Header

Jullovet har äntligen börjat vilket är superskönt. Detta lov har verkligen varit välbehövligt med tanke på att jag senaste tiden har varit så sjukt trött på skolan och allmänt trött på ungefär allt, så det ska bli väldigt skönt me lov i ca 3 veckor. Kan vi snacka om att det är jul om typ 3 dagar? Jag är verkligen så sjukt taggad på julen personligen så älskar jag julafton då jag firar jul med i princip hela min familj och tycker att d sjukt kul att öppna julklappar😂. Under lovet så har jag inte planerat att göra så mycket, det ända som står på min lista är att jag ska sova haha. Vad har ni tänkt göra under lovet? Vilka ska ni fira jul med om ni nu förstås firar jul över huvudtaget?

Här bjuder jag även på en selfie😋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Några saker som jag stör mig på.

1. Negativa människor. Negativa människor är så onödiga det ända dom gör att suga ut energin från människors vardag.
2. Måndagar. Måndagar är bland det värsta jag vet iallafall när jag måste vakna tidigt.
3. Falska vänner. Finns typ inget värre än falska vänner
4. Oärliga människor. Människor som aldrig kan tala sanning och alltid känner behov att ljuga för vad minsta lilla vad är det för fel?

Där är några saker som jag stör mig på😊

Likes

Comments

Min förebild är Justin Bieber.
Justin Bieber är en kanadensisk artist som blev upptäckt på youtube vid 13 års ålder och är idag en 22 årig världsstjärna. Jag har Justin Bieber som min förebild eftersom att att jag beundrar hans framgång. Han är bara 22 år gammal är känd och har flera miljoner fans över hela världen. Jag beundrar att Justin har orkat gå igenom tonåren med så många fans och så lite privatliv med tanke på att han blev känd när han var 15/16 år.
Jag älskar även Justins musik eftersom att jag tycker att jag kan relatera till hans låttexter och tycker att hans ord är inspirerande och betydelsefulla.

Likes

Comments

Något jag älskar är att åka till Farsta och vara med mina vänner. Att umgås med mina vänner är bland det roligaste som finns. Mina vänner betyder allt för mig och det är så kul att träffa dom speciellt när vi inte har träffats på flera veckor. När jag träffar mina vänner så brukar vi göra olika saker som t.ex att gå på bio, äta på restaurang och bara ha allmänt kul. Jag och mina vänner har alltid roligt med varandra vad vi än gör.

Något annat jag älskar att göra är att bara vara hemma och titta på Netflix hela dagarna. Att ligga hemma i sängen eller på soffan och kolla Netflix är bland det bästa jag vet speciellt nu på vintern när det är mörkt och kallt

Likes

Comments

28/10 så tog praoveckan slut vilket var väldig tråkigt. Under praoveckan praoade jag på indiska i Solna centrum, att jobba i butik var mycket stressigare och mycket mer arbete än vad jag trodde. Jag trivdes bra och hade väldigt kul på min praoplats, det jag fick göra i butiken var bland annat att plocka varor från lagret ut i butik, ta varor från butiken tillbaka till lagret, larma och av larma kläder, packa upp varor, slänga kartonger och se till så att det såg allmänt bra ut i butiken. Att praoa var väldigt intressant med tanke på att det var min första gång, att jobba i butik är något som jag skulle tänkta mig kunna göra.

Likes

Comments

Gymnasievalet för har varit väldigt jobbigt både val utav linje och val utav skola. På torsdag så ska jag och min klass på gymnasiemässan och jag har fortfarande ingen aning vilken skola jag vill gå på. Det här med gymnasiet har stressat mig väldigt mycket och varit väldigt jobbigt. Men det man kan tänka på för att det inte ska bli lika jobbigt och stressigt är att välja en linje som går ihop med ens intressen. Man kan även tänka på att inte ta en högskoleförberedande linje om man inte vill/orkar plugga mycket och hellre vill jobba för isåfall så kan man ta en yrkesförberedande linje.

Likes

Comments

Mitt studie tips är att repetera de man har gått igenom i skolan när man har kommer hem. Att läsa lite varje dag gör så att det sen blir lättare istället för att läsa allt kvällen innan man har prov eller läxförhör. Om man väntar till att göra alla sina läxor eller plugga till prov i sista sekund så blir det lätt stressigt och jobbigt men om man är ute i god tid och inte har tidspress på sig så blir allt mycket lättare och faktiskt roligare.

Likes

Comments