag. Men vill vakna pigg och utvilad eftersom jag börjar 8:30 imorgon 😩 Usch. Förstår inte hur folk kan vara glada den tiden ens, vill bara gå hem till min säng igen och har börjat frysa på morgnarna, fy.

Nej nu ska jag snart sova, så ha en bra fortsatt natt allihopa. ❤️

Kram / Queen M 💞

Likes

Comments

Postad i: Shopping

I lördags åkte jag till min fina älskling och var där till på måndag. Vi myste och kollade film och andra dagen drack vi lite med hans bror och ett par till. 👍🏽

Tänkte visa lite polska hudprodukter jag köpt.

Eftersom ansiktsmasker var så billiga där köpte jag typ 15 stycken så sitter med en just nu, så skönt. Älskar ansiktsmasker.

Sen köpte jag en ansiktskräm, både dag och natt. Jätte skön 😍

En cleanser

Sen tänkte jag berätta om tandkräm utan fluorid. Skulle egentligen kunna skriva hur länge som helst om detta ämne och funderar på att skriva ett inlägg specifikt om det nu hädanefter. Men alla som känner mig väl vet att jag ofta pratar om detta och varför man ska köpa tandkräm utan fluorid, alla säger att det är bra men det är det inte. Det fördummar människor, det finns till och med i vattnet i USA. Jag säger till er alla att googla på detta för det är inget skitsnack och det är inte bra.

Köpte mer saker men reviewar bara dessa för tillfället. Ha en fin dag alla ❤️

Likes

Comments

Postad i: My life, Frisör

Igår vaknade jag och åkte till skolan.
Först skulle vi styla tre olika stylingar. En på långt hår, en på kort hår och en herrfrisyr.

Mina vart lite wild and crazy.
Sen efter lunch så skulle vi fördjupa oss i två olika produkter och sen analysera om dom höll vad de lovade.
Jag valde ett vax och dust it.

Efter skolan åkte jag till Sindy. ❤️
Vi chillade hos henne och åkte ner på stan där hon bjöd mig på langos, man fick fett stora så det var riktigt nice. 👍🏽

Sen köpte vi churros som också var riktigt gott, men vi orkade ej äta upp alla så vi åkte hem till Sindy igen och vi gav resten till hennes mamma, haha. Sen så var vi hos henne ett par timmar innan vi åkte ner och såg Suicide Squad. 😍 Hade längtat länge och filmen var jättebra.

Sen åkte vi till Fify och skulle festa lite, jag stannade inte så länge för var fett trött. Men var en bra dag i alla fall. 💞

Idag ska jag till A och sova där. Så får väl se vad vi hittar på. Uppdaterar kanske senare.

Kram 💗

Likes

Comments