Ingrid Carlqvist är nog sociala mediernas okrönta TokDrottning. Många vet kanske inte vem Frau C är ens. Men vi är många som vet och har tampats med tokan i många år.

Ingrid är en självutnämnd Islamexpert som ALDRIG läst Koranen. Finns iof MÅNGA såna. Men Ingrid är liiite utöver det vanliga.

För att ge en första inblick i Ingrids hjärna och den funkar ger jag er:

Jag kanske har fel men OFTAST är det just Islam muslimer följer. Eller?!

Ingrid skyr inga medel i sin propaganda. Om hennes uttalande har grund eller icke struntar hon högaktningsfullt i. Hon struntar även all relevant fakta som säger emot hennes tokerier.
Hon påstår bland annat invandrare har för låg IQ för demokrati.

Med invandrare menar hon så klart muslimer. Det vet alla.

Hon beskyller även muslimer för att idka inavel och det är därför dom är våldsamma.. och hjärntvättade.

Allt det vet Ingrid trots att alltså vet reglerna inom Islam gällande giftermål. Vilket hon hade vetat OM hon som är Islamexpert faktiskt hade läst Koranen.

Men enligt denna eminenta expert behöver man ej kunna Koranen eller ens känna muslimer för att vara expert på dessa.

Utöver att vara Islamexpert är hon enligt egen utsago journalist. En mycket duktig sådan.  Enligt Ingrid alltså. Lustigt nog är enda stället hon får utlopp för sitt yrkeskunnande är i sin egna blogg. Som hon kallar tidning som levererar sanningar. Det enda som finns att finna i hennes "tidning" är hennes egna ord. Inga källor. Random bilder som ihop med hennes egna skall bevisa Islams ondska. Bevisa att muslimer vill slakta oss alla o ta över världen. 

Hon anser även att vita kristna är överlägsna muslimer.

Så dumt att motargument känns överflödiga.

Nu i dagarna tog hon ändå priset vår kära Ingrid.

Hon har nu tappat ALLA skruvar och muttrar fullständigt.

Det bor cirkus 9 828 655 ( enligt SCB september 2015 ) Över 9 000000 är garanterat INTE muslimer eller ens troende för den delen.

Men en muslimska kvinna i rutan på självaste JULAFTON 😨😨😨 Underkastelsen är total o efter nyår är vi ALLA muslimer i Sverige!

Nej ärligt talat. Många gillar inte islam. Slipp. Dom flesta ogillar religion allmänt. Upp till var och en.

MEN att bedriva hetskampanj DYGNET runt ( för det tycks som om Ingrid har detta som sysselsättning dygnet runt) är inget annat galet. Hon är så rädd för Islam att hon förmodligen inte kan sova om en muslim skulle råka befinna sig inom 5 km radie.

Jag tycker nästan synd om tanten. Men nästan. Jag räds en tid då fler och fler faktiskt lyssnar på hennes dravel.
För 99 % av allt hon spyr ur sig är hat utan någon faktabas ALLS.

Jag hoppas hon en dag inser vad hon gör och bara slutar. Men fram tills dess ( alltså för evigt ) kommer jag och många andra syna hennes idioti.

Inte för att jag nödvändigtvis ÄLSKAR Islam ( eller kristendomen för den delen ) utan för att oavsett HAR HON FEL och det får aldrig bli ok att driva häxjakt på människor pga deras religion. Låt ALDRIG historien från 2:världskrigets fasor upprepas.

Många tror Ingrid är lite galen. Vilket nog stämmer. Men hon är även farlig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments